Gå til innhold
Hundesonen.no

Shoshana

Medlemmer
  • Innholdsteller

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Albino-kanin og Rotte

Nylige profilbesøk

1,867 profilvisninger

Shoshana's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare

Recent Badges

114

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg måtte bare logge på og si til TS at Ceridal er den beste kuldekremen som finnes. Kuldekremer skal ikke inneholde vann, for det er ikke en god kombinasjon med minusgrader og effekten det har på huden. Så gå på apoteket og spør etter Ceridal, det er en av de beste.
  2. Hei, jeg måtte bare logge på og si at den der "Strange sounds heard worldwide" greia bare er juks og fanteri. Det er lyder fra filmen 'War of the Worlds' som folk har klippet og limet inn. Synd, men sant. Han HER forklarer det litt bedre
  3. Hvis disse 70 åringene virkelig sliter, og forteller deg det, så ville de vel ikke hatt noe imot hvis du kanskje tilbød å ta hunden tilbake? Eventuelt hjelpe til litt med turer og sånn? Men jeg ser også at grunnen til at du omplasserte den til å begynne med var din EKS-samboer og hundene hennes, så da lurer jeg egentlig litt på om du rett og slett bare vil ha hunden tilbake nå som omstendighene passer litt bedre...
  4. Kommer det en hund og eier på besøk her så får hunden selvsagt lov til å snuse rundt og utforske litt. Hvis ikke hadde jeg ikke sagt ja
  5. Har en i familien. Nydelig hund og et kjempe godt gemytt. Kommer fra oppdretter i Trondheim
  6. Haha, huff... Litt OT, men jeg kom over en nettgruppe med mennesker med eksem (som jeg er ekstremt plaget av) som avfeide ALT av kremer etc. Istedet var visst bare lidelsen et problem med filtreringen av giftstoffer i nyrer og lymfene, og den eneste løsningen var å slutte med all mat unntatt frukt. ALT annet enn visse typer frukter og juicer var ekstremt farlig for kroppen, proteiner, fisk, ALT. Så der satt de med kritthvit hud, underernærte og med store innhula øyepartier med blå ringer rundt og fortalte at huden var bedre... Mye er sikkert hva man får i seg, men det får da være grenser..
  7. Sant nok, men dette er jo så utrolig individuelt fra hår til hår. Jeg, med flere, har farget, stripet og det som verre er, og jeg merker veldig slitasje på håret pga enten sterk sol eller andre miljøfaktorer i hverdagen. Så for meg har gode shampoer, kurer, balsamer og andre produkter virkelig vært et must for å tilføre protein og fukt til håret mitt Så poenget mitt i denne tråden er vel egentlig at jeg aldri kommer til å bli et "No Poo" medlem Noen som forresten er litt kjent med K-Pak serien til Joico? Eventuelt Macadamia?
  8. På en måte ja, på en annen måte nei; shampoer og balsamer er jo konstruert veldig forskjellig, beroende på hvilke hår (evt problemer) de skal hjelpe på. Det er vanskelig å vaske vekk overflødig olje og 'skitt' uten en god shampo - som nettopp åpner skjelllagene Så er det jo dette med PH verdier etc etc. Hele greia er jo nesten en vitenskap Så jeg tror ihvertfall ikke håret blir like rent og pent KUN med balsam. Om man trenger å vaske håret daglig blir jo en annen debatt. Vi har jo mange gode tørrshampoer som hjelper en hel del i mellomtiden, for ikke å snakke om hårkurer som gjør underverker med tørrt, slitt og skadet hår - ja egentlig de fleste typer man måtte ha.
  9. Jeg stiller meg skeptisk til denne 'trenden', eller dvs, man må jo bare prøve og se om det virker på en selv. De jeg kjenner som har prøvd det følte ikke selv at håret ble noe renere eller bedre... Litt av cluet med shampo og balsam kombinasjonen er jo nettopp dette med skjelllaget i håret som åpnes, lukkes osv. Jeg vil tro det vil være langt mer effektivt å få en GOD shampo og balsam til sin unike hårtype istedet.
  10. Det handler om prioriteringer mer enn noe annet... Og opplegget er jo lagt opp slik at det ikke akkurat blir billigere ettersom dagene går. Jeg vet om tilfeller hvor samfunnets aller laveste stilte har møtt opp på hittehund-avdelingen dagen etter de fikk beskjeden, og når DE klarer det burde det ihvertfall være en mulighet til å gjøre alt i ens makt for å komme seg dit så fort som mulig - etter min mening. Man er virkelig ikke i en posisjon til å stille krav når noen tar vare på hunden sin som har stukket av sted, man er egentlig ganske heldig noen har tatt den til seg. Mange blir f.eks skadet etc istedetfor å bli funnet.
  11. False Lash Effect mascaren (IKKE den vannfaste) fra Max Factor er BEST!! Har prøvd utallige andre og ingen slår den på mine stakkarslige vipper Så er jeg veldig glad i L'Oreal Matte Mousse Foundation, påført med en litt damp svamp og med litt bronzer som rouge. Det er igrunn alt jeg trenger for ikke å se helt gæren ut. Har nettopp kjøpt BB kremen til Garnier, og den er forsåvidt helt OK. Likte IKKE den der 'roller ball' til mørke ringer under øynene fra Garnier alle Youtube guruene skrøyt sånn av; ja, det ble lysere under øynene, men alt av små rynker og sånn ble synlige fra Mars.. (Sikkert veldig individuelt fra hud til hud / fjes til fjes ) Til hår er jeg glad i Redken, og elsker min Batiste tørrsjampo. Så er jeg blitt veldig glad i varmerullene jeg kjøpte for å få litt volum/krøller for ikke så lenge siden - selv om det ikke gikk så greit første gangen... Rettetang og krølltenger har jeg sluttet med.
  12. Jeg liker best å ta turen 'in person' til butikker som selger en del av produktene jeg er på jakt etter, rett og slett for å teste og se selv om det er noe jeg vil bruke penger på Liker igrunn Vita ganske greit for de fleste sminkeproduktene. Ellers har man jo blivakker.no og feelunique.com hvis jeg ikke husker feil, den ene er jo i Norge og frakten er gratis. Vet ikke helt hvordan det er å bestille for over 200,- NOK utenlands fra? Må man betale moms/toll etc? Noen som vet?
  13. Jeg synes det er ****** bra at banning sensureres.
  14. Hvis det er OK å gi en typisk "dåpsgave" til en Navnefest (hva nå enn det er for noe.... ) - så kan du jo alltids gå til en gullsmed og kjøpe et fint lite dekortert skrin, f.eks "Min første hårlokk/tann" eller noe lignende. Alltid koselig og ha et slikt lite minne til fremtiden når man blir stor.
×
×
  • Opprett ny...