MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,780
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Alt skrevet av MonicaT

 1. God bedring til frøkna Rak Vi bakte pepperkaker i går og det var gøy
 2. Det er utrolig ja. Hun ansatte i bhg har flettet de andre i over 6 mnd men ikke fått lov til røre håret her. Før nå plutselig. Jeg kan bare flette hestehale og skjønte at fiskebenflette (usikker på om det er riktig navn) må jeg lære meg. Det var nemlig sånn det skulle være. Utrolig glad på dine vegne @Absolute Entertainer I dag skal vi bake pepperkaker og det blir gøy.
 3. Hei. Noen har som har kunnskap/erfaring med tredemølle til å ha hjemme? Gjelder for tobeint og ikke hund.
 4. Ble kanskje en litt rar overskrift, men har sett en del youtube videoer at planning/sette klistremerker i planleggningsbøker er skikkelig populært i uniaten. Noen her som driver med dette?
 5. Det tar tid ja. Min fra Black friday kom i går 😃 håper din kommer snart også.
 6. Er i gang med bok nr 2 fra EC. Tenk at det allerede gått et år. Er veldig fornøyd og synes det er avslappende og gøy. Samt at det gjør planlegging litt mer spennende.
 7. Plutselig har frøkna som tidligere hatet å børste håret lyst til å ha fletter. I går hadde ei i bhg fått lov til å lage flette. Og jeg må lære meg å flette... Noen tips til guider, videoer?
 8. Lys med fargestifter brant dårlig. Kjøpte farge på hobbybutikk for lys og da funket det. Synes det var gøy i starten. Nå er jeg litt lei. Usikker på om jeg skal lage noen og gi som julegaver eller bare droppe det.
 9. Hei Er det noen som lager ting og tang selv? Kunne vært artig med en tråd for å utveksle erfaringer. Jeg lager leppepomade selv av økologiske produkter. Det er ganske enkelt når man kommer inn i det. Akkurat nå har jeg veldig lyst til å lage lys selv. Noen som har gjort det selv? Er det like enkelt som det ser ut på video? Andre ting dere lager? Gjerne bilde om man har. Jeg kjøper økologiske produkter fra norsk butikk og så har jeg kjøpt beholder og klistremerker på ebay
 10. Henger meg på de som er trøtte i dag. Jeg klarte å sove forbi stasjonen jeg skulle av på i dag morges og måtte bytte tog på neste stasjon. Kom på jobb 15 min for sent. Mange år siden jeg har sovet forbi stasjonen gitt. Da er man ganske trøtt når man ikke våkner av hele toget (nesten ihvertfall) går av på Oslo S Og spent på kjøreforholdene på vei hjem, ikke noe drømmevær. Nå får all snøen regne bort, ellers blir det isbane når kulda kommer.
 11. Spennende å følge og veldig lærerikt. Både hva som skjer og hvordan du planlegger fremover. Synes det er veldig spennende selv om jeg ikke kan stort om rasen. Så er det gøy å følge med på ferden, både med dette kullet og andre planer som kommer. Krysser fingrene.
 12. Klarte ikke målet om apportpremie (1 premie) vi fikk trent for lite. Men i 2018 skal vi klare det. Har lagt opp en treningsplan utover våren, så da får vi trent nok og klare for konkurranse. Så det er vårt mål for 2018. Mest sannsynlig kommer det ny valp i huset neste sommer, så da blir å starte litt trening og kos med den nye håpefulle.
 13. Spørs veldig hvordan hundehold du vil ha når du ikke er på jakt. Breton er en jakthund og den vil jakte/løpe utenfor stien på tur hjemme. Ingen hund som går på tur sammen med deg. Men om det er greit så er breton en flott rase. Det er mye hund i liten kropp men det er vel cockeren også Bare spør om du har noen spørsmål.
 14. Det er ofte et reelt problem. Har venner med settere og pointere som sliter med å få i bikkjene nok mat på jakt. De fristes med kjøtt, tørrfôr, vom og annet. Da er det veldig greit å ha hunder som spiser. Våre kunne ikke frifores. De er altfor matglade. Et år jeg var på jakt med gamlehunden Toya stusset jeg første kvelden på at hun spiste litt tregt. Dagen ut fant jeg årsaken. Hun spiste et lass med lemmen. Den jaktuka gikk hun opp i vekt fordi hun spiste så mye lemmen. Hun jaktet også men spiste greit med lemmen hver dag. Hadde stål mage så kastet de ikke opp heller. Mulig litt løs i magen men ikke noe verre. Uforglemmelig tur. Som jakthund eier setter jeg pris på matglade hunder.
 15. Ferdig med eksamen så i morgen har jeg innvilget meg en feriedag. Den skal brukes til julevask. Ikke det mest spennende eller moro, men det trengs. Skal vaske kjøkkenet tenker jeg og se om jeg rekker noe mer. Alle julegaver bortsett fra 1 er handlet inn. Tips til opplevelsesgave til en voksen person og barn?
 16. Krysser fingrene og venter spent på oppdatering på nivået i dag. Tvi tvi
 17. På toget på vei hjem etter koselig julebord. Vært en lang dag så blir godt å komme hjem.
 18. Jeg skal også bli flinkere på nyåret Har ikke lest alt pensum selv, men siden jeg skriver oppgaven sammen med ei så har vi delt opp. Tenkte jeg skulle lese resten av pensum i jula sånn at jeg er ajour til semester starter i januar.
 19. Lykke til. Her skal eksamen leveres tirsdag så sitter og finpusser hver dag nå. Skriver med ei på jobben så satt i hele går og det samme er planen i dag. I tillegg er det julebord på jobben så blir en lang dag. Gleder meg sykt til eksamen er levert. Nuh skal jeg ta meg en power nap på toget :-)
 20. Hmmmm prøvde på lys igjen i dag. Brukt fargestifter for å lage farge. Men farge delen av lyset brenner dårlig, det hvite brenner bra. Er det forskjell på fargestifter og crayon stifter? Alle på YouTube bruker crayon. denne brant dårlig mens den under veldig bra. Ikke kommet til det blå midtpartiet enda. Hadde samme problem med lyset jeg viste i annet innlegg.
 21. Synes det har vært veldig greit. Litt å lese og ene boka er litt tung. Men ellers nyttig og praktisk kurs.
 22. Min er 3,5 år og nå er første gang hun får.
 23. Lykke til. Har eksamen som skal leveres til tirsdag så trenger ikke lure på hva jeg driver med på kveldene. Kjenner at jobb, barn, skole og hunder er nok. Nå tar heldigvis sambo hundene men likevel. Ser at jeg glemte å svare deg tidligere 🙈jeg tar trinn 1 i prosjektledelse og meldt meg på trinn 2 når til våren. Så blir det trinn 3 og bachelor etterhvert. Nok å drive med fremover med andre ord. Teller dager til eksamen er levert.
 24. Hvor kan jeg kjøpte sånn frost til å ha på vindu? Synes det var så dyr frakt fra Lindas Dekor.
 25. Når setter dere opp juletre og hvor lenge står det? Vi har plastre. Lurt på å sette opp i år men føles så meningløst å gjøre det lille julaften da vi ikke skal være hjemme på julaften. Tenkte derfor å høre hva dere gjør.