Gå til innhold
Hundesonen.no

rograr

Medlemmer
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Schæfer

Nylige profilbesøk

1,614 profilvisninger

rograr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. full sjekk: øyelyst, rønket. dm tror jeg ikke, litt usikker Her skriver jeg at jeg ikke har hørt om mange av disse sykdommene, ikke at det ikke eksisterer noen. les teksten Jeg kan jo ikke ta tak i noen som ikke er ett problem hos oss, skulle det mot formodning dukke opp i vår avl. Selvsagt skal det tas tak i. Men vi har bank i bordet ikke problemer med allergier o.l. sykdommer den hadde det nå en gang aldri igjen. Har aldri hatt problemer med det siden. Så jeg vil si hunden er frisk! Har ikke avkom som har hatt det heller og har hatt 3 kull med 3 ulike fedre. Men det er nå ikke så sykt strenge krav på å avle på pomerianien f eks: hos schæferen har du brukskrav, mentaltest, +++ Ja det er helt riktig, og vi kan vise til meget gode statestikker når våre valpekjøpere kommer å ser på valper!
  2. Er mye bra utstillingsschæfere som kan hevde deg godt i bruks. Bare undersøk oppdretterene godt og linjene bak valpen.
  3. rottweiler eller schæfer har du tenkt på de?
  4. Hva med Rottweiler eller Schæfer
  5. Schæferhund Holder seg nær eier, stor trives på gård, lite pels stell, lettlærte, sosiale, What more do you want;-)
  6. Hva med schæfer- hvis du egentlig liker denne rasen
  7. Hva med schæfer - hvis du egentlig liker rasen
  8. rograr

    Schäferhund

    Hei. Schæferen er en fantastisk allsidig hund. Men den krever litt. Absolutt ikke store muskler ;-), men kamerat skap og jevnlig trening. De er veldig lett lærte, begynn å gå på valpekurs, hverdagslydighetskurs. Lær den å gå i bånd tidlig. De trenger hvertfall en time løs til dagen, evt sykling. Da de må få utfoldet seg. Du kan jo å trene mental stimuli som spor o.l.
  9. Nå vet ikke jeg hvem som reklamerer med det, men det er klart at det er fordeler og absolutt ulemper med å være verdens mest populære rase, ingen vtil om det. HD/AD har jeg aldri benektet er ett problem for schæferhunden, slik den er for mange store raser. Men eksem, allergi osv er ikke mer utbredt på schæfer enn andre raser, og den såkaldte schæferrompa, har aldri hørt om noen som har hatt den! Hvert eneste år får de full sjekk:-) Å nå prøvde jeg ikke si dine hunder ikke var syke, da uttryket jeg meg kanskje slik at det var lett å missforstå! Jeg mente bare det at dyrleger ofte finner feil, selv om feil ikke er der. Ikke at dine ikke hadde de problemene, det tror jeg de hadde!
  10. Ja du kan jo mene hva du vil om oppdrettere av Schæferhunder, men nå er det nå engang sånn at ALLE lider under det NOEN gjør feil!
  11. Ja da må jeg si du har virkelig vært uheldig! Men jeg vet nå også det at når en går til dyrlege så får man beskjed om litt av hvert. Kommer du med valp som har litt prikker på magen, fordi pelsen ikke har kommet der enda og gress og lignende har irritert litt: da er det enten foret, eksem, allergi eller gudene vet hva. men vettu hva det forsvinner helt av seg selv! Ingen av mine hunder, de vi har oppdrettetmens jeg har vært med har jeg fått noen annen tilbakemelding på enn at en hadde våteksem,og en har hatt allergi(men den forsvant av seg selv). og det forekommer HD/AD men det er bank i bordet ytterst skjeldent for vår del.
  12. Mange er selvsagt i benekting for hva rasen har av problemer. Schæferen som ALLE andre raser har ting den å. Men så utbredt som mange får det til å høres ut som med enkelte sykdommer høres helt rart ut for meg, da jeg og de jeg kjenner ikke vet om en forekomst. Jeg sier ikke dermed at det ikke er der, men at det ikke er så utbredt som enkelte skal ha det til.
  13. Nå har jeg trent mine utstillingsschæfere til å bestå prøvene selv! Å det tok ikke mange mnd og med helt greie resultat med tanke på den korte tiden det tok. Men ja mange sender hundene sine ned til eks tyskland, nederland osv Noen fordi de ikke har interesse for å trene selv, andre for de har for mye hund til å ta alle selv, og noen dealer og får den kun på papiret. Så her har du litt av hvert. Poenget var at ustillingsschæferen klarer seg utmerket opp mot bruks schæferen i de ulike grenene. Det er nå hvertfall min erfaring. og vi har både rottweilere, utstilling, bruks schæfere, ++ der jeg trener
  14. Hvis du ser hva jeg skriver, så skriver jeg: mange av disse sykdommene... altså har jeg aldri benektet at schæferhunden har sykdommer, har jeg det?
×
×
  • Opprett ny...