mushi

Moderator
 • Innholdsteller

  1,887
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mushi

 1. Valget nærmer seg med stormskritt og mange har sikkert stemt allerede! Hva er dine viktigste saker i år? Vil du ha regjeringsskifte og tror du det kommer til å skje? Kjør debatt! Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 2. Rotgrønnsaker, hvitløk, ingefær og tørre, røde linser i slow cookeren [emoji106] Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 3. Var ute på tur med Luna og en av naboene litt borti gata stoppet meg. "Neimen, er det Mikkel Rev!" "Ehh... Du må mene den andre hunden, dette er jo rådyret" Så fortalte hun at i sommer hadde hun og 3-åringen hatt piknikk i hagen. Hun hadde "trua" ungen som bare stakk av om at satt han seg ikke ned og spiste brødskivene med pølse på ville Mikkel Rev komme og ta de. Ungen løp inn og hun løp etter. Da de kom ut igjen, gjett hvem som sto og mesket seg midt i pikniken. Joda! Det var verdens søteste Luna den ene dagen hun klarte å stikke av siden jeg flytta inn. Milde måne. Hun hadde trøkka i seg rubbel og bit. Ungen hadde blitt helt fra seg og aldri gått fra maten sin siden. Mora holdt på å le seg i hjel når hun forklarte.
 4. Kjøp og stek kyllingfilet eller lignende som du deler opp selv. Hva med å prøve Philadelphia i stedet for vanlig ost? Eller smøreost? Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 5. Jeg fikk jo merkelig nok ingen respons på denne tråden, men jeg har bare ignorert oppførselen og bråket hennes. Det gikk helt over etter et par uker, men hun kan fortsatt blande seg inn hvis hun synes andre hunder leker litt for voldsomt med han. Nå er jo valpen ikke "baby" mer og hun har roa seg helt.
 6. Luna har blitt veldig overbeskyttende for valpen jeg har hatt i 2 dager nå. Hun har vært skikkelig stressa på hunder vi har møtt og hyla og bjeffet på de på avstand. Vanligvis reagerer hun bare sånn på noen bordercollier som stirrer masse. Tips?? Har fått henne til å sitte og få godbiter på god avstand, men hun er tydelig stressa og veldig nervøs. Vanskelig å nå inn. Har aldri opplevd dette før, så må være pga valpen. Hun er lik når jeg går med kun Luna, om valpen er i sekk eller går på bakken. Til normalt er det null problem å passere og hun har lite interesse av andre hunder. Jeg hade besøk av ei venninne med en Staff Luna kjenner godt i går. Denne var veldig ivrig på å krafse seg bort. Vi hadde straffen i bånd så den ikke kom bort. Valpen var ikke nervøs og staffen er bff med Luna. Da la luna seg i midten mellom valpen og den andre hunden. Ønsker veldig noen tips før valpen tar etter. Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 7. Jeg hadde fysisk hindret henne ved å sperre av veggen med f eks kompostgrinder. Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 8. Skal du ha hund og kanin tror jeg at jeg ville ha brukt barnegrinder i huset så du kan skille de når du ikke er til stede Valpen min går bra med kattene når jeg er tilstede, men bare jeg skal på do starter spetakkelet.
 9. Putter baggasje i baksetet eller skiboks [emoji106][emoji3] Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 10. Her er jeg HELT enig! Dette er jo totalt vilt! Og du har satt deg selv i samme situasjon før. Du er ikke en dørmatte. Du har følelser og du skal bli behandlet med respekt. Hvorfor sa du ikke nei etter sist - og spesielt etter hvordan reaksjonene er inne ble da. Exen min var på fest uten meg ofte og da fikk han jaggu komme seg hjem selv. Om han sov hos en venn eller i en grøft la jeg meg ikke opp i, det var uaktuelt at jeg hentet. Dagen derpå tok han buss eller ble kjørt. Funket ikke det hentet jeg han. Du er et individ og vil klare deg utmerket uten han. Meld deg inn i en hundeklubb, gå turer gjennom DNT, start på et treningssenter hvor man trener mye sammen som kampsport, bryting eller crossfit. Pønsk ut noe så du kan få deg noe sosial omgang du kan leve litt på om kveldene. Jeg har stor tro på deg. Det må du også ha! Og så? Henter du han ligger han vel og sover i samme tidsrom som han hadde vært hos kompisen?
