Gå til innhold
Hundesonen.no

LittleLight

Medlemmer
  • Innholdsteller

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Nordland
  • Hunderase
    Presa Canario (mix) og en engel.

Nylige profilbesøk

3,799 profilvisninger

LittleLight's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

90

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skiftet XXL nattbind på bikkja mi 3-4 ganger dagen i nesten 3 uker og de var smekkfulle hver eneste gang- og det verste er at hun vasket seg jo også siden hun kom seg inn mellom bindet og dåsa! Og at hun var i nøden, å herr-e-gud så i nøden hun var, omtrent rygget seg på alt og alle. Heslige drithund. Gruer meg så til neste løpetid, er så redd hun skal blø som dette igjen, er jo så kjedelig for oss begge å bli sittende hjemme så lenge.
  2. Lurer på hvor mye deres hunder blør under løpetid? Lilli har nå blødd siden 22. desember, og de første par ukene så blødde hun så kraftig at jeg ikke kunne bruke annet enn de største nattbindene med vinger. Og de ble så fulle mellom tisseturene at når jeg kneppet av tispetrusa så omtrent smalt den i gulvet fordi bindet var blitt så tungt. Lekk-ert! Har ikke sett noen rare farger eller kjent noen nasty lukter, så ingenting tilsier at det er noen plage/sykdom/feil, annet enn en skikkelig latterlig mengde blødning..? Vi skal til dyrlege og oppdatere noen vaksiner nå om halvannen uke, så skal høre med dyrlegen da altså, men trenger å enten berolige meg selv inntil da, eller få litt flere erfaringer slik at jeg har bedre grunnlag for spm til dyrlegen. Noen sier at de kan blø voldsomt første løpetid, og så dabber det skikkelig av, mens andre sier at den første løpetiden alltid er super-mild, og så blir det bare verre. Om dette er mildt ... Å herre, ha nåde! Ser virkelig med GRU frem til neste løpetid om det blir like ille, vi har jo vært fastlåst hjemme en hel uke fordi det var så ille med blødningene at vi ikke gjorde stort annet enn å skifte bind på bikkja. Og hun er IKKE til å stole på alene, gnager av seg trusa med en gang! Pøbel..
  3. Øk vannstanden din så du ikke får noen glipe mellom toppen av vannet og toppen av karret. Så slår du av lyset i rommet, og har full belysning i karret. Ikke ta bildet samme dag som vannbytte, for mye oksygen i vannet til å få det bra. Trø gjerne kamera helt inn i glasset og få god fokus, så venter du enten til noe svømmer forbi eller om du har noe som oppfører seg og står i ro- så er jo det desto bedre. KUN slik jeg har klart å ta et halvnormalt bilde av en av Rili'ene mine, og dette er tatt med mobilkamera så kvaliteten er bare sånn høvelig : Samme med eplene mine, Frida og Ronny: Her har jeg alt for mye oksygen i vannet til å få til noe som helst:
  4. Eplesnegler stikker ikke av. Jeg har +/- 100 eplesnegler i karret mitt, og ikke EN har stukket av. To av de er voksne, resten er resultat av to eggklaser. Har en til klase hengende. Gøyale skapninger, men de produserer endel bæsj siden de er såpass gode vaktmestere. Ancistruser blir late, men det er kun fordi akvaristene er så glad i å gi dem malletabeletter ofte enn de strengt tatt trenger. Har 4 ancistrus yngel, de får en liiiten malletabelett en gang i ny og ne. Kanskje 1-2 i uken, tenker jeg. Edit: snegler er ikke flokkdyr, de er stort sett blinde og vil aldri vite om der alene eller sammen med noen. Med mindre de løper inn i hverandre da. Det eneste de ser forskjell på er lys og mørke, null dybdesyn.
  5. Ett år og en dag nå, og hun er faktisk bare 64 i manken, men 35 kilo nå. Endeliiiiiig begynner vekta hennes å gå litt oppover, og jeg kjenner stor forskjell på fettlaget hennes. Før var det bare hud, absolutt ingenting fett under, men nå er det et fint lag. Nå skal muskelmassen mer opp samtidig som vi beholder fettlaget, så vi satser på masse god mat og noen gode turer fremover, så lenge helsa holder!
