Gå til innhold
Hundesonen.no

tm100007

Utmeldt
  • Innholdsteller

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

tm100007's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ingen erfaring med ekstern blits. En mulighet kan jo være å låne utstyr?
  2. Nydelig hund. Har søkt litt rundt på google for å prøve å finne ut mer om rasen, ser at det står på wikipedia at den "har sterke beskyttelseinstinkter og trives som vakthund" Hvor mye vakt er det i rasen? Ser også at noen skriver at den langhårede varianten har et mildere gemytt, stemmer dette? Og kan man sammenligne rasen med belgisk fårehund?
  3. "Når barnevernet har vurdert at foreldrene ikke kan ha omsorgen for barnet sitt, og Fylkesnemnda har bekreftet dette, må det finnes et fosterhjem. Og da er det i utgangspunktet ikke noe i veien for at et søsken, slik du beskriver, kan få denne omsorgen. Men det forutsettes da at barnevernet godkjenner dette søskenet og tenker at det vil være en god omsorgsperson for barnet. Og det er slik det fungerer - skal noen bli fosterhjem, må de gjennom en godkjenningsprosess. Og hvis noen ønsker å bli fosterhjem for et bestemt barn, må de først henvende seg til fosterhjemstjenesten. Men det er ikke sikkert at de blir godkjent – det er viktig å gjøre en grundig vurdering slik at man kan være mest mulig sikker på at barnet får en god oppvekst. Og da er det ikke alltid slik at den som ønsker det blir godkjent" Kilde.
  4. Bruker ikke halsbånd fordi katten ikke kan fordra det, og fordi jeg er redd for at han kan sette seg fast.
  5. Kommer an på personen. Har en venninne som jeg vet ikke våkner, da sender jeg gjerne melding uansett når på døgnet så vet jeg at hun kommer til å se den når hun våkner (sender melding når jeg fortsatt husker det, har det lett for å glemme). Ellers sender jeg som regel ikke melding til noen etter kl. 23.
  6. Nydelige! Må innrømme at jeg har falt for valp fem, jeg også.
  7. Som nevnt synes jeg at det å avtale å trene sammen med noen og det å ha musikk på ørene når man trener hjelper på motivasjonen. Noe jeg også syns er viktig er å prøve å gjøre treningen så gøy som mulig. Selv er jeg ikke så glad i å f.eks jogge (gjør det av og til likevel), så da går jeg heller på fjellet (gjerne med en sekk med litt tyngde) eller svømmer. Siden dette er noe jeg liker synes jeg det er mye lettere å bli motivert til å gjennomføre det. Det å melde seg på en aktivitet (dersom man har tid og råd) som kampsport, fotball, ridning, håndball osv. har jo også samme effekt som å avtale med noen å trene, det er også satt opp til faste tidspunkter, og det koster (som regel) penger uavhengig om man velger å møte opp eller ikke. Jeg føler i alle fall at jeg må møte opp da. Også er det jo veldig motiverende å merke at treningen gir resultater (bedre kondisjon i mitt tilfelle). Ta gjerne tiden på hvor lang tid du bruker på å springe 3000m, skriv det ned så du husker det og løp igjen etter noen uker med trening. Ha gjerne også et konkret mål (løpe 3000m på under 15 min, f.eks). Når det gjelder motivasjon til å fortsette selv om man er sliten og det gjør vondt, tenker jeg på personer som motiverer meg(gjerne personer jeg vet har det verre enn meg (skade i kne f.eks) men som fortsatt gir alt og (etter omstendighetene) gjør det bra, og at jeg burde klare bedre i og med at jeg ikke har noe som hindrer meg (fysisk), og at jeg vil at andre skal se opp til meg på samme måten. Som en person som fortsetter uansett hvor vondt det gjør og som nekter og gi opp.
  8. Gruppe 1: Groenendael Gruppe 2: Pyreneerhund Gruppe 3: Norwich terrier Gruppe 5: Siberian husky Gruppe 6/4: Rhodesian ridgeback Gruppe 7: Kleiner münsterländer Gruppe 8: Toller Gruppe 9: Phalene Gruppe 10: Irsk ulvehund
  9. Hjemme lukker jeg det aldri, men om jeg er på besøk hos noen og dolokket er lukket, lukker jeg også det igjen.
  10. tm100007

    Nike Shox

    Her er i alle fall noen på 43% avslag.
  11. Aimabel. Vet du ikke ville ha ett nordisk ord, men er jo lov å prøve seg. Er et norsk ord og betyr elskverdig.
×
×
  • Opprett ny...