Gå til innhold
Hundesonen.no

Isak

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Isak

  • Bursdag 12/30/1979

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Oslo
  • Hunderase
    Staffordshire Bull Terrier

Isak's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Veterinær er selvsagt kontaktet, de mente det ikke var pikært iom avføring er normal og det ikke kommer noe blod. Ser an formen litt til før blodprøver, røntgen osv involveres.
  2. @bie selvsagt kan ingen her gi henne diagnose, lurte mer på om noen hadde erfaringer, har aldri opplevd eller hørt om dette før..
  3. Tønsberg Blad omtaler saken her: http://www.tb.no/nyheter/ny-medisin-gjor-hunden-din-giftig-for-flatten-1.8424111 "Medikamentet er et såkalt insekticid, og har først effekt når flåtten biter. Men da har det umiddelbar effekt" Er umiddelbar effekt 12 timer å regne tro?
  4. Har en STB tispe på to år som kaster opp og brekker seg. Jeg merket at hun ikke hadde matlyst da jeg skulle gi henne for i går kveld, noe som er meget unormalt da hun vanligvis kaster seg over all mat hun kommer over. (jeg gir henne kun kvalitetsfor) Da jeg kom hjem fra jobb i dag hadde hun kastet opp to ganger (pluss de hun evt har slikket i seg). På tur og utover ettermiddagen i dag vedvarer, og hun har nå kastet opp over 20 ganger frem til nå Ingen feber, ingen råtten lukt, kun brekninger og slim og skum. Noen som vet hva jeg skal gjøre? Erfaringer? Som alle andre hunder har hun kastet opp tidligere og funnet et og annet hun ikke skulle ha spist, men dette er noe annet...
  5. Takk Så enkelt kan det gjøres. Skal prøves ut!
  6. Ja jeg har kjøpt en staff og jeg er klar over rasens lynne og trekk generellt. Jeg mener likefullt det er verdt et forsøk, og trene henne nå. Dersom problemet jobbes med tidlig og med en dose tålmodighet er det fullt mulig å få en sosial hund, også en staff. Som Siri Eveline også sier, det man legger i jobb nå for man igjen for siden. At det er en staff er ikke det samme som at hun ikke er mulig å tilvenne å trene... Jeg har hatt, og vært med og trent irsk setter, golden retriver, dobberman, gordon setter vorsteher/pointer og nå altså en staff. Jeg har gått diverse kurs og lest bøker. Selvsagt. Problmet er at jeg ikke har sett disse mostridende signalene før og lurte på om noen har erfaring med lignende.
  7. Ideelt sett ja: Klart det går ann å ha en hund som ikke får hilse på andre, men det gjør jo hverdagen mye enklere hvis den er i harmoni med andre. Det har vært veldig behagelig med de hundene jeg har hatt tidligere som kan komme over ens med andre. Super hyggelig å se de leke og jage med andre, bra for mosjonen og treningen. Jeg vil gjerne kunne ha henne gående fritt uten å bekymre meg over hva som måtte dukke opp bak neste sving. Det gjør det også lettere hvis noen skal passe henne for eksempel. Kjedelig å måtte "passe seg" for andre hunder. Selv om jeg evt skulle ha gått med henne i bånd og ungått andre hunder, er det mange i Oslo som har hundene sine løse. Rett som det er kommer det bort noen som vil leke. Poenget mitt er at hvis det er mulig synes jeg det er både morsommere og enklere å ha en sosial hund, men det viktigste er jo at hun føler seg trygg!
  8. Har aldri hatt noen problemer med passering. Problemet mitt er at jeg bor i byen, og er ofte ute i parker om sommeren.
  9. Skal ikke på død og liv tvinge henne på andre hunder, hun trekker og vil bort og hilse selv, logrer med halen helt til hun kommer fem meter fra. Det som jeg ikke skjønner er at hun frem til nå har vært sosial og leken, men alltid noe usikker. Det er selvfølgelig greit, og jeg synes faktisk det er behagelig at hun ikke på død og liv skal være øverst på rangstigen og yppe til bråk. Men en usikker hund kan være skummel, og jeg vil heller være føre var. Jeg har hatt hund hele livet, (min første staff) og aldri sett slike tegn før. Har en Vorsteher/pointer som heller ikke er spesielt sosial, men hun snuser bare for seg selv og ungår andre hunder, men er trygg og bestemt i så måte. Det er at min staff vil bort til alt og alle, for så å være utrygg jeg ikke forstår.
  10. Hei. Jeg har en staffordshire tispe på 10 måneder. I møte med andre hunder har hun alltid vært underdannig og konfliktsky. Frem til nå har hun alltid vært leken, men satt seg ned og skvetter og bøyer hodet til siden. Større hunder har hun slikket rundt munnen og smisket for å vise at hun "bare er en valp". Frem til nå. Da jeg gikk tur med henne her om dagen slapp jeg henne på et hundejorde slik at hun kunne hilse og løpe fritt slik vi pleier. Vi møtte to franske bulldoger (valper) og en jack russel. Det virket som om underdannigheten har "utviklet" seg til nervøsistet, ørene bak, hodet lavt og halen under buken. Da den ene valpen ble litt pågående snerret hun og glefset. Jeg kalte henne inn og fikk kontakt og ruslet rolig vekk. Dette var på ingen måte vanlig "kjefting" men en utrygg og nervøs hund. Jeg er redd dette skal utvikle seg, og at usikkerheten skal utvikle seg til agresivitet mot andre hunder. Er det noen som har erfaring med lignende? Råd/tips til hvordan jeg kan få henne til å føle seg tryggere rundt mindre hunder? Det hører med til historien at vi kom hjem fra to dager i marka kvelden før, og at hun nok var sliten. Mulig hun hadde en "dårlig dag"? Uansett merker jeg at hun er veldig spak i møte med andre hunder og vil så gjerne få en trygg og sosial hund. Hun har alltid lekt best med større raser, boxere osv. men aldri hatt konflikter eller dårlige erfaringer med mindre raser. Hun har bare ungått dem, og søkt seg mot de større. En annen ting jeg har lagt merke til er at hun er utrygg når andre hunder "sloss". Ved to anledninger har hunn løpt i mellom to andre hunder som brummer og leker litt "røft". Ikke for å bli med i leken, det virker som om hun rett og slett vil splitte eller distrahere andre hunder som krangler eller leker. Siden hun er en staffordshire bullterrier og det desverre fortsatt er mange fordommer mot denne rasen har jeg vært særdeles nøye med sosialisering og lydighetstrening. Hun har møtt andre hunder, barn og voksne så og si hver dag siden hun var 9 uker. Jeg har hele tiden vært bestem og rolig (min eventuelle skepsis skal ikke smitte over på henne) Hun får fine turer og er på ingen annen måte understimulert. Isak
  11. Isak

