Gå til innhold
Hundesonen.no

Janis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Janis

  • Bursdag 01/14/1981

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Vestfold
  • Interesser
    Hus og hjem og mine barn. Og den store søken etter hund :)
  • Hunderase
    Papillon

Janis's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

40

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg prøver å finne en veterinær i Strømstad evnt et annet sted nær grensen. Behandlingen mot Revens dvergbendelorm, hvordan gjøres det? Skal det inn oralt? Skal vi kjøpe det selv, eller har veterinæren det? Har aldri gjort dette før. Dessverre så har jeg en hund uten pass, så han kan jeg ikke ta med.
  2. Janis

    Hyper!

    Det var jeg ikke klar over nei... dårlig samvittighet. Litt å jobbe med her.
  3. *ler så jeg griner her også* Her får ikke hundene gå opp i andre etasje. Så enkelt er det her.
  4. Janis

    Hyper!

    Takker for svar Det jeg har prenta inn, som faktisk virker, er "i buret og bli der" Han er mindre "på" Nelly nå, har roet seg. Ellers så må jeg følge mye med, og håper rammene jeg har satt for han til slutt setter seg i knotten. Prøver å få en slutt på sleikinga. Det er enormt mye av det. Selvfølgelig skal han få bruke denne delen av språket sitt, men ¨dette er for mye. Så har kommet litt på vei, heldigvis.
  5. Janis

    Hyper!

    Han har eget bur. Så når han er "slem gutt" så burde jeg få han til å gå i buret? En form for straff? Jeg sier "buret!" så tusler begge dit. Men Bob holder seg dog ikke der, med åpen dør. Når Nelly har fått kjeft, så går hun i buret uten oppfordring, har heller aldri lært henne det. Sutrer..
  6. Janis

    Hyper!

    Papillon nr 2 kom i hus rett før jul. Han er 1 år, 4 mnd. Bob har hatt det veldig fint tidligere, vært på mange kurs og gjort det veldig bra på utstillinger det siste året. Han er godt lydighetstrent. Nelly ble to år 4 januar. Hun er mer av den bedagelige typen, elsker sofaen, og er samtidig veldig glad i skogen. Veldig rolig, men er ikke så veldig lydig. Hun kan finne på å rømme hagen, hvis hun får muligheten. Dog lydig på tur. Hun var ferdig med løpetiden i november. Så kommer Bob. Han prøver seg på Nelly flere ganger om dagen. Og løper, hopper, lekebiter på Nelly-HELE tiden. Han kan ikke gå/trippe rundt Nelly rolig hjemme. Heller ikke på tur i skogen. Skulle oppå Nelly hele tiden. Leking KONSTANT! Nelly har vært/er litt snurt på at det er flere i hus. Hun forsvarer buret sitt-der skal INGEN komme uinvitert. Nelly er glad i å ligge inntil meg i sofaen på kvelden. Når Bob oppfatter at hun er på vei til meg- da spurter han etter. Han er rask, og spretten som en sprettball- raskere enn Nelly. Gjett hvem som vinner? Jeg prøver å gi Nelly mer oppmerksomhet, for å "bevise" at jeg fortsatt vet at hun er her. Bob skyver jeg vekk i slite situasjoner. Han går på bordene, klatrer seg opp på kjøkkenbordet osv.. så det kan ikke stå noe fremme og stolene må være klistret inntil bordet. Gulvet må være 100% ryddig. Han gnager igjennom søppelposer, som står i gangen- klar til å gå ut med. Jeg synes ikke at vi skal være nødt til å forandre på hele levesettet her. En søppelpose må da kunne stå i fred en halv time. Satt på spissen. Alt forandres selvsagt når det kommer et familiemedlem til. Når alt dette er sagt, så har vi blitt veldig glad i pelsdotten. Han er supersosial, skal være med på alt. Glad i alt og alle. Flott gemytt (bare litt hyper..) Han er ikke en dominerende hund, slik jeg ser det. Puh... valpefakter, kanskje? *sliten matmor* Spørsmålet er ganske enkelt: Hvordan roe ned gemyttene her?
  7. Menssmerter: Jeg snakket med vet. ang dette. Nelly hadde en merkelig oppførsel ved siste løpetid. Han sa det kan være tilfelle. Hvorfor harker/små hoster Nelly nesten hver gang hun drikker vann? Kan det ha noe med tempen på vannet? Og hvorfor får jeg lyst på hund nr. tre, når nr. to har vært her i kun to uker? Har nå ei på to år og en på 1 år. Hadde valget mellom hunden på 1 år og valp. Valgte 1 åring. Men nå vil jeg ha valp også.
  8. En bot?! Burde bli dømt for dyremishandling, og betale eierens utgifter. I tillegg til bota.
  9. Hun oppfører seg merkelig i tillegg. Hun er overkosete. Kryper opp på fanget så snart hun får muligheten, følger meg på do, piper. Setter jeg meg på gulvet foran peisen for å fyre opp- hopper på fanget. Uansett hva jeg gjør. Nesten som jeg tråkker på henne, siden hun er i beina mine heletiden. (kanskje det var derfor hun var grinete og tålte ikke trynet på andre hunder, på sonemesterskapet) Ikke sånn at hun krever kos, men trenger det. Skulle tro det var snakk om døden hvis jeg ikke koser med henne. Ser på meg med dådyrøyne hvis jeg, gud forby, kose med ungene mine. Jeg prøver å overse henne når hun prøver å gå mellom meg og ungene, det er oppførsel jeg ikke godtar. Holdt på sånn de siste to dagene. Hatt løpetid i ca 7 dager nå.
  10. Kan en hund få smerter under løpetid?
  11. Gleder meg til bildene kommer jeg også Håper det har sniki seg inn et bilde av meg og nelly også.
  12. Jippi! (det snør...) Prøver ¨å finne adresse..
  13. Takker, AnetteH Resten av spørsmålene jeg har, tar jeg i morgen når jeg faktisk ser ringen. Snuppa er klar, vaska og balsamert, føna og børsta. Har kjøpt nytt bånd til showet. Tusen takk til alle som har svart på mine spørsmål.
  14. Trena litt i stua, snuppa var kjempe flink! *stolt* Men skal hun virkelig hoppe over hinder? (hopper mellom rockering da ) Hopper i badekarret...sent, men... fant en shampoflaske som kan brukes. Får gjemme bort vaske tingene til hunden i fremtiden- og ikke la minste tro det er badeskum... *sommerfugler i magen*
  15. Jeg beregner litt ekstra tid, jeg... redd for denne snøen. Kjører fra Andebu. .
×
×
  • Opprett ny...