Gå til innhold
Hundesonen.no

Trixie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Vestlandet
  • Hunderase
    Portugisisk vannhund

Nylige profilbesøk

2,291 profilvisninger

Trixie's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

80

Nettsamfunnsomdømme

  1. En blodgiverhund gir 450 ml, og den må være minst 27 kg. Da skal det vel ikke være noe problem med 1 ml pr kg.
  2. Portugisisk vannhund. Røyter ingen verdens ting☺ Jeg klipper ham selv 2-3 ganger i året. Fantastisk deilig å slippe hår overalt☺
  3. Jeg har kun bur i bilen. Da han var valp var han i gangen hvis han skulle være alene, men fikk hele huset da han sluttet å makulere ting. Synes det er en uting at valpekjøpere har bur på lista over ting en må ha, men forstår at det i perioder er nødvendig (skade, løpetid o.l).
  4. Fant ikke navnet på hunden min her, men begge mine barn er på lista?
  5. Dex vil ikke drikke vann inne. Flytter jeg samme skåla ut er det heelt greit. Litt problematisk når det er frost☺ Han er også veldig god på aking. Starter øverst i bakken, hiver seg på rygg og seiler ned bakken.
  6. Jeg bruker 7 min å kjøre til jobb. Helt ypperlig, for da kan jeg stikke hjem i lunsjen ved behov. Lengste reisetid har vel vært en halvtime, men da alltid i motsatt vei av rush og kø. Hater å stå i kø! Er veldig fornøyd med hus og arbeidssted, og ville ikke bytta noen av dem.
  7. Dette innlegget fikk meg til å innse at jeg har en sutrepave? Han er en portis på snart tre år, og har nok blitt mer vokal med tiden. Kanskje jeg må begynne å ignorere litt mer? Når vi er blant folk, og jeg snakker med noen oppfører han seg som en treårig unge - " dette er kjeeedelig, kan vi gå nå?"
  8. Kjenner jeg blir litt provosert av dette. Er det helt greit at katter jakter som de vil? Når du har så mange katter vil jeg tro det har en betydelig innvirkningen på bestanden av disse dyrene i ditt nærområde ( for det er jo ikke bare skadedyr kattene tar). Bruker du bjelle på kattene?
  9. Dex er portis, og er heldigvis en engel på klippebordet. Saueklippen var vel egentlig et underveisbilde:) Han er alltid litt molefonken etter full klipp, men glemmer fort hvor rar han ser ut. Ellers har han alltid likt å bli børstet, selv med floker. Er vel heller jeg som ikke orker full pels med alt den innebærer av vann, rusk og søle.
  10. Jeg har en portis hannhund på 2.5 år. En fantastisk herlig hund! Han er dog omtrent verdens dårligste trekkhund?, men ekstremt flink til å gå fint i bånd. Et annet problem hvis du vil ha utstillingspels og trekksele i kombinasjon med snø er tover og floker - i mengder!
  11. Hundeskogen i sandnes er på mange måter helt perfekt. Eneste aberet er vel at det ikke er en offisiell hundeskog. God plass masse stier og masse hunder og ikke minst mange hyggelige hundeeiere. Dessverre bor jeg ikke der, så har funnet meg mitt eget fristed: En holme uten sauer! Der koser vi oss, men dessverre er det ingen andre hunder der? Det kan heller ikke være så mye vind når jeg skal dit.
  12. Jeg har vært på kurs med min. Han jaget første gang, og fikk strøm. Andre gang var to uker senere med andre sauer på annet sted. Da var han ikke interessert i sauene, og tydelig redd dem. Men han er fremdeles ikke saurein her hjemme! Han vil veldig gjerne jage sauene på beite ved huset vårt. Jeg kunne fått bevis på at han er rein, men venter til vi får testet ham igjen med villsau
  13. Min er også en hilsebiter, men bare på folk han kjenner godt. Kommer det noen er det kommandoen " bamse" som gjelder her. Da plukker han opp hva det måtte være, og vrikker rundt i ekstase:) Veldig ofte henter han en leke selv før hilsing. Jeg har portugisisk vannhund, og slik hilsebiting er veldig vanlig på rasen. Er også vanlig på andre apporterende hunder har jeg forstått.
  14. Jeg aner ikke:) Driver dere med høydemåling hver måned eller?
  15. Jeg dykket masse før, men nå er det veldig mange år siden jeg var i vannet. Har dykket langs hele Vestlandskysten, og hadde masse flotte opplevelser. Jeg brukte semidry drakt, og hadde ingen problemer med kulde bortsett fra midt på vinteren. Prøvde tørrdrakt også, men likte ikke helt luft i beina og slikt. Jeg har kun dykket i Norge, så kan jo ikke sammenlikne med sydlige strøk, men har nå inntrykk av at Norge er eksotisk på sin måte. Det en gjerne gjør i Norge er jo jaktdykk! Breiflabb, flyndrer, torsk er fine å fange. Plukke krabbe og kamskjell. Det beste på dykkertur var å vase rundt i vams og tilberede de mest fantastiske måltider. Ellers er det jo nattdykk ( gjerne med morild), strømdykk, vrakdykk ( trenger ikke ligge så dypt), tareskog og masse muligheter! Savner å være undervann, men det tar mye tid og penger. Nå for tiden fridykker jeg litt om sommeren, og filmer mye under vann.
×
×
  • Opprett ny...