Gå til innhold
Hundesonen.no

Caro

Medlemmer
  • Innholdsteller

    594
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Caro

  1. Jeg er en Matt Bomer fan til Christian rollen! :):):) Han kan se søt og sårbar ut samtidig som han kan se kald og streng/sint ut!
  2. Caro

    Hva er en god hund?

    For meg er en god hund en hund som er snill, viser glede med hele seg og er god som gull! En suveren, fantastisk hund er en hund som er lydig, men ikke for lydig. Har sett hunder som ikke gjør annet en å sitte helt stivt å stirre på eier og om blikket flyttes er det korrigering med det samme. (trener kontakt selv, men krever det ikke hele tiden). En hund som kan leke og som kan jobbe, en border collie som gjeter sauen rolig og kontrollert for fører er for meg en god hund, en hund som kan ligge å sløve på trappa uten å lage noe oppstyr av at det går noen forbi på veien, en hund som kan gå løs uten å stikke..osv. Det er for meg en god og suveren hund :)
  3. Jeg har en BC gutt med STORT gjeterinnstinkt, men han har aldri vært interessert i å gjete biler! Han kan ville løpe etter mennesker som løper, men har aldri gjort det, uansett om han er løs eller ikke. Jeg tenker at om du gir hunden masse mental trening og oppgaver den kan løse så slipper du unna mye gjeting slik sett...men jeg lover ingen garantier altså, vet om bc'er som får masse stimul, men som også gjeter biler. Det kan jo trenes bort, idet hunden vil etter bilen så kan du jo lære inn "nei", "stopp", "det holder" eller noe. Treningen jeg gir min voff er lydighet, triksing, agility og gjeting. + masse tur og lek.
  4. Jeg fant opp min egen her i går, den var nam! Epler, jordbær, bringebær, banan og melk eller fløte, evt en type juice!
  5. Den plast varianten flyter i vann og kan brukes ved bading! Men vær ops på at den kan tvinne seg om føttene på hunden osv
  6. Gratulerer! håper de kommer 22 juli, da har jeg bursdag!! ;D
  7. Idiot menneske!! Hvor vanskelig er det å bare bære hunden på en bedre måte til en utgang eller noe!! Håper han blir utvist fra alle kamper, treninger og andre lag!!
  8. Jenta vår er hentet! Vi henta henne mandag, hun er så morsom, i det ene minuttet løper hun rundt og er helt i hundre, det neste sove hun! Edit: Klarer ikke sette inn bilder...
  9. Ta ferie som de sier over her, jeg henta hjem en valp forrige mandag og vi har alt nå starta med alene trening. Hehe, dvs hun blir igjen i stua mens jeg går på kjøkkenet og henter noe, hun er alene i gangen mens jeg er på do, jeg går etter posten mens hun er igjen inne, dusjer mens hun er alene. Vi har en god start, vi bruker goood tid!
  10. Det er så gøy å se andre raser gjete! Når jeg skal ha schæfer om noen år skal den definitivt prøves på sau, og nå som svigers kanskje skal ha ser berner sennen så skal jeg kanskje prøve den også! Tenk å lunte med en berner etter sauen ned fra fjellet! *drømmer*
  11. HER er bildet av henne, fikk det ikke frem på forrige post.... Klarer nesten ikke vente!!!
  12. http://<img class="spotlight" alt="" aria-describedby="fbPhotosSnowliftCaption" aria-busy="false" src="https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/181253_10151632366460813_1770776696_n.jpg" style="width: 614px; height: 409px;"> Lille prinsessa er snart klar for å hentes!! klarer ikke å vente, i løpet av neste uke er hun hjemme her!! Har fulgt dette kullet siden det ble planlagt, visste nøyaktig når paringen skjedde, fikk de første bildene av valpene bare noen timer gamle, jeg har fulgt dem fra første stund...og nå kommer hun hjem!! GIRA!!
  13. Scooter! Chop Scar Lightning McQueen MC MJ Jazy Check List Aragon Bleezer Blue Mitch Mithrandir DJ Titan Hulken Runway Hatch Hitachi Mojo Reco Agro Hess Shep (uttales chepp) Hehehe, fantasien løper løpsk når det gjelder navn!
  14. Det er det ja!! Tenkte egentlig det siden de er leveringsklare om ca 2 uker og ble bekrefta at alle var solgt i går Tispe eller hann?
  15. Weeeei! enda flere BC valper!! Hvor er din ifra?
  16. Så om pelsdyroppdrettere hadde større bur, mer plass til dyra, få ett forhold til dyrene (vet selv om noen oppdrettere som faktisk kan løfte på revene, kose med dem osv) og ha dem i mer "naturlige miljøer" men fortsatt innesperret og avlivet dem humant, hadde det vært greit? Ser den la, får gnagerene kjærlighet og stell så tror jeg de sikkert har det bra, men gjeller det da også for pelsdyrene, om de får større plasser og mer "oppmerksomhet/stell/kos/" ?
  17. Biologilæreren min kom med et snodig, men logisk bemerkelse her for leden da vi snakket om landbruk og dyr i fangenskap. Ei i klassen sa at hun hadde troen på pelsdyr oppdrett, mens læreren ikke liker det, han liker ikke dyr som blir holdt i fangenskap. Så var det ei anna ei som sa at hun ikke likte det, hun hata at dyr satt i bur osv, så sa hun som likte pelsdyroppdrett at denne jenta har jo både hamster, marsvin og fugl I BUR. Så spurte læreren denne jenta hvorfor hun trodde det var bedre med små dyr i bur og ikke greit med rever osv i bur. Jenta blei litt paff og svarte: "jo fordi fugler og gnagere har bodd i fangenskap så lenge at de syns det er greit". Jeg mener ikke å starte enda en stor for og imot pelsdyroppdrett debatt, men jeg ble litt satt ut av det denne jenta sa, hvis hun tror at fugler og gnagere kan tilpasse seg et liv i bur, hvorfor kan ikke rever og minker gjøre det også? Jeg selv liker ikke at dyr lever i bur, hverken gnagere, fugler eller pelsdyr. Har noen her tenkt på dette noen gang? Hvorfor er det slik at "vi" syns det er greit med gnagere og fugler i bur? Jeg vet om de som har marsvin og div i store innhegninger, men vet også om de som ikke har det.
  18. Nå har vi valgt oss valp fra kullet vi har fulgt, hu er ei lita søt snelle som kommer til å hete Shaylee! Se bilder av henne på hjemmesiden vår
  19. Navnet blir...Shaylee - Fairy princess of the field Red - Ligger bilder på hjemmesiden vår!
  20. Caro

