Gå til innhold
Hundesonen.no

MonicaT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,816
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Alt skrevet av MonicaT

 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Hadde Emmaljunga klassisk vogn. God å trille. Når hun ble større og kunne sitte i sportdel kjøpte vi Emmaljunga Scooter da denne var lettere å ta med seg (tok mindre plass i bilen). Den var jeg super fornøyd. Synes begge vognene var gode på grus og snø. Kom oss frem overalt. I tillegg er som nevnt over her også bæretøy gull verdt. Vår sov i vogn men bortsett fra sovetid ville hun ikke ligge i vogn, så da kom bæresele godt med. Hadde noen turer med baby på magen, hund i bånd og trille tom vogn foran meg Må ha vært litt av et syn. Vi trillet stort tur når hun sov hver dag og med en eller to hunder. De lære seg fort at de måtte gå på en side av vognen og ikke lov å krysse foran vognen. Bæreselen var alltid med under vognen tilfelle hun voknet og ikke ville ligge der mer. Har vel inntrykk av at mange barn liker å ligge i vogn, men det likte ikke frøkna her. Gikk til nød litt bedre når hun kunne sitte, men ikke spesielt glad i det da heller.
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Noen som vil bilde av barnerommet? Har lyst til å endre litt på rommet til hun som blir 4 til sommeren, men vet ikke helt hva eller hvordan. Trenger litt inspirasjon. Hun har ikke stort rom og det brukes bare som soverom. Men lyst på noe nytt på veggene og sånt.
 3. Robur kornfritt

  Fortsatt fornøyd med Robur og kommer nok til å fortsette med det. Akkurat nå får de blanding av kornfritt og vanlig - begge med kylling. Har en sekk med kornfritt Lam som skal testes etterhvert. Pelsen er fin og avføring er grei.
 4. Robur kornfritt

  Noen som har prøvd de nye variantene fra Robur som er kornfritt?
 5. Her har vi hundesofa, to biabed, to store bur og alle leker til frøkna i stua + bilde av henne på veggen Vi er to (tre inkl den lille) rotehoder så det flyter av ting overalt. Jeg ville gjerne hatt større plass og hatt det stilrent men sånn er det bare ikke. Liker noen trender (har f. eks Kahler blomstervase) mens andre bryr jeg meg ikke om.
 6. Akkurat nå mars

  God morgen. Er på jobb og glad for at det er fredag og snart helg. Krysser alt jeg kan for at @Debbie får gulsløyfen sin Og så synes jeg synd på S.E, har sett noen episoder av serien hennes og sitter igjen med inntrykk at hun burde fått hjelp. Får helt vondt av henne. Hun burde vært skjermet ja.
 7. Akkurat nå mars

  Ser den @*Kat84* Om du uansett ikke skal avle på han av andre grunner i tillegg så hadde ikke jeg giddet å anke heller. Da får det heller være som det er. Viktigste er at han ikke plages
 8. Akkurat nå mars

  Mulig det har vært spurt før, men har du rerønget han eller vurdert å sende inn anke? Om du tar nye bilder og sender inn anke så blir bildene sendt for avlesning i 3 andre land. Kan jo være spennende å høre hva de landene sier kontra hva NKK har sagt. Vi har nettopp sendt inn anke på ene hunden vår, mest for å se prosessen men blir spennende å se hva de andre landene sier. Vi har mye snakk om HD i vår klubb og vi har sendt en del bilder til usa og resultatet derfra (hvor det er tre stykker som avleser og resultatet er et snitt av de) er litt annereldes enn NKK sitt. Så noen mener at NKK er mye strengere enn andre land.
 9. Så spennende, lykke til
 10. Akkurat nå mars

  Vel fremme på hytta og fyr i peisen. Ser at taket på fuglehuset har ramlet av så det er fult av snø straks ut og måke litt om Lillemor vil være med.
 11. Akkurat nå mars