    Hund som Cargo

    Takk for svar, lurer på om regelverket med at et cargoselskap må være involvert har endret seg siden da, og dermed også priser? båt via danmark? off topic; Ellers har jeg fått anbefalt disse, virker jo seriøse og friske nok? http://www.k9puppy.c...rier-20598.aspx Hvordan kan jeg vite "seriøsiteten", har mailet frem og tilbake og fått noen imponerende stamtavler og helseattester, men utover det mener jeg?
  12. Isak

    Hund som Cargo

    ok, men har du erfaring med cargo?
  13. Isak

    Hund som Cargo

    Ser den, og er klar over det.. Det finnes vel strengt talt fler seriøse oppdrettere der en her, da denne rasen stammer fra England?! Vet ikke helt hvorfor men nevner i samme slengen at jeg har hatt hund hele livet, og besøkt fler oppdrettre her og. Både svarte, brindlet og blå så det er ikke KUN pga farge. Skal jeg bruke 12 år og 13.000kr ish på hund så vil jeg ha både lynne og farge etter ønske Det var petairuk som over tlf nevnte en pris på 1200 pund. (uten bur og ingen transport utover flighten)
  14. Isak

    Hund som Cargo

    Supert! Jeg henter hunden selv, så bur kjøper jeg i UK, da den allerede er vant med bur og jeg må hente valpen med bil. ??
  15. Hei! Jeg har lenge lett etter en blå staffordshire bull terrier uten brindler, og kommet frem til at disse er så sjeldne i skandinavia at jeg har valgt å importere en fra England. (med mindre noen her inne vet om noen jeg ikke har greit å snuse meg frem til? ) Etter nye forskrifter pr 2012 har jeg skjønt at jeg må søke mattilsynet, ordne med pass, chip nr. osv osv. Så alt ihht papirer og regelverk er nogenlunde under kontroll... Det jeg egentlig lurer på om det er noen som har erffaringer med cargo selskap fra England? Gode, negative, pris osv. Vet jeg ikke kan ta den med i bur som bagasje og at valpen MÅ via et cargo selskap, selv om jeg er på samme flight. Synes dette høres kostbart ut, og ringt rundt til diverse selskap, men en pris på 1200 pund er galskap?!
×
×
  • Opprett ny...