Gå til innhold
Hundesonen.no

Ballong

Medlemmer
  • Innholdsteller

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig

Ballong's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

59

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, det interesserer meg egentlig ikke så veldig, er andre ting jeg leser først. Hva hvis jeg skriver at jeg har splittet personlighet? Og hva gjør man hvis man ser at man ikke har "multiquota", men ikke kan gjøre noe med det? Uhel skjer.. sånn som nå!
  2. Nei, nettopp! Du har skjønt det nå Ja, hadde jeg visst om noen som puttet hundene i et lite bur store deler av livet, kunne jeg sikkert anmeldt det.
  3. Den hunden det er snakk om Hahahaha.. hvorfor.. fordi den ikke har det bra. Og om den kan få det bedre et annet sted, er jo det kjempefint Hvis du leser litt, ser du at hvis mattilsynet mener at mat (altså ting som kan tygges som f. eks brokkoli) og ly (f. eks et skur ute i 20 minus) holder for en hund, ser man jo at det ikke er vits i å melde ifra, for da tar de ikke tak i saken. Da tar de bare tak i de mest grusomme tilfellene. Men soelvd skrev jo en liten historie der mattilsynet steppet inn selvom, og det er jo bra! Ja, det er nok mange som er pliktige i følge lovverket, men som ikke gjør noenting. Så vi får se hva som skjer
  4. Igjen: Hold deg til temaet, eller la være å skrive noe i det hele tatt Så enkelt er det. Jeg kan godt gå inn i dine tråder og skrive masse off topic, hvis du synes det er skikkelig kult?
  5. Ikke heng deg opp i småting, det var et eksempel av mange, og hovedpoenget var at om man gjør ting før man vet eller spør, kan det gå galt. Gjør man feil mange nok ganger, går det galt, alltid. Eierne har klaget på at hunden biter. Det er kanskje ikke så rart at den gjør det. Det viktigste er at hunden har det bra, at den evt. får komme til et annet hjem der den har det bra og får det den trenger. Ikke at man blir "overvåket", det blir man fra før av allerede. Men det blir en helt annen diskusjon som ikke hører hjemme her.
  6. Men har du ikke skjønt det, Stella Så lenge hunden er i et bur noen ganger i løpet av livet (spiller ingen rolle om døra er lukket, bur er bur!), så er man dyremishandler! Og det er grov vanskjøtsel! Sånn som jeg da, som lot hunden sove i buret sitt 1 natt for noen dager siden, jeg burde egentlig ikke hatt hund.. Da kan jeg vel hjelpe deg litt med å oppklare litt: Nei, en "burbrukdiskusjon" er ikke noe man kan diskutere her inne, og meningen med å starte opp tråden var ikke å starte en slik diskusjon heller. Og merk mine ord; Grunnen til at jeg startet tråden var fordi jeg var stolt av at hunden klarte/ønsket å ligge et annet sted enn klin inntil oss hele tiden, jeg så på det som fremgang at han valgte å legge seg et annet sted. Og kun det. Egentlig er det helt uinteressant for meg at andre er imot bur. Eller for bur. Jeg bryr meg ikke Jeg bruker ikke bur selv, kun i bil. Sånn, ferdig! Om tråden er kjedelig, betyr ikke det at du trenger å skrive det. Jeg går ikke inn i dine tråder og skriver hvor kjedelige de er Hvis man gjør det, gir man et dårlig inntrykk av seg selv dessverre.
  7. Ja, hva veit jeg om de bruker bur Men hunden bor kun i en liten leilighet og de går ikke akkurat gode turer med den, så den lever vel på en måte i et bur da Næh, ikke noe vits i å melde fra da? Kanskje kjefte på dem selv hvis jeg møter dem en gang i fremtiden (forhåpentligvis ikke). Mat og ly er ikke nok mener jeg da. Men om mattilsynet mener noe annet, er det nesten ikke noe vits i å sende en mld til dem
  8. Uff.. Er slitsomt når en må passe på hele tiden! Hehe, sikkert mye spennende for dem som vi ikke ser ja. Bra med hunder som liker å være ute da! Det er det morsomste med hundehold synes jeg, det å gå tur.
  9. Ja, vet om noen som har vunnet sporkonkurranser og vært med i agility! Men min snuser ikke noe enda, er nok litt for tidlig. Etterhvert som varmen kommer, håper jeg at han omtrent bare vil være ute og gå tur
  10. Ballong

    Fuglene mine

    Ja, så litt for meg det, på en positiv måte da. Nesten sånn masse planter og fossefall, hehe. Godt de ikke skriker da Håper på flere bilder etterhvert!
  11. Ballong

    Fuglene mine

    Morsomt da Hvor mange fugler har du? Min er ikke kosete Men sitter på finger'n til nød. Skulle gjerne hatt en av dine koseklumper også
  12. Takk for et eksempel, soelvd! Det hjalp faktisk ganske mye! Godt å høre at mattilsynet tok det på alvor. Ja, det er sant. Det skal jo være riktig. Jeg tror man kanskje må ha litt flaks når man sender en melding og kanskje treffe på noen som vet litt om hunder. Noen hadde sikkert trodd at en vanlig mynde var for tynn?
  13. Ballong

    Fuglene mine

    Det må være koselig med så mange vakre fugler! Og for en grønnfarge på Tarzan! Er de kosete?
  14. Akkurat når det kommer til fôring, må en jo vite hva hunden skal spise, jeg mener, det er lov å spørre om hvilket fôr som er best i ettertid, men allikevel må en vite at hunden ikke skal fôres på kaninpellets og høy liksom! Eller taco og pizza. Jeg synes det er flott at folk ønsker å vite mer i ettertid og forsikrer seg på hundeforum om at det er sånn og sånn og stiller spørsmål, men hovedproblemet med de jeg har i tankene er vel i grunn at de aldri spør, bare gjør. For å sette det litt på spissen: Hvis noen sier til dem at hvis hunden slikker på deg og du ikke liker det, skal du bite den i tunga, gjør de det. (Ja, de har bitt hunden fordi den beit dem).
  15. Det kan være noe i det du skriver der! Men vil jo tro at folk har skjønt at ikke alle hunder har collieneser da
×
×
  • Opprett ny...