Jump to content
Hundesonen.no

Ozzy

Medlemmer
 • Content Count

  3132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by Ozzy

 1. Ozzy

  Påmelding hundesonens snap

  Prøve å holde liv i dette da. 😂
 2. Hva er ditt siste kjøp innen hundeutstyr? Er du fornøyd? Mitt siste kjøp er en halvstrup fra Non-Stop dogwear. Veldig fornøyd, den glir lett tilbake (opplevd det at noen halvstruper henger igjen litt), den er fin og brei, god refleks og ganske pen! Har det i blått om noen skulle lure!
 3. https://forum.kvinneguiden.no/topic/1314177-hundesonen/ Er vel ikke dumt med flere medlemmer
 4. Ozzy

  Sunlily's Kull III

  Nyyydelige Og som den hardbarka GOT fansen jeg er, så elsker jeg navna 😍
 5. Ozzy

  Kildesortering av tomme fôrposer

  Royal canin sin giant adult skal ihvertfall i restavfallet har jeg fått beskjed om på gjenvinningen. 😊
 6. Ozzy

  Frankrike/Paris

  Skal besøke en venninne i Frankrike en langhelg i slutten av mai. Hun bor i Pontoise, ca en time fra Paris, så vil nok være mest i Paris 😊 Tips til butikker jeg bør dra innom, steder å besøke eller ting jeg bør se? Hun vet jo om noe, og er såklart litt jeg skal se, men har bare fulle to dager så vil bruke tiden godt 😊
 7. Ozzy

  Samboer kom med hund

  Fikk to Presa Canario med på kjøpet når jeg ble sammen med samboeren. En av de er død, og vi har fått en ny for et par år siden. Var omstilling, jeg hadde med en 7kgs og var vant med mindre hunder av et helt annet kaliber. Var vel ca slik som jeg hadde sett for meg, de var dog tyngre enn jeg trodde (det er veldig rart å flytte inn i et hus med hunder som veier mer enn deg selv 😂). Jeg tror ikke jeg ville kjøpt en selv om jeg var alene, men det går jo bra og jeg digger jo de to vi har!
 8. Ozzy

  Akkurat nå april

  Innimellom lurer jeg på hva slags hund jeg egentlig har. 😂
 9. Ozzy

  Akkurat nå april

  Dersom tispa sto, eller noen dager før, synes jeg det er dårlig å ikke si ifra. At hannhunder har godt av å trene i nærheten av tisper med løpetid er jeg enig i, men å utsette en hannhund for en tispe som er kåt og klar, er nesten litt dårlig gjort. En ting er å trene på å holde konsentrasjonen når tispa er i vanlig løp, men når hun er klar er det så mye instinkter og drifter, og da er det greit å si ifra. Her bor hannhunder i samme hus som tispa hele løpetiden, men jeg forventer virkelig ikke at han fungerer 100% når hu står. Da er han delvis defekt. 😂 Håper de sier ifra neste gang
 10. Ozzy

  Akkurat nå april

  2015
 11. Eddik tar vel alt 😂 Har du høytrykkspyler med sånn dispenser, så ville jeg bare helt eddik i den og spyla asfalten. Evt sånn ugress-spylekanne.
 12. Ozzy

  Når fikk din tispe første løpetid

  Valgte å ikke svare, så det ikke blir feil svar. For jeg har aldri hatt tispe før, så jeg kan ikke merke noen forskjell 😂 Iraia var 12 mnd når hun fikk første løpetid, og hun får den nesten på dagen hver 6. Mnd.
 13. Ozzy

  Dalmatineren Casper (Curia's Bebop)

  Kondolerer så mye. Casper er en hund jeg har fulgt med på, og sett opp til, i mange mange år.
 14. Ozzy

  Akkurat nå, Januar 2019

  Det er fordi de som stakk i protest, var de samme personene som var storbrukere i AN. Jeg er like aktiv i AN nå som før liksom
 15. Jeg får ikke lagt ut bilde på sonen. Når jeg prøver å laste opp kommer det opp at det oppstod et problem.
 16. Annonsen har blitt diskutert andre steder, der det er blitt lagt ut skjermdump med diverse spørsmål hvor eier bekrefter at de er det.
 17. I tillegg er de helsøsken. 😓
 18. Jeg bytta til gitter hos forhandler i courieren, kan sjekke pris hvis du vil det?
 19. Ozzy

  Dette er planene for 2019

  - Bestå første året på bachelor. - Gå ned fem kilo. - Spise mindre drit. - Spare. - Ta opp nosework igjen med Damir. - Trene mer "lydighet" med Iraia. - Ha det mer ryddig hjemme.
 20. Ozzy

  To vekterhunder vurdert avlivet av politiet.

  Mulig å få en link til denne saken? Litt enklere å få et bedre bilde enn denne tråden..
 21. Jeg må finne ut hva jeg vil bli hvis jeg skal på høgskole neste år. Jeg vil helst bli sykepleier, men ettersom at jeg har en ankel som jeg ikke vet om blir bra så da kan det fort bli problematisk med praksis i utdanningen. Jeg kan ikke løpe eller stå lenge slik som ting er i dag. Også tenkt på toller og fengselsbetjent, men det innebærer også en kropp som fungerer.. Snust litt på barnevernspedagog men er litt redd for å ikke kunne klare å legge fra meg jobben hjemme og at det kan bli et problem. Jeg ønsker å jobbe med mennesker, men ønsker ikke å jobbe på eldresenter, barnehage, som helsesekretær eller i skole. Jeg kan godt ha noe kontor, men ikke kun det.. Variasjon i hverdagen Finnes så mange yrker, og det er vanskelig å finne frem i jungelen. Noen som har noen forslag? Kanskje et bortgjemt yrke Eller som har erfaring med nevnte yrker som vil fortelle litt, enten her eller pm
 22. Ozzy

  Kasko, Lupin og Emmy

  Kondolerer så mye
×