Gå til innhold
Hundesonen.no

odapodaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om odapodaa

  • Bursdag 07/16/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.wennerstrand.nl

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Eidsvoll
  • Hunderase
    Kooikerhund
  • Mine dyr
    Kaspar - 17.08.2007
    Anton - 11.02.2012
    Kara - 16.01.2013 (fórtispe)

Nylige profilbesøk

961 profilvisninger

odapodaa's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk Marie :-D Håper noen flere ser denne. Konkurransen varer til søndag kl 20. Stem i vei :-)
  2. I tillegg, Sara, så ville jeg ikke anbefalt å avle på en kooiker når den er 2 år. De er ikke fullvoksne da. Jeg vil forøvrig ikke ha flere kooikere i Norge. At en rase blir populær er det verste som kan skje en rase. Håper virkelig ikke populariteten tar seg opp enormt. Ja, kunnskap og erfaring er viktigere enn alder, men du har kun hatt kooiker i 8 måneder. Oppdretterskolen kommer heller ikke tilbake med det første.
  3. Hos mamma er det bånd (ca 4-5 meter) bak huset, hvor hundene har mulighet til å være. Eldste tar seg en tur ut en sjelden gang, for å skue utover. Minstemann elsker å være ute, og kunne han bestemt selv ville han vært ute hele døgnet. Han storkoser seg ute i båndet, hvor han løper, leker og herjer. Vi setter de ut via terrassedøra, så vi er alltid i nærheten, og tar de alltid inn hvis de bråker. Dette er selvfølgelig i TILLEGG til turene. Det er også ypperlig på dager hvor hundene dessverre ikke kan få lange turer. F.eks. hvis jeg er syk (skal litt til før jeg ikke går tur), hunden er skadet etc. (da har den selvfølgelig ekstra mye tilsyn.) Edit: Mamma bor innerst i blindvei hvor ingen går forbi. Og de står selvfølgelig ikke ute når vi ikke er hjemme. Kunne ikke falt meg inn.
  4. Jeg kjøpte kooiker nummer 2 for ett år siden. Var aldri i tvil om at det også skulle bli en kooiker. Rasen har virkelig kapret meg fullstendig, og jeg har blitt så utrolig glad i miljøet vi har. Orket ikke tanken på å bevege meg ut i en jungel av hunderaser igjen, ei heller et nytt miljø. I fremtiden vil det nok dukke opp en og annen annen rase hos meg, men det skal alltid være "i tillegg til" og ikke "i stedet for" kooiker. Jeg er helt fortapt i rasen, og elsker deres utseende og særegenheter. Nå har jeg blitt medeier på ei 10 uker gammel kooikerjente, som bor hos fórvert. Så nå krysses alt for at min største drøm om et valpekull går i oppfyllelse i 2016.
  5. Kaspar hadde vært kvinnebedåreren. Men ingen badboy. Han hadde vært rolig og høflig, men ville stått for sine egne meninger. Anton hadde nok vært en sportsidiot. Full av godt humør, gymlærerens favoritt og veldig sosial. Han ville nok vært med venner og dratt på fester så ofte som mulig, men alltid oppført seg
  6. 1. Kooikerhund. Den første og eneste rasen jeg hittil har hatt. Stor hund i liten kropp, men jeg har falt pladask og kunne ikke tenke meg et liv uten. 2. Alaskan malamute. Noe av det flotteste som finnes, men kommer aldri til å passe min livsstil. 3. Leonberger. 4. Doberman. 5. Finsk Lapphund. 6. Dalmatiner. 7. Storpuddel. Tja.. Forsåvidt ingen fler raser som interesserer meg sånn nevneverdig..
  7. Februar og August April var perfekt måned å få valpen hjem. Vi hadde litt tid før det ble full sommer, valpen ble vant til vann med en gang, og hadde mange måneder på å bade og lære seg å svømme. Var forsåvidt greit med oktober også, men slitsomt å gå inn og ut med en valp som må tisse når det begynner å bli så kaldt.
  8. Mine gutter heter Kaspar og Anton :-)
  9. Kullbroren til min hund het Skilo, eieren hadde tidligere bodd i Hellas
  10. Valpen må ha ID-merking, behandling mot revens dvergbendelorm og pass. - Bestill fly først (ankomstinfo må med i søknaden til Mattilsynet) - Valpen må chipes før søknaden til Mattilsynet kan sendes, for chipnummer skal med. - Søke til Mattilsynet. Jeg fikk positivt svar etter ca halvannen uke. - Så må oppdretteren skrive erklæring om at valpen ikke skal ha vært utsatt for rabiessmitte. Orginalen skal du ha med og vise i tollen når du ankommer Norge.
  11. Rase: Kooikerhund. Navn: Kaspar (Nordkooiks Kaspar) og Anton (Amok.) Kjønn: To hanner. Alder: Kaspar 5 1/2 år. Anton 13 måneder. Farge: Rød og hvit med svarte øredobber. Kennel: Kaspar: Kennel Nordkooik. Anton: Charlotte Helvig, Køge, Danmark. Hjemmeside: www.wennerstrand.nl Bilde:
×
×
  • Opprett ny...