Gå til innhold
Hundesonen.no

camillaviborg

Medlemmer
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av camillaviborg

  1. Trenger ikke passe sammen med Darko, for det var vanskelig
  2. Det kommer egentlig på det samme, men jeg er jo veldig glad i engelsk da
  3. I slutten av August skal jeg og samboer hente oss en Berner Sennen valp. Vi ble spurt av oppdretter og komme med noen forslag til stamtavlenavn som skal starte med U. Og jeg syntes dette var en veldig vanskelig bokstav så jeg spørr her i ett håp om at noen kanskje har noen fine navn og komme med. Til vanlig skal vi kalle han Darko <3
  4. Jeg bruker ordet "beroligende" siden det var ordet som passet aller best uten forklaring
  5. Tispe med løpetid og hannhund som er veeeldig intressert så er ikke det noe alternativ... De skulle være i samme bur men da hun fikk løpetid nå så er ikke det et alternativ lengre
  6. Ja hun som skal være under kabinen reagerer veldig på støy rundt seg.... uheldigvis... Skal høre med vetrinær på mandag om hva vi skal gjøre for blir sikkert ikke trivelig og være under flyet alene med alt det støyet.
  7. Nå på lørdag skal jeg ut og fly med mine to hunder. den ene skal være under flyet og den andre skal i kabinen med meg. Dette er en flytur på 4 timer. Da jeg fløy til spania hadde jeg bare med meg en hund i kabinen og dette var en noe urolig flytur. Han var veldig urolig og klarte ikke slappe av ordentlig. (Får ikke ha de i fanget pga mulig turbulens) og nå har jeg med meg en ekstra hund som jeg er litt usikker på hvordan vil reagere. Hun er veldig urolig i bil når hun er i bur. klarer ikke slappe av helt og stresser mye. Vi har øvd mye men hun liker det ikke. Hun sover alltid i bur om natta men er vell pga alt støyet i en bil og at det faktisk beveger seg. Så siden jeg har en hund som jeg har erfart på flytur tidligere er urolig ,og en annen jeg har stor mistanke på vil være urolig. Så lurer jeg på om noen har erfaring med og bruke beroligende på hund når de flyr? Hvordan deres hund har reagert på det. (vil nok ikke bruke det om det er mye dårlig erfaring ved bruk av det)
  8. Jeg ringte den spanske ambassaden og forhørte meg litt om hva som skal gjøres, siden jeg leste noen plasser på nettet at før man reiser inn til spania må man ha fått en attest fra veterinær om at prøvene er fine og vaksine er gitt, dette skal være på Spansk, Fransk eller Engelsk. Men ringte inn og hørte om dette var riktig og da fikk jeg heldigvis som svar at alt man trenger er: Pass, Rabisvaksine og Id-Chip!
  9. Dette gjelder bare hunder over 25kg dit jeg skal
  10. Jeg skal snart ut og reise med hunden min til Spania siden familien min bor der. Han skal være med meg inne i kabinen siden han er liten nok, og vi reiser med SAS. Men er det noen som har forslag på hva jeg bør huske og ha med og ha i orden før jeg reiser? Han har fått pass og rabisvaksine, reiseveske som er godkjent og ha i kabin og fra før av har han jo alle vaksiner, Id-chip og Nametag på halsbåndet. Så er det noen hær som har vært ut og reist før? dette er første gangen jeg reiser med hund og stresser litt siden det er mye jeg skal huske. Så er det noen hær som kan skrive opp en "huskeliste" som dere bruke da dere reiste? Takk for alle svar på forhond!
  11. Vet det er my som kreves med denne rasen, og man skal virkelig være nøye med oppdretter... Har vurdert og importere også, men det blir da dyrere Men de er veldig fine hunder og ser virkelig ut som noen herlige vesner
  12. Vurderer og gå til anskaffelse av en til hund (Eller skal skaffe meg en til) og da er det Doberman, Engelsk Staffordshire bullterrier eller Bull Terrier som står høyt på lista. Synes disse rasene er utrolig flotte. Har lest meg opp mye til disse rasene men jeg foretrekker og høre andre sine erfaringer om rasene. Gjerne av de som eier en av rasene eller har hatt. Så hva er deres erfaringer av disse rasene? Hvordan har dere gjort treningen? Kom gjerne med tips også!!
  13. Som jeg vet så er det vell egentlig ikke lov og hente en valp før de er minst 8 uker. I allefall det jeg har fått hørt, og sånn tror jeg nok det er også.
  14. Vi bor i samme hus, jeg bor til kjæresten min grunnet skole. og de bor også der. Mens jeg er på skolen så drar de ut og setter da igjen hunden for de vet jeg kommer rett hjem til min egen hund. Men har nå fått snakket med de. De var ikke spesiellt blide på meg siden jeg sa i fra at de måtte selv ta ansvar. Men det får bare være
