Gå til innhold
Hundesonen.no

Tekopp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Tekopp

  1. http://help.fitbit.com/?l=en_US&cu=1&fs=ContactUs Sendte mail til de med bilde av problemet, utveksla to-tre mail med de og fikk ny i posten ett par uker senere.
  2. Jeg har en av de tispene som hannhunder blir så betatt av. Vil anbefale å ikke gi han muligheten til å begynne å jukke på disse tispene, for når han knekker den koden og finner ut at det er mulig, så blir han veldig slitsom. Noen hannhunder blir bedre, noen blir nesten verre etterhvert som de blir skikkelig voksne, veldig individavhengig. Og ikke noe gøy for tispene som er mottakerne for denne "kjærligheten"/"forelskelsen".
  3. Har sittet og lest litt om folka som blogger de siste dagene, fotballfrue, mammaentilmichelle, villa paprika osv... de er kjendiser fordi de utleverer seg selv (og barna sine) på nett, snikreklamerer for alt mulig drit mens de later som det ikke er reklame og lever veldig turbulente liv. Også er nesten alle bloggerne gravide nå, det er vist en trend... mens de deler mer om barna sine til hele landets befolkning enn folk flest ville delt med sine beste venner /endrant
  4. @Ozzy derfor må man ha fysiske hindringer på sånne veier, en låst bom eller en stor betongblokk feks (de kan flyttes om man må bruke veien, det er bare stress å gjøre det).
  5. Skal/kan man nekte de å røre beina når det er en så stor glede? Her spiser uansett ikke frøkna de, bare tar endel seiersrunder med det/spankulerer stolt rundt, før det graves ned på "en lur plass". Veldig søtt
  6. Viste den til typen, tror vi så en episode, han mente den viste fram hvor kjipt og vanskelig det var med barn, mens jeg syns den var superkoslig. Tror sånne programmer kan være en "verpesjuktest" i så måte
  7. virkelig. jeg gjorde masse av de oppgavene, sånn at jeg kom innenfor garantien deres. Tror det var 10 beståtte tester hos dem. Når jeg tok teorien på trafikkstasjonen var det mange flere av de enkle spørsmålene, noen enkle om trafikkskilt og striper og sånt. På teoritentamen er alle spørsmålene de vanskelige. Tror jeg fikk 1 feil, noe om forsikring som var et ordkløyverispørsmål. Brukte såpass kort tid på prøven at dama som holdt oppsikt over meg reagerte på det, var jo så enkelt at jeg bare surfa gjennom det Driver du med teoritentamen nå, anbefaler jeg virkelig at du haker av for at du får opp underveis hva som er riktige svar, og leser det mens du tar testene. Lærer mye av det. Jeg hadde den pakken som gir deg lange forklaringer og videoer, veldig greit I værste fall, om du stryker er det bare 14dagers karantene på den (og 600 bortkasta kroner), så det er ikke så ille.
  8. Teorien var kjempeenkel sammenligna med teoritentamen.
  9. Syns du mangler en purreløk
  10. skade = forstyrre, i endel sammenhenger. I endel tilfeller tar dyr direkte skade av å bli forstyrret, spesielt når de yngler. Huska litt feil, trodde forstyrre sto i lovteksten, er nesten et helt år siden sist jeg leste den. Kanskje det var i min kommunes forskrifter de snakket om forstyrring (vi fikk relativt nylig kommunalt regelverk på båndtvang her).
  11. fra dag 8-9 og til nest siste dag av løpetida. Husker ikke helt hvor mange dager det er, men det kjennes ut som ei evighet.
  12. Men opprettholder man lovens intensjon ved å la bikkja vase fritt med langline etter seg? Om bikkja forstyrrer vilt (trenger ikke drepe viltet, loven snakker om å forstyrre) bryter man den. og det kan man få til med en lang fleksiline eller langline. Så litt avhengig av hvordan forvalteren av loven tolker den kan du få bot for å bryte båndtvang selv i et for langt bånd.
  13. Det snør og i dag prøver jeg å jobbe meg gjennom migrene (har tatt piller), så langt er jeg ikke overbevist om at det er en god ide. Så da håper jeg @Sagaa poster noen valpebilder senere, trenger en humørboost.
  14. Takk Nå tror jeg at den funker igjen, klokka virker hvertfall og den syncer med appen. Var mange på community fourms som hadde fått trøbbel med nyeste oppdatering av duppeditten (Charge HR).