  6. Min vakre Lilli er nå 33 kilo, 65 i manken og noen få dager i manko på 11 måneder. Hun er enda den fantastiske hunden hun alltid har vært; lydig, snill og litt dum. Litt vel tynn, men jeg håper og tror at det ordner seg når hun modnes litt mer. Hun har en bestevenn, og det er lille Fluff, den beige kattungen til min mor. Og hun har vært med meg på flere av "ti-på-topp"-turene i høst, så når jeg får "ti-på-topp"-kruset mitt, så skal hun få en ny vannskål. Jeg elsker henne mer og mer for hver dag, min øyensten. :heart:
  7. Dette er mitt 110-litersakvarium. Jeg har reker, eplesnegler, ancistrus og gullfiskyngel. Rørene på høyre og venstre side er rullede katappablader- og det er også et katappablad som flyter oppe til venstre, og bladene som henger i trollhasselen er tørkede lønneblad. Bunnsubstratet er finkornet sand, med sort skifergrus på midten. På bildet er akvariet nettopp satt opp, så det er endel oksygen i vannet.
  8. Da har lille gullhøna plutselig rundet 28 kilo med god margin! Hun er seg selv lik, og har ikke fått noen dumme unghund-fakter som jeg lenge har ventet på! Ikke bjeffing når det ringer på eller når folk kommer inn, ikke engang prøøøver hun å stjele mat, og hun legger seg når hun får beskjed om å legge seg. Senest i går ble hun veldig overivrig med en katt ute, og var omtrent 15 meter unna meg, men da jeg ropte "dekk", så var hun skinnflat med en gang- og ble liggende til hun fikk beskjed om noe annet. Lover veldig godt, og hun får masse skryt på hundetreningen for at hun er så lydig. Jeg takker og bukker som seg hør og bør, men sannheten er jo den at hun ble født slik, og jeg har hatt det latterlig lett. Vi har gått noen små fjellturer, og hun er like glad og ivrig hver gang. På bildet er vi hos min bestemor og løper på åkrene hennes, kastet pinner, ball, lekte og koste- tror man kan se på bildet hvor lykkelig hun er, lille høna.
  9. Etter å ha snakket med ansatte i dyrebutikken så forsto jeg at de også var veldig veldig forvirret. De selger jo også noe rått da, og får motstridende beskjeder fra alle leverandører og på alle kurs. Ingen er enige.. Men alle vil vel selge sitt eget produkt, forståelig nok. Bare synd at det skal bli feilinformert og sådd tvil på den måten.
  10. Ble en aldri så liten tur på en ås i dag, utrolig fin tur for både hund og eier, selv om vi begge er litt sånn i koma, og kjenner det skal bli latterlig godt å legge seg.. Ser hun har begynt å bli bra definert i fronten, bare spent på når hun begynner å legge seg utover i stedet for å vokse seg så høy og slank som hun er nå!
  11. Hahaha, jeg hadde dødd i den skogen, kan jeg love deg. Hun hadde nok whiiiiina fordi jeg gikk for sakte, så kanskje med litt flaks så hadde noen hørt henne- og savnet meg- i tide.
  12. Går i sånne bølgedaler det der.. Synes jeg hører Mira, Kira og Lukas overalt nå for tiden. Vet om 3 hunder som heter lukas, 2 mira og 3 Kira. Og jeg kjenner ikke til SÅ mange hunder..
  13. Nå har jeg jo flyttet fra eks-samboeren min blant annet fordi det ble uaktuelt med ny hund, så utfallet er jeg rimelig sikker på fremover i tiden også.. Men om jeg hadde fått samboer, giftet meg eller noe, og allergien hadde sneket seg opp på han, så ville jeg jaggu prøvd myyyyyye rart før noen av dem hadde røket ut. Vasking av bikkja, lufting av hus, hyppigere vasking av huset, flytte bikkja i en annen etg om natta, og UT på dagen, og medisinert dritten ut av mannfolket. Det SKULLE gått, hund er så viktig for meg. Jeg tror det samme gjelder barn. Jeg ønsker meg overhodet ikke noe avlegger, men om uhellet skulle være ute og det kom en bylt, så ville jeg gjort MYE før bikkja røyk.
×
×
  • Opprett ny...