Jump to content
Hundesonen.no

mushi

Medlemmer
 • Content Count

  2516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by mushi

 1. mushi

  Interiør og oppussing

  Hva ble det? Klarer ikke bestemme meg selv. Vil ha minst mulig arbeid, men også at det ikke blir for dyrt...
 2. mushi

  Akkurat nå - Mars

  Hvilket tørrfor får katten? Min hadde håpløs pels tidligere, men etter jeg byttet fra royal canin til for uten mais/ris/korn og 50% v&h + selolje er pelsen som silke.
 3. Prøvde å poste til en gammel tråd jeg hadde her inne, men den var vist arkivert. Da ble det ny tråd. Ponni er 4,5 år gammel Chinese Crested, også kjent som kinesisk nakenhund. Hun er så søt og jeg er veldig glad i henne! Vi har det mye gøy sammen og noe av det beste hun veit er å være med meg på joggetur og å leke med fotballer. Ponni i kjent positur. Eier hele verden, tenk om andre kunne finne på å gå ut! Noe så frekt! Åtte uker! Bittelitt eldre Rawr! Frykt meg! Juliess her inn tegnet henne til meg, jeg må bare vise det frem. Kjempebra bilde!
 4. mushi

  Catania, Cira, Hera og Fenris (Etnahund og NEG)

  Herreguuuud så nydelig! 😍 Deilig når valp nr to lever opp til ønskene.
 5. mushi

  Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Vi har hatt et fint år med utstilling. Rundet av med å bli mestvinnende 2018 på NKK utstillinger i min rase. Kom plutselig et diplom i posten. Gøy, gøy! Vi rasket med oss et svensk cert forrige helg og venter i spenning til han blir to år og vi kan ta dobbelt championat. Jeg kommer ikke til å stille mer før han blir to år, har stilt mye i 2018 jeg egentlig ikke hadde trengt. Nå skal vi prøve å fokusere mer på lydighet og se om jeg kan knekke koden på konkurranser. Han blir ekstremt negativt påvirket av nervene mine og vi har egentlig ikke gjort annet enn å diske. Må bare få surra meg opp i hundeklubben igjen, han digger jo å trene. Luna er glad og fornøyd med å henge med som pausehund når jeg trener og jeg jogger med henne når jeg er ferdig med hans lydighet. Hiver med noen bilder i neste post!
 6. mushi

  Enkeltpersonforetak for dummies

  En faktura eller kvittering på kjøp hvor hva du har kjøpt, dato og spesifisert mva kommer frem er god nok dokumentasjon. Du trenger ikke annet enn en kontoutskirft for å bekrefte betaling av en inngående faktura, men er det kontantkjøp kreves det en spesifisert kvittering. Jeg vil anbefale på det sterkeste at du har en bankkonto knyttet til firmaet og en knyttet til private ting. Trenger du penger overfører du en sum til din private konto, ikke kjøp private ting med firmakortet.
 7. mushi

  I år skal jeg...

  Jobben føler jeg at jeg har fått til godt. Motivasjonen har vært dass etter sommeren, men det har jeg klart å holde til privaten. Var flink i klubben frem til i høst. Har vært der tre ganger etter sommeren. 😂 Trener 1-2 ganger iuka. Mye bedre enn nada! Jogget to ganger i uka frem til det startet å regne. Har fiksa ute og vinduer! *stolt* og malt gangen, bad og soverom. Det siste punktet hopper vi glatt over! Går bare en vei 😂🙄
 8. mushi

  Dogs4All 2018

  Nå har PM lørdag kommet. 20 podengos
 9. mushi

  Dogs4All 2018

  Se her https://www.nkk.no/getfile.php/131968558-1534336780/Dokumenter/Aktiviteter/Dommerlister/Dommerliste DOGS4ALL norsk vinner 2018.pdf
 10. mushi

  Dogs4All 2018

  Synes jeg leste noe om senest fredag! Skikkelig ilddåp!
 11. mushi

  Dogs4All 2018

  Pm for fredagen kom i dag.
 12. mushi

  Utstillingstrening, Tønsberg

  Sandefjord hundeklubb har utstillingstreninger på onsdager fra 1930-21. Koster 150 eller 250 kr gangen og vi har som regel en person som fungerer som dommer.
 13. mushi

  Corgi-bildespam, Dakota & Montana

  Herlige bilder! Er så artig med videoene hvor hun gjemmer seg bak gardiner haha.
 14. mushi

  Akkurat nå, oktober 2018

  Tror du det vil gå fint sammen med den gamle hunden? Da ser jeg ingen grunn til å vente. Men den gamle har noe issiues? Jeg kjøpte voksen hund da jeg ville ha to og den jeg hadde fra før ikke var helt god.
 15. Jeg betaler 80 kr for pillene (holder 1,5-2 mnd eller noe?). Blodprøver er 1400-ish når stoffskiftet sjekkes. Dette går jo ikke innunder forsikringen siden det er en eksisterende sak (pluss at det er under egenandelsbeløpet).
 16. mushi

  Ønsker en turhund, førstegangshund

  Hvorfor vurderer du ikke vorsteh? Den må dekke alle områder, inkl fuglejakt. Tror den kan fryse litt på vinteren, nå vet jeg ikke hvordan du planlegger aktivitet da.
 17. Nå bruker ikke jeg hunden min superaktivt, men all erfaring er vel bedre enn "ikkeno". Jeg merker at energinivået er opp og ned. Noen uker ligger hun godt i sela hele turen og er utømmelig for energi, andre dager må jeg nesten hale henne etter meg. Jeg er nøye med at hun får pillene på samme tidspunkt og ikke med mat. Det er en rolig hund, men i perioder er det som om det ikke er noen hjemme der inne. Stoffskiftet er fint i følge dyrlege. Jogge-/turmotivasjonen er også varierende selv om jeg vet at dette er noe hun brenner for. Jeg synes energinivået var jevnere som unghund - da var hun alltid "på" og full av energi i skogen. Stoffskitet gjør også at jeg må passe veldig på maten hennes og hun er alltid på slankern. Dumt å ikke kunne gi henne litt ekstra i perioder uten at hun går opp en halv kilo.
 18. mushi

  Damir og Iraia - Dogo Canario

  Herregud, de valpene er i en rar alder.
 19. mushi

  Stemmer denne rasen?

  Må bare si at den valpen var stor! Større enn en voksen pomeranian. Pom sliter med helsa som de fleste små hunder og jeg ville ikke kjøpt om den ikke hadde sjekket knærne for paella luxasjon (og har en attest på at de er fine). Selv om du ikke skal bruke valpen til noe spesielt hadde jeg funnet en med stamtavle. Da er du litt mer sikker på at du får en med korrekt størrelse og gemytt. Hva skal de ha for valpen?
 20. mushi

  Azawakh

  Heh, artig. Det at det er halvville er noe jeg har hørt flere ganger. Har møtt en på lc-treninga et par ganger samt luftet den. Virker som de har sterkt flokkinstinkt og ikke er så interessert i andre enn de som er kjent Flotte hunder og overraskende sterke i forhold til størrelsen.
 21. mushi

  Innetemperatur hund

  Høres ikke ut som du bør bekymre deg. Jeg ser lett på hundene mine om jeg har det for kaldt inne. Har et ullpledd til de i sofaen, da holde de varmen.
 22. mushi

  Dogs4All 2018

  Stiller lørdag
 23. mushi

  Hvilken rase er dette?

  Ser ut som en dvergpuddel
 24. mushi

  Akkurat nå, oktober 2018

  Pawz er vanntette.
×