Gå til innhold
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,843
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Alt skrevet av MonicaT

 1. Kasko, Lupin og Hottie

  Så nydelig hun er Gratulerer så masse
 2. Marvin

  Herlig valp og gøy å lese om dine tanker rundt det. Blir gøy å følge dere. Gleder meg til oppdateringer her i tråden og maaaase bilder.
 3. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer med dagen til Milla. Kristine er også 4 år i dag. Helt urolig hvor fort tiden går.
 4. Sonens store Reisetråd!

  Vi planlegger USA tur neste år. Er snakk om Florida. Noen som vet når den beste tiden å reise er? Er det vår eller høst som er best. Er snakk om familie med to voksne og et barn på 5 år.
 5. 1. Juli E(tpar)FIT.

  Ser ut som en herlig dag. Fine bilder og vakre hunder
 6. 24-timers EFIT (+ valp!)

  Fin EFIT. At du holder ut 35 timer står det respekt av, jeg hadde sovnet
 7. Akkurat nå, juli 2018

  Sprøtt at det er juli allerede. Men snart sommerferie og det blir deilig. Blir godt med noen uker fri.
 8. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer med å ha fått skatten hjem Nydelig er hun Her har vi om få dager en 4åring i hus. I år skjønner hun mer av bursdagskonseptet og gleder seg til alle pakkene hun skal få Hun blir nok skuffet når ikke alt på den laaaaaaange ønskelisten er der, men satser på at det blir bra likevel. I går var vi innom og hilste på valpene. Om en drøy måned får vi valp, det blir veldig spennende.
 9. Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Herlige bilder Han ser nydelig ut. Gøy å følge dere
 10. Lydighetstrening på jakthund!

  Jeg skjønner ikke helt hva problemet egentlig er. Er det at han er ivrig på tur? hvordan går dere normalt tur? Det er vanlig at fuglehunder er ivrige og nysgjerrige på alt rundt seg. Vi bruker sele, magebelte og strikk på tur. Når vi passerer hunder/mennesker er det kort kobbel og fot forbi (da kan en bruke godbiter). De trekker en del, men vi har gitt å få de til å gå pent. Å ha en fuglehund som går med løst bånd pent foran deg tror jeg du bare må innse at ikke går. Personlig synes jeg ikke det er koselig at hunden må gå på plass hele turen. Jakt - tren på innkalling og sitt. Her starter du inne og bygger opp øvelsene. Så flytter du ut (uten forstyrrelser) og bygger videre. Akkurat nå er det båndtvang så da skal han ikke være løs uansett. Da må en evt benytte friområder eller inngjerdet område. Vi skiller mellom dressur trening (gå på plass, sitt, dekk, apport etc) og det å gå tur. Evt at man tar en treningsøkt underveis på turen. At han blir giret rundt andre er også normalt. Men her må man bare hoppe i det og bli med. Dra på hundetreninger og start ved å være noen meter på utsiden av der hvor de trener. Når det går bra kan du flytte nærmere. Min forrige hund var en veldig stresset hund og vi var på apportkurs hvor vi halve kurset (de fire første gangene) stod på nabo grusbanen og trente. Men etterhvert ble det bedre og vi kunne trene rundt andre. Men en må ta det skritt for skritt. Har du vært sammen med noen andre med fuglehunder for å få litt råd?
 11. Provit kjøtt

  Noen som forer med Provit her? Ser at de selger 14kg sekker og at det finnes i kjøtt,vom og kylling. Står at en skal tilsette pulver Hvordan fungerer det? Er dette like bra som VH? Og hvem av variantene burde man velge?
 12. Provit kjøtt

  En liten pose kjøttboller på 560g koster rundt 40-50kr og en pose på 2,5kg koster rundt 160kr
 13. Provit kjøtt

  Noen som har prøvd Provit sine pølser?
 14. Alternativ til V&H, råforing.

  Dere som gir Provit, kan man gi det tint også? Kan man ta opp for noen dager, eller blir det bare klin?? Lurer på å prøve det når neste runde med Vom og hundemat er tom. Ser jo veldig lettvindt og greit ut. Jeg forer med tørrfor i tillegg så da er kanskje ikke det med 3 kilder like viktig. De får olje i maten i tillegg.
 15. Jeg vurderer å gå over til vom og hundemat igjen, men har skjønt at man nå kun får kjøpt fryste blokker. Hvordan løser dere dette enklest mulig? Er i utgangspunktet ikke så glad i halvtine ting for deretter å fryse, men det går kanskje greit?
 16. Akkurat nå juni 2018

  Så flinke dere er @Wilhelmina Jeg kunne tenkt meg å prøvd selv, men vet ikke helt om jeg tør. Får se om jeg får med meg noen engang, litt lettere når man drar med noen man kjenner. Er det et bra arrangement? Ser jo at arrangeres flere steder i landet. Tenk at om 7 uker for vi valp. Det er helt surrealistisk. Blir både moro og litt skummelt. Blir en spennende høst og vinter med andre ord. Vi har forøvrig anket Lio sitt HD resultat, mest for å teste hvordan anke funker. Han hadde D hofter, men etter anken har han C hofter. Det er deilig, da kan vi eiere slapper av litt mer. Han bryr seg ikke og spretter rundt som en villmann.
 17. Valpegjengen 2018

  Så spennende. Samme rase som B?
 18. Valpegjengen 2018

  Så koselig. Da vet jeg godt fra hvor og kanskje vi ses på noe breton arrangement fremover? Velkommen i klubben.
 19. Valpegjengen 2018

  Så søt. Koselig med flere breton her. Hvor er han fra?
 20. Poe - en bedlington terrier

  Gratulerer. Så nydelig hun er Gleder meg til å følge henne.
 21. Vom easy pack

  Noen med erfaring med easy pack? Ser at blokkene er ca 250gram.
 22. Jobbsøking

  Jeg kan en del basis, har laget business case ( enkelt regnskap før prosjekter starter), sett gjennom produktregnskaper når året er slutt, budsjetter og vet godt forskjell på debet og kredit. Men konkret regnskapsføring har jeg ikke gjort.
 23. Vom easy pack

  Fikk en hyggelig pris gjennom dyrebutikken, men ser at du betaler nesten det samme så Men tenker at easy pack kanskje er hakket enklere. Får vel bare prøve en eske og se.
 24. Jobbsøking

  Dere som jobber med regnskap, er det vanskelig å få jobb og hva slags utdannelse kreves? Jeg har jobbet 20 år innenfor finans (men ikke direkte regnskap) og vurderer å omskole meg til regnskap. Finnes det håp? Jeg har jobbet hele livet mitt, men har dårlig utdannelse. Angrer i dag for at jeg ikke tok mer utdannelse som ung. Får bachlorgrad gjennom jobben til jul (Prosjektledelse) men kunne tenkt meg en jobb nærmere hjemme. Og der trengs det lite med prosjektledere så vurderer andre ting jeg kan gjøre. *sukk* Trives i jobben min, men 1,5 times reisevei hver vei begynner å tære på.
 25. Akkurat nå juni 2018

  Juni og hjemme eksamen. Vet hva jeg skal i helga.. Blir godt å få levert den på mandag. Alltid pes med eksamen og mye på jobben i tillegg. Men det får vente til mandag ettermiddag når eksamen er levert.
×