Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  24

Alt skrevet av Ozzy

 1. Hva er ditt siste kjøp innen hundeutstyr? Er du fornøyd? Mitt siste kjøp er en halvstrup fra Non-Stop dogwear. Veldig fornøyd, den glir lett tilbake (opplevd det at noen halvstruper henger igjen litt), den er fin og brei, god refleks og ganske pen! Har det i blått om noen skulle lure!
 2. Ozzy

  Akkurat nå, Januar 2019

  Det er fordi de som stakk i protest, var de samme personene som var storbrukere i AN. Jeg er like aktiv i AN nå som før liksom
 3. Jeg får ikke lagt ut bilde på sonen. Når jeg prøver å laste opp kommer det opp at det oppstod et problem.
 4. Annonsen har blitt diskutert andre steder, der det er blitt lagt ut skjermdump med diverse spørsmål hvor eier bekrefter at de er det.
 5. I tillegg er de helsøsken. 😓
 6. Jeg bytta til gitter hos forhandler i courieren, kan sjekke pris hvis du vil det?
 7. Ozzy

  Dette er planene for 2019

  - Bestå første året på bachelor. - Gå ned fem kilo. - Spise mindre drit. - Spare. - Ta opp nosework igjen med Damir. - Trene mer "lydighet" med Iraia. - Ha det mer ryddig hjemme.
 8. Mulig å få en link til denne saken? Litt enklere å få et bedre bilde enn denne tråden..
 9. Jeg må finne ut hva jeg vil bli hvis jeg skal på høgskole neste år. Jeg vil helst bli sykepleier, men ettersom at jeg har en ankel som jeg ikke vet om blir bra så da kan det fort bli problematisk med praksis i utdanningen. Jeg kan ikke løpe eller stå lenge slik som ting er i dag. Også tenkt på toller og fengselsbetjent, men det innebærer også en kropp som fungerer.. Snust litt på barnevernspedagog men er litt redd for å ikke kunne klare å legge fra meg jobben hjemme og at det kan bli et problem. Jeg ønsker å jobbe med mennesker, men ønsker ikke å jobbe på eldresenter, barnehage, som helsesekretær eller i skole. Jeg kan godt ha noe kontor, men ikke kun det.. Variasjon i hverdagen Finnes så mange yrker, og det er vanskelig å finne frem i jungelen. Noen som har noen forslag? Kanskje et bortgjemt yrke Eller som har erfaring med nevnte yrker som vil fortelle litt, enten her eller pm
 10. Ozzy

  Kasko, Lupin og Emmy

  Kondolerer så mye
 11. Husker ikke helt nøyaktig, men det var to runder med uka mi han var helt ekstrem. Var vel noen mnd hvor han var ekkel, men ikke så ekkel at jeg ville binde han i skogen og gå.
 12. Ozzy

  Akkurat nå- desember

  Juletre i boks. Litt skeivt, men det har fått mye kjærlighet og pleie og jeg måtte i fire butikker for å finne alt jeg trengte! Jeg har brukt nesten to timer på å ordne det Potten var grå, så ville feste gullbånd rundt den, som ikke var enkelt å feste. Gitteret var ikke så lett å plassere heller. Og man blir jo utslitt av å tre tråder inni de mikroskopiske hullene på julekulene, så jeg pynta bare siden som er synlig
 13. Får håpe det roer seg, men utrolig frustrerende når hannene er sånn. Damir var rett og slett uspiselig i tenåra, jeg kunne nesten ikke være i samme rom som han når jeg hadde mensen uten at han ble ekstremt ekkel. Helt forferdelig.. Men så plutselig slo det av en bryter, og han roet seg betraktelig. Nå bor han med tispe og ingen av de settes bort når hun løper, han takler det helt fint
 14. Ozzy

  Akkurat nå- desember

  Hjemmeeksamen levert og jeg kan endelig ta ferie.
 15. Støtter svært skjeldent sånn tigging fordi folk ikke gidder å forsikre hundene sine. Dersom grensa vår blir nådd blir det privat lån, mastercard eller i værste fall forbrukslån. Kunne ikke falt meg inn å be andre betale for at jeg ikke har pengene. Jeg mener at hvis du hverken har forsikring eller buffer så får du jaggu meg ta det på din kappe, ikke tigge. (men jeg sier ikke at alle kan "skylde seg selv", men de aller fleste som tigger har ikke sikret seg for sånt.)
 16. https://www.vg.no/spesial/2018/nettets-gapestokk/?utm_source=vgfront&utm_content=row-1 "Marit Forbord ble hengt ut etter at hun som grenseveterinær i Mattilsynet avviste Underberge da han forsøkte å ta med seg fire valper med manglende vaksiner inn til Norge" .... "Ann Kristin ble hengt ut etter at hun som saksbehandler i Finn.no avviste Underberges annonse med importerte hunder, med henvisning til Finns regelverk." Kan flyttes dersom det er feil kategori, men ettersom at han er oppdretter på Staff og Dogo så la jeg den her.
 17. Ozzy

  Er du en prepper?

  Nei, her det lite prepping. Har alltid knekkebrød og noe hermetikk, men det er fordi det er tilbud, ikke fordi jeg er forberedt. En halv dag på vinteren uten strøm, så må vi uansett stikke, for her er all varme avhengig av strømmen Så da blir det å bo hos pappa da, og han hamstrer Kommer det en zombieapocalypse, så har vi ihvertfall en bøtte med våpen og ammunisjon til enhver anledning
 18. Ozzy

  Akkurat nå - november

  Herlighet, vi er i november! Synes vi nettopp var i august jeg Vi har bestilt ny bil, og den skulle komme i begynnelsen av november. Har veldig lyst til å ringe og mase på forhandler, men i følge ca alle er ikke det innafor, så må vente til mandag Jeg har ca null tålmodighet.
 19. Ozzy

  Akkurat nå - november

  Og her sitter jeg og sliter med å aklimatisere meg fordi det har plutselig blitt - 6
 20. Ozzy

  Vi som liker blekk!

  Takk. Selvfølgelig helt enig 😂 Er litt sært, så enten digger folk den, eller så sier de at jeg vil angre 😂
 21. Ozzy

  Akkurat nå - november

  Jeg er så lat at jeg kjøper vindusviskere på verkstedet, så de monterer dem for meg
 22. Ozzy

  Student 2017-2018

  Tiden flyr på universitetet. Hatt første 6timers eksamen i oktober , fikk C, er selvfølgelig fornøyd med det, men det hadde alltid vært fint med en karakter høyere men herlighet, første eksamen, og jeg kan alt jeg skal kunne Men neste nå er hjemmeeksamen. Får eksamensoppgave 11.des og skal leveres 14.des. Noen tips og triks? Både før og under eksamen. Jeg skal ikke være hjemme, tenkte å leie grupperom sammen med to andre som jeg jobber bra med og vi tenker alle forskjellig og har våre styrker. Har jobbet sammen med arbeidskrav før, og vi går bra sammen. Det er individuell eksamen, men vi tenker det er lurt å jobbe hver for oss, men sammen. Så vi har mulighet til å få hjelp, og hjelpe ved behov. Høres det fornuftig ut?
 23. Ozzy

  Vi som liker blekk!

  All men must die. All men must serve. Er fra game of thrones.
×