Gå til innhold
Hundesonen.no

Solvår T. Martinsen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Solvår T. Martinsen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg liker å få ett klart signal om at eier vil la hundene hilse..
  2. Det er ikke meningen og være frekk, men jeg er oppvokst i skogen jeg.. Og har alltid synes at jakt er morsomt. Vet nok ikke alt om jakt, nei, men kan nok ikke si at jeg vet så altfor lite heller. Og ærligtalt så hadde jeg vel ikke vimsa ut på veien med en fuglehund løs. Det er som å be om at hunden skal bli skadet.
  3. Hvem har sagt at jeg lot han vimse ut i veien? At en jakthund kommer seg til veien, kan skje den beste.. MAN JAKTER I SKOGEN!!
  4. Vi har tatt bilder av skadene, takst-mannen har bevist for oss at skadene er gamle.. Dette her var store skader, ikke noe som kunne hunden min kunne ha gjort, for da hadde han rett og slett hvert død.. Men vi fikk brev fra forsikringsselskapet vårt som sier at vi er ikke rettslig forpliktet til å betale for skaden.. Og det var ikke utvist uaktsomhet i denne saken..
  5. Uansett hvor langt du er fra veien, så kan en hund i jakt finne veien.. Og det er bare sånn det er.. Jeg skjønner det er litt vanskelig for folk som ikke jakter å fortså dette..
  6. Og hunden hadde IKKE gjort noe skade, de skadene som var på bilen var der fra før av. Bilen har godt til takst, og vedkjennes at min hun har ikke gjort noe skade på bilen. Og hva vil du si er en aktsom måte å trene en jakthund på ?
  7. Krever vel erstattning for gamle skader på bilen. Jeg tror bilfører prøver å lure oss..
  8. Dette er første gang jeg skriver her, håper jeg får mange tilbake meldinger Hunden min ble påkjørt for en liten stund siden, dette har da godt gjennom forsikringsselskapene. Hunden min fikk en liten dytt på bakparten, og var halt i 10 min. Vi tok han med til dyrlege, men det var ingen skader på han (heldigvis). Vi sjekket skader på bilen, det var bulker i bilen, men dem var for store til at hunden min kunne laget dem. Og sånn som han forklarte, kunne hunden umulig ha overlevd. (Hunden hadde knust den lykta som var på "catkiller'n" (Det er altså da ett skjørt som sitter nesten underbilen) til da å gå over panseret og lagd en stor bulk over hjulet på bilen). Hunden min er en blanding av Gordon setter og Engelsk setter vi var da på jakttrening med bjelle og alt. Så som dere skjønner så fikk han los, borte vekk ble han. Selskapet vårt har tatt en takst på bilen til bilfører, men sier at dette er gamle skader, og det kunne vi jo se selv, men er jo greit og ta det litt proft da. Poenget er at han krever erstattning fra oss selvom hunden min ikke har forvoldt noe skade. Er det hundeeier sitt ansvar hvis en jakthund for los over veien og blir påkjørt? Hva synes dere om denne saken?
×
×
  • Opprett ny...