Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  23

Alt skrevet av Ozzy

 1. Hva er ditt siste kjøp innen hundeutstyr? Er du fornøyd? Mitt siste kjøp er en halvstrup fra Non-Stop dogwear. Veldig fornøyd, den glir lett tilbake (opplevd det at noen halvstruper henger igjen litt), den er fin og brei, god refleks og ganske pen! Har det i blått om noen skulle lure!
 2. Akkurat nå, oktober 2018

  Gjorde det samme, mye bedre enn masse lykke til, mas om hvordan det gikk ogsånt. Innimellom er det irriterende med folk som bryr seg. Fysj
 3. Akkurat nå, oktober 2018

  "Seksuell trakassering defineres som regel som uønsket seksuell oppmerksomhet som oppleves som krekende og plagsom for den som rammes" Siden en død person ikke kan oppfatte noe som krenkende eller plagsomt, så vi er nok inne på et annet territorium!
 4. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Ja tiden flyr! Takk Han er veldig spesiell. Både i tegninger, men mest personlighet.
 5. Siden jeg bor med disse to beista får jeg vel lage en tråd til ære for de. Burak og Damir er to stk Dogo Canario, importert fra Romania. Burak er ved dags dato ca 2 år og 3mnd og Damir er 1år og 2 mnd. Begge to er store gutter og de veier 55kg.. Regner med han yngste vil bli litt større. De er halvbrødre og har samme mor. Snille som dagen lang, men passer på huset så jeg sover trygt om natta. Burak: Damir:
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Bestilt ny bil idag. Den er faktisk veldig kul til å være liten varebil gjør overgangen fra BMW litt enklere
 7. Damir og Iraia - Dogo Canario

  5,5 mnd er en morsom alder vekstmessig
 8. Passer større hunder, bittelitt knapt for Damir (60kg). Pga bilens bagasjerom har den ganske forskjellige mål da den skrår både foran og bak, men de største målene er 95 brei, 107 lang og 70 høy. Er spesiallaget til BMW f11. Har sølekant for mindre skitt i bilen, bråker ikke og er lite brukt. Tenkte ca 1500. Det står i vestfold, kan leveres langs E18 fra Horten til Porsgrunn i ukedager.
 9. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Lenge siden det har vært oppdatert noe her. Slenger ut noen mobilbilder av dyra, Iraia har blitt to år, og Damir er snart fem og et halvt. Damirbarna spirer og gror også, de varierer veldig i vekt. Har ikke nye bilder av alle, men fem av de ihvertfall. Gleder meg veldig til å møte noen igjen på dogs4all
 10. Dogs4All 2018

  Kommer lørdag og søndag. Stiller dog ikke, lørdag heier jeg på @mushiog søndag skal jeg hilse på mange av Damirbarna, og heie på de (hvis de stiller mot noen andre enn søsken )
 11. Valpegjengen 2018

  Har alltid sett det på dem når det har vært for kaldt. Dersom de ikke virket preget av kulde, har de fått gå uten. De fryser stort sett på beina når det er kaldere enn - 12.
 12. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Veldig leit med start 2,han er jo sinnsykt god! Neste gang!
 13. Avl og mental helse

  Etter å ha fått ei med dårlig genetisk pakke, som også ble dårlig sosialisert før hun ble levert, vil det vektlegges MYE ved neste hund. Orker ikke ha enda en hund som har ræva mentalitet, spesielt ikke av den størrelsen.. Hannen er fra samme oppdretter, og han har et helt fantastisk gemytt, men andre foreldre.. Hun ble i utgangspunktet kjøpt for å avle hvis hun hadde bra helse og eksteriør, men er uaktuelt med det gemyttet.
 14. Akkurat nå, september 2018

  Han fikk skriftlig advarsel, og la seg ganske flat. Han har tidligere fått lite "streng" tilsnakk på ting som ikke er helt ok, men dette ville vi ikke la gå så lett. Men nå er vi ferdig med det, og han er inneforstått med at dette skal ikke skje igjen. Ingen sure miner, han skjønte han dreit seg ut, er ikke slik at han "glemte seg" og fyrte opp en røyk. Han trodde nok at samboeren overdrev når han sa at lukta sprer seg, og at han kunne slippe unna med det.
 15. Akkurat nå, september 2018

  Samboeren har allerede gitt beskjed om at vi vet og at det ikke er greit, men dersom jeg har "lov", vil jeg skrive advarsel. Så han forstår at et nei er et nei, ferdig snakka. Han fikk jo muntlig beskjed først, han spurte og fikk nei.
 16. Så nettopp denne reklamen. Fint tiltak av kvikk lunsj "Hunden bidrar til å få mange nordmenn opp av stolen og ut i naturen, både på korte og lange turer. En god og trofast turvenn! Derfor er det mange turglade mennesker som ønsker å skaffe seg hund. I den sammenheng ønsker vi å sette fokus på at det finnes mange hunder der ute som i dag ikke har noe hjem, og som trenger nye eiere som kan ta dem med ut på tur. Dyrebeskyttelsen Norge og FOD jobber daglig for å gi hunder nye hjem, så ta kontakt med dem om du ønsker å lære mer eller vil adoptere en hund. TUREN VENTER" https://www.freia.no/kvikklunsj
 17. Akkurat nå, september 2018

