Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,072
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  22

Alt skrevet av Ozzy

 1. Akkurat nå juni 2018

  Da var vi plutselig i juni!
 2. Akkurat nå juni 2018

  På lørdag reiser jeg og @mushitil Sverige for å besøke denne og seks til De er vistnok søte når de sover, ellers er de pirajaer på 5+ kilo
 3. De gangene jeg har lagt ut video har jeg lastet opp på YouTube (ofte med innstillingen at kun de med link kan se), også lagt inn som lenke. Da blir den video automatisk
 4. Akkurat nå juni 2018

  Stemmer det, gratulerer selv, håper du fikk kake på dagen din ihvertfall! Ble bra når den fikk glasur uten bakepulver
 5. Akkurat nå juni 2018

  På mandag lagde jeg pavlova, da skulle jeg varme opp ovnen til 200grader, men senke den til 100 når jeg satte den inn. Sistnevnte glemte jeg, så etter 40 minutter i 200 grader ble det ingen pavlova.. Idag satte jeg igang med å lage gulrotkake. Ble dritbra, frem til jeg tok bakepulver i stedet for vaniljesukker i kremen.. Måtte bare skrape av alt på kaka, og nå må jeg på butikken for å lage ny krem.. Er det mulig
 6. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Mest sjarmerende hunden i verden
 7. Hvilken rase anbefaler du?

  Når du har en sykdom som er slik din er, tror jeg det er lurt å se på mindre krevende og aktive hunder enn det som kanskje tiltrekker deg utseendemessig.. Hva med japansk spisshund?
 8. Akkurat nå juni 2018

  Den var ny..
 9. Terapihunden Arthur og aspiranten Siri

  Gratulerer så mye!
 10. Jeg hadde nok nevnt det i forbifarten for eier, men dersom vedkommende ikke tilbød seg å betale, så ville jeg lagt det dødt. (Nevnt det som i "Hehe, ja Fido tok seg fort til rette, allerede første dagen hadde han ødelagt en sko", med glimt i øyet). Du skulle passet bedre på, og evt fjernet ting du er redd for, men hadde det vært min hund hadde jeg betalt.
 11. Var på utstilling idag og observerte noe som jeg stusset litt på. Ene som stilte ut hunden sin hadde med en liten tennisball med pip i ringen. Hver gang hun pep med den, gjorde hun at hunden som løp foran snudde seg og ville ikke løpe med eier, men heller finne ballen. Hun brukte den ganske ofte, og de hun stilte mot ble hver gang distrahert av ballen (som de sikkert også vil ha). Jeg driver ikke med utstilling selv, men hva synes dere? Er det greit å bruke pipeball i ringen? Er det andres problem hvis deres hund blir distrahert, eller skal man ta hensyn?
 12. Opp. Jeg kan dekke evt frakt.
 13. Selges pga feil størrelse. 550kr, nypris er 749. Helt ny.
 14. Poe - en bedlington terrier

  Herreguuuuuuuud Gratulerer så mye, hun der var søt som sukker!
 15. Ball med pip i utstillingsringen.

  Hun må ha merket at de andre ble forstyrret, spesielt når de var tre stk i ringen, da var hun i midten, hun pep ballen for å få oppmerksomhet til sin, noe som gjorde at hunden foran så og si stoppet mens han snudde hodet mot ballen hennes, og det endte med at hun dyttet i bakparten til hunden foran for å få den til å løpe videre..
 16. Akkurat nå juni 2018

  Var med søster som stilte i Sandefjord i går, dro likesågodt idag og vi, uten hund vel og merke. Liker meg på utstilling altså, selv om jeg aldri har stilt ut noe Men fytti grisen så varmt det har vært!
 17. Akkurat nå juni 2018

  Haha, det så jeg faktisk ikke selv, og jeg er nazi på rettskriving får ikke endra, dessverre.
 18. Eukanuba har smaksgaranti, så du kan levere de tilbake der du kjøpte dem og få pengene igjen
 19. Akkurat nå Mai 2018

  Etter to og et halvt døgn er brannen endelig slukket. Håper ikke den får like store konsekvenser som sist. Skulle tro millionbot og fengselsstraff ville få de til å skjerpe inn rutinene sine, men den gang ei..
 20. Akkurat nå Mai 2018

  Noen som er lærer på vgs (gjerne norsk!) som kan svare meg på noe på PM?
 21. Akkurat nå Mai 2018

  Over et døgn siden slokkingen startet, og det brenner enda..
 22. Akkurat nå Mai 2018

  Har brent på en gjenvinningsbedrift i hele dag, jeg bor nesten en mil unna, men nå lukter det brent plast ute.. Håper de får slukket det snart, brant samme sted for fire år siden, da døde masse fisk og det ble mye ettervirkninger
 23. Akkurat nå Mai 2018

  Da får du mye å le av fremover Begynner alltid å smile av den latteren
 24. Damir og Iraia - Dogo Canario

  Synes alle er fine jeg favoritten er nok rød tispe Blir veldig spennende å se hvordan de utvikler seg!
×