Gå til innhold
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  717
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av tmp

 1. Nettbutikken Divine Dog har ofte veldig bra priser på Hurtta, så verdt å sjekke der :-) Jeg har kjøpt både regndekken og vinterdekken der for sikkert halve prisen av vanlig butikkpris.
 2. tmp

  Fitpaws

  Det finnes så mange ulike typer og vet ikke hvilken jeg skal satse på... Hva er dine erfaringer med dette? Har du prøvd flere typer og hvilken anbefaler du? Hovedgrunnen til innkjøp er forebyggende og styrkende til hund med HD.
 3. Hei hei, stikker innom en liten tur for å oppdatere med et par bilder. Gutta trives og har det fint! Albert har fått seg jobb på Oslo Nye Teater, skuespiller og teaterstjerne blitt <3 Her er han sammen med sine kollegaer som spiller Selma og Casper Premiere 1. november Høst ved Akerselva Bob har blitt grå siden sist, men like fin <3 Bildene vises ikke, og vet ikke hva som skjedde må prøve å fikse senere.
 4. Min lille chokoboll Albert er blitt nesten to år og er verdens fineste lille going på to fire bein Godgutten på tur Her er gutten som tar livet med ro..ligger å slapper av på Karl Johan på 17.mai Hundepasser ble syk og vi måtte ta han med for å se barna gå i tog. Vi dro med forbehold og regnet med at vi kom til å holde oss i bakgrunnen og unna folkemengdene og ståheiet. Men null stress i den kroppen :-) Blikket med sjel Spretten er han og Og her snek det seg med et båtbilde (Albert satt nok i båten ) Edit: La til bildetekst. Mer bildespam kommer senere ;-)
 5. tmp

  Uinteressert valp

  Det er ikke min oppfatning av puddelen. Hører om en del som er kresne på mat, men ingen av de jeg kjenner er det, inkludert mine to. Matvrak er en bedre beskrivelse ;-) Veldig lett å belønne med både mat og lek. Men uavhengig av rase, så er det jo lurt å teste ut forskjellige godsaker for å se om du finner ut noe interessant nok verdt å jobbe for. Lykke til!
 6. tmp

  Godbitbag.

  Skjønner hva du mener altså men det har funket for meg med nøytral liten og svart. som for eksempel denne https://www.zalando.no/spiral-bags-core-bum-bag-rumpetaske-bh754h03h-q11.html Den du linket til så jo veldig fin ut :-)
 7. tmp

  Godbitbag.

  Jeg har en enkel liten svart «rumpetaske» fra puma som jeg synes er grei å bruke til godbiter når jeg vil se litt mer sivilisert ut på bytur feks den har jo glidelås, men funker fint til sitt bruk
 8. tmp

  Marvin

  Tamara på Løkka og The flyfisher (eller noe i den duren) på Bislet ;-) Hvilken er det på Torshov?
 9. Oslomarka Trekkhundklubb arrangerer Hundekjøreskolen for barn/ungdom (11-17 år) i oktober, og det ser ut som et supert tilbud. Er det noen som kjenner til dette, eventuelt til klubben eller miljøet?
 10. tmp

  Bytte forsikringsselskap

  Jeg har en hund med HD. Er det noen som vet om det går å få dekket veterinærutgifter/behandling ifbm HD om vi bytter forsikringselskap, og i så fall i hvilket selskap? Han har vært kontinuerlig forsikret hele livet og har foreldre som er frirøntget. Jeg har brent med ved å misse en viktig detalj i vilkårene hos DNB, men er redd vi er stuck der i alle fall..
 11. tmp

  Acana vs. Orijen

  Jeg signer borderen her. Våre fóres rått og med acana. Etter hva jeg har skjønt er det "samme" fór i prinsipp også, og samme produsent, der forskjellen mest er mengde kjøtt/fisk vs. grønnsaker. Vi har også fóret en sekk orijen, men kom til at, iom at de hovedsakelig får rått kjøtt, er best med acana som inneholder mer grønnsaker. Det blir dessuten billigere, og mindre slakt av dyr.
 12. Jeg kan bekrefte at det kan være mye jaktinstinkt i puddel, men det varierer mye tror jeg. Jeg har to mellom, en med mye jakt og en med ekstremt mye.
 13. tmp

  Sonens store Reisetråd!

  I know, men kystriksveien (Rv17) går bare mellom Bodø og Steinkjer Men takk for tips, skal ta de med meg om vi kjører den veien
 14. tmp

  Sonens store Reisetråd!

