Jump to content
Hundesonen.no

siljet

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About siljet

 • Rank
  Nykommer
 1. siljet

  BorrowMyDoggy

  Jeg befinner meg i UK nå og laget en profil for å kunne få se hva det gikk ut på og det dukket opp mye innenfor 3 miles av her jeg bor. Veldig mangen fine hunder og jeg skulle ønske jeg hadde oppdaget det før, jeg flytter hjem nå men har virkelig savnet en hund i studietiden! Dette virker jo som en seriøs side også, de sjekker adresse og telefon nummer og også at profilbildet virkelig er deg, det første møtet er også forsikret gjennom siden skulle det skje noe. Jeg er enig med deg. Hvis eier/passer får god kjemi og stoler på hverandre så syns jeg dette kan være en ypperlig løsning. Skal sjekke ut den norske siden du nevner, kanskje jeg kan få stille litt av hundesavnet til jeg får min egen.
 2. siljet

  BorrowMyDoggy

  Ja. Det fungerer slik at du skriver inn adressen din og så dukker det opp hunder/folk som vil passe hunder i nærområdet. Så kan du avtale ett møte og bli kjent. Denne siden er kun for UK/Irland da. Men lurer på om noe lignende kunne fungert i Norge? Kanskje i større byer i det minste? Er vel endel som ikke har så stort nettverk rundt seg men som ikke vil la hunden være på kennel hvis de må reise bort.
 3. siljet

  BorrowMyDoggy

  https://www.borrowmydoggy.com Finnes det noe lignende i Norge og hva synes dere om dette? En grei måte å få litt avlastning på/la andre få møte hunder eller forvirrende for hunden/ødeleggende for trening?
 4. Spørsmålet er i overskriften egentlig, syns disse hundene er helt herlige men sliter med allergi. Har truffet noen men aldri uten allergimedisin. Tar jeg medisin tåler jeg de fleste hunder men vil jo helst ikke ha den i hjemmet mitt hvis jeg reagerer kraftig uten medisin. Noen med erfaring? Og med erfaring om rasen generelt? Blir takknemlig for alle hjelp og svar
 5. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Veldig fin hund! Er det noen andre grunner til at du valgte akkurat den rasen? Likte veldig godt både størrelsen og utseende.
 6. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Forstår det, men jeg håper at jeg kan få en som passer for oss både utseendemessig og i forhold til egenskaper og gemytt. Takk, skal se nærmere på de du har nevnt
 7. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Off, det var ikke meningen, ble litt ivrig med utropstegnet, men syns du var litt krass selv. Jeg er åpen for det meste men av det jeg har sitt av hunder som passer for allergikere så liker jeg ikke de typiske krølle-hundene. Syns hunder som flat coated retriever feks er veldig fine, og jeg liker størrelsen på de. Men jeg er usikker på om de faller i kategorien stor og ikke mellomstor?
 8. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Det er jo derfor jeg spør etter litt råd da, og i tillegg nevnte hvilket utseende jeg ikke liker fordi jeg vil ha begge deler! Det er vel ikke bare krølle hunder som har de egenskapene jeg ser etter? I forhold til allergien er det mange med Krøller, men gemyttmesig og aktivitsmessig så finnes det jo mange fler!
 9. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Hvorfor kan jeg ikke, med alle de hunderaser som fins, få begge deler? Hvis du mener at alle andre enn meg velger hunder uten å se på utseende så tror jeg du tar feil
 10. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Jeg googlet faktisk den rasen litt tidligere og må si at utseende slo meg som veldig spesielt ja Ikke helt etter min smak, men oppførselen du beskriver høres ut som om den er midt i blinken da..
 11. siljet

  "Allergivennlig" mellomstor hund

  Ok, det visste jeg ikke. Det vil si, hadde ikke tenkt så nøye gjennom det bortsett fra at jeg regner med at jeg må tilbringe en del tid med en hund av den aktuelle rasen for å sjekke om allergien slår ut Skal se på schnauzer, takk!
 12. Jeg og samboeren min ønsker å skaffe oss hund, det blir ikke før om hvertfall et år på grunn av mine studier, men vi har lyst til å bruke denne tiden til å finne en rase som passer perfekt for oss. Jeg har allergi for det meste med pels, men har bodd sammen med Yorkshire terrier tidligere og det har gått greit. Samboeren min er aktiv og elsker å gå tur i skog og mark/fjell og har veldig lyst på en hund som kan være aktiv sammen med ham, og jeg ønsker en hund som vil være med meg på joggetur og lange turer om kveldene. Når jeg har kikket litt rundt så ser jeg jo hundemennesker sin reaksjon mot disse doodle blandingene som lages, og evt. sykdom de kan få, så har slått de fra meg. Det er kanskje ikke rett måte og evaluere hvilken hund jeg skal ha men jeg liker ikke utseende på puddel eller de typiske "krøllete" allergivennlige hundene som portugisisk og spansk vannhund osv. Jeg vet at det ikke er en fasit på hvilken hund som passer for alle allergikere, og vi blir selvfølgelig nødt til ha en evt valp på prøvetid før vi kan bestemme oss. Så, spørsmålet er : hvilken hund passer for oss? Vil gjerne høre fra erfarne hundemennesker og gjerne fra allergikere selv. På forhånd takk !
×