Gå til innhold
Hundesonen.no

Camare

Medlemmer
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Camare

  • Bursdag 2. Mars

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Dverg Dachs

Camare's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Snakket med vet flere ganger i går og han mente det ikke var noe grunn til å ta han med når han var sånn som han var. Han er blitt mye bedre iløpet av natten og pustingen er mye bedre, men fortsatt litt mer enn normalt. Han skal til dyrlegen i dag uansett så kan gi en oppdatering etter turen dit.
  2. Hei. Jeg har en hund som jeg er bekymret for etter jeg pratet med dyrlegen og er veldig usikker. Han har en pustefrekvens på ca 120, og skjelver. Han skjelver aldri og dett er helt nytt for meg, han er 8 år: Han svelget mye saltvann i sted, og kastet opp en del.. Han ligger nå og roer seg litt ned, frekvensen er på ca 80, og skjelvingen er bedre. Han reagerer på Alt, når den andre bikkja reagerer så reagerer han, og han løper halveis opp, men ikke som han pleier. Dyrlegen mener jeg bør avvente, men jeg er veldig usikker; og han puster tyngre med en gang han gjør noe.. Gode råd??
  3. Han ene på 15mnd og han andre på litt over 7 år er alltid sammen alene hjemme.. Vi lager ikke noe problem ut av det.. De har barket sammen 2-3 ganger, men da har ikke vi blandet oss og latt dem ordne opp selv. Det har da vært over ben og mat.. Så vi fjerner det som kan lage trøbbel og det har gått veldig bra foreløpig.. null problem, bare 2 stk som har utrolig mye glede av hverandre og sover oppå hverandre når de har sjansen.
  4. ang håndbaggasje så kommer det ann på hvilket flyselskap du bruker.. norwegian kan du bare ha med hund i kabinen på innenlandsreiser, men på utenlandsreiser må hunden i cargo uansett strl. SAS så kan du ha med hunden i kabinen uansett hvilken reise og ta med deg en veske i tillegg.. Usikker på hva andre flyselskap praktiserer..
  5. ja, prøvd å bare gå jeg og, men får så mange rare blikk og litt dårlig samvittighet, når han står imot på alle 4.. og når vi kommer hjem er han helt i 100, super fornøyd med å tross alt komme helt til postkassa
  6. Hei. Vet ikke om flere har vært borti dette, men syns det er litt spesielt. Hunden min vil bare gå på tur når han føler for det. Før ville han gå hele tiden, samme hvor, bare han fikk gå. Super glad. Så begynte han å stoppe, nekte å gå. Først var det bare med meg, men hvis jeg fikk med meg noen, altså hvem som helst, så kunne han gå i flere timer. Sånn holdt han på, men var han i godt humør så kunne han plutselig være med en dag.. Så begynte han sånn med samboeren min også, som forresten mobbet meg når han ikke ville gå med meg, da fikk pipa en annen lyd ja. Men om min samboer tok med seg noen eller vi gikk sammen så var det null problem. Nå har vi fått en hund til og nå er han suoer ivrig på tur, elsker det. Noe han egentlig alltid har gjort. Så, tror dere han syns det var kjedelig, følte seg uttrygg på oss eller hva..?
  7. Det kommer helt ann på. De blir som regelt tatt hånd om av brannvesenet. Er det ingen store personskader så kan man sjekke dem selv. Er hundene skadet så er det politiet som avgjør hva man gjør med hundene, hvis jeg ikke tar helt feil.
  8. jeg har en hannhund som ble angrepet av en større hund da han var noen år mindre. Min gikk i bånd den andre ikke, hva skjer? Jo den store hunden går bort tar tak i min hund slenger han i bakken, knurrer og flekker tenner. Jeg står der helt lamslått. Eieren kommer små løpende og sier; oi, det har han aldri gjort før, før hun går videre.. Igjen står jeg og min lille dachs rimelig forvirret over hva som skjedde.. Resultat: Han har blitt et mareritt å gå på tur med. Han tror at alle hundene han møter skal ¨ta¨ han og blitt super agressiv når vi møter andre hunder på tur. De vil gjerne at hundene skal hilse, men når de kommer ca 2 m unna starter jo min å lage det rabalderet. De andre går bare forbi, hedighvis. Prøver å trene og han har blitt litt bedre helt til vi møter folk som skal la hundene hilse uansett, fordi de er jo så søøøøte og småååå og det kan da umulig gjøre skade…?? Det skader faktisk min hund.. og all den treningen jeg har lagt inn forsvinner rimelig kjapt. Helt for at de kan hilse, men da må det være greit for alle parter.
  9. Ganske store desverre.. Ganske frustrerende å stå på utsiden og følge med..
  10. jeg har 2 hannbikkjer. Han ene blir 7 og han andre er 8mnd. Nå er den eldste også kastrert pga gnisninger mellom en annen familiehund (de er det 7 år mellom), men mine 2 er foreløpig perlevenner. Satser på at det går bra
  11. oppdatering hunden er fortsatt her i dag, men foreldrene hinter til avlivning. De vil heller ikke ha noe å gjøre med hunden mer, og de kommer ikke på besøk eller lar ungen komme dit pga bikkja, selvom de som har hunden har sagt at de respekterer valget deres og de kan sette hunden opp i 2 etg når ungene/familien er på besøk. Dette vil ikke foreldrene, fordi de mener da at barnet blir lei seg når hun hører hunden pipe og vil ned og hilse på. de som eier hunden er nå veldig usikre på hva de skal gjøre, fordi de mener dette kan splitte familien. nå er jo ikke de de eneste som har hund i familien, så det kan jo bli spennende om dette bare gjelder denne hunden, eller om alle hunder har blitt farlige... jeg er så glad dette ikke var en av mine hunder, men jeg sa også til dem at hvis ungen hadde behandlet en av mine hunder sånn, så hadde den også bitt. jeg syns ingen hunder skal godta sånn behandling, og her gjorde denne hunden det rette først, med å nemlig knurre og vise at dette likte den ikke.. (hvertfall ifølge de 2 som så det)