 11. Hvor stor er hunden din? Hadde de orange til nakenhunden.
 12. Jeg føler meg ikke tryggere med stor enn liten hund, fordi jeg føler meg trygg ute. Men jeg kan ha noen urasjonelle øyeblikk som alle andre og da tenker jeg at du skal være passe rar for å overfalle ei med to hunder bundet rundt livet. Da tar du nestemann.
 13. Tok valpen i senga for å sove litt til. "Sove" ja... Her er det turn og trampoline med tenna først. [emoji23] Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 14. Hmmm... Jeg har en ung hannhund og er ikke helt sikker på hva han skal tisse og ikke tisse på enda. Jeg bor midt i et boligfelt og hvis han ikke skal tisse på hekker er det kun lyktestolper igjen da eller?
 15. Jeg tror jeg ville ha redigert annonsen til Uno en del. Jeg ville ha tenkt at hunden var uaktuell kun basert på lengden av annonsen hvis jeg surfet rundt på finn... Kort den ned til 1/4 - 1/5 av lengden og skriv kort om et par av "problemene" hans. Så kan du heller utdype etterhvert når de har møtt hunden. Du skremmer vekk veldig mange med den annonsen du har og jeg tror du vil ha store problemer med å omplassere han. Det kan jo godt tenkes at mange av dillene hans vil bli borte eller dempet bare ved å bytte hjem? Fokuser mer på de positive sidene!
 16. Synes det høres ut som et veldig godt tilbud jeg. Så kan du bo der frem til du finner et bedre sted å bo. Det er IKKE bra for noen at du bor med exen mer enn absolutt nødvendig.
 17. Dette kommer jo ann på strekningen Hvor til og fra?
 18. Det kan jo være at de var veldig glad i hønsa sine? Brukt mye tid på å temme og stelle med de. At de la mye egg. Hvis en stor hund hadde stukket av hjemmefra og drepte din hund - ville din holdning ha vært ok da? Det var bare en ung hund, du hadde så dårlig holdning, den dreper bare små dyr som katter, den har aldri drept en hund før...
 19. Min første tanke er at dere burde hatt bedre kontroll på hunden. I bånd hvis dere har vinduet åpent, snu dørhåndtak, låse døra etc.
 20. Regn - sol - regn - sol - VIND! - regn - sol - regn Gøy på tur!
 21. Det å bo alene er jo ikke ensbetydende med å ha en liten leilighet. Gensa er ofte over/under 70m2 og forskjellen i året er ikke stor. ca. 3.000 kr i året her jeg bor.
 22. Jeg så i en tråd her at kløvtest var nevnt, dette var nytt for meg! Dette heter "kløvmerket" og er åpen for alle raser, mer info her. Det må være flere obskure tester og hundesporter jeg og andre ikke har fått med oss. Fortell, fortell!
 23. Noe du kan bruke det til er noe så artig som å være privatlærer i for eksempel engelsk i Korea Finne ut av frister bør være første pri. Da er det ute av verden og du slipper å bekymre deg for det!
 24. Fine bilder! Bronsetest i kløv? Hva er det for noe?
 25. Når må du bestemme deg for planen videre? Jeg synes 4 år i Korea hørtes fantastisk ut og en mulighet du ikke vil få igjen! Kastet bort 2 år? Jeg kasta bort 7 på absolutt ingenting! Jeg gikk noe skole, men da møtte jeg ikke opp til eksamen. Haha. Kos deg og hopp i det! Angrer du kan du alltids ta et fly hjem