Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,513
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Alt skrevet av mushi

 1. Dogs4All 2018

  Nå har PM lørdag kommet. 20 podengos
 2. Dogs4All 2018

  Se her https://www.nkk.no/getfile.php/131968558-1534336780/Dokumenter/Aktiviteter/Dommerlister/Dommerliste DOGS4ALL norsk vinner 2018.pdf
 3. Dogs4All 2018

  Synes jeg leste noe om senest fredag! Skikkelig ilddåp!
 4. Dogs4All 2018

  Pm for fredagen kom i dag.
 5. Utstillingstrening, Tønsberg

  Sandefjord hundeklubb har utstillingstreninger på onsdager fra 1930-21. Koster 150 eller 250 kr gangen og vi har som regel en person som fungerer som dommer.
 6. Corgi-bildespam, Dakota & Montana

  Herlige bilder! Er så artig med videoene hvor hun gjemmer seg bak gardiner haha.
 7. Akkurat nå, oktober 2018

  Tror du det vil gå fint sammen med den gamle hunden? Da ser jeg ingen grunn til å vente. Men den gamle har noe issiues? Jeg kjøpte voksen hund da jeg ville ha to og den jeg hadde fra før ikke var helt god.
 8. Jeg betaler 80 kr for pillene (holder 1,5-2 mnd eller noe?). Blodprøver er 1400-ish når stoffskiftet sjekkes. Dette går jo ikke innunder forsikringen siden det er en eksisterende sak (pluss at det er under egenandelsbeløpet).
 9. Ønsker en turhund, førstegangshund

  Hvorfor vurderer du ikke vorsteh? Den må dekke alle områder, inkl fuglejakt. Tror den kan fryse litt på vinteren, nå vet jeg ikke hvordan du planlegger aktivitet da.
 10. Nå bruker ikke jeg hunden min superaktivt, men all erfaring er vel bedre enn "ikkeno". Jeg merker at energinivået er opp og ned. Noen uker ligger hun godt i sela hele turen og er utømmelig for energi, andre dager må jeg nesten hale henne etter meg. Jeg er nøye med at hun får pillene på samme tidspunkt og ikke med mat. Det er en rolig hund, men i perioder er det som om det ikke er noen hjemme der inne. Stoffskiftet er fint i følge dyrlege. Jogge-/turmotivasjonen er også varierende selv om jeg vet at dette er noe hun brenner for. Jeg synes energinivået var jevnere som unghund - da var hun alltid "på" og full av energi i skogen. Stoffskitet gjør også at jeg må passe veldig på maten hennes og hun er alltid på slankern. Dumt å ikke kunne gi henne litt ekstra i perioder uten at hun går opp en halv kilo.
 11. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Herregud, de valpene er i en rar alder.
 12. Stemmer denne rasen?

  Må bare si at den valpen var stor! Større enn en voksen pomeranian. Pom sliter med helsa som de fleste små hunder og jeg ville ikke kjøpt om den ikke hadde sjekket knærne for paella luxasjon (og har en attest på at de er fine). Selv om du ikke skal bruke valpen til noe spesielt hadde jeg funnet en med stamtavle. Da er du litt mer sikker på at du får en med korrekt størrelse og gemytt. Hva skal de ha for valpen?
 13. Azawakh

  Heh, artig. Det at det er halvville er noe jeg har hørt flere ganger. Har møtt en på lc-treninga et par ganger samt luftet den. Virker som de har sterkt flokkinstinkt og ikke er så interessert i andre enn de som er kjent Flotte hunder og overraskende sterke i forhold til størrelsen.
 14. Innetemperatur hund

  Høres ikke ut som du bør bekymre deg. Jeg ser lett på hundene mine om jeg har det for kaldt inne. Har et ullpledd til de i sofaen, da holde de varmen.
 15. Dogs4All 2018

  Stiller lørdag
 16. Hvilken rase er dette?

  Ser ut som en dvergpuddel
 17. Akkurat nå, oktober 2018

  Pawz er vanntette.
 18. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Neimen! Så gøy! 😁😁 Snakket jo med deg i etterkant og du sa han var flink sååå. Blir nok flere løp neste år og jeg har lært mye om hva jeg skal gjøre og ikke! Har en super oppdretter som stiller opp - det hadde ikke gått uten henne. 🙌😁
 19. Prøvde å poste til en gammel tråd jeg hadde her inne, men den var vist arkivert. Da ble det ny tråd. Ponni er 4,5 år gammel Chinese Crested, også kjent som kinesisk nakenhund. Hun er så søt og jeg er veldig glad i henne! Vi har det mye gøy sammen og noe av det beste hun veit er å være med meg på joggetur og å leke med fotballer. Ponni i kjent positur. Eier hele verden, tenk om andre kunne finne på å gå ut! Noe så frekt! Åtte uker! Bittelitt eldre Rawr! Frykt meg! Juliess her inn tegnet henne til meg, jeg må bare vise det frem. Kjempebra bilde!
 20. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Da har vi debutert i LC. Han gjorde det supert første runden. Var nr 4 av ca 70 hunder. Vi var uheldig med arrangørsurr og da vi endelig starta tryna han etter to meter. Og det var det! Neste prøve er til våren. Ser de har en del i Sverige så vi får ta oss en tur dit når snøen går. Annet enn det var det en super dag og bikkja elsker det! Vi trener litt lydighet som vanlig - hormoner og egen vilje er fortsatt noe vi jobber i mot, men ser tydelig hvorfor podengo ikke er en lydighetshund for å si det sånn... 😁 Merker også at jeg aldri har trent hund før og ting jeg burde ha gjort fra starten/gjort annerledes. Video: https://www.instagram.com/p/BoR41W2h1Bb/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19kbq319ezc0b
 21. Akkurat nå, september 2018

  Kjøp potesokker! Det er redningen for mine Ellers har House of Dogs mye fint i ull til RR.
 22. Kjøpe hund på Finn.no

  Fant valp på finn. Super oppdretter, super hund. Rasen min er ikke så vanlig og det var flere som hadde kull samtidig på det tidspunktet hunden min ble født. Har ikke sett at hun har trengt det på senere kull. Synes ikke det er useriøst å legge ut annonse der.
 23. Hvis du ikke skal ha kaniner mer, hvor får du skinn til leker fra da? Fine ting du syr!
 24. Jeg kjøpe en type man brukte i vaskemaskinen på mine. Fant på XXL
 25. Akkurat nå, september 2018

  Urgh... *Lukker opp et halvt øye* VÅKENVÅKENVÅKENVÅKEN???????? 😂
×