Gå til innhold
Hundesonen.no

Nilsina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Interesser
    LP, Rally-LP og spor
  • Hunderase
    Engelsk Bulldog, Engelsk Mastiff

Nylige profilbesøk

1,688 profilvisninger

Nilsina's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

29

Nettsamfunnsomdømme

  1. Resultatet er tilbake, og det var A på hofter og 0 på albogar ☺️
  2. Nokon som vil gjetta på desse bildene? ☺️
  3. Her er min løysning med 1 engelsk mastiff, 1 springer spaniel og 1 engelsk bulldog i min VW Caravelle varebil, lang modell. :-) Stort enkeltbur til mastiffen med skråvegg inn til skilleveggen i bilen, dobbelbur til springeren og bulldogen inntil mastiffburet bak, og bakerst i bilen er det ledig golvplass + jeppegrind i bakluka slik at me evt har plass til "gjestehundar". ? Alle bur er frå Kelamannen, og har knaggar frå Jeppe som passar perfekt på burene også + mange knaggar til oppheng på jeppegrinda. ?
  4. Korrekt. Re-røntgen av min Engelske Mastiff på 3 år i dag, som tidlegare har fått E med store forkalkningar. Aldri halta ein dag i sitt liv, er med på fjellturar, konkurerar i LP og rally og er generelt den mest "ville og galne" hunden eg nokon sinne har hatt, så heldigvis er diagnosen foreløbig kun ein bokstav på eit papir.
  5. Nokon som vil gjetta grad på desse hoftene? ?
  6. Selger ein rosa sele frå Rukka, i str 4XL ( 64cm rundt nakken - 84-150cm rundt midjen). Vart for liten til min hund, og er kun brukt 2 gonger. 500kr. Selger også 2 regndekken i samme merke. Det eine er rosa og i str 75cm, kun brukt ein gong sidan dette også vart for lite. Pris: 600kr. Det andre regndekkenet er blått/grønt/svart og i str 50 cm, og fremstår som nytt. Pris: 500kr. Alt kan sendast mot porto. :-)
  7. Selger ein Gappay Suprima hundeførerjakke i svart/rosa, str L. Aldri brukt, og like fin. Kan sendast. 1000kr.
  8. Min hund konkurerar i rally klasse 3.... Han er ein engelsk bulldog - så det vil vel tilsvara ein lada....? ;-) Dei fleste rasar har potensiale til å lykkas innan dei fleste greiner. Somme meir enn andre sjølvsagt, men forskjellen ligg kanskje ofte i å finna rette måte for å bygga rett motivasjon for rett hund/rase?
  9. 2 stk enkle Keela bur til mastiffane med metallbunn, støvkant nederst og oppbevaringshylle på topp. Burene er 115x75x80cm, og kosta 2200kr pr stk. Burene er laga etter mål til bilen (Transporter). Er igjen eit par cm i mellom burene, og det er for å få burene lettare på plass fordi burene må løftast inn i bilen frå bakluka, fordi dei er breiare enn sidedørene.
  10. Selger regndressen min frå Hurtta pga at den desverre er for stor. Kjøpt for berre eit par mnd sidan, og er lite brukt. Jakken er brun, unisex str S (tilsvarar ca L). Regnbuksa er svart, og str XL (damemodellen). Selgest samla for 1800kr. Kan sendast mot porto.
  11. Nilsina

    Stor hund.

    Engelsk mastiff veldig barnekjære og godlynna hundar, glad i å få vera med på lange og korte turar - men er fornøyde berre dei får vera ilag med familien sin, og krever veldig lite aktivisering for å vera fornøyde. Går godt overens med det meste av både hundar og andre dyr, og har ingen problem med kulden om vinteren.
  12. Eg kjøpte to Molly Mutt senger for å ha i bilburene, og begge var revna og ødelagde etter ca 1 veke, etter kun småturar i bilen..... :-/
  13. Om nokon er interessert og vil ha eit pristilbod til sin bil, så kan det fåast på tlf: 948 26 990.
  14. Ja, det kostar jo alltid litt når ein får arbeidet i tilleg sjølvsagt, men eg er vertfall kjempe fornøyd med denne vifta her - og skulle ønskt at eg hadde oppdaga den mykje, mykje før. :)
  15. Eg har ikkje fått den endelege prisen sjølv endå, men når den vart bestillt meinar eg han sa at prisen for vifta var rundt 1500-2500kr (om ikkje eg hugsar heilt feil). Så kjem sjølvsagt jobben utanom, men så effektiv som denne vifta er, så kunne eg med glede ha betalt mykje, mykje meir.
×
×
  • Opprett ny...