Jump to content
Hundesonen.no

camillaviborg

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About camillaviborg

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Cairn Terrier
 1. camillaviborg

  Stamtavlenavn

  Trenger ikke passe sammen med Darko, for det var vanskelig
 2. camillaviborg

  Stamtavlenavn

  Det kommer egentlig på det samme, men jeg er jo veldig glad i engelsk da
 3. camillaviborg

  Stamtavlenavn

  I slutten av August skal jeg og samboer hente oss en Berner Sennen valp. Vi ble spurt av oppdretter og komme med noen forslag til stamtavlenavn som skal starte med U. Og jeg syntes dette var en veldig vanskelig bokstav så jeg spørr her i ett håp om at noen kanskje har noen fine navn og komme med. Til vanlig skal vi kalle han Darko <3
 4. camillaviborg

  Urolige hunder ut og fly

  Jeg bruker ordet "beroligende" siden det var ordet som passet aller best uten forklaring
 5. camillaviborg

  Urolige hunder ut og fly

  Tispe med løpetid og hannhund som er veeeldig intressert så er ikke det noe alternativ... De skulle være i samme bur men da hun fikk løpetid nå så er ikke det et alternativ lengre
 6. camillaviborg

  Urolige hunder ut og fly

  Ja hun som skal være under kabinen reagerer veldig på støy rundt seg.... uheldigvis... Skal høre med vetrinær på mandag om hva vi skal gjøre for blir sikkert ikke trivelig og være under flyet alene med alt det støyet.
 7. camillaviborg

  Urolige hunder ut og fly

  Nå på lørdag skal jeg ut og fly med mine to hunder. den ene skal være under flyet og den andre skal i kabinen med meg. Dette er en flytur på 4 timer. Da jeg fløy til spania hadde jeg bare med meg en hund i kabinen og dette var en noe urolig flytur. Han var veldig urolig og klarte ikke slappe av ordentlig. (Får ikke ha de i fanget pga mulig turbulens) og nå har jeg med meg en ekstra hund som jeg er litt usikker på hvordan vil reagere. Hun er veldig urolig i bil når hun er i bur. klarer ikke slappe av helt og stresser mye. Vi har øvd mye men hun liker det ikke. Hun sover alltid i bur om natta men er vell pga alt støyet i en bil og at det faktisk beveger seg. Så siden jeg har en hund som jeg har erfart på flytur tidligere er urolig ,og en annen jeg har stor mistanke på vil være urolig. Så lurer jeg på om noen har erfaring med og bruke beroligende på hund når de flyr? Hvordan deres hund har reagert på det. (vil nok ikke bruke det om det er mye dårlig erfaring ved bruk av det)
 8. camillaviborg

  Ut og fly

  Jeg ringte den spanske ambassaden og forhørte meg litt om hva som skal gjøres, siden jeg leste noen plasser på nettet at før man reiser inn til spania må man ha fått en attest fra veterinær om at prøvene er fine og vaksine er gitt, dette skal være på Spansk, Fransk eller Engelsk. Men ringte inn og hørte om dette var riktig og da fikk jeg heldigvis som svar at alt man trenger er: Pass, Rabisvaksine og Id-Chip!
 9. camillaviborg

  Ut og fly

  Dette gjelder bare hunder over 25kg dit jeg skal
 10. camillaviborg

  Ut og fly

  Jeg skal snart ut og reise med hunden min til Spania siden familien min bor der. Han skal være med meg inne i kabinen siden han er liten nok, og vi reiser med SAS. Men er det noen som har forslag på hva jeg bør huske og ha med og ha i orden før jeg reiser? Han har fått pass og rabisvaksine, reiseveske som er godkjent og ha i kabin og fra før av har han jo alle vaksiner, Id-chip og Nametag på halsbåndet. Så er det noen hær som har vært ut og reist før? dette er første gangen jeg reiser med hund og stresser litt siden det er mye jeg skal huske. Så er det noen hær som kan skrive opp en "huskeliste" som dere bruke da dere reiste? Takk for alle svar på forhond!
 11. camillaviborg

  Deres erfaringer?

  Vet det er my som kreves med denne rasen, og man skal virkelig være nøye med oppdretter... Har vurdert og importere også, men det blir da dyrere Men de er veldig fine hunder og ser virkelig ut som noen herlige vesner
 12. camillaviborg

  Deres erfaringer?

  Vurderer og gå til anskaffelse av en til hund (Eller skal skaffe meg en til) og da er det Doberman, Engelsk Staffordshire bullterrier eller Bull Terrier som står høyt på lista. Synes disse rasene er utrolig flotte. Har lest meg opp mye til disse rasene men jeg foretrekker og høre andre sine erfaringer om rasene. Gjerne av de som eier en av rasene eller har hatt. Så hva er deres erfaringer av disse rasene? Hvordan har dere gjort treningen? Kom gjerne med tips også!!
 13. camillaviborg

  Trenger hjelp!

  Som jeg vet så er det vell egentlig ikke lov og hente en valp før de er minst 8 uker. I allefall det jeg har fått hørt, og sånn tror jeg nok det er også.
 14. camillaviborg

  Trenger hjelp!

  Vi bor i samme hus, jeg bor til kjæresten min grunnet skole. og de bor også der. Mens jeg er på skolen så drar de ut og setter da igjen hunden for de vet jeg kommer rett hjem til min egen hund. Men har nå fått snakket med de. De var ikke spesiellt blide på meg siden jeg sa i fra at de måtte selv ta ansvar. Men det får bare være
 15. camillaviborg

  Forbud mot hunderaser!

  Jeg er helt i mot dette forbudet mot enkelte raser. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det skal være forbudt... Det er ikke hunden sin feil men eieren som eier den. En hund gjør alt for eieren sin, uansett hva, vi betyr alt i hele verden for den hunden. Og at enkelte er så korka og skaffer seg hund med litt tøft utseende for at mange er redd de er helt feil! De er fine hunder om de ikke kommer i feil hender da er de supre! Ser ofte på "the Dog whisperer" av Cæsar Milan og han er en utrolig mann anbefaler alle og se på programmet hans! Han eier en fantastisk Pitbull! Og der ser du en balansert hund. Veit de fleste ikke er som han men vi kan alle få trent en balansert hund!
×