Gå til innhold
Hundesonen.no

Castella

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,388
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Castella

  1. ok jeg jinxa det tydligvis... for han spøy rett etter jeg skrev drt forfige innlegget...?
  2. Takk for fint svar Jeg har ikke prøvd å gi en proteinkilde... eller, jeg prøvde en gang et tørrfor, (naturesmenu eller noe sånt) med kun lam som proteinkilde... funket ikke Jeg har vurdert å prøve kyllingforet fra v&h og bare tilsette grønnsaker. Men sist jeg var hos veterinæren kjøpte jeg et annet merke allergifor. ZD eller noe sånt, istedenfor for det fra RC og han har ikke spydd på 10 dager faktisk!! (uten kortison) Jeg krysser fingrene og ber til høyere makter om at det holder seg sånn og at det vil gå å kjøre eliminasjonsdietten på dette foret!! hvis jeg bare kunne funnet ut hva hab reagerer på sånn at jrg kunne unngå det og få sluttet på den grusomme kortisonen!
  3. De tablettene har jeg prøvd. De ble prøvd tidlig i forløpet men hadde dessverre ingen effekt. Jeg skal til dyrlegen i morgen, fordi han skal trekke en tann, jeg kan forhøre meg litt da
  4. Men hva slags tester? Det er gjort 3 blodprøver hos 2 forskjellige vetrinærer, ultralyd av magen og gastroskopi
  5. Men han har vært råforet i lange perioder pg fortsatt vært dårlig. Jeg tror virkelig han er allergisk mot et eller annet i foret.
  6. nei har ikke snakket med oppdretter om dette. Men har snakket om andre ting (hd feks) og hun er lite interessert i å snakke om hva som kan være feil på hennes linjer. Har ikke snakket med oppdretter på 5 år Hca slags allergifor bruker du?
  7. jeg aner ikke, hvordan finner jeg ut om han har noe sånt? ingen veterinær har undersøkt særlig nærme synes jeg, bare konkludert med allergi
  8. Hei, takk fpr svar. Han har vært råforet stort sett hele livet, men har slitt med mye hard mage så fikk en blanding av litt tørt + v&h i noen år. Jeg har vurdert å sette han på kylling eller lamme for. men jeg trodde det var umulig å være allergisk for hyperallergi for? Jeg er temmelig sikker på at det er foret ja. Han har ingen kløe eller andre symptomer, kun oppkast. Allergivaksine? finnes det?
  9. Hei sann Jeg håååper det er noen som har noen tips eller råd fordi jeg føler meg litt motløs. Min Sheltie gutt begynte for ca 2 år siden å kaste opp mye gult skum (sånn som kan komme når de er sultne). Jeg begynte å fore oftere men han ble bare verre og verre. Til slutt stod jeg opp på natten for å gi han mat og han kastet opp mange ganger hver dag. 3 forskjellige blodprøver og ultralyd viste ingenting. Men gastroskopi viste en bestennelse i tarmen. Det betydde enten allergi eller overfølsomhet mot for. Siden den gang har han gått på en liten dose progesteron for å holde det i sjakk. Dette gir flere bivirkninger, fks overvekt. Jeg har snakket med flere veterinærer og alle sier eliminasjonsdietten. Så dette har vi prøvd flere ganger ved hjelp av hypoallergi for fra vet. Men han blir faktisk mye verre av det hyperallergi foret?! nå spyr han selv på kortison! Noen som har tips, råd eller tanker? noen som vet om andre medisiner som kan erstatte kortison? noen som kan anbefale en veterinær som kan mye om dette? mitt inntrykk er at de flere ikke har noen annen løsning enn eliminasjonsdietten. på forhånd takk
  10. Tusen takk Veldig hyggelig og litt slitsomt.
  11. Jeg ble mamma for første gang for 5 uker siden til ei lita jente Mathilde heter hun
  12. Noen som vet om det går an å være anonym her? Når man sender inn en "bekymringsmelding"
  13. Jeg må le litt av min absurd bortskjemte hund... Stella er hos mamma og pappa noen dager siden hun er høykøpsk og det orker jeg bare ikke sammen med casper.. Så fikk pappa foretningsbesøk fra Kina, Stella liker jo ikke å være alene, så det endte med at stella var med kineserne som knapt har tatt på en hund før. De var på sightseeing i oslo, folkemuseumet osv. Og båt tur. Jeg måtte bare le sågodt da jeg så en video av kineserne som var på middag, og midt i mellom dem, oppå spisesofaen der satt min lille hund og ble foret med kjøttbiter.. så et bilde av møterommet med kineserne og div styremedlemmer rundt bordet og min lille hund hadde egen stol... ?. Hun synes det var heeelt naturlig.
