Gå til innhold
Hundesonen.no

Veromob

Medlemmer
  • Innholdsteller

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Miniature bull terrier

Nylige profilbesøk

2,919 profilvisninger

Veromob's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

108

Nettsamfunnsomdømme

  1. Til kva hund tenker du på? Den selges for den er litt for stor. Den kan justeres veldig rundt bryst/mage. Kopiert frå Troll sin side: Str/farge kode Halsåpning Str. 1 - Gul 40 cm Str. 2 - Rød 42 cm Str. 3 - Blå 44 cm Str. 4 - Hvit 46 cm Str. 5 - Sort 48 cm Str. 6 - Grønn 50 cm Str. 7 - Lilla 52 cm
  2. Har merka det ja, når det gjeld trekksele er nok spesiallaga på mål best ☺️ Rukka er eg ellers fornøyd med når det gjelder dekken og genser. Har vinterdekken, regnsdekken og strikkagenser frå rukka ? Spesielt strikkagenseren er så super passform for Neville ☺️richo ulldekken sitter og veldig bra på min.
  3. Må vel ærlig innrømme at eg har litt vel dilla på hundeutstyr ☺️ (Mesteparten av dette selges litt motvillig.. ) Non stop dekken kan passe, i 45 eller 50, Neville brukte 45 forrige vinter, ellers er det nok ikkje noen dekken som passer, dei dekken som passer Neville beholder eg ellers sjølv, så er ikkje lagt ut ☺️ Det som kan passe er dragselen, å så ta på hanefot etter lengd på ryggen, trekkselene passer Neville på kroppen men de er jo altfor lange (Neville er 14.5 kilo ca no). Nett til info, den er ikkje rød, men rosa ? Den er 23 cm i rygglengd når eg ikkje måler med halsen. Totallengd med hals/nakke er 31 cm. Ca 30 cm åpning til halsen, er snøring så kan strammes. Beinlengd ca 6 cm framme og 9 cm bak. Målt frå sømmene..
  4. Alt for mykje hundeutstyr selges ☺️ både nytt og brukt. (Det er meir enn på hovudbilder, då eg har funnet fram mykje meir etter det). Kan nevne ting som; Dekken, vinter og regndresser, sko, div halsbånd, leiebånd, hjernetrim/puslespill, halvnome, dragsele, trekksele, Frå merker som: Huken, yukon, bobby, jokke, hurtta, rukka, seleverkstedet, richo, ruffwear, Hunter og Nina ottosen http://m.finn.no/bap/forsale/gallery.html?finnkode=61944989 Eg bur på Voss så det kan hentes her, skal og til Notodden om noen vil hente der. Ellers så sender eg sjølvsagt via posten.
  5. Takk, han er søt ja ? Artig at du har frå samme, eg var så fornøyd med kvaliteten så skulle bestille fleire, men då var det for seint ? Få se ditt og då?
  6. Tusen takk for kjempekoselige kommentarer alle sammen!
  7. Har lyst å prøve sele frå minipina, men ser det er stengt på ubestemt tid. Det er og linka til ei i Sverige ein kan handle tilsvarende hjå, men og der er det stopp i produksjon. Finnes det noen andre som lager tilsvarende? Eventuelt om noen har ein til overs som som kan passe mini bull, skrik ut.. ☺️
  8. Hurtta 450kr og rukka 250kr begge deler nye med merkelapp på.
  9. Har ein ny hurtta shlush combat dress i str 30m, den med rosa kant, å muligens en rukka strikkegenser i petrol (turkis).
  10. Tusen takk, han er veldig skjønn ☺️ Jepp allerede ett år, går veldig fort. Jaa han er søt ☺️ Tusen takk ☺️ Bra søt for ett år sidan og ☺️ (Alle bilder er bilder eg fekk i ventetida, tatt av oppdretter). Han til venstre ? Han er tjukken som står på to ? Mr.big belly som han blei kalla ☺️ Neville var veldig treig med å få opp øyrene, sistemann ☺️ Her i lag med ein av kattene til oppdretter, som og har Harry Potter navn, Dobby☺️ Var allerede her ein sta liten bulle ?☺️
  11. Tida flyr, Neville har denne månaden fylt 1år ?
  12. Non stop sitt halvstrup er eg veldig fornøyd med, mjukt og breidt, ellers foretrekker eg skinn halsbånd av litt god kvalitet. Hunter halsbåndet som har blitt linka til her er eg og veldig fornøyd med. (Desse har eg fleire nye av liggende som eg selger rimelig om noen skulle ønske, str 50 og 55. 100kr stykk, samme farge som i linken til simira).
  13. Ja, han sklei rett inn i campinglivet Takk Ja det er veldig fine omgivelser, Sogn
×
×
  • Opprett ny...