  Takk for tips! Vi har enda ikke kommet oss i vei, men bilen er pakket og vi kjører i morgen tidlig. Første strekke blir via Hamarøy til Bodø/Saltstraumen og så kystriksveien videre ned til Trøndelag. Har noen konkrete tips langs den ruten? Fra Trondheim har vi ikke helt bestemt enda, men blir trolig via Røros og gjennom innlandet. Vi må se ann hvor lang tid vi bruker ned dit først. Om vi har mye tid igjen og tålmodige unger, så kanskje vi kjører kysten lengre ned.
 15. tmp

  Sonens store Reisetråd!

  Vi skal hjem til Oslo, altså bare en vei, men var nok litt upresis, da vi tenkte kysten ned til Trondheim bare, i første omgang. Dine forslag er er vel kysten alt sammen, bare lengre sør? Vi kanskje skal vurdere å kjøre kyst lengre..hmm..?
 16. tmp

  Sonens store Reisetråd!

  Vi skal kjøre strekning Kvæfjord/Harstad - Oslo og har barn (2x11 år), hunder og telt med. Vi har planlagt lite, men det er bestemt at vi skal kjøre kystriksveien og skal hovedsakelig sove i telt, men om det passer og vi får lyst kan det bli noen netter i hytte også. Har noen forlag på fine steder å stoppe? Det være seg et fint sted å slå opp et telt, et naturlandskap, hyggelig camping, eller en spennende/interessant severdighet eller annet?Vi vurderer kjøre første strekke via Lofoten og ferge til Bodø eller over Hammarøya. Vi starter turen i morgen og når vi er fremme er høyst usikkert, men senest om to uker for da er ferien min over. Noen forslag?
 17. Det har blitt/ blir veldig bra! Fint klubbhus og stort utomhus kunstgressbane til trening. Store unødvendige terrengendringer rundt, men treningsområdet er super :-)
 18. tmp

  Påmelding hundesonens snap

  Supert, takk 😊 Er større sjansje for at jeg får snapet i morgen. @poter er logget av nå ser jeg (masse god bedring til pus ❤️). Betyr det at jeg kan logge på og tyvstarte litt om jeg vil..? Har jeg fått innloggingen på pm tro..?
 19. tmp

  Påmelding hundesonens snap

  @laikamor kunne du tenke deg å bytte dag med meg, og ta snapen på søndag i stedet?
 20. tmp

  Påmelding hundesonens snap

  Jeg har aldri vært med på dette før, men kanskje jeg kan prøve meg på en dag. 24/6? Noen må fortelle meg hvordan det funker ;-)
 21. Er det noen som har disse bøkene overflødig og kunne tenke seg å selge til meg?: 1. Behavior Adjustment Training, BAT for Fear, Frustration, and Aggression in Dogs, Grisha Steward 2. Control Unleashed, Leslie McDevitt
 22. tmp

  Bølla - hollandsk gjeterhund, korthår

  Nydelig hund, og veldig trist med diagnosen. Min Bob Hund har også det, i tillegg til HD. Han fikk diagnosen (oppdaget ved hd røntgen) i fjor høst og har fortsatt et aktivt liv uten symtomer. Vi har trent agility, han har dratt på ski og mye å springer i kupert terreng. Både veterinær og kiropraktor har vært positiv til det, da det er jo er ekstra viktig med godt trent/muskelsatt hund med sånn diagnose. MEN han hadde et smerteanfall for et par mnd siden som vi ikke helt vet hva var, men etter vi tok nytt røntgen syntes veterinær det så værre ut enn han først tenkte og syntes ikke det var usannsynlig at det kunne komme fra ryggen. I forkant var han på skitur og trødde uheldig igjennom sneen i fart. Dagen etter var han fin igjen. Vet. mener fremdeles at feks agility er fint, men fornuftig så klart, og ikke overdrevet. Jeg har dog blitt usikker på om vi to skal finne på noe annet gøy. Er det mulig å få se røntgenbildet? Det hadde vært interessant å sammenligne. Også fra dere andre (Tonje og Marie) som har hunder med dette? Vet du om det er mulig å få en gradering fra Finland? Føler st det er veldig lite info generelt om det. Jeg snakket med ei i helseutvalgene på elghund, der de gjør en registrering på LTV. De har visst også et forskningssamarbeid med nmbu (og NKK?) om dette. Håper Bølla holder seg symtomfri og sprek lenge <3
 23. tmp

  Raser som har gått av moten

  Hei, orker du å lage en graf for pudler (alle størrelser)?
 24. tmp

  Reptiltråden

  Hva mener du med ikke kjæledyrstanker..? (jeg har ikke lest hele tråden, så beklager om jeg burde vite hva du mener. Har du dem i plastbokser bare midlertidig før de flyttes i større terrarium?
 25. tmp

  Fjerne hår i ørene

  Jeg har også hørt at flere pudler funker best når de ikke napper ørene på dem, så tror det er litt individuelt ja. .
×