Gå til innhold
Hundesonen.no

Snoffe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Snoffe

 1. Lager en ny "Kom i form" tråd for oss som har mål om å få en kropp som fungerer litt bedre i hverdagen pga av sykdom/hese, og ikke nødvendigvis er i stand til å trene. Personlig så tror jeg ikke kroppen min blir å fungere bedre av at jeg mister noen kilo, men jeg vil få en ting til å misslike så tenker at det vil være fint for den psykiske helsen min Som nevnt i Kom i form tråden så skal jeg ha 14 dager med helt godis og brus fri. Etter det så tar jeg det litt som det kommer, men har som mål om å redusere snop og brus kraftig. Ikke tør jeg å veie meg, så går jeg ned i vekt vil jeg nok merke det på klær og bh Mine muligheter for å trene er ikke tilstede pga av sykdom. Så det jeg alt gjør ved å gå tur(også kaldt rusle) er mer enn nok. Har selvsagt et håp for fremtiden om å kunne løpe lange turer, men først må legene/forskerne finne ut litt mer om sykdommen. Det er heldigvis også medisiner på vei, men det kan jo ta noen år før vi får glede av dem
 2. Kan sende Send meg en PM Send meg en PM
 3. *Selger et halsbånd (halv strupes) som er 26,5 cm på det smaleste og 36 cm når det er løst. Er 3 cm bredt, foret med skai. Jeg har sydd halsbåndet selv, men det er ikke brukt. Pris 75 kr eller 100kr med frakt. *Regndekken foret med fleece til liten hund. Sydd selv, brukt til dvergpuddel valp på 1,5- 2,5 kg. Rygglengde 26 cm. Er borrelås i fronten, så har mye å gå på der. Båndet rundt magen har også endel å gå på. Pris 75kr eller 100kr med frakt *Myndesele. Kjøpt til whippet, men har en fra før. Denne er ikke pakket opp av plasten før jeg tok bildet. Selen vil passe andre raser også. Er en brystsele som har feste bak ribbeina. Personlig syntes jeg selen er genial å bruke utenpå klær til hunden. Pris 150kr eller 175 kr inkludert frakt. Kan hentes på Søfteland i Os.
 4. Akkurat nå, februar

  Ja, var hos Eva. Fikk et veldig godt inntrykk av henne @Malinka
 5. Akkurat nå, februar

  Vurderer å bade Melvin, men orker egentlig ikke. Også lukter den nye sjampoen ekkelt viste det var mandle i den, men at den skulle lukte mandel ekstakt hadde jeg ikke forventet skulle heller kjøpt en annen lukt. Vet ikke om jeg orker å gå å lukte på mandel ekstrakt i en uke
 6. Hvor ofte har du flytta?

  De siste 18 årene har jeg flyttet 14 ganger det leste jeg har bodd på et sted er 7 år. Man blir litt vandt med å flytte på en måte men kan ikke si jeg liker det, er så mye styr La til: Har forøvrig bodd i Trondheim, Bergen, Alta, Ås i Akershus og Os i Hordaland.
 7. Navn til hannhund

  Skoj
 8. Akkurat nå, februar

  Godt å høre
 9. Akkurat nå, februar

  Ja, må nesten bare stole på henne kan ingen ting om det selv Han er heldigvis ikke spesielt plaget per i dag, annet enn at han har mye guffe i øynene Krysser fingrene for at det går greit
 10. Akkurat nå, februar

  Var hos øyespesialist i dag. Melvin har feilstilte øyevipper på begge øynene, men det er en vippe som har laget et lite sår på øye hans. Er derfor hun vil operere nå. Og siden han har det på begge øynene så ville hun ta alt så han slipper flere problemer. Var sånn jeg forsto det ihvertfall. Jeg håper tårekanalene blir bedre av seg selv, så han slipper mer tull med øynene.
 11. Akkurat nå, februar

  takk for at du gav meg et lite håp!
 12. Akkurat nå, februar

  Han er 5 mnd, overbittet kom for 2 uker siden. Det er såpass at de to nederste hjørnetennene stanger oppi ganen. Akkurat nå er det ikke et problem fordi han har mistet de to tennene, så jeg krysser fingrene for at underkjeven vokser nok til at de nye tennene ikke vil stange oppi.
 13. Akkurat nå, februar

  Nå gir jeg opp! Melvin må operere begge øynene for feilstilte øyevipper. I tillegg har han dårlig tåreproduksjon på begge øynene som må behandler hver dag frem til han er 1 år. Så blir det en ny runde for å finne ut om det er blitt bedre. Så har han jo fått dette fine overbittet, som jeg har liten tro på at bedrer seg (spesielt etter at jeg fant ut at søsteren han har underbitt). Er det liksom ikke mulig å få en frisk hund? I løpet av 3 måneder må begge hundene mine blitt operert. Hva er sjansen for det liksom?! Kjenner jeg er dritt møkka lei av syke dyr, dritt lei av å aldri kunne være med på noe... Er bare dritt lei!
 14. Trekkhundtråden

  Kan sende på pm, siden jeg ikke vil stjele bilde fra facebooken
 15. Trekkhundtråden

