Gå til innhold
Hundesonen.no

skaujenta

Medlemmer
  • Innholdsteller

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

1,332 profilvisninger

skaujenta's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

98

Nettsamfunnsomdømme

  1. Monty, Mitral (Mitralklaff i hjertet), Melvin, Murdock, Mr (= mister), Melsom, Mentor, Marvick, Moby, Miamor (mi amor, min kjærlighet) Max, Maximus, Memphis, Myton, Macho, Mexico, Matrix.. Hmmm, skulle nesten hatt konkurranse om hvem som ble raskest husren ja , hehe;-D Hvor i landet befinner du deg egentlig? :-)
  2. Altså, det var ikke viktig, men hun synes det er greit at det bare er eit navn på hunden, sånn at det er enklere å holde oversikt=P Men det gjor jo ingenting om det var noe annet F.eks den ene hannen heter Milton på stamtavlen, og Da Vinci til vanlig Tusen takk! Han er ganske herlig
  3. Nydelig, gratulerer! Blir spennende å følge deg og belgeren din! Har selv hentet meg en belger for 3uker siden på mandag
  4. Tusen takk! Det er faktisk mange som aldri har hørt om den sorte elghunden før og tror de er sort buhund =P Alle kjenner til den grå som "elghunden", og vet ikke at det finnes både sort og grå (og hvit da, men den er svensk=P ) Tusen takk! Du er ikke alene om å synes det, hehe ;D Thank yooou!
  5. Tuusen takk Han er ganske så herlig denne rampegutten min Thank you! Tusen takk! Da gjør eg, og skal resten av "mamma-permen", hehe Takk! Apropo navnet,; Det er jo M-kull, og vi fikk selv velge navn, MEN oppdretteren ville ha navn fra mytologien (samme hva mytologi, men gjerne gresk), men hun sa det ikke var så viktig om vi hadde andre M-navn som vi ville ha, viktigste var at helst var samme navn på stamtavlen og til hverdags. Endte opp med at eg var eneste som tok gresk mytologi navn =P Takk! Takk!
  6. Dei står litt til alle kanter for tiden, selv om nesten alle søskene har fått de opp Syns bare det er sjarmerendes eg Tusen takk! Takk! :-D
  7. Tuusen takk! :-D Er ganske forelsket i den lille gutten min sånn egentlig
  8. Nå er broren min og familien på ferie i Afrika, noe som betyr at Teddy bor hos oss i 4uker :-) Her er bilder fra en dag eg var på en fotballbane og slapp de løs :-) Skal se om eg får til å legge inn filmer fra da eg trente lp med han, noe som var svært komisk for under fvf kom det innimellom en nysgjerrig sjel og dulta i siden (snakk om bra konsentrasjon under stor forstyrring haha )
  9. Tuusen takk! Bilder skal det bli, han er ganske gøy å knipse av så skal prøve på å ikke spamme hele sonen hehe Tusen takk!
  10. Og no, til bilder fra eg hentet han i Stockholm 16juli, fram til i dag: (svæært fasinert og glad i krøllehalen til elghundene, noe som kan være svært komisk å se på når de logrer og han blir hypnotisert av halen haha )
  11. Kleopatra med sine 9 små, (5hanner, 4tisper), her 3uker og ute for første gang Midas (lenge kalt "blå nacke" med min skolisse, besøk ved 6ukers alder Midas 7uker
×
×
  • Opprett ny...