Gå til innhold
Hundesonen.no

sjurelv

Medlemmer
  • Innholdsteller

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om sjurelv

  • Bursdag 06/13/1964

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Eidkjosen, Kvaløya
  • Hunderase
    Siberian og blanding

sjurelv's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

34

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ser av bildene at Sigrid's vinnerhunder har hengeører, er det mindre polar innblanding, eller tilfeldig?
  2. Gratulerer til Sigrid med seier - hun så uforskammet pigg ut etter målgang.. Blir nok godt med et hotellbad og iskrem! Utrolig differanse mellom nr 1 og 2, hadde Sigrid bedre gli på kjelken eller var hundene så suverene?
  3. Ja det er artig at en av jentene vinner! Ikke så ofte det skjer. Det er vel bare Haaland som har vunnet av jentene før? Den som er først til Karasjok vinner, er det sagt... Om ikke gammelkaran har noe på lur siste strekket? Er overrasket at Monsen ligger så langt bak, det er ikke bare å bestille plassering i FL.
  4. Dere som er inne på hundeløp, hvordan skal man vurdere resultatlisten så langt? Monsen leder, men har bare 10 hunder, og det er langt igjen. Mens andre har 13 hunder.. Har ikke det mye å si for farten i siste del?
  5. Har eget bur til hver av hundene, mest fordi vi også har 2 katter. Er vi ikke hjemme er hundene i bur. For sikkerhets skyld.
  6. Vi matet hunden fra hånden når matlysten var dårlig, det fungerte veldig bra. Mulig det hadde noe med fellesskapet å gjøre, at det var kos å bli matet. Har ikke skiftet fôr.
  7. Tror Nina Skramstad vinner årets løp. Hun har alle hundene inntakt, og virker sterk. Nå er jeg ikke inni miljøet, bare synser på resultatlisten. Hvem vinner?
  8. Kangerlussuaq: Er uenig, om jeg ser naboen sliter med hundeholdet spør jeg heller om jeg kan hjelpe på noen måte enn å ringe en anonym "bekymringsmelding". Det var en hund som skulle avlives, og vi fikk heller til å få den omplassert istedet for en sprøyte. Men man må jo bry seg litt da... Nå har det seg og slik at mattilsynet og politiet ikke fikk utført sitt "ærend", å troppe opp med uniformert politi er ikke det smarteste bestandig, i dette tilfellet skremmer de istedetfor å løse et eventuelt problem. Om de nå hadde hatt med seg en sivil politimann kunne kanskje saken har vært ute av verden. Det er rart hva som kan komme på ens private CV senere, skal man søke jobb, og det fremkommer fra potensiell arbeidsgiver at man har unnlatt å opplyse om politibesøket... Rart at politiet tropper mannsterk opp for å ta sivilister, men når det virkelig står om liv vet de nesten ikke frem og bak på pistolen, dette er dog en annen debatt. Å generalisere at alle dyreeiere er syke eller agressive holder ikke, de fleste er vanlige mennesker, med de problemer det kan medføre. Dessuten har politiet kunnskap om farlige folk, og kan ta affære deretter. Prat med naboen istedetfor å angi er min filosofi.
  9. På en måte en trist debatt. I Norge tar vi aldri opp problemer direkte med den det gjelder, men sender "bekymringsmeldinger" til mattilsyn, politi, barnevern, kommunen eller andre. Er vi blitt et angiversamfunn uten eget ansvar? Det må jo være bedre å ta kontakt og spørre f.eks. hvordan ting har seg. Istedetfor skal det være en politioppgave som så følger med utvalgte instans og ringer på døra til en av oss.
  10. Jeg heier på alle. Hvilken prestasjon det er bare å gjennomføre et slikt løp! Så at mange i FL500 hadde rene husky-spann, artig! Så et program med Lars Monsen, der ble Robert Sørlie spurt om han valgte kona eller hundene... Svaret var gitt på forhånd, og kona var visst vant til å være femte hjul på vogna.
  11. Er vel litt konservativ når det gjelder bil, og tenker "hvor mange 20 år gamle franske biler ruller på veien" i dag... Skal man ha bilen et år eller to spiller det ingen rolle, skal man ha den mange år kan det ha betydning. Vet at bærekule er svindyrt (16000) på noen franske. Hva med Mitsubishi Grandis. STOR bil, god komfort, og litt av en universalbil med uttagbare seter, 7 seter osv. Har kjørt Mistsubishi i 7 år, bare 1 feil på alle årene bortsett fra regelmessig service. Ikke så dyr heller.
  12. sjurelv

    Iditarod 2014

    Hva med doping av hunder, er dette et ikke-tema? Kan man gi hunden mat som øker antall blodlegemer for så å ta opp mer surstoff, som øker kapasiteten?
  13. Vi har en tispe på 1,5 år, og fikk for en mnd siden en hann på samme alder. Det har gått veldig bra, de er gode lekekamerater. Men man må jo ha tid til hund, noe vi heldigvis har, ellers kan det bli problemer. Hun er blanding husky/terrier, han er husky, likevel er det stille som på et gamlehjem inni huset. Har det mye å si hvilken rase man har kanskje, om det går bra?
  14. sjurelv

    Iditarod 2014

    Ser at Yvonne ligger litt ned på listen pr 3 mars, er dette fordi hun har siberians eller er det andre faktorer?
  15. Vi kjøpte først bur på en "ordentlig" dyrebutikk, 1399,- Senere kjøpte vi samme buret på Europris til 399,- Vel vel, gullet kan jo kjøpes for dyrt. Har derfor senere kjøpt det meste fra europris/biltema.
×
×
  • Opprett ny...