  Leieboeren spurte igår om han kunne røyke ut av vinduet, og han fikk nei da røyken sprer seg i hele huset. Han trodde tydeligvis at vi løy om det, for jeg våknet opp klokken tre av at hele huset stinket røyk. Så han dreit i at han fikk nei. Sleit med å sovne igjen pga lukta (og jeg var mangeårig røyker), og lukta sitter i enda. Bikkjene synes sikkert også det er ekkelt, og i tillegg er leiligheten møblert. Er det grunnlag nok til en advarsel? Sånn type "skjerp deg eller flytt".. Står i kontrakten at det ikke er røyk, og vi var klare på det når han flyttet inn at røyking skjer ute. Vet leieboere har mye sikkerhet, men tror det kanskje setter en større støkk i han med en advarsel pluss tilsnakk, samt at da har jeg "bevis" dersom det skulle gjenta seg.. Han har aldri bodd vekk fra foreldrene sine så skal ikke så mye til før han blir stressa, men jeg vil gjøre ting riktig tilfelle foreldrene blander seg inn Hva skriver man i såfall i en slik advarsel?
 18. http://www.stord24.no/jente-9-fra-stord-skambitt-av-rottweiler/ Ei ni år gammal jente frå Stort vart innlagt på Haugesund sjukehus etter at naboen sin rottweiler gjekk laus på ho. Jenta blei bitt i ansiktet og måtte sy 23 sting.
 19. Akkurat nå, september 2018

  Anbefaler å kjøpe tilgang hos teoritentamen. Jeg brukte kun den, var til stor hjelp og sto på første førsøk :). Hvor flytter dere?
 20. Slettet da vedkommende som la det ut, ikke ønsket at det skulle deles videre.
 21. Kattetråden!

  Ja, en vet jo ikke.. Men hadde det vært meg, så hadde jeg nok ikke kontaktet eier, spesielt ikke når de har hatt dårlig kattehold tidligere.
 22. Kattetråden!

  Skjønner det, godt å være forberedt. Når det gjelder eier så har du jo andre muligheter (hvis du tenker at kattungene bare blir slått ihjel, eller latt være ute og formere seg/bli syke/dø hvis de går til eier). Nå skal jeg ikke oppfordre til stjeling av katter her, men en må selv finne ut av hva man er villig til å gjøre i en slik situasjon, om man f.eks etterlyser eier eller ikke, eller bare leverer alt til dyrebeskyttelsen og lar de ta seg av ansvaret videre.
 23. Kattetråden!

  Jeg ville kontaktet din lokale dyrebeskyttelse, slik at de evt har plass hvis den ikke har eier (og du selv ikke vil/kan ta på deg jobben). De kan også bidra med tips og råd, jeg er ikke verdensmester men forsøker å hjelpe så godt jeg kan Hvor ofte de må mates spørs helt på hvor gamle de er, det kan være en idé å forsøke å finne ut alder på dem først, og helsetilstand hos veterinær. Men 7 ganger om dagen ca, alt ettersom. Kattunger åpner øyne ved 7-14 ukers alder. Du finner mye informasjon på nett om hva som trengs å gjøres (stimulere for at de gjør fra seg osv), men jeg ville fått hjelp til å vise og forklare så du er sikker. Du får mme hos veterinær og de fleste dyrebutikker. Beste er jo å få tak i mammaen De må ha det varmt og godt ja, men ikke glovarme varmekabler heller. dersom dere sliter med å få tak i de, ville jeg kontaktet dyrebeskyttelsen. Du kan også forsøke kattegrupper på nett, der er det ofte mange ildsjeler. Mattilsynet er ofte ikke så behjelpelige ut over å låne ut feller for å fange mor, også dekker de vel avlivning hvis det trengs. Red: du kan lese litt her https://www.potesporihjertet.no/single-post/2017/03/30/Oppflasking-av-kattunger Det er mye jobb å fostre kattunger. Beste er å få inn mamma. Eier bør jo finnes, men siden vedkommende lar en drektig katt gå ute, virker det ikke som en veldig ansvarlig person..
 24. Kattetråden!

  Hadde det vært opp til meg, så hadde jeg brukt morgendagen til å forsøke å få tak i mor, og tatt inn ungene på kvelden. Men da må dere gå inn 100% for å holde de i live med mme og flasking frem til dere finner mor..
×