Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,418
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Alt skrevet av mushi

 1. Prøvde å poste til en gammel tråd jeg hadde her inne, men den var vist arkivert. Da ble det ny tråd. Ponni er 4,5 år gammel Chinese Crested, også kjent som kinesisk nakenhund. Hun er så søt og jeg er veldig glad i henne! Vi har det mye gøy sammen og noe av det beste hun veit er å være med meg på joggetur og å leke med fotballer. Ponni i kjent positur. Eier hele verden, tenk om andre kunne finne på å gå ut! Noe så frekt! Åtte uker! Bittelitt eldre Rawr! Frykt meg! Juliess her inn tegnet henne til meg, jeg må bare vise det frem. Kjempebra bilde!
 2. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Gjeterhund er uaktuelt her og synes terriere er så vrange, da ble det et enkelt valg i denne størrelsen. 🙂 Luna har mye mer jakt enn Tellus, så jeg synes ikke det er noe problem. Han synes fugler er gøy å jage, men rådyr har han null interesse for. Spretter de over stien eller vi hører dem lurer han egentlig mest på hva som er i veien med luna. 😂 På tur er han strengt talt mest opptatt av å snuse på ting og får ikke med seg at det er fugl i skogen omtrent. 😋 På jorder, i parker, i byen etc er han mer "på", men det er ikke mye styr. Jakten hans går hovedsakelig på syn og at de beveger seg brått på. Luna vil ta alt alltid. Han er ikke interessert i spor etter dyrene. De brukes originalt til harejakt flere sammen. De strihårede og korthårede er ikke typelike i kroppen synes jeg. Stri er ofte mye mindre! Liker de ikke så godt. Medium og stor størrelse har mye mer jakt enn den lille. Veldig frisk rase og den har fortsatt åpne stambøker i Portugal.
 3. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Lite stolt eller. Og med due på banen og løs jakthund! Tre ganger!
 4. Akkurat nå juni 2018

  Deaktiverte du kontoen kan du bare rapportere innlegget og det blir fikset. Men slettet du den er toget gått.
 5. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Kan virkelig anbefales hvis man ønsker en aktiv, liten hund som ikke er en jrt eller dsg. Kan ikke se for meg å kjøpe en annen rase hvis jeg skal ha en liten hund senere en gang.
 6. Håndarbeidstråd!

  Jeg gav vel egentlig opp. Synes hekling er ufattelig vanskelig. Får heller bruke garnet til strikking.
 7. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Ikke sånn veldig mye å skrive, du må nesten hilse på egentlig. De kan være en håndfull for nybegynnere, men du som har hatt hund før vil takle det som oppstår på strak arm. Jeg ser potensialet i min til å bli en liten terrorist hvis man lar han bestemme ting selv. 😁 Jeg digger hunden! Han funker til alt. Min er ca 6 kg.
 8. Moxie Polsk Owczarek Nizinny og gjengen.

  Kjempesøt! Hvordan fant du rasen?
 9. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Vurderer du såpass små hunder kan jeg nok driste meg til å hive inn podengo portugues. Smart og kvikk. Utholdende på tur. Funker til lydighet, lurecousing, utstilling og sofakos. Ikke møtt en enda som ikke elsker unger. Bare å komme hit for å hilse på.
 10. Reptiltråden

  Dette var virkelig sakte-tv. Prøver å innbille meg at det rører seg inni eggene. De er ganske myke ikke sant?
 11. Sverige-tur og ormekur

  Du er i Norge nå og skal til Sverige? Sånn jeg skjønte det på dyrlegen sist kan du ta pille to på mandag og være trygg i 28 dager. Du trenger da ikke å ta pille i Sverige.
 12. Utstyr til liten hund

  Forstadheimen har ophørssalg. De har et enormt utvalg fra puppia som er perfekt for sånne små. De har nettside fra 1995, men veldig hyggelige folk!
 13. Akkurat nå juni 2018

  Dette høres ut som fish4dogs. Jeg er superfornøyd! Potet er i biter og lett synlig. Resten virker som en mix av vann og fisk. Går ned på høykant hos katt og hunder hjemme.
 14. Håndarbeidstråd!

  Har funnet en oppskrift på noe jeg vil hekle, men skjønner ingenting. Vet dere om en side med veldig for-dummies forklaring på engelsk?
 15. Hva søker du etter på ebay? Har du sjekket wish og alibaba?
 16. Kronikk på NRK.no https://www.nrk.no/ytring/dyreavl-pa-helsa-los-1.14083987
 17. Ikkesant. Frisk til å være mops er noe annet enn en frisk jack russel for eksempel...
 18. Veldig ot, men hvor har du kjøpt kjettingene til halsbånd? Lett etter sånn! Veldig flotte sett!
 19. Kjæresten liker ikke hunder

  Dette ville jeg ikke ha tatt hensyn til. Høres litt ut som han er redd for ansvar og å bli bundet, men han kan ikke bestemme over deg og ditt liv. Ultimatum er en uting og jeg ville aldri ha gått med på det. Ikke vær usikker. Ta et valg og stå for det!
 20. Hund jaget og drepte sau

  Ikkesant. Er det nesten nyfødte lam kan jeg ikke se at det er noe problem å få drept så mange. Men rart mor ikke har passet på!
 21. Hund jaget og drepte sau

  Hvor store er lam på denne tiden av året i forhold til en voksen sau?
 22. Kjæresten liker ikke hunder

  Kjøp valpen! Dere har vært sammen kort og kanskje det er litt tidlig å flytte sammen uansett? Hva vet jeg. Det er uansett enklere å knytte seg til et lite nøste han slipper å ha noe ansvar for annet enn å kose/leke, enn en gammel hund som gjør ting folk som ikke har så mye forhold til hund synes er en belastning (må ta mye hensyn, urenslig etc...)
 23. Det er vel snakk om å stoppe shelterne som nærmest fungerer som "valpefabrikker". Bor hunden hos søsteren din i Spania blir den nok godt tatt vare på og får alle vaksiner - på lik linje med en rasehund. Spørsmålet er jo om privatpersoner kan ha en haug med hunder registrert på seg selv og fly de til Norge. Så kan de bytte eier der. Synes ikke man skal forby all import av hunder uten stamtavle, det er litt ekstremt.
 24. Kjempefint. Dette ahr de jobbet godt med!
 25. Kontakt og jakt/lure coursing

  Tror jeg hadde lært inn en god stopp-kommando. Hvilken rase har du?
×