Gå til innhold
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,116
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  24

Alt skrevet av Ozzy

 1. https://www.vg.no/spesial/2018/nettets-gapestokk/?utm_source=vgfront&utm_content=row-1 "Marit Forbord ble hengt ut etter at hun som grenseveterinær i Mattilsynet avviste Underberge da han forsøkte å ta med seg fire valper med manglende vaksiner inn til Norge" .... "Ann Kristin ble hengt ut etter at hun som saksbehandler i Finn.no avviste Underberges annonse med importerte hunder, med henvisning til Finns regelverk." Kan flyttes dersom det er feil kategori, men ettersom at han er oppdretter på Staff og Dogo så la jeg den her.
 2. Akkurat nå - november

  Herlighet, vi er i november! Synes vi nettopp var i august jeg Vi har bestilt ny bil, og den skulle komme i begynnelsen av november. Har veldig lyst til å ringe og mase på forhandler, men i følge ca alle er ikke det innafor, så må vente til mandag Jeg har ca null tålmodighet.
 3. Akkurat nå - november

  Og her sitter jeg og sliter med å aklimatisere meg fordi det har plutselig blitt - 6
 4. Vi som liker blekk!

  Takk. Selvfølgelig helt enig 😂 Er litt sært, så enten digger folk den, eller så sier de at jeg vil angre 😂
 5. Hva er ditt siste kjøp innen hundeutstyr? Er du fornøyd? Mitt siste kjøp er en halvstrup fra Non-Stop dogwear. Veldig fornøyd, den glir lett tilbake (opplevd det at noen halvstruper henger igjen litt), den er fin og brei, god refleks og ganske pen! Har det i blått om noen skulle lure!
 6. Akkurat nå - november

  Jeg er så lat at jeg kjøper vindusviskere på verkstedet, så de monterer dem for meg
 7. Student 2017-2018

  Tiden flyr på universitetet. Hatt første 6timers eksamen i oktober , fikk C, er selvfølgelig fornøyd med det, men det hadde alltid vært fint med en karakter høyere men herlighet, første eksamen, og jeg kan alt jeg skal kunne Men neste nå er hjemmeeksamen. Får eksamensoppgave 11.des og skal leveres 14.des. Noen tips og triks? Både før og under eksamen. Jeg skal ikke være hjemme, tenkte å leie grupperom sammen med to andre som jeg jobber bra med og vi tenker alle forskjellig og har våre styrker. Har jobbet sammen med arbeidskrav før, og vi går bra sammen. Det er individuell eksamen, men vi tenker det er lurt å jobbe hver for oss, men sammen. Så vi har mulighet til å få hjelp, og hjelpe ved behov. Høres det fornuftig ut?
 8. Vi som liker blekk!

  All men must die. All men must serve. Er fra game of thrones.
 9. Vi som liker blekk!

  Er så vanskelig å få tatt et bra bilde av den selv er jo lignende blomster som jeg har fra før, men skal prøve åja få ordna. Skal ta skrift tatovering, selv om jeg alltid har sagt at det skal jeg aldri ha
 10. Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Du blir nok veldig fornøyd, jeg synes den er helt knall kjapp, enkel å bruke, og tar gode bilder (synes jeg )
 11. Hunder og menneskemat

  Alt går i grisene! Prøver å unngå sterkt krydret/salt mat og de får ikke ting som er farlig. Men de får alt fra biff til brokkoli til ostepop.
 12. Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Atte hæ? P20 pro hadde det beste kameraet på markedet lenge, frem til den ble overgått av sin egen konkurrent. Du er den første jeg har hørt om som ikke er fornøyd med kameraet. Kanskje det er noe i veien med din? @laikamor jeg kjøpte P20 pro for noen mnd siden, kjempefornøyd med med hele telefonen. 9000kr er mye for en telefon, du får en 4k 55tommer for den prisen Og det er lenge før Mate synker i verdi, Huawei har først droppet nå de siste mnd. https://itavisen.no/2018/10/20/vi-sammenliknet-kameraene-til-p20-pro-og-mate-20-pro-se-hva-vi-fant-ut/ "Lønner det seg å oppgradere fra P20 Pro til Mate 20 Pro alene på grunn av kameraet? Med mindre vidvinkel er et «must» for deg, ser jeg ingen grunn til at man bør oppgradere alene på grunn av kameraet."
 13. Pris på hunder til omplassering .

