Gå til innhold
Hundesonen.no

Havanais

Medlemmer
  • Innholdsteller

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Hunderase
    Bichon Havanais

Havanais's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

31

Nettsamfunnsomdømme

  1. Små selskapshunder trenger også en god del hjerneaktivitet og mosjon, skal jeg si deg. Blir mye rabalder og leven i hjemmet til en understimulert liten selskapshund.
  2. Jeg ser nesten aldri sånne rare, ekle ting i grøfta og på veien der vi går. Vi går mye i naturen der det ikke går så mange andre enn hundeeiere, så det er kanskje derfor. Men hun har spist halvspiste brødskiver med pålegg som folk har kasta fra seg... Pleier å styre henne unna slikt dersom jeg ser noe liggende på veien, men det er jo så sjeldent så. Hun er heller ikke så god til å bruke nesen at hun snuser seg fram til ting som ligger på andre steder enn der hun går. Det verste hun har spist på er kyllingbein. Da ble jeg dritstressa, men klarte å ta det fra henne før hun klarte å svelge. Ellers så har hun selvfølgelig spist en og annen saue- og kattebæsj.
  3. Jeg syns det er ****** sjukt, og burde selvfølgelig ikke vært lov.
  4. Oi.. dette har jeg faktisk lurt på. For tispa mi har også en sånn kul på hodet. Mitt på hodet, mellom ørene. Ganske stor. Vises ikke, men kjennes godt når man tar på den.
  5. Ett eneste tips, uh den er vanskelig. Men tror mitt tips er: Tilbring mye kvalitetstid sammen med hunden din!
  6. Haha, ja ikke sant... Tydeligvis mange som tror det. Åh, så feil de tar.
  7. Ja det er sant. Så fælt at de små ikke forlater huset og hagen da...
  8. Tror ikke det er flest små hunder i hvert fall. Sjeldnere at jeg ser det på tur. Jeg ser oftest mellomstore eller store hunder på tur. Så tror det er mest av det.
  9. Hadde selvfølgelig støttet personen 100 % og vært veldig glad på vedkomnes vegne.
  10. Det finnes raser som ikke trenger pelsstell ja. Men siden Stian i startinnlegget sier at han ikke ønsker en hund med masse pels, bare påpeker jeg at de har en del pels de rasene som blir foreslått. Og jo, pelsen må børstes litt hver dag selv om at den er kort. Dessuten tar det veldig lang tid å klippe pelsen, da den vokser særdeles fort ut igjen. Så tilsammen blir en del pelsstell selv om at pelsen er kort.
  11. De fleste av disse rasene trenger ganske mye pelsstell, da de naturlig nok har en del pels. Jeg kan forresten garantere at en Mops røyter mer enn en langhåret hund. I hvert fall de Mopsene jeg har møtt på, hehe...
  12. Det kan godt hende at du har rett altså. Jeg bare formidler videre alt det jeg har lært av forskjellige oppdrettere av rasen. Samtlige av de oppdretterne jeg har snakket med, og de som har denne rasen, sier det samme. Så det kan godt hende at det ligger noe i det du sier... Alt jeg vet er at hunder generelt må være hjemme alene noe. Hundeeiere må jo kunne ha fulltidsjobb! Men jeg syns ikke noe om de som har hunder hjemme alene 8 timer hver eneste dag, og så kommer hjem for å ikke gi noe oppmerksomhet til hunden. Det finnes de også, som etter en lang dag på jobb, drar bort for å la hunden være alene litt mer. Det syns jeg bare er grusomt.
  13. Det sies jo at Havanaiser er såpass sosiale at de ikke ville trivdes et liv der de var alene hjemme 8 timer hver eneste dag. Personlig tror jeg ikke andre hunder heller trives særlig godt med å være så mye borte fra eieren sin, men men...
×
×
  • Opprett ny...