Gå til innhold
Hundesonen.no

Sombiejenta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Toy-/dvergpuddel

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sombiejenta's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

34

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er veldig interessant. Jeg har ikke hørt om det blant puddeloppdrettere i Skandinavia, bare hos enkelte oppdrettere lenger bort. Disse tar det som en selvfølge at valp ikke skal selges før den har fått alle voksne tenner. I likhet som vi tar det som en selvfølgelig å selge en 8 uker gammel valp (da overser jeg fakta i at flere og flere begynner å holde av valp til den er 12 uker). Jeg er ikke sikker på hva nøyaktig de garanterer, men jeg vet at de rangerer pris etter hvordan valpen er når de har fått alle sine voksne tenner. Med andre ord, jo mer perfekt den er, jo dyrere er den. @Mud, nei de tar ikke ekstra betalt for utgiftene av mat etc. men de tar ekstra betalt for å kunne gi en garanti.
  2. Fyller inn et punkt i @SFX sin liste da det manglet e) ha valpen til den er 6-12 måneder fordi det er normen å garantere riktig bitt. Jeg har kommet over oppdrettere som ikke ønsker å selge valp før den har fått alle voksne tenner, dvs. mellom 6-12 måneder. Slik at de kan garantere riktig bitt og en lovende kroppsbygning. Det synes jeg ikke er så dumt, for da slipper man å game når man ønsker en utstillings- og/eller avlshund. Klart det er uvant og rart, for vi er vant til å hente valp ved 8 ukers alderen. Disse oppdretterne tar selvfølgelig ikke ekstra betalt for valpene i perioden, men disse selges til en dyrere pris da de har en slik garanti.
  3. @SiriEveline og @sham: Tusen takk for at dere gjerne stiller opp! Jeg sender PM til dere
  4. Hei sonen! Jeg skal på besøk hos ei venninne (@Linhaug) på hennes hytte i nærheten av Klokkerstua på Hurum. Vi er begge fotointeresserte. Det hadde vært gøy om vi kunne låne deres dyr til fotografering. Vi har anledning til å reise rundt Klokkerstua, Hurum og Sætre lørdag den 1. mars. Er det noen som bor/er i området på det tidspunktet som kan tenke seg å stille opp?
  5. Nei, det er ikke rart at vi ikke er berørt nå da Hundesonens Facebook side ikke er aktiv. Hvis den blir aktiv, så hva skjer med forumet? Færre og færre vil skrive her, for FB er lett tilgjengelig. Mange har automatisk pålogging der. Om man plutselig skulle lure på noe, vil man mest sannsynlig skrive der for man er allerede online. Her på forumet, må man logge seg på (med mindre man også har automatisk pålogging her), finne det riktige stedet å opprette en tråd, skrive og publisere. Mye lettere på FB. Bare å skrive og publisere. Derfor frykter jeg at mange vil gå over til sonens FB side om den skulle bli aktiv.
  6. Håpte egentlig ikke at Hundesonen skulle få en egen Facebook side, for de fleste forum jeg er (eller rettere sagt, var) medlem i er blitt inaktiv på grunn av FB. Trist. Liker personlig forum bedre enn en FB side/gruppe for der er det vanskelig å finne frem til det man lurer på/har lyst til å lese om. Her kan man trykke seg inn på bestemte tema som valpeprat, utstyr, trening etc. Veldig praktisk
  7. Ble litt forvirret nå. Trodde at dag 100 var siste sjanse for parring, men så skrev dere at de kan få valper på dag 101 om de låses på dag 100?
  8. Hehe, jeg er litt pirkete ja Vil gjerne ha best mulig kvalitet på mine bilder, skjønner du
  9. Tusen takk for et raskt svar Hvilken størrelse pleier forumet å skalere bildet til?
  10. Beklager om det har blitt stilt og besvart før, men jeg fant ikke svaret da jeg prøvde å søke. Printscreen hadde hjulpet om det ikke ga to forskjellige svar. Tok nemlig det med ei venninnes pc og min egen Hennes tall ble cirka 760px i bredden, mens min 1100px. Skjønte ut fra det at det varierer litt fra pc til pc etter hvor stor skjerm er, men jeg håper likevel at det er noen som vet et konkret tall på hvilken størrelse er best å bruke her på forumet
  11. Jeg har massevis av ledig plass i kennelen min. Kan gjerne passe på noen av dine hunder, @Michellus
  12. Om du ikke får tak i noen, stiller jeg gjerne opp - bare å sende PM
×
×
  • Opprett ny...