  Så du vil at andre skal gjøre jobben for deg, men du er ikke villig til å betale for det? Ser ikke noe rart i å ta opp mot ti tusen for en renraset hund som er 1-4 år, spesielle ikke dersom den er "ferdig oppdratt". Søker jeg med ordet "omplasseres" på finn får jeg 75 resultater. Én koster 10.000, to koster 8000, fire koster 7000 osv. De tolv "dyreste" er ti renraset og en ser blanding ut og en er blanding. Det er virkelig ikke hårreisende pris for f.eks den ene dogoen som ligger ute til 7000. 3,5 år så han er ferdig med drittperioden, han er renraset og tilsynelatende godt oppdratt. "Nypris" er ca 16.000, og jeg har hatt dogoer i unghundperioden, og det er verdt å betale 7000 for å slippe unna den hvis man ikke vil ha valp, for å si det sånn
 14. Vi som liker blekk!

  Kjedelig at du ikke er helt fornøyd, men den var fin likevel veldig koselig tatovering
 15. Vi som liker blekk!

  Drar opp denne litt. Noen som har fått mere blekk siden sist? Jeg fylte på mer på armen i juni, da jeg ble lei av å bare ha tatovering på innsiden av underarmen, så jeg tok på oversiden også. følte meg litt naken. På fredag skal jeg ta en liten en til, ganske impulsivt, men det blir bra
 16. Akkurat nå - november

  Møtte to av Damirbarna idag hannen har veldig flott hode, som sin far, men de er bare seks mnd så blir interessant å se om noen år. Kjempefint gemytt på begge to, hannen debuterte i utstillingsringen på dogs4all, og tok det med knusende ro. Ser mye av Damir i dem, og det er litt gøy. Cyclone og Capri på bildet
 17. Akkurat nå - november

  Om 11 dager. "passer på mandag" er førstkommende, "passer neste mandag" er mandagen etter. Men ikke alle tolker det likt, jeg avtalte time for tatovering på tirsdag og sa at jeg kunne neste fredag, de tolket det som denne fredagen
 18. Noen som har fått laget stroppefester på Kelabur? Litt usikker på hvordan vi godt skal få festet bur baki varebil, men stroppefester hadde løst det greit.
 19. Akkurat nå - november

  https://www.extra-leker.no/frozen-ice-skate-elsa Gi en sånn en kanskje? Hvis han liker Elsa da. (men gjør ikke alle det? )
 20. Akkurat nå - november

  Ikke på farmen. Sant sies så skal de jo leve som for hundre år siden
 21. Akkurat nå - november

  Blir litt irritert av valpeoppdragelsen på farmen. Valpen har tissa inne, jenta leiter etter valpen, bærer den til tisset og kjefter tar den litt i skinnet. Snakker om at valpen er den strieste valpen hun har vært borti og da må hun sette foten ned.. Like etterpå sitter hun og leker med hånda i munnen på valpen, lar den bite, for å så be den om å ikke bite. Det er jo ikke en såå "uvanlig" valpeoppdragelse, men synes jo produksjonen kan veilede dem litt ihvertfall, er jo vanskelig å snu trenden med kjefting på tissing inne når det skjer i beste sendetid på tv2. De kan ta noe ansvar og lese seg opp på valpeoppdragelse før de lar hvemsomhelst oppdra den, på tv.
 22. Akkurat nå, oktober 2018

  @Kaisen så bra ålreit med hunder som ikke hater å være hos dyrlegen. Vi er i november
×