Jump to content
Hundesonen.no

marjea

Medlemmer
 • Content Count

  755
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by marjea

 1. Selger diverse: Hurtta sele, 70 cm. Ubrukt. 100,- Hurtta halsbånd, 50 cm. Ubrukt. 100,- Leiebånd, 25 x 200 mm. Ubrukt. 50,- Rødt halsbånd. Ubrukt. 30,- Halslenke, 55 cm. Ubrukt. 30,- Skinnhalsbånd. Brukt. 30,- Huken halsbånd, 50 cm. Brukt. 30,- Kong. Brukt. 50,- https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141600838 Selger bøkene samlet, 200,-: "På talefot med hunden - de dempende signalene" "Alt om hunden" "Din hund" "Aktiviteter" "Clinical behavioral medicine for small animals" "Hunde-encyklopedi" https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141591757 Pakkepris dersom alt kjøpes samlet. Prisene kan diskuteres. Må hentes i Oslo.
 2. Deler av artikkelen på vg.no; Dette er første gang, siden de begynte med testingen i 1994, det har foreligget positive prøver. Det spekuleres visstnok i om det er konkurrenter som har plassert preparatet i matlagerne langs ruten, men som arrangøren sier; hvorfor skulle noen ville gi motstanderen et prestasjonsfremmende middel?
 3. marjea

  Student 2017-2018

  Så mange gode, konkrete tips - tusen takk! Det skal definitivt sjekkes ut!
 4. marjea

  Akkurat nå november

  Noen som har peiling på lammeskinn? Jeg kjøpte et langhåret, nydelig mykt lammeskinn for noen uker siden, men det luktet så parfyme/vaskemiddel så jeg hang det ut til lufting - og glemte det over natten. Det var fuktig vær den natten, noe som resulterte i at pelsen ikke lenger er silkemyk, men har krøllet seg litt og kjennes mer "ullen". Er det noe jeg kan gjøre for å få det silkemykt igjen? Eller er løpet kjørt?
 5. marjea

  Akkurat nå november

  La meg ikke før over 2 i natt, og måtte tidlig opp for å være klar for folk som skal bytte lås her. Fikk beskjed om at de skulle komme 8, så nå sitter jeg her og venter da.. Føles som jeg har sovet et kvarter
 6. marjea

  Dagens Middag

  I dag ble det nachos her. Superenkelt!
 7. marjea

  Student 2017-2018

  Djises, at det skal gå an å være så umotivert.. Holder på med prosjekteksamen/hjemmeeksamen, og KLARER ikke å skrive et eneste ord. Kommer ikke i gang. Noen tips?? Jeg har nå sittet her siden 18-tida, og har fremdeles ikke kommet i gang.. Må ha produsert en viss del innen klokka 14 i morgen, for at jeg og medstudenten skal ha noe å jobbe videre med. Men jeg er helt blank
 8. marjea

  Akkurat nå november

  Akkurat nå har jeg forvillet meg inn på forumet og tar meg i å lese om, og engasjere meg i, alt mulig her inne, etter flere år borte.. Alt for ikke å fokusere på hjemmeeksamenen liksom
 9. Jeg har Bergans Skarstind 40 L. Den sitter godt på ryggen og det ventilerende bæresystemet gjør at den er svært behagelig på sommerstid. Best bærekomfort var det nok med 6-10 kg i, men den satt godt selv med ~15 kg. Den har åpning både i topp og bunn, pluss topp-, front- og sidelommer. Avstanden mellom skulderremmene kan ikke reguleres, noe som trekker litt ned, men jeg hadde ikke noen problemer med å justere den til å sitte behagelig alikevel.
 10. marjea

  Dyretolk/kontakt med døde dyr

  Lurer på hvor mange dyr som benytter seg av dette....: Dyretolken på Notodden tar aldri kontakt med dyr uten tillatelse fra eier, men avviser heller ikke dyr som selv tar kontakt for å få hjelp.
 11. Hei! Planlegger en ukestur i fjellet i august, med den ti år gamle tolleren min. Hun var med på en 4-dagers tur i Rondane i fjor, så jeg vet at hun takler det bra. Det tobeinte turfølget mitt har riktignok Bekhterevs, så vi har noen krav: - Må være hytteovernattinger, enten betjente eller selvbetjente hytter (ubetjente er uaktuelt) for å minske oppakkingen. - Ikke toppturer. Det kan gjerne være stigning, men vi er primært ute etter å vandre i fjellheimen, ikke jakte topper. Vi kommer til å dra med bil, så gjerne en rundtur om mulig - evt. enkelt å komme seg tilbake til utgangspunktet med kollektivtransport. Vi har ingen spesifikke krav til område, men det bør være sør for Trondheim. Har sett litt på ruta "Norge på tvers", noen som har gått den?
 12. marjea

  Forslag til ukestur i fjellet med hund?