  Tre glade ting i dag 1) Frøkna er frisk igjen og i bhg, noe som betyr at jeg kunne dra på jobb og få unna alt som haster 2) Har fri resten av uka, litt forsinket vinterferie. Blir veldig deilig med litt etterlengtet ferie 3) Kjøpt meg god lunsj med Pepsi Max til
 12. Bølla - hollandsk gjeterhund, korthår

  Nydelig
 13. Akkurat nå mars

  Toget er 30 min forsinket. Vært mye kluss de siste ukene med NSB. Ikke noe moro, ganske lei i grunn. Kaldt er det å vente på toget også. Eneste positive er at jeg har en pakke på posten, den gleder jeg meg til å hente.
 14. Akkurat nå, februar

  Akkurat det lurer jeg ofte på når jeg ser andre programmer også, vet jo at det finnes noen "tullinger" der ute, men så mange at man klarer å lage mange episoder/sesonger av ting. Har sett to episoder av ny norsk serie om Danskebåten og jeg er fasinert over hvor de finner alle disse hen og at folk faktisk still opp på tv. Samme med Ullared og sånne serier. Ganske utrolig og på en måte fasinerende.
 15. Akkurat nå, februar

  Kaldt her også. I går var det mildere men blåste utrolig surt. I dag blåser det heldigvis ikke og "bare" -13 Kjenner jeg er lei og sliten om dag, februar har vært en tung måned. Hadde vært deilig med en ukes ferie og bare ladet batterier. Kjenner at jeg er på felgen om dagen. Men den gang ei, de stakkars 5 ukene man har må spares og fordeles utover. Jeg synes virkelig man burde hatt mer fenn 5 uker. Sukk
 16. På min rase liker jeg orange (dvs brune) best. Kan jeg velge på brunfarge vil jeg gjerne ha de mørke og ikke så mye hvitt. Sort breton kommer jeg aldri til å ha. Vil ha ala dette, selv om det ikke er mange av dem. De fleste har mer hvitt eller spetter.
 17. Planning/planlegging (hobby)

  Ble kanskje en litt rar overskrift, men har sett en del youtube videoer at planning/sette klistremerker i planleggningsbøker er skikkelig populært i uniaten. Noen her som driver med dette?
 18. Planning/planlegging (hobby)

  Er viktig å finne det som passer for en. Jeg gjorde også mye ut av det i starten, men nå er det ganske basic. Bruker mindre klistremerker og sparer penger også, så vinn vinn.
 19. Planning/planlegging (hobby)

  Jeg har de siste ukene ikke vært så aktiv på instragram kontoen min for planning, men jeg bruker boka fortsatt. Den er med meg på jobb hver dag og ligger oppslått foran pcn. Da har jeg oversikt over uka vi er, da vet jeg hva som skjer (om det skjer noe) og legger inn ting forløpende om det er viktig ting jeg må huske, både jobb og privat.
 20. Tråden om hest..

  Takk for godt svar. Det var betryggende å høre. Jeg regnet jo med at de hadde det bra, men greit å høre med andre likevel.
 21. Tråden om hest..

  Utrolig trist Jeg kjører forbi noen hester som går ute og har kun et skur. Nå som det er -20 ute, er det greit at de ikke har dekken eller noe? Synes bare så synd på de når jeg kjørte forbi. Er 4-5 hester og tror en hadde dekken. De andre står uten.
 22. Den store baby- og barntråden 2018

  Hva slags bilstol har dere som har fremovervendt? Tenker på stol fra 4 år og oppover
 23. Tråden om hest..

  Så trist
 24. Akkurat nå, februar

  Straks ferdig på jobb. Hjem og så ut i ettermiddag for møte i kveld. Blir litt mye farting frem og tilbake siden møtet kun er 10 min unna jobben, men pga datterbarnet og pass må det bli sånn.
 25. Den store baby- og barntråden 2018

  Gratulerer med dagen til frøkna @Perfect Image
×