Gå til innhold
Hundesonen.no

Foxen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trøndelag
  • Hunderase
    Dverg Pinscher

Foxen's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Brukte flåtthalsbånd på Dachsen i fjor sommer, fant ingen flått på ham. Var mye ved sjøen/fjorden i trøndelag og på sørlandet. Så blir absolutt bånd på foxen i år.
  2. Foxen

    Ipad?

    Jeg har iPad som jeg skriver på akkurat nå Jeg er så sær at jeg liker å skrive på denne fremfor pc feks, jeg sliter med muskler og ledd så for meg er det toppers at jeg knappt trenger være borti tastene. Har hatt min siden ca juni i fjor (iPad2) og har brukt den masse masse, på ferie, på camping, på tur, på jobb og hjemme. Bruker den til så å si alt jeg bruker pc til egentlig. Jeg har ikke 3G på min og angrer noen ganger på det, men jeg hadde ikke den 1000lappen ekstra å legge i da jeg kjøpte så da ble det sånn. Kjøpte den forde jeg er så fornøyd med iPhonen min
  3. Har Atlas plastbur i baksetet foreløbig, festet med bilselen. Men løsningen er ikke optimal siden vi trenger plassen til ungene på ferie feks. Så når vi skal på ferie etc må vi nok ha buret i bagasjen, stroppet fast selvsagt. Skulle gjerne hatt trønderbur el.l så vi får se utover hva jeg evt finner brukt. Har stor bil (Chrysler G Voyager) men pytteliten hund.
  4. Hvor lenge har den vært ute ? Altså, en uke, tre uker, sju uker ? For min erfaring er at det tar litt tid å bryte mønstret med å gå inn på do.
  5. DP'n min er ti mnd og ganske leken men hun forstår ikke hva hun skal gjøre med lekene. Hun tygger heller ikke særlig mye så hun kan fint ha bamser i buret sitt uten å ødelegge de, men jeg skulle så gjerne funnet en "toppers" leke vi kunne ha med på tur feks. Trenger ikke ha pipelyd for hun synes det er litt skummelt. Bryr seg ikke om pinner eller ball. Kjøpte en slik and og den liker hun litt. Men synes generellt hundeleker er dyrt, særlig når de ikke en gang blir tittet på
  6. Oh, jeg fikk lyst på krekling med sprite...
  7. Mine har refleksbånd på seg med navnelapper (fra merkalt.no). Båndene har strikk og de drar de ikke av seg. Lillepus er ikke så mye ute etter det er blitt mørkt men han arvet Zarah sitt bånd da det røyk for litt siden, han er tynnere rundt halsen. Båndene er fra Biltema og koster under 10 kr stk. Vi har ikke mistet noen enda, da Z sitt røyk innendørs. På sommeren når det er lyst hele døgnet vil de nok muligens få gå uten, iallefall Z siden pelsen hennes slites litt av båndet. Z er tydelig noen sin katt (hellig birma) men lilepus er en helt vanlig tigerstripet katt.
  8. Jeg kan også gå god for Linn og Haqihana selene vertfall, jeg har også slik orange til min DP Visste ikke at selen var "i vinden" jeg, men det er mange som har de til Pinscher og DP siden disse ikke er så enkle å finne seler til som sitter godt. Jeg kjøpte forde jeg ble anbefalt denne til DP, den var lett tilgjengelig og jeg hadde ikke noe godt alternativ i butikken.
  9. Mannen min har hatt både virus på balansenerven og krystallsyken (ikke samtidig da, noen år mellom). Han var ganske dårlig begge gangene men så vidt jeg vet kan man også ha dette og bare være litt svimmel osv (mannen er sånn som får alt kjempe hardt) Siden du har plagdes med øret lenge ville jeg fått det sjekket rett å slett.
  10. Dt var et skikkelig flott uteområde ! Og søte hunder også
  11. Jeg har også Haqihana, og liker den godt. Men alle seler av samme type vil være like gode fordelen med Haqihana er at den også reguleres mellom frambeina noe ikke alle slike H seler gjør.
  12. Hjemmelaget pizza kan også gjøres ganske billig, vertfall om man bare er to voksne som skal spise. Da holder jo en langpanne pizza til flere måltider også Kjøp mat på tilbud og vær heller ikke redd for å kjøpe "billigmerker" for det er oftest like bra som dyrere. Har man fryser er det toppers med tilbudshandling. Sjekk også halv pris kurvene i butikkene, alt av kjøtt kan fryses den dagen det går ut på dato og holder seg i frysen. Yoghurt (som er blitt veldig dyrt) holder flere dager over best før dato, også
  13. Kom på en ting til som irriterer meg hver dag på jobb, folk kommer å skal ha hundemat men de husker ikke hvilket for de bruker. Det hender stort sett hver dag, flere ganger for dagen.
  14. Jobber tre dager i uken 10-15 i en dyrebutikk. Helt okei
×
×
  • Opprett ny...