  Trollheimen ser fantastisk ut, takk for tipset! Har du gått trekanten? Omtrent hvor lange dagsetapper var det?
 13. marjea

  Gaustatoppen med hund?

  Enig med Vilje, Blefjell er utrolig flott! Lettgått, fin variasjon av fjell og mykt underlag, super utsikt. En fin dagstur! Jeg har bare vært der på høsten, i nydelige høstfarger, men vil tro det er minst like fint sommeren gjennom
 14. marjea

  Håndarbeidstråd!

  Aldri gjort det, for den er nesten ny. Men har sydd mye på ullstoff i det siste, og det støver fælt. Hvordan gjør man det?
 15. marjea

  Håndarbeidstråd!

  Glemte å skrive det, men alt er ok med nål og spolesystemet. Har tatt ut delene hvor spolehuset skal sitte, og det er ingen problemer der - det virker som det er inni selve maskinen problemet ligger. Muligens mye støv? Er det noe man kan fikse selv, eller bør man få maskinen til reparatør uansett?
 16. marjea

  Håndarbeidstråd!

  Er det noen av dere som har peiling på symaskin?? Den står og "slurer" når pedalen trykkes ned, uten at systemet med nåla reagerer. Får ikke vridd på hjulet i det hele tatt, det sitter liksom fast inni der. Noen som vet om det er noe man evt. kan gjøre selv?
 17. marjea

  Skam P3

  Gooooo Noora!!
 18. marjea

  Student 2015-2016

  Det var kun selve studien/oppgaven som gjenstod her også, alle fagene var jeg ferdig med før sommeren og prosjektbeskrivelsen var klar. For jobbmulighetene er det ingen forskjell; jeg er like fullt en spesialsykepleier selv om jeg ikke skrev oppgaven. Men som du sier, en annen gang kanskje? Deilig å vite at det aldri er for sent
 19. marjea

  Skam P3

  Det er vel ingen som sier at hun HAR blitt utsatt? Men det ligger i kortene at det kan ha skjedd noe, iom. at det siste hun husker er at hun er full og har en hånd på låret - og neste morgen våkner hun naken i en seng sammen med to andre nakne mennesker. Poenget i artikkelen er vel at overgrep er mer enn et samleie, og hvis det faktisk er han Nikolai som har kledd av henne og tatt bildet, så er det like fullt et overgrep som om han hadde voldtatt henne.
 20. marjea

  Vis meg din bunad!

  Akkurat det kommer man nok ikke utenom nei, som du sier er det ganske mange meter med tungt ullstoff. Men, man får lide for "skjønnheten"
 21. marjea

  Håndarbeidstråd!

  Hallo! Lenge siden jeg har vært i denne tråden, og da gikk det mest i hekling og bestemorruter.. Nå er prosjektet større; jeg skal sy meg beltestakk Først skal jeg i gang med broderiet til skjorta, og der er allerede første utfordring; jeg har aldri brodert før. Ganske sikker på at det blir korssting - er det noen som holder på med/kan det? Som mener det er noe spesielt jeg bør kjenne til før jeg går i gang? Skal gå på kurs hos en systue, så får nok en innføring der, men tar imot alt jeg kan av tips og triks
 22. marjea

  Vis meg din bunad!

  Det er fryktelig mye jobb ja, mye pirkearbeid for å få et godt resultat. Det er definitivt enklere med bånd, men for min del handler det om at jeg synes det er penere enn broderi. Har en stakk og liv fra før, så akkurat det med størrelsen og mengde stoff er noe som bekymrer meg bittelitt.. Den jeg har er jo fryktelig mye lettere å både ta på - og ha på. Men, det blir vel en vanesak
 23. marjea

  Vis meg din bunad!

  Ja, jeg står mellom litt ulike stiler per nå. Det jeg vet er at den ikke skal være ensfarget rosa/rød/lilla, men heller flerfarget og/eller med jordfarger. Og med bånd, ikke broderi på stakken. Så et lite stykke på vei er jeg i det minste, det er bare å bestemme seg for noe - og så holde seg til det. Jeg er egentlig altfor ubesluttsom til å skulle sette i gang med et slikt prosjekt..
 24. marjea

  Vis meg din bunad!

  Veldig spennende, men for en jungel.. Fordelen med beltestakk er at man kan velge alt selv, men det er jammen en bakdel og når man først står i situasjonen Kommer til å gå med argusøyne denne nasjonaldagen for å si det sånn.
 25. marjea

  Vis meg din bunad!

  De er fine! Hvilken farge er det? ___ Jeg elsker bunader, og skal faktisk sy meg en beltestakk til høsten. Gleder meg så! Holder på å velge ut mønster og farger til skjortebroderiet nå, skal ha det klart til august for da starter kurset hvor vi skal sy skjorta og selve stakken. Grugleder meg!
×