  15. Blandingsfrøkna røyter nok hele tiden (forsvinnende lite, merker det bare på typens svarte tskjorter ), og slipper all pelsen sin 2 ganger i året, den bittelille underulla først, så dekkhårene. Det upraktiske er at det er noe "galt" med røytemønstret. Hun har sommerpels fra desember/januar til juni/juli, når hun bytter om til vinterpelsen (det vokser fram litt underull). Røytinga skjer gjerne en måneds tid før løpetid. Så det er weird. Hun mister vinterpelsen sin rett før det blir skikkelig kaldt, noe som har vært fryktelig upraktisk for fryspinna.
  16. Haha, skjønner det altså! Men takk likevel! Jeg synes det er veldig spennende! Hele problematikken med at det faktisk ikke er mulig å få godkjente servicehunder nå er jo veldig spennende. Hun jeg snakket med sa at hunden har økt livskvaliteten hennes utrolig mye. Nå trenger hun behandling kun hver 14. dag, til forskjell fra hver uke. I tillegg så sparer jo kommunen mye penger på assistenter, for hun kan nå gjøre ting alene (med hund) istedenfor å være avhengig av andre. Det virker som om hun har et utrolig aktivt og spennende liv, til tross for at hun sitter i rullestol. Derfor er det litt trist at jeg mest sannsynlig ikke får det til.. Men kanskje jeg bare skal spare penger for å gjøre det en annen gang. Kan jo dra ned i sommer og ta det som et personlig prosjekt [emoji4] Det er jo også interessant å følge en soon-to-be 90-åring som lever selvstendig. Det blir jo da en vinkling på hvordan det er å være gammel i Norge. Hun er som sagt veldig aktiv, og hun pusler jo med sitt, men det er nok en del ensomhet også. De fleste venninnene hennes er jo ikke lenger, så det blir med eldrehjemmet og oss familien. jeg tror det har potensiale til å bli noe der også [emoji4] Syns begge prosjektene høres veldig fine ut. Er det noe du presanterer for offentligheten til slutt? Selv tror jeg at å dokumentere bestemoren din vil være best. Tenk så fantastisk å ha det senere.
  17. Dere som har kontaktet fitbit support; hvor sender dere mail/ringer? Den ville ikke synce for noen dager siden, og nå slutta "klokka" å fungere (den har vært to minutter over midnatt siden fredag).
  18. Bikkja begynte å mase på å gå inn på soverommet, fordi hun ville legge seg tidlig i dag tydligvis [emoji4] blir litt bekymra over at hun blir så gåen av dagens langtur. #hønemor
  19. De skriver fortsatt et lavere beløp enn det vare faktisk koster, uten at jeg ba om det. Tror de hadde kryssa av for gave også. Min pakke ble ikke åpnet og måtte ikke betale noe ekstra når jeg henta den.
  20. Minner meg om et bånd jeg hadde, som hadde en funky låsemekanisme som jeg elsket mesteparten av tida. Bortsettfra når den brått åpna seg og spratt unna selen. gjerne når frøkna sto og lukta på blomstene i grøftekanten uten noen rare bevegelser. Tror det var bare flaks at hun ikke så ei katt hun ville leke med akkurat da/var på trafikkerte områder. Ikke klarte jeg å finne ut hvordan/hvorfor den åpna seg heller... 3 ganger på 1 år, merkelige greier.
  21. Hadde du bodd i nærheten hadde jeg nå tigd om du kunne lært meg alt dette. Jeg kan knapt fylle drivstoff og skulle ønske jeg var så kul at jeg også kunne slikt. Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
  22. Jeg har kjørt Fauske-Narvik på delvis speilis, tror virkelig jeg hater glatta mer enn hvermansen. Er ikke så veldig glad i å miste kontroll eller bli skremt, tanken på plastikkelger og andre ting som plutselig skulle dukke opp er ikke akkurat innbydende, så glattkjøringa direkte gruer jeg meg til [emoji52] Glattkjøringa tenkte jeg på som ett eksperiment/lab øvelse hvor jeg kunne teste ting. Det er vanskelig å skade/bli skadd på banen. Og egentlig er det kjørelæreren som passer på at alt går greit. Elgen er lagd av skumgummi, kjører du på den er det ikke værre enn at du lærer av det. Ingen blir skada av det. Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
  23. Er økonomien en del av grunnen? Det koster penger med hund, potensielt sett mye penger om bikkja blir syk/noe skjer. Er det noe du har en plan for? Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
×
×
  • Opprett ny...