Gå til innhold
Hundesonen.no

Tinkie

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    7

Alt skrevet av Tinkie

  1. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Det er godt jobba, da, å gå ned 17 kilo og så holde seg der! Jeg var på treningssenteret her for første gang. Det er første gang på treningssenter siden jeg flytta fra Oslo. Jeg skal komme i gang igjen, og bli sprek og fin Hovedmålet er at kroppen skal funke som den skal - og at jeg ikke må kjøpe ny trenings-bh, for nå er de jeg har, blitt lovlig stramme rundt brystet... Og det er ikke puppene som har vokst, for å si det sånn. Så nå har jeg fått noen styrkeøvelser som jeg skal bruke, sammen med løpetrening
  2. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Forøvrig er jeg helt enig i at man ikke sjanser på sommerdekk. Er man ikke skodd for forholdene, så lar man bilen stå.
  3. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Hvis jeg hadde sagt at "noen sjanser må man jo ta" i forbindelse med sommerdekk, så hadde det ikke vært med tanke på å kjøre i snø med sommerdekk, men å måtte reise kollektivt hvis det snødde igjen.
  4. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Ja, jeg synes ikke han ser ut som en lundehund, det gjør jeg ikke, men han har en del av det i fjeset Mye mer nå, synes jeg, enn for et par år siden!
  5. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Han har en del lundehund i fjeset, altså, @Sanne! Det er så kult å se! Jeg heier skikkelig på prosjektet
  6. Tinkie

    Reptiltråden

    Jeg dævver. Dyrebutikken jeg jobbet i, hadde veldig mye kunnskap, og passet på at de til enhver tid hadde ansatte som til sammen dekket opp alle dyrene de hadde. Nå er det ny daglig leder der, så jeg vet ikke hvordan det er der lenger...
  7. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Den gangen jeg hadde ringorm, var det mer tørr eksem-aktig før den karakteristiske ringen kom, den så mer ut som små skorper enn en rød hevelse.
  8. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Nå har jeg hatt en dag på jobb etter påske. Klar for en påske til!
  9. Du gjør nok ikke noe feil, du har bare en valp! Det tar tid før de får døgnrytme. Min 6-åring er fortsatt våken om natten. Men må du ha ham til å ligge i ro inni buret? En mulighet kan være å ha valpen på et område uten noe å leke med, for eksempel sperret av med kompostgrinder eller bare på soverommet med lukket dør.
  10. Laks i folie, med ramsløkspuré, purre, potet, løk og tomat i samme folie. Digg! Og så så lite oppvask!
  11. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Nå har jeg parret sokker. Stort sett går jeg med umake sokker, men jeg tenkte at nå som jeg først har vasket seks maskiner i dag, så kan jeg like gjerne se hvor mange like jeg finner. Svaret var at jeg kan parre 1/3 av sokkene vi har. 2/3 er single.
  12. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Ikke la den stå for lenge, da! Litt boost er digg for å få litt sprøhet, men for lenge, så blir den tørr!
  13. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Hvis du vil ha sprøtt skinn, ville jeg ikke snudd den, da får du ikke sprøtt noe sted. Hva slags varmetype har du på?
  14. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Forresten, @Lola Pagola, da du spurte om det var vår nå, tenkte jeg på denne:
  15. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Takk for tips! Så leit, Rak Kondolerer
  16. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Den linken går bare til denne siden i AN Vi vil helst ha et vi kan gå litt med. Har kikket på dette og dette til nå.
  17. Tinkie

    Akkurat nå APRIL

    Jeg kan gjerne ta en eller to, hvis du har for mange Jeg har sådd litt frø innendørs, sitter og venter på at de skal spire... Til nå har basilikumen spirt, og den pottet jeg om i går Og agurkfrøene har spirt. Resten har ikke kommet ennå... Jeg tenker jo da at nei, da kommer de ikke, det har jo tross alt gått en uke i morgen. Jeg er alt for utålmodig til dette. Musikeren og jeg har bestemt oss for å ønske oss telttur-utstyr til bryllupet! Vi ønsker oss hengekøyer, soveposer og telt. Noen som har noen gode å tipse om?
  18. Jeg bare satte på Fem på søndag, mer vet jeg ikke!
  19. Jeg satte tilfeldigvis på fødeavdelingen for første gang noen sinne - og så var det episoden som @Perfect Image var med i! Herregud, som jeg grein! Endelig er det skikkelig påskeferie! Jeg har brukt helt til nå på å roe ordentlig ned, og jeg har hatt ferie siden fredag...
  20. Jeg ser at vi er en hel gjeng erketypiske nordmenn "Åh, sol ja, da må jeg vel ut på tur, da... " Jeg la ut bilde på Facebook av utsikten min med snø og sol, og skrev at nå var jeg vel nødt til å gå ski istedenfor å måke, og etter et minutt fikk jeg melding av mamma som lurte på om hun skulle komme og gå ski med meg. Så da måtte jeg riktignok vente halvannen time, men nå har jeg fått ryddet litt, og så satt meg igjen mens jeg venter på at hun skal komme. Robotstøvsugeren James er ferdig nede, når jeg drar skal han få bryne seg på stua for første gang. Jeg er spent på hva han finner som jeg ikke har klart å rydde bort.
  21. Neineinei @Kangerlussuaq Det der MÅ noen ha gjort med vilje
  22. Dette har Musikeren også akkurat hatt! Han kastet ikke opp, men han var kjempekvalm og hadde vondt i kroppen... Kuro og jeg har ENDELIG kommet oss ut på skitur! Det er første tur denne sesongen, og jeg tror det er første tur som ikke har vært på hytta til fjells Kuro var superflink, løp foran med stram line, og prøvde ikke å hilse på en eneste person. Heldigvis ingen hunder i sporet, så jeg slapp å bekymre meg for det Jeg forvillet meg litt offpiste, da, det ble plutselig forferdelig vanskelig... Men alt i alt en fin tur!
  23. Her er det en bil som har fått stå siden snøen begynte å komme. Jeg hadde faktisk GLEMT at det var en bil der til noen hadde børstet borti og fått frem et speil...
  24. Vi har måkt en liten gangvei fra huset vårt og ut til veien, og den har pus endelig oppdaget! Så nå har han gått fra å mase kontinuerlig til å være ute hele tiden istedet. Men fortsatt driver han og bøller og leker med Kuro, da. Det er supergøy for oss å se på, men jeg tror Kuro er litt lei. @*Kat84* Vår varmepumpe står ikke bare 2,5 meter opp på veggen - men også i TRAPPA... utrolig teit
  25. Dette er også en litt teit dag, men gårsdagen var mye verre. Skulle innvie de nye skiene mine i dag Men så fant jeg ikke de gamle skiene, som stavene sitter på. Jeg har lett huset rundt, men de er og blir borte. Og jeg VET at jeg har hatt dem etter at jeg flytta... Mamma og pappa hadde i hvert fall et ekstra sett med staver, så det kan være de har havnet der, men jeg kan ikke skjønne hvordan... Og ski kan ikke bare bli BORTE, liksom? Så da ble det tur på beina istedet, med snø opp til kneet der stiene hadde gått, og opp til hofta hvis jeg tråkka utenfor der det hadde vært sti. Det ble ganske slitsomt ganske fort, kan du si.
×
×
  • Opprett ny...