  Jeg vet av ei som har minipina sele til sin engelske toy terrier, og det virker som den er med på det meste av aktiviteter. Vurderer den selen selv til dvergpuddelen når han blir utvokst.
 16. Akkurat nå, februar

  Casper stjal en brødskive fra benken, men siden jeg så det fikk jeg bedt han om å slippe. Flink hund ikke sant? I det jeg tar opp skiven fra gulvet og snur meg for å kaste den i bosset, snapper Casper skiven ut av hånden min å løper alt han klarer fikk fatt i skiven en gang til, men denne gangen tok jeg den med meg i stuen så Casper og Melvin fikk dele den enda godt jeg er konsekvent
 17. Akkurat nå, februar

  Jeg angrer fremdeles på navnet til Melvin syntes ikke det er fint Men nå heter han liksom Melvin, så føler ikke jeg kan bytte heller kunne egentlig tenkt meg at han het Albert eller Anton eller noe i den duren Veldig fornøyd med Casper sitt navn da, og var veldig fornøyd med Koda sitt navn Planen er at jeg skal ha tisper neste gang, og da skal whippet tispen hete Stella og puddeltispen hete Clara kommer garantert ikke til å skje
 18. Akkurat nå, februar

  Må en tur til dyrlegen.. øyebetennelsen til Melvin har blomstret opp igjen. Heldigvis har han mistet de tennene som dunket oppi ganen. Så får jeg bare håpe at underkjeven vokser så den passer med overkjeven. Hvis ikke så vet jeg ikke hva som skjer med tennene hans. Kanskje jeg skal spørre dyrlegen om det i dag.. hmm.. tror kanskje det, siden jeg først er der.
 19. Whippetene Blitz og Happy

  For en utrolig grusom opplevelse håper happy kommer seg kjapt fysisk og psykisk
 20. Akkurat nå, februar

  Drikker te av min nye kopp som jeg fikk av søster
 21. Akkurat nå, februar

  Melvin mistet 4-5 tenner i går, og enda flere er løs i dag ikke noe problemer at han henger i fingre og buksebein når han ikke har tenner Skulle ut å åpne for hønene, og Casper hadde lyst å gå på do. Greit nok, jeg ser det regner og sludder og tenker at det kan bli en kamp å få han ut. Melvin gav kjapt utrykk for at han ikke måtte ut (var på do litt tidligere). Casper gikk ut og sto under tak, jeg lot døren stå åpen tilfelle Melvin ville ut. Så gikk jeg for å åpne til hønene. Sjekket om det var kommet egg, og om de hadde mat og drikke. Så snur jeg meg og innser at Casper ikke var ute. Han likte ikke været så han løp rett inn å la seg ved sidenav gubben i senga. Nå ligger de å spooner, Casper på min side med hodet på puten og kroppen under dynen Har lagt maten til Melvin i bløt så han skal klare å spise med de løse tennene sine han har vært vanvittig sulten de siste dagene. Har spist 4 ganger så mye som han gjorde for en uke siden jaja, gutten får bare spise seg mett. Han er nok i en vokseperiode. Husker Casper også spise latterlige mengder med mat periodevis det første året, før han landet litt.
 22. Akkurat nå, februar

  Spist for mye pavlova..
 23. Akkurat nå, februar

  Mannen har stått i mange timer å laget lasagne i dag kvernet kjøtt, laget ostesaus og kjøttsaus.. var nydelig!
 24. Akkurat nå, februar

  Jeg viste ikke jeg kunne få en så stor fascinasjon for testikler, heldigvis bare bikkjene mine sine testikler For min del så tenker jeg på de som kastrerer fordi hunden ikke skal gå i avl eller på utstilling. De som kastrerer fordi det er en enkel utvei, og fordi de har en hannhund. Har også møtt de som kastrerer fordi bikkja har overbitt eller haleknekk. Det er jeg ikke tilhenger av. Casper (whippeten) ble kastrert fordi han i januar 2017 (da var han 1 år og 10 mnd) fikk forstørret prostata med betennelse og masse cyster. Ville ikke kastrere da, så ble kjemisk kastrering med en lang antibiotikakur. Den kjemiskekastreringen gikk ut i juni/juli, og i slutten av november fikk han pånytt forstørret prostata med betennelse og masse cyster (2 år og 9 mnd). Da hadde jeg sagt siden første gangen at hvis han fikk det igjen så kom ballene til å ryke, med godkjenning fra 4 forskjellige dyrleger på 3 forskjellige dyrlegekontor. Litt av grunnen til at jeg ikke ville fortsette med kjemiskkastrering var at han ble så innmari tynn av det. Den store hannhunden min som bør ligge på 17.5-18 kg, veide bare 14 kg frem til alt drite gikk ut av kroppen hans. Har forøvrig aldri tenkt på noen andre enn at jeg har et inntrykk av at folk i Storbritannia og USA kastrert over en lav sko.
 25. Akkurat nå, februar

  Jeg brydde meg ikke jeg heller. Før januar 2017 når han fikk prostata problemer, etter det har det opptatt meg alt for mye med tanke på at jeg ikke har egne baller Kan heller ikke fatte og begripe at man lar hundene sine gå igjennom operasjoner bare fordi. Er helt forferdelig å la hunden sin gå igjennom noe sånt.
×