Gå til innhold
Hundesonen.no

Mollymor

Medlemmer
  • Innholdsteller

    667
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Mollymor

  • Bursdag 02/08/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kennelmollyville.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Karmøy
  • Hunderase
    Boston Terrier og Dverg Pinscher
  • Mine dyr
    Molly september 2011
    Nico april 2012
    Sunny september 2013
    Wendy november 2015

Nylige profilbesøk

4,733 profilvisninger

Mollymor's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

446

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei hei. Jeg har oppdrett av Boston Terrier, og har inntrykk av at storparten av rasen har god helse. Jeg er veldig opptatt av helse, og prøver å avle frem hunder med sunne luftveier. Dvs at de skal ha åpne nesebor og ikke lage lyd ved normal aktivitet. Noen av mine lager lyd under aktivitet, andre som aldri har ytret et snork, selv etter agilitytrening. Flere og flere bruker sine boston terriere til hundesport, de er smarte, lærevillige og kjappe hunder.
  2. Kamera: Canon 5DMarkIII Objektiv: Canon EF 70-200mm f/2,8 L Brennvidde: 100 mm Blender: f/4 Lukker: 1/800sek Iso 100
  3. Jeg stiller med "noen" bostons. Jeg har meldt på tre stk så får vi se om jeg stiller alle eller noen etterhvert. Stiller ikke Sunny hvis hun ikke blir litt kraftigere til da... Jeg skal også stille valp, men den må nesten bli registrert før jeg melder på, og siden det er samme pris hele veien, så ser jeg an hvordan hun er når siste frist nærmer seg. To/tre uker for ung til junior... Synd.
  4. Nå sitter jeg her og gråter. Så forferdelig! Godt at alle tobente klarte seg. Dere har min dypeste medfølelse. <3
  5. Jeg har laget stamtavler i Adobe Illustrator til min nye hjemmeside. På den gamle hjemmesiden har jeg stamtavler fra en rasedatabase på nett, men nå får jeg snart ny hjemmeside, og vil jeg ha noe mer personlig. Derfor har jeg laget en stamtavlemal i Adobe Illustrator, som jeg fyller med hundenes navn og bilder fra de første fire generasjonene. (Den er ikke ferdig, skal legge inn alle hundenes titler og Championater i rødt)
  6. Siden det ikke ble noen valper i fjor, så slår vi til med forhåpentligvis to i år. Den ene ble født i desember, en kveld/natt i nordlys, og heter "selvfølgelig" Aurora. Hun er etter vår Nico, og blir vår Nicodatter nr to her i huset. Vi venter på løpetid på Jezzy, og blir det noen fine valper, beholder vi den beste.
  7. Nå ble alle mine voksne champion i fjor, uten at jeg sluttet å stille av den grunn. Kjekt med Cert, men jeg har alltid ment at reglene burde forandres slik at man ikke fikk flere cert enn man trenger. Så får vi håpe dommerne fremover kun gir CK til hunder de mener er championkvalitet. Jeg ønsker ikke at man skal være garantert et cert bare fordi de andre som stiller er fullcertet. Hvis ikke championatene helt skal miste verdi, så må det skjerpes inn. Jeg kommer til å stille mine championer, de som blir fullcertet og de som mangler cert med samme mål som nå; nå høyest mulig opp på resultatlisten. Det være seg på selve utstillingen og på mestvinnerlisten til NKK, raseklubb og lokalklubbene jeg er medlem i...
  8. Da jeg leste gjennom listen over NKK utstillingene i 2015, la jeg merke til at to stk - Harstad og Bodø - var merket som "nasjonal utstilling". I Sverige er forskjellen på nasjonal og internasjonal utstilling at man på den nasjonale ikke kan motta CACIB. Jeg ble litt usikker på hvordan dette virket her i Norge, og sendte en mail til utstillingsavdeling i NKK. Svaret var at det ikke deles ut CACIB på disse nasjonale utstillingene til NKK, kun stort CERT. Noen som har fått med seg dette? Har NKK informert noe sted om at de skal ha nasjonale utstillinger uten CACIB? Jeg har ikke fått dette med meg, og kunne fort meldt på og forventet at vinneren av rasen sannsynligvis ble tildelt CACIB. Tror det er mange andre som kommer til å reagere på dette, og jeg tenker at hvis jeg stod som nr en uten å vite dette, nok hadde lurt på hvorfor dommeren "holdt tilbake" CACIB.
  9. Provit frosset storfekjøtt? veil. pris 383 for 14 kilo
  10. Værsågod! Håper noke kan brukes. Det om Nox visste jeg ikke, men jeg ville hatt med at de selv kan registrere dem i NOX selv hvis de vil delta i konkurranser osv.
  11. Jeg ville skrevet annonsen slik som du hadde gjort om de var "renraset", skrevet om hvordan de sosialiseres osv uten å presisere at de får samme oppfølging som registrerte. For det er en selvfølge at de får. Jeg er veldig imot planlagt blandingsavl og vet flere og flere blir obs på dette, så jeg ville presisert at dette er en tyvparring. Ikke "kast dem etter folk" ved å legge inn ord og setninger der det ser ut til at du selv ser på dem som annenrangs, men skriv hva du krever av kjøpere. De er like gode hunder for rett person selv om de er et uhell. F.eks Kennel xxx har hatt en tyvparring mellom korthår og langhåret collie. Fra et kull på 4 (husker ikke hvor mange det ble, sorry) er det nå to gutter igjen som trenger gode hjem. De vil begge bli korthårede. Lettstelte, robuste og trenger ikke pelstell. Begge foreldrene er øyelyst uten anmerkning ved voksen alder, begge er HD og AD røntget fri (Hofter og albuer) uten anmerkning, far er også røntget rygg uten anmerkning. Mor har gått mentaltest med bra resultater, skuddfast. Begge har fine resultater fra utstillingsringen, begge fungerer som utrolig flotte familiehunder og gode treningskamerater. Arbeidsvillige, lydhøre og aktive. Ingen av foreldrene er miljøredde og begge er stabile. Collie egner seg til [sett inn diverse hundesport] og vi ser etter aktive hjem til disse to fine guttene. Vi har høyt fokus på sosialisering og miljøtrening før våre valper reiser til sine nye hjem. De vil vokse opp inne med andre hunder, katter og barn. Valpene leveres registrert i NOX registeret, microchippet og registrert i dyreidentitet, vaksinert, øyelyst og får med helsebok og helseattest. Det vil også følge med en valpepakke, med bok, mat, leke, godbiter, teppe og diverse. Alle våre valpekjøpere får tilbud om livslang oppfølging og invitasjoner til valpetreff og kurs Interesserte er selvsagt velkommen til å komme hjem til oss og hilse på valper samt mor og far. NB! Valpene leveres registrert i NOX registeret slik at de kan delta i hundesport som NKK registrerte hunder. Pga NKKs regler kan de ikke registreres som korthårs Collie, slik man kan i bl.a Sverige. Vi sender med kopier av foreldrenes papirer samt helseattester.
  12. Da er navnet bestemt. Fant ut at jeg går for det navnet jeg likte best fra starten, og som jeg klarte å huske uten å gå tilbake til listen. Det ble et av navnene på min egen liste, men det var mange flotte forslag, som jeg gjemmer til en annen gang jeg trenger et sol/himmel/stjernenavn!! :-) Tuusen takk alle sammen, dere er så flinke og kreative!
  13. Tusen takk for forslag alle sammen. Jeg tror jeg har et par favoritter, men vil gjerne ha enda flere forslag.
×
×
  • Opprett ny...