Gå til innhold
Hundesonen.no

mushi

Moderator
 • Innholdsteller

  2,179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av mushi

 1. Hvis den eneste grunnen til at du øsnker deg en hund til er pga du tror din nåværende hund vil leke bedre med den hadde jeg droppet det. Du har ingen garanti for at de er på samme bølgelengde med tanke på lek - og det er mer arbeid med to! Jeg synes hundene får mye glede av hverandre (og jeg av dem) når jeg bor alene. Men hadde jeg hatt mann og barn ville jeg nok bare hatt én hund. Jeg synes ikke det er mer arbeid med to hudner i hverdagen, men det er mer stress å dra de med seg rundt, dobbelt så mye arbeid på meg på hundetreninger (og mindre skravling), vanskelig i ferier og skal jeg gå hundekurs i ukedagene blir en av hundene forsømt den dagen. Jeg kunne aldri hatt to hunder med veldig forskjellig behov, jeg er ett menneske og de må henge med på de aktivitetene jeg foretar meg og jeg har valgt rase deretter.
 2. Akkurat nå, februar

  Noe så trist! De kunne strengt talt latt være... Blir som å få BIR 2.
 3. Akkurat nå, februar

  Hva er forskjellen mellom reservecert og vanlig cert? Er de like mye cert?
 4. Akkurat nå, februar

  Min hadde et greit overbitt da han var rundt et halvt år, nå er det så og si borte (9 mndr). Han hadde vanlig bitt ved levering.
 5. Akkurat nå, februar

  For en stafett! Og for noen elendige damer. Gutta skulle ha fått to gullmedaljer hver!
 6. Akkurat nå, februar

  Lære den target med navn på leker som du legger på gulvet foran den? Plukke ut leken som heter "ball" for eksempel!
 7. Akkurat nå, februar

  Ehhh. Det er deg eller noen som bruker pcn din. Reklamene går etter dine interesser. Jeg får for eksempel opp canvasbur og sofaer fra ikea om dagen.
 8. Trekkhundtråden

  Jeg har trekksele på mine fordi de trekker veldig i skogen pga vilt. Da kan de trekke med en god sele tenker da jeg...
 9. Trekkhundtråden

  Bilde? Shiba er vel 10 kg? Har du webbing for små eller normale hunder? Virker som det er umulig å grave opp et bilde av småttis-selene hennes på internett... Bikkja mi er sånn 25 cm høy, 33 lang og blir som en ball når han løper, ser for meg at selen til Minipina hekter seg fast under rumpa når han løper. Derfor skepsisen min.
 10. Prøvde å poste til en gammel tråd jeg hadde her inne, men den var vist arkivert. Da ble det ny tråd. Ponni er 4,5 år gammel Chinese Crested, også kjent som kinesisk nakenhund. Hun er så søt og jeg er veldig glad i henne! Vi har det mye gøy sammen og noe av det beste hun veit er å være med meg på joggetur og å leke med fotballer. Ponni i kjent positur. Eier hele verden, tenk om andre kunne finne på å gå ut! Noe så frekt! Åtte uker! Bittelitt eldre Rawr! Frykt meg! Juliess her inn tegnet henne til meg, jeg må bare vise det frem. Kjempebra bilde!
 11. Akkurat nå, februar

  Håper den skulle måle under armen og ikke i rektum...
 12. Trekkhundtråden

  Ja, rasen min har flatt brystet, da er ting litt enklere! Han har arvet denne selen av den forrige hunden min. Hun dro som en maskin og det virket som hun synes den var flott å dra i. Takk! 😁 Han er en podengo portugues liten glatthåret. Bare ni mnd enda, derfor ekstra søt!
 13. Trekkhundtråden

  Du har dachs? Min er også lang i ryggen, derfor jeg er litt i tenkeboksen. Minipina lager jo trekk og weightpull-seler ned til 2 kg hund, men min hun blir som en ball når han løper. Redd for at han skal hekte seg i noe... Men! Kan anbefale zero dc short til de lange. Beste jeg har funnet foreløpig. Alternativer er ofte puppia til så små hunder. Bedre bildet jeg fant av selen... (den er litt stor for han på bildet) Mai-sofie: Jeg synes selv det er veldig stort sprang fra 5 til 10 kilo i type utstyr og passform...
 14. Trekkhundtråden

  Håpet at noen faktisk hadde kjøpt til liten hund, det som passer til stor trenger ikke nødvendigvis være optimalt på disse små tassene...
 15. Nkk Kristiansand 2018

  Meldte oss på i dag. Flere som kommer? Dommerliste: http://web2.nkk.no/filestore/Aktivitet/Dommerlister/DommerlisteKristiansand2018.pdf
 16. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Tusen takk dere! Er veldig spent på neste utstilling om en mnd. Han er i vekst og plutselig kan han være mindre pen. 😁
 17. Nkk Kristiansand 2018

  Jeg betalte 505 i dag, en hundrelapp mer enn vanlig.
 18. Nkk Kristiansand 2018

  Så hyggelig! Sa jo hei i Bø, men du virket ganske opptatt! Drar heldigvis ikke alene til Kristiansand, men jeg skal se etter dere. Alltid hyggelig å treffe folk fra sonen!
 19. Trekkhundtråden

  Hvilke trekkseler har dere til liten hund (5 kg)? Finnes det alternativer til Minipina hvis jeg skal ha etter mål? Bruker nå Zero DC short som sitter som et skudd. Det eneste er at jeg synes den blir veldig varm på hunden om sommeren. ..
 20. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Tellus var på sin første utstilling som junior i går. Han ble BIR og fikk nordisk cert. Jeg skjønner ingenting av disse certa, så jeg får fortsette å stille og håpe at det tikker inn en tittel etterhvert... Kritikken ble som følger: Excellent type. Correct size and proportions. Good head. Correct dentition. Excellent neck. Typical top line. Good chest for the age. Well ang from both ends. Good movement. Lovely temparement. Vi møtte også opp i BIS og Tellus var den eneste hunden dommeren viste interesse for annet enn de 6 han plukket ut blant 25 hunder i gruppa. Meget fornøyd med innsatsen til Tellus i går! Neste helg er det debut i rally. Tror ikke det går like bra!
 21. Whippetene Blitz og Happy

  Så grusomt! Håper hun blir god som ny! Har dere snakket med eier av løshunden i etterkant?
 22. Akkurat nå, februar

  Ja. På eurosport.
 23. Akkurat nå, februar

  Gleder meg til jeg kan sove lengre en 6 i helgene. Står nesten tidligere opp da enn i ukedagene. 😂🙈
 24. - Man skal aldri si navnet til hunden på en streng måte, da får den negative assosiasjoner til navnet sitt og kommer ikke når du roper på den - Hunden skal tolerere all oppførsel fra familiens barn. - Når hannhunder jukker på deg, bamser eller andre hunder er det fordi de er kåte og må kastreres.
 25. Tapatalk

  Hvorfor blir den ikke aktivert? Var så fint med varsler på mobilen.
×