    Søpla!

    Hahaha okei!! da blir det å kaste søppel hver morgen helt til vi får fiksa et skap der bøttene til søpla skal stå
  21. Eller så kan du stikke innom en militær utsalg/overskuddslager, det er en på hønefoss bla som har veldig gode og fine tur/treningsbukser!
  22. Caro

    Søpla!

    Ja jeg håper jo å få skaffet en dør på det "skapet" som bøttene står inne i, men ting tar tiiiiiid her hjemme Det er lokk på mat søpla (DEN tar jeg ut, ikke hyggelig å finne den igjen på gulvet) Men han har klart å få den opp Vi får vel bare kaste søpla hver morgen...prøve
  23. Caro har fått en irriterende uvane, han drar ut søpla fra bøtta når han er alene hjemme..hvordan skal vi ta tak i dette? Han går ikke til søpla når vi er hjemme, han veit det ikke er lov, men når vi ikke er her DA tar han sjansen... Det skjer oftest hvis vi har hatt noen rolige dager, men jeg går turer med han om morgen, han får mat når jeg drar + en slik ball med godbiter i, men allikevel så drar han søpla rundt...ja jeg kan jo kaste søpla før jeg drar, men jeg er en gullfisk som glemmer lett dessverre. Tips til hva som kan gjøres eller er den eneste løsningen å kaste søpla hver morgen?
×
×
  • Opprett ny...