  14. Jeg rapportere finn annonsen jeg, ikke at jeg tror det vil hjelpe eller noe. Men er dette virkelig lov i Norge? Bruk av elektriske halsbånd er jo forbudt, da burde det samme gjelde for voldtekts apparater.
  15. Så det vil altså si assistert voldtekt! Flott a gitt! Er dette virkelig lov?
  16. Er det vanlig med slike "hjelpemidler"?? Hvordan klarer tispa å komme seg vekk om hun ikke vil parres? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=77526544&fks=77526544
  17. Takk for det Han har nok litt vondt, han går med krage fordi han vil slikke på såret hele tiden, virker som det er veldig irriterende for han. Vi var hos vet igjen for to dager siden og de dopet han og skrapet bort den døde huden, så nå gror det bedre Jeg vil ikke fraråde folk bruk laser med dette innlegget, jeg bare håper folk skjønner at behandlingen kan ha bivirkninger. Jeg vil ihvertfall være MYE mer obs i fremtiden.
  18. Vi viste hvor skaden lå, fordi hunden har hatt samme skaden i åresvis og den ble undersøkt i våken tilstand. Hunden hadde en tydlig muskelkul man kunne kjenne når man tok på muskelaturen. Han ble kun behandlet akkurat i låret. Veterinæren stilte seg helt uforstående til skaden, jeg har måtte betale for konsekvensene av denne skaden pga nye veterinærbesøk og medisiner til såret. Jeg er ikke fornøyd!
  19. Hunden ble ikke dopet pga laseren, han skulle ta blodprøver og slo seg vrang. For å spare tid så valgte hun da å laser behandle han mens han fortsatt var dopa. Laseren hun brukte var så sterk at både jeg og dyrlegen hadde på oss beskyttelse briller. Han har som sagt fått laser flere titalls ganger før hos flere andre aktører, men har aldri måtte ha på meg briller.
  20. Jeg sendte mail til veterinær og sa ifra. Jeg trodde uansett ikke det var mulig å skape sånne skader med en laser, jeg trodde det var helt ufarlig. Han har fått laser behandling mange ganger før og aldri opplevd lignende.
  21. Nei merket ikke det fordi han var dopet mens det foregikk. Hunden min har fått laser mange titalls ganger (men ikke av den personen) og det er et supert tilbud, men det er ikke helt ufarlig, derav min advarsel. Denne veterinæren vet tydeligvis ikke hva hun driver med.
  22. Det blir stadig mer utbredt å behandle hunder med laser behandling, jeg har selv brukt det masse på min sheltie med muskel problemer. Men, jeg vil bare komme med en liten advarsel om at dette er ikke så ufarlig som behandlerne påstår. Dette er hvordan min hund endte opp etter en slik behandling på en muskelkul Etter 10 dager begynte huden å løsne og da så det sånn ut Dette er et kraftig brannsår. Såret er like langt og bredt som tommelen min Denne behandlingen ble utført av en veterinær med spesialisering innenfor rehabilitering på et av norges største dyresykehus (dvs en meget seriøs aktør) Jeg tror ikke engang disse behandlerne er klar over hvilke skader laseren kan føre til om de er brukt feil, derfor vil jeg informere hundeeiere om det. Slik at folk er litt obs.
  23. Oppdatering Siden sist har jeg kjørt Casper fra kongsberg til Oslo en dag i uken til evidensia dyresykehus på behandling. Hver behandlings time har begynt med at han får varme skikkelig opp i et sånn tredemølle i vann. Så han veterinæren jobbet seg skikkelig gjennom kroppen hans. I begynnelsen var det umulig å strekke på han og ta på han fordi han hadde store smerter pga ekstremt øm muskulatur, men det har gått mye bedre etterhvert. Nå, etter 10 behandlinger er ting mye bedre. han er mye bedre og mykere i musklaturen. Veterinæren sa at da vi først kom var han en 1 på en skala fra 1-10 der 1 er veldig dårlig. Nå er han en 8. Så det kan virkelig se ut som Caspersen er på bedringens vei
  24. Er det bare jeg som synes det er litt spesielt av en så stor aktør som Oslo hundeskole å legge ut et slikt bilde, med en slik tekst? "er dessverre ikke så mange". Hva forsøker vedkommende å si her? Er dette den generelle holdningen i Oslo hundeskole?
  25. Hei, takk for svar! Det har sannsynligvis ordnet seg, jeg skal på besøk til 2 potensielle passere i dag!
×
×
  • Opprett ny...