Gå til innhold
Hundesonen.no

choile

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av choile

  1. HeiHei:) Min ene chihuahua hann markerer seg inne.. det er ganske irriterendes! Vi lufter han ofte, og vi har også skjekket at alt er som det skal være. Når han bodde med en hunn chihuahua markerte han mer, men no bor han med en hann(staff) og han gjør det litt mindre! men noen som har noen tips for å få slutt på dette?
  2. .... les litt kommentarer oppgjennom du.. og alt dette du snakker om vet jeg allerede og har tenkt gjennom.. og ja, jeg har sjekket hun .. eneste jeg som gjenstår er å finne den som passer til henne;) men hvis jeg ikke finner en som matcher så venter jeg selfølgelig.. løpetiden kom bare plutselig den skulle egentlig komt seinere.. grunnen til at jeg vil ha kullet no, er forde det passer best for alle nå.. og litt lengre oppe står det at søsteren min skal få en forde de må avlive den ene hunden sin snart, pga sykdom og da vil jeg at hun skal få en valp fra min hund:) så eg skrev et innlegg her, og alle går jo helt bananas ...
  3. ja, at jeg ikke tenkte på det:) takk
  4. selfølgelig setter vi noen krav. avler ikke på syke hunder! jeg tror jeg tar heller å kontakter NKK:)
  5. skal finne ut hva den heter.. det er ikke min hund så jeg vet ikke så mye om det:)
  6. jeg kan dette med alv så det er ikke det som er problemet her;) det er at søsteren min har to hunder en staff og en chihuahua, og innen et halv år, kommer de til å måtte avlive staffen.. (sykdom`) så han andre er så avhening av noen, så derfor hadde de lyst å få en ny en pluss at de håper det vil bedøve litt av smerte av tapet av hunde.., og de ville ha en fra lady(min hund) og det syns jeg er helt greit, vi tenkte ikke å selge noen, vi skal beholde de selv!
  7. ja, men uansett så mener vertrinæren at det er ikke noen andre løsninger.. bare tenkte å forsøke her, før vi gir helt opp...
  8. Hei:) Min Chihuahua tispe har no løpetid.. Dette kom bare sånn plutselig! så måtte bare ta dette på sparket! Hun har stamtavle og helseartest i orden. Hun er 2.0-2.5kg, så søker en liten gutt. Langhåret/korthåret, spiller ingen rolle, hun er selv langhåret. Hun er ikke utstilt. Skriv gjerne om du har en chihuahua som passer for henne! ta med pris (betaler ikke med valp) og et bilde fikk ikke opplastet bildet av henne.
  9. ja han har svartsopp og en hud sykdom så når han var liten mast han all huden på et stort område.. jeg er usikker på hva sykdommen heter..
  10. Hei.. Ja, denne hunden har sopp(kronisk) i ørene, og må bruke medesin for det. Han bruker kortison no, og det har han gjort god stund. Han må nokk bruke det resten av livet, men problemet er, at leveren hannes begynner å bli dårlige av all medesinen.. Normal lever verdi er under 60 Han har langt over 2000.. Dyrlegene sier han har bare et halv år igjen elns.. Så mitt spørsmål er, vet dere om en annen medesin eller noe annet som kan hjelpe på soppen i ørene?? som ikke gjør han mer syk... ?
×
×
  • Opprett ny...