Gå til innhold
Hundesonen.no

Cilies

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Cilies

  • Bursdag 16. September

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Setermoen

Cilies's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, chihuahuaen blir veldig mye kaldere i kaldt vær. Kleinspitzen har jeg faktisk aldri hørt om, så der må jeg lese litt ^^ men det høres ganske reelt ut det ja.
  2. Tusen takk, det var smarte tips. Skal følge dem ^^
  3. Selvfølgelig skal hunden få gå ut hver dag uansett, men jeg mener -30 og de kaldere dagene er rett å slett ikke dagene å ta seg en tur på og hunden har ikke vondt av å få mosjon inne isteden for ute når det er på ekstrem kulde da. Men som sagt er det min mening. Det kan jeg være enig i, alt for kaldt å gå tur i de kaldeste dagene her.
  4. Hei, jeg sliter med å bestemme meg hvilken hund jeg skal kjøpe. Jeg bor da på setermoen i midt-troms og her kan tempraturen gå fra 20+ til 30- Tenker på en hund i liten størrelse som kan bli med i kabinen på flyet da jeg flyr sør over minst en gang i måneden. Det er da de praktiske kravene, men det jeg vil bruke hunden til er jo litt agility, lydighet og mest som familiehund. Vil ha en hund som kan bli med på lange turer og takler litt varme og kulde. Hunden trenger ikke trenge å gå ut i 30- for da går ikke jeg heller ut, så det er ikke et must. Har sett en del på Chihuahua og Pomeranian Har en del erfaring med Chihuahua da min besteveninne har en og synes selv at det er en hund for meg, arbeids- og lærevillig, og kosete, men tenker litt også på at det kanskje blir litt kaldt her oppe, og da var det en som nevnte Pomeranian og sa det var en rase lik Chihuahua bare mer spisshund lynne og pels til å takle kulde. Noen tips? Tusen takk for alle svar! Alle svar hjelper. Høres sikkert veldig dumt ut med mine krav o.l men det er da viktig pga varme/kulde og reising med fly.
  5. Noen bra pomeranian oppdrettere her? Forslag? :-)

    1. mokken

      mokken

      Ville ha sjekket hva raseklubben anbefaler og sett påp de som følger klubbens avlskrav :)

  6. Å så fin! Hvordan er det å ha han i hus? :-D
  7. Tusen takk! Ja da tar jeg meg innom der jeg Jotakk! Ja, da jeg jo kanskje spørre om råd og veiledning også. så koselig!
  8. Hei. Jeg er nettopp flyttet til Setermoen og vurderer kjøp av hund, men så lurte jeg på før jeg skaffet meg hund om det er et aktivt hundemiljø på Setermoen? Er det noen her i fra som bor i nærområdet? Er det noen valpekurs i Bardu? Er det noen som holder noen kurs i området? Sikkert litt mange spørsmål, men vil egentlig bare være sikker på hva jeg setter meg inn for når jeg får en valp ang området og hva det er tilbudt i området. Jeg har ikke helt valg noen rase jeg vil ha enda, men har laget en tråd inne på "Rasevalg" som heter "min første og hans andre, men hvilken?" kanskje dere har noen forslag som kanskje er kjent i området?
  9. Ja, jeg er helt forelsket i tolleren og han kjempe lyst på en! Kanskje jeg kan prøve å følge ditt råd å gå å se på en sammen, så kanksje han ser det samme som jeg ser i den forhåpentligvis Ja, jeg også har fått den følelsen av at tolleren er en litt sånn "altmulig" hund på en måte, ikke missforstå, men en som kan være med på hard trening og også tilbringe reisten av dagen inne på sofaen
  10. Ja, tenkte også at en belger vil egentlig passe oss greit. Har du kanksje noen forslag til andre retrivere etter jaktlinjer? er veldig takknemlig for tips =) Ja, har tenkt litt på schæfer men jeg har desverre ikke den store entusiasmen til en schæfer, det er det jeg mangler vis du forstår hva jeg mener? =)
  11. Hei. Jeg har alltid hatt lyst på en hund. helt siden første klasse startet jeg på jakten med å få meg en hund. den gangen hadde jeg lyst på en chihuahua da, men mye har forandret seg siden da. Jeg har nå flyttet ut og inn med min kjæreste i Bardu kommune laangt opp på fjellet. Derfor har jeg lyst på en hund jeg kan gå LP med og spor, og forhåpentligvis en dag bli redningshund. Det er min store drøm til å bruke hunden til. Min kjære derimot har lyst på en hund som går lange turer og som kan ligge i sofaen med han på late søndager. Han har en schæfer fra før av, men som ikke bor hos oss, men hos faren hans, så derfor vil han ha en ny schæfer. Han håper å tror at den nye vil bli akkuratt som den gamle, men etter min smak er den alt for lat og kjedelig. Jeg har sett og lest litt på tollere da og de virker midt i blinken for meg tror jeg, ikke helt sikker enda, men der har min kjære satt foten ned og sakt nei uten egentlig mening om det. Jeg liker også belgere men tenkter det kanskje blir litt ruff til å være min første? noen som har noen tips til meg og min kjære om valg? kanskje innen det vi begge ser etter?
×
×
  • Opprett ny...