Gå til innhold
Hundesonen.no

Tara89

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Tara89's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei:) Har hørt det er fine turområder og en hundepark i kanadaskogen. Noen som går der? Jeg bor og studerer i sentrum, noen fra Bergen som kan fortelle meg hvilken buss som går dit og hvilket stopp som er nær denne hundeparken?
  2. Tara89

    Agilitykurs

    Hei Kan noen anbefale et agilitykurs for nybegynnere i Oslo/Bærum-området? Har tidligere tatt valpekurs hos Hundeakademiet og var veldig fornøyd, men de tilbyr agilitykurs kun i Lillestrøm. Også: Hvor gammel må hunden være før en kan begynne med dette? Og hva trengs evt av forkunnskaper og utstyr? Takker hvis noen har tips:)
  3. Jeg vil vel si at de fleste hunder krever en dedikert eier, noe jeg ikke er i tvil om at jeg kommer til å være Begge er raser som tiltaler meg, fordi jeg leser at de er tilpasningsdyktige, og tåler en del aktivitet til tross for den lille størrelsen. Jeg ønsker meg en rolig innehund, og en aktiv utehund, men dette går vel mer på dressur og at de får nok utfordringer kanskje. Jeg har inntrykk av at kromfohrländeren er mer "eager to please", mens kooikeren hører på deg når den selv får noe ut av det. Men her igjen går det vel på oppdragelse? Kooikeren har også et utseende som tiltaler meg mer. Men igjen, kromisen røyter vel en god del mindre.. Er det hipp som happ? Jeg får jo uansett en hund jeg blir glad i, og som tilpasser seg min livssituasjon.
  4. Kromisen har ingen jaktinstinkt, noe jeg ser på som positivt. Men kooikeren er jo veldig vakker Hovedsaklig er det godt selskap og en kosehund jeg er ute etter, og jeg er også interessert i agility, noe begge rasene egner seg for. Jeg er singel og hunden vil få korte turer noen dager og lange turer og mye aktivitet andre dager. Den vil nok være med meg de fleste steder jeg drar, om det er til byen, på besøk til venner eller på hytteturer.
  5. Ja.. det er i grunnen bare det jeg lurer på. De er jo relativt like i gemytt og størrelse. Tanker?
  6. Hei! Nå har jeg ikke lest gjennom alt her, men du er hvert fall i akkurat samme situasjon som meg. Jeg har funnet oppdretter og får muliggens valp om 3 mnd. e jeg ønsker også å dra på utveksling et semester i Europa, men er det ikke mulig å ta hunden med seg tror du? Det innebærer selvfølgeig at vi må finne en leilighet hvor vi kan ha hund, men praktisk kan vel det gå? Har en venninne som tok med seg hunden sin til Frankrike i et år.
  7. Hm, men jeg har litt vansker med å finne noe kontaktinfo på han.. noen som kan hjelpe?
  8. Tusen takk jeg skal ta kontakt med Kjetil Ja, jeg har aldri møtt en, men lest mye om de, og ser ut som hunden er midt i blinken for meg!
  9. Hei! Jeg ønsker meg veldig en kromfohrländer innen et år eller to. Er det noen som kjenner til oppdrettere i Norge?
×
×
  • Opprett ny...