Gå til innhold
Hundesonen.no

JiviDream

Medlemmer
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Schæfer

JiviDream's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har ikke vært her på en stund, men nye innlegg-knappen fungerer ikke hos meg ihvertfall. Må trykke meg innpå hvert forum, og dette er når jeg kommer rett innpå siden, ikke etter pm eller å ha vært innpå medlemmer. Edit: Bare glem det, når jeg skulle ta skjermbilde såg jeg at jeg hadde trykket på "tråder jeg deltar i" eller noe, og de er jo ikke oppdatert på gudene vet hvor lenge
  2. Ja det var det jeg mente, at han får begge deler til frokost og kvelds frem til den sekken er tom
  3. Takk for svar! Det tørrfôret han pleier å få selger de bare i 15kg sekker, og jeg er tom nå. Vommen kommer nok i neste uke en gang. Skal jeg da bare kjøpe en 15kg sekk og tilleggsfôre på den til den er tom?
  4. Har en schæfer på 6år, som til dags dato blir fôret på Happy Life biff. Har nå vurdert V&H, men vet ikke helt hvordan dette fungerer. Jeg har forstått at det er mange fordeler med dette, men jeg er lettere forvirret når det kommer til hvordan jeg skal fôre. Har siktet meg inn på Hundemat nr. 33. Hvordan bør jeg gå frem med tilvenning? Hvor mye bør han få hver dag? (Han ligger på 50kg ca) Ble anbefalt 600g for dagen, men dette er da etter tilvenning. Bør man ha tørrfôr evt kjøtt i tillegg, eller holder det med dette fôret? Og om du fôrer på v&h, har du merket noe endring på hunden?
  5. Takk for svar! Er mulig han er blitt skremt av noe, men ikke lagt merke til det nei.. Vi bruker som oftest samme lighter, og ikke noe reaksjon når jeg bruker den. Å ignorere funker i den grad at han roer seg, men han holder på like lenge. Vi har bedt han om å gå og legge seg, men da ligger han seg nærmest mulig, og fortsetter å syte. Igår prøve jeg på at når han rullet røyk, så koste jeg med hunden. Det funker noenlunde, men han er fremdeles veldig fokusert på røyken. Han begynner allerede når han tar opp tobakken, hadde det kun vært lighteren kunne vi i det minste prøvd fyrstikker Å sette han i annet rom funker ikke, da tygger han dessverre på alt som er der. Buret er i stuen og har ikke plass andre steder, så får ikke sjansen til å sette det ett sted der han ikke ser noe :/ Men skal absolutt prøve med godbiter!
  6. Ja det kan funke.. Har prøvd å ignorere, men da bare fortsetter han som vanlig, og gir seg som han pleier..
  7. Det blir jo ikke å løse problemet, det blir å rømme fra det. Og som Ingvild skriver, så reagerer han ikke på røyken FRA røyken, han reagerer på at han ruller, og at han tenner i. Med en gang han røyker, så slapper hunden av igjen. Da er ikke problemet løst ved at han går ut og røyker, for det er jo rullingen og lighteren som er problemet. Han kan ikke si ordet "lighter" uten at hunden reagerer heller. "Gir du meg lighteren" "Har du lighter" Blir disse setningene brukt så hopper hunden til. Jeg kan si det så mye jeg vil, uten problem.
  8. Nja. Han reagerer når han tar lighteren, men ikke noe særlig på røykpakken. Virker som det er knitringen av papiret han reagerer på, jeg bare kan ikke fatte hvorfor han ikke da reagerer når han er alene, eller når jeg er alene. Eller på meg, for den saks skyld..
  9. Jeg er takknemlig for at dere prøver å hjelpe, men jeg er fullstendig klar over at det ikke blir tema å røyke ute for hans del. Det blir det bare en stor krangel av, og ender med at han fortsetter. Jeg røyker ofte ute da jeg gjerne tar med hunden ut samtidig så den kan få luffe rundt i hagen. Når vi kjøper hus blir det nok røyking ute, men det er altfor lett å røyke inne når man har lov av utleier. Så ja. Om jeg hadde gått ut hver gang, hadde han allikevel røykt inne. Derfor hadde jeg håpt på at det fantes en annen løsning. Og det er mulig at hunden plages av røyken, men hvorfor reagerer han først nå? Han har jo vært her i ett og ett halvt år, og aldri reagert før. Gubben røyker Rød 3, jeg petterøe's, så hans er litt sterkere enn min. Men bikkjen reagerer ikke når røyken er tent, det er rullingen han reagerer på. Så om gubben hadde rullet en røyk inne, for så å godt ut døren, så hadde det ikke spilt noen rolle, for stresset begynner med rullingen, blir verre når han tar lighteren, og så gir han seg.
  10. Ikke redd, men stresset. Kan begynne å slikke seg voldsomt rundt munnen, men ikke nødvendigvis hver gang. Virker forresten som at det er verre om kvelden enn om morningene..
  11. Mener jeg såg noe på Elitefoto på lagunen!
  12. Vel, det hadde funket for meg, ikke for han Og det er ikke en diskusjon som er verdt å ta med han engang Men absolutt ett godt tips!
  13. Ja å filme det har jeg tenkt på. Jeg aner virkelig ikke hva det kan være. Etter at han beit istykker skoen min igår så skjønner jeg jo det at han tydeligvis ikke avreagerer når han blir tatt vekk fra problemet, så ja, må nok ta han ut i gangen før han har tenkt til det. Tenker jeg skal ta meg en tlf til oppdretter og høre om han har hørt om noe lignende også, mulig han kanskje vet hva jeg kan gjøre for å roe han ned. Når jeg tenker meg om reagerer han vel ikke når det er flere personer til stedet, kun meg og han ilag. Jeg fatter ikke hvordan noe sånt kan skje helt ut av det blå.
  14. Ja det har jeg og tenkt på, men han har jo alltid røykt inne, og bikkjen har ikke reagert før de to siste mnd.. Også reagerer han ikke når gubben er aleine hjemme visstnok. Han reagerer heller ikke om jeg røyker når gubben er her, det er der det skurrer litt, for hvis det hadde vært ubehagelig når han røykte, så burde det vært like ubehagelig når jeg gjorde det?
×
×
  • Opprett ny...