Freddiee

Medlemmer
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Freddiee

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Blandingshund

Nylige profilbesøk

1,662 profilvisninger
 1. ❤❤
 2. Så fine 😍 bare å dele masse bilder!
 3. Tusen takk for utfyllende svar! Så fin hun var 😍
 4. Da er vi flere! Legger på meg 5 kg bare ved å tenke på en sjokolade.
 5. Har klart å holde meg unna godteri denne uka, og begynt å spise litt sunnere. Og fått til tre små økter med styrketrening. Ikke noen harde økter, men begynner rolig 😁 Godt å ha en tråd hvor man kan motivere hverandre!
 6. Hei! Er det noen her inne som har aussie som vil fortelle litt om hvordan det er å leve med rasen? Hvordan er hverdagen med en aussie? Har lest masse om rasen, men står så mye ulikt rundt forbi, så ønsker å høre fra noen som har rasen. Gjerne fortell både positive og negative ting med rasen. Og kan man finne gode oppdrettere i Norge? Ønsker ikke fra de heftigste linjene.
 7. Må man til Sverige for å finne en stabil aussie? Eller finnes det noen gode oppdrettere her til lands? 🤔 noen som vet?
 8. Jeg har nokså like krav som deg @Nuka til neste hund, og er veldig interessert i aussie. Men synes det er så vanskelig og skal finne en god hund. Vil ha en brukende hund, men virker som om det er et sjansespill og finne den rette 😰
 9. Da var årets første treningsøkt unnagjort! Herlighet, jeg er i dårlig form, Men det kommer seg nok etterhvert. Jeg har lyst til å lære meg å jogge, og få inn litt jogging med hunden 😄
 10. Melder meg inn her 😄 kanskje 2017 er året 😄
 11. Hei! Jeg er på jakt etter en hund til, har letet en stund men aldri funnet "the one". Jeg har fra før en hannhund på 3 år, som er blanding av border collie og setter. Jeg leter etter en hannhund til, helst en unghund eller litt voksen hund. Ønsker en mellomstor-stor hund, som kan gå løs. Viktig at den kan gå sammen med andre hunder, mennesker og kunne være hjemme alene når jeg er på jobb. Jeg kan tilby et trygt og stabilt hjem, med masse kjærlighet og turer. Hunden jeg har fra før er med på fjellturer, og vi har også smått prøvd oss på spor. Vet du om noen eller lurer på noe så send en PM 😊 Jeg holder forresten til i Buskerud.
 12. så nydelig!
 13. en dag når jeg har stort hus, med stor hage skal jeg ha en slik .
 14. Har de det, ja? Må kanskje undersøke litt mer
 15. Hva slags sider har man hvor en kan se etter hunder til omplassering? Har sett en del på finn og fod, men finner mye rart.