  12. Ja nok en gang.. Jeg var ikke der, så ikke hva som skjedde..det jeg har skrevet er det jeg blitt fortalt.. Om det har skjedd noe mer mellom alt der, det aner jeg ikke dessverre... Problemet her nå er at det har skjedd, det skjedde en glipp. Det kan skje, vi er bare mennesker og det er bare et barn og det er bare en hund. Nå har skaden skjedd, og jeg tror alle involverte der har lært sin lekse, det jeg syns er utrolig synd er at hunden skal bli avlivetfordi han reagerte da han fikk vondt, det andre er at dt er tragisk at ungen ble bitt.. Jeg takker for alle innspill, det har gitt både meg og de involverte noe å tenke på, på godt og vondt, for dere andre som leser det så håper jeg det får dere til å tenke dere om og slipper å havne i en sånn situasjon som dette. Unner ingen det de involverte går igjennom nå.. For dere som lurer på hva foreldrene sier, så har ikke de sagt så mye.. Enda.. Jeg tror ikke de legger noe press på noe avliving, og jeg tror heller ikke de vil at det skal skje.. Gir update når jeg vet noe mer.
  13. Her var det mye å svare på, skal se om jeg husker alle. Punkt 1. Hunden har glefset en gang, og bitt en gang(denne gang) og det er ca 6 år mellom hver gang. Så ikke to på rappen som ble kommentert. Punkt 2. Ifl 2 vitnene, så knurret hunden før han bet. Hn har helt sikkert gitt andre signaler også,men det var dette som fikk dem til å reagere(altså de to vitnene) og de sa klart i fra at dette liker ikke hunden. Punkt 3. Han ble ikke bare holdt fast, han ble holdt i halsbåndet og ristet frem og tilbake ganske hardt. Jeg mener ingen hund bør finne seg i dette uansett voksne eller barn. Dette er en vanskelig situasjon, fordi jeg er av den oppfatning at hunden ikke bør bli avlivet. Jeg syns heller foreldrene og de som eier hunden må nok en gang ta en prat med ungen istedet og aldri noen gang la hun være alene med verken den eller andre hunder. Det første hun gjorde når hun kom tilbake var å si unnskyld til hunden og hun er veldig lei seg. De som eier hunden tenker på å avlive han tror jeg, det er fordi hunden nå faktisk har bitt en person, og de sliter med dårlig samvittighet fordi de ikke passet bedre på og de er veldig redde for at det skal skje igjen,.. Uavhengig at ungen faktisk ikke kan oppføre seg blant hunder. Er veldig glad det her ikke er mine hunder, syns dette er helt forferdelig for alle parter...
  14. Ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal svare dere utenom det jeg har skrevet. Jeg er egentlig enig i alt det som dere skriver. Jeg blir mer og mer provosert når jeg tenker på det, fordi jeg syns ikke bikkja skal lide fordi hun ikke kan høre. (Lider jo ikke når den dør, men syns det er en veldig drastisk handling.) Men uansett, så har den hunden bitt, 2 ganger i selvforsvar pga en unge som ikke hører og plager hunden rett og slett, og jeg skjønner at dette er en vanskelig situasjon for eierene. Tiltak er allerede i gang, hun får aldri lov til å være alene med hundene mine, noe hun egentlig forsåvidt aldri har vært heller, men ekstra påpasselig nå. Hva de gjør med hunden som bet, er jeg usikker på da jeg ikke har fått snakket så mye med dem, men de er veldig klar over at jenta har tråkket langt over grensen for hva en hund bør finne seg i. Jeg har nevnt mye av det dere har skrevet her, og de er også helt enig i det.. Så det det egentlig står på å er vel foreldrene, men som jeg skjønte så har ikke de sagt noe særlig om dette enda.. Eierene skal også snakke ordentlig med jenta, pg prøve å forklare nok en gangn hvordan man behandler hunder, og hva man gjør når de går unna, samt forklare for henne at det hun gjorde var galt. Jeg tror hun er smertelig klar over at hun tråkket over grensen, men hun tørr ikke å innrømme dette, da hun vet det er hennes skyld at hunden bet.. Jeg er på jobb og får liksom bare meld og slikt tikkende inn når jeg spør om fremgang. Skal holde dere oppdatert om det blir noe utvikling i saken.. Takknemlig for alle innspill.
  15. Camare

    Hest og hund

    Jeg hadde hest og hund samtidig. Det gikk kjempe bra, og hunden gikk løs. Jeg tror det kommer litt Ann på stallen man er i om hunden kan gå løs eller ikke. Der jeg var, var hunden med på tur de dagene jeg red på tur, ellers surret han rundt alene. For det meste da var han enten i boksen til hesten min på dekkenet, eller så satt han ved bilen, og om det var fint vær sto han ved inngangen til ridebanen og så på. Null stress. Hadde han også på en stall hvor han måtte stå i bånd om han var med pga bilvei. Ikke noe problem det heller, evt var han i boksen med et teppe og en vannskål. Jeg har dachs, så krevde ikke mye tur sånn sett, så null problem for meg :-)
×
×
  • Opprett ny...