Gå til innhold
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  716
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

tmp last won the day on 24. August 2016

tmp had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

866 Excellent

1 følger

Om tmp

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Nylige profilbesøk

3,687 profilvisninger
 1. Hei hei, stikker innom en liten tur for å oppdatere med et par bilder. Gutta trives og har det fint! Albert har fått seg jobb på Oslo Nye Teater, skuespiller og teaterstjerne blitt <3 Her er han sammen med sine kollegaer som spiller Selma og Casper Premiere 1. november Høst ved Akerselva Bob har blitt grå siden sist, men like fin <3 Bildene vises ikke, og vet ikke hva som skjedde må prøve å fikse senere.
 2. Uinteressert valp

  Det er ikke min oppfatning av puddelen. Hører om en del som er kresne på mat, men ingen av de jeg kjenner er det, inkludert mine to. Matvrak er en bedre beskrivelse ;-) Veldig lett å belønne med både mat og lek. Men uavhengig av rase, så er det jo lurt å teste ut forskjellige godsaker for å se om du finner ut noe interessant nok verdt å jobbe for. Lykke til!
 3. Godbitbag.

  Skjønner hva du mener altså men det har funket for meg med nøytral liten og svart. som for eksempel denne https://www.zalando.no/spiral-bags-core-bum-bag-rumpetaske-bh754h03h-q11.html Den du linket til så jo veldig fin ut :-)
 4. Godbitbag.

  Jeg har en enkel liten svart «rumpetaske» fra puma som jeg synes er grei å bruke til godbiter når jeg vil se litt mer sivilisert ut på bytur feks den har jo glidelås, men funker fint til sitt bruk
 5. Marvin

  Tamara på Løkka og The flyfisher (eller noe i den duren) på Bislet ;-) Hvilken er det på Torshov?
 6. Oslomarka Trekkhundklubb arrangerer Hundekjøreskolen for barn/ungdom (11-17 år) i oktober, og det ser ut som et supert tilbud. Er det noen som kjenner til dette, eventuelt til klubben eller miljøet?
 7. Bytte forsikringsselskap

  Jeg har en hund med HD. Er det noen som vet om det går å få dekket veterinærutgifter/behandling ifbm HD om vi bytter forsikringselskap, og i så fall i hvilket selskap? Han har vært kontinuerlig forsikret hele livet og har foreldre som er frirøntget. Jeg har brent med ved å misse en viktig detalj i vilkårene hos DNB, men er redd vi er stuck der i alle fall..
 8. Acana vs. Orijen

  Jeg signer borderen her. Våre fóres rått og med acana. Etter hva jeg har skjønt er det "samme" fór i prinsipp også, og samme produsent, der forskjellen mest er mengde kjøtt/fisk vs. grønnsaker. Vi har også fóret en sekk orijen, men kom til at, iom at de hovedsakelig får rått kjøtt, er best med acana som inneholder mer grønnsaker. Det blir dessuten billigere, og mindre slakt av dyr.
 9. Jeg kan bekrefte at det kan være mye jaktinstinkt i puddel, men det varierer mye tror jeg. Jeg har to mellom, en med mye jakt og en med ekstremt mye.
 10. Sonens store Reisetråd!

  I know, men kystriksveien (Rv17) går bare mellom Bodø og Steinkjer Men takk for tips, skal ta de med meg om vi kjører den veien
 11. Sonens store Reisetråd!

  Takk for tips! Vi har enda ikke kommet oss i vei, men bilen er pakket og vi kjører i morgen tidlig. Første strekke blir via Hamarøy til Bodø/Saltstraumen og så kystriksveien videre ned til Trøndelag. Har noen konkrete tips langs den ruten? Fra Trondheim har vi ikke helt bestemt enda, men blir trolig via Røros og gjennom innlandet. Vi må se ann hvor lang tid vi bruker ned dit først. Om vi har mye tid igjen og tålmodige unger, så kanskje vi kjører kysten lengre ned.
 12. Sonens store Reisetråd!

  Vi skal hjem til Oslo, altså bare en vei, men var nok litt upresis, da vi tenkte kysten ned til Trondheim bare, i første omgang. Dine forslag er er vel kysten alt sammen, bare lengre sør? Vi kanskje skal vurdere å kjøre kyst lengre..hmm..?
 13. Sonens store Reisetråd!

  Vi skal kjøre strekning Kvæfjord/Harstad - Oslo og har barn (2x11 år), hunder og telt med. Vi har planlagt lite, men det er bestemt at vi skal kjøre kystriksveien og skal hovedsakelig sove i telt, men om det passer og vi får lyst kan det bli noen netter i hytte også. Har noen forlag på fine steder å stoppe? Det være seg et fint sted å slå opp et telt, et naturlandskap, hyggelig camping, eller en spennende/interessant severdighet eller annet?Vi vurderer kjøre første strekke via Lofoten og ferge til Bodø eller over Hammarøya. Vi starter turen i morgen og når vi er fremme er høyst usikkert, men senest om to uker for da er ferien min over. Noen forslag?
 14. Det har blitt/ blir veldig bra! Fint klubbhus og stort utomhus kunstgressbane til trening. Store unødvendige terrengendringer rundt, men treningsområdet er super :-)
 15. Påmelding hundesonens snap

  Supert, takk 😊 Er større sjansje for at jeg får snapet i morgen. @poter er logget av nå ser jeg (masse god bedring til pus ❤️). Betyr det at jeg kan logge på og tyvstarte litt om jeg vil..? Har jeg fått innloggingen på pm tro..?
×