  15. Jeg er helt i mot dette forbudet mot enkelte raser. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det skal være forbudt... Det er ikke hunden sin feil men eieren som eier den. En hund gjør alt for eieren sin, uansett hva, vi betyr alt i hele verden for den hunden. Og at enkelte er så korka og skaffer seg hund med litt tøft utseende for at mange er redd de er helt feil! De er fine hunder om de ikke kommer i feil hender da er de supre! Ser ofte på "the Dog whisperer" av Cæsar Milan og han er en utrolig mann anbefaler alle og se på programmet hans! Han eier en fantastisk Pitbull! Og der ser du en balansert hund. Veit de fleste ikke er som han men vi kan alle få trent en balansert hund!
  16. Her ikke snakket med de om det for hver gang jeg skal er de borte og når de kommer hjem har jeg alerede sovnet med hunden i buret vedsiden av meg. Tenkte jeg skulle snakke med de først og si at dette ikke er en måte og behandle et dyr på. Så de skal få en sjanse, visst ikke må jeg kanskje kontakte noen og si at det ikke er det rette hjemmet for valpen.
  17. Må vell gjøre det. Han har alltid noen som er hoss seg men problemet er jo at det ikke er eierne... Har selv en hund som nå ikke får oppmerksomheten han trenger fra meg siden valpen får mest da han trenger mere tilsyn. Og dette vises desverre på min, han blir så deprimert
  18. Trenger virkelig råd og tips! Noen jeg kjenner veldig godt har nettopp kjøpt seg en valp på 6 uker (!!!) Helt forferdelig... Men de klarer ikke og ta vare på den. Den blir satt igjen hoss meg for de forveter at jeg skal passe på den. De er ute fra morgen til kveld og valpen blir satt igjen hoss meg For de vet jeg ikke forlater den uansett... De har hatt den i akuratt 1 uke i morgen men jeg har vært mere med valpen enn det de har. Jeg synes ikke det er rett at de bare forlater den. De har kjøpt seg et levende vesen som de skal ta vare på som om det var det kjæreste de har, men det virker ikke som om de bryr seg. Jeg er jo ikke eieren til valpen og det er ikke meg han skal bli mest vandt til. Håper noen forstår meg... Noen som vet hva jeg kan gjøre? råd?
  19. Har en chihuahua hann som bjeffe litt. Aldrig når han er alene, rundt mye folk eller om noen kommer bort til meg. Men han bjeffer når det er mørkt ute og møter 1-3 personer eller om det kommer noen han aldrig har møtt før inn til oss. Han slutter etterhvert som han har fått hilst. Men jeg vil veldig gjerne få redusert bjeffinga litt, uansett hvor mye trening som må til, vil ikke ta i bruk noe "bjeffehalsbånd". Men det jeg har brukt og gjøre er og sette han på et annet rom om han bjeffer i lengre tid, tar han ut derfra da han har sluttet og bjeffe. Er dette noe som er bra å gjøre eller vil det ikke bli og fungere? Trenger alt av råd og tips! ?
  20. Det hørtes smart ut og det tror jeg at jeg skal prøve! ? De er veldig løse så håper de bare faller ut av seg selv ?
  21. Har en chihuahua valp på 6 måneder som har løse tenner (2 jeksler og 4 framtenner) De er løse men detter ikke ut. Skal jeg ringe til dyrlege og høre eller skal jeg bare vente siden de er veldig løse? ?
  22. Jeg har en chihuahua valp på 6 mnd, i det siste så har han begynt og bjeffe ganske mye på mennesker og andre hunder. Jeg prøver alltid og distrahere han for at han ikke skal fokusere så mye på menneskene eller hundene. Det går over etterhvert, når han har fått hilset så stopper han. Han er ikke noe agressiv til andre hunder, men om en hund er litt for mye inn på han så sier han i fra, men ikke noe biting. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan venne bjeffinga av han? har en annen hund, men han lager aldrig noe lyd
  23. Da skal jeg gå til innkjøp av potesokker
  24. Jeg har en valp på 5 måneder og i det siste når det er kaldt ute så tar han alltid opp en av bakfotene men mest høyre, og da dette har blitt en vane gjør han også dette inne... Han halter ikke eller noe sånnt og er ikke noe sår på høyre bakben og blir heller ikke usikker om jeg tar og kjenner bak på høyre bak fot. Han piper heller ikke om at det er vondt og leker normalt. Men han tar opp foten når han står stille (ganske sjeldent). Og når vi går tur gå han normalt og løper normalt. Tror dere jeg burde ha fått sjekket om det er noe galt eller har det bare blitt en uvane for han?
  25. Ja hunder som er trent til og bli brukt som "kamphund" kan man kalle det. Men nå er det ikke låv å trene opp "kamphunder" . Og det er allti de såkalte "kamphundene" som får så mye oppmerksomhet, det er alltid andre hunder som også angriper andre, men de blir ikke kalt "kamphunder"
×
×
  • Opprett ny...