Gå til innhold
Hundesonen.no

*Kat84*

Medlemmer
 • Innholdsteller

  917
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Alt skrevet av *Kat84*

 1. Akkurat nå APRIL

  1. April allerede! Hvor ble mars av??
 2. Akkurat nå APRIL

  Så trist og vondt for deg Det beste rådet jeg kan gi er å få overstått det formelle først. Bli enige om hvordan ting skal fordeles, og eventuelt få hjelp av en advokat som flere sier. Fri rettshjelp er såvidt jeg kan se behovsprøvd. Altså at du må kunne dokumentere lav inntekt. Advokat kan være rette veien å gå for deg, med tanke på at det da vil bli en rettferdig fordeling av alt. Her kan du lese litt om det. Og det koster nok ikke noe å ta kontakt med en advokat og høre med dem om akkurat det. Jeg husker ikke om dere har barn? Hvis de er under 18 i så fall så må dere på Familievernkontoret og få en meklingsattest for å få innvilget separasjon. Den av dere som ikke skal beholde huset bør finne et nytt bosted så snart det er mulig, og den andre må finne ut om huset kan beholdes ved å kjøpe ut den andre, eller om det må selges. Og ellers vil jeg gi deg en god
 3. Akkurat nå APRIL

  I følge påstander om at staffer aldri starter bråk, men stopper det har Sjef startet bråk i dag. Det er jo klart at det var svært provoserende at Sjef gikk og snuste i veikanten og passet sine egne saker. Selvfølgelig måtte staffen begynne å brumme og knurre da og sette en stopper for denne uakseptable oppførselen til Sjef.
 4. Det hadde vært flott om NKK ville følge på her. Det hadde kanskje vært en bedre start for å bedre avlen fremfor å gå rett på et innkryssingsprosjekt. Men så er det det da; Hva med de hundene som burde vært operert i Sverige? Vil eierne avstå fra operasjoner for at det ikke skal registreres i SKK, og dermed går hundene og lider? For jeg har vanskelig for å se for meg at eierne ville tatt valget om avliving fordi hunden har problemer med pust eller andre ting.
 5. Akkurat nå APRIL

  Dette har vært en ekstremt trøtt og inaktiv dag. Jeg orket ikke å gå tur en gang før klokka var nesten 17. Men da ble det til gjengjeld halvannen time omtrent. Både i starten og nå etterpå har det kjentes ut som at jeg skulle forgå av vondter. Men midt i turen var det ganske ålreit altså! Mindre koselig ble det når jeg kom hjem og merket noe rart i speilbildet i en kaffekanne på kjøkkenbenken når jeg skulle drikke vann. Så jeg tok med meg vannglasset på badet og svelget foran speilet. Og joda, der var det fader meg en cyste på vei igjen! Så nå føler jeg meg klar for å bestille time hos veterinær. Hadde jeg vært hund eller hest hadde jeg tross alt vært avlivet for lengst.
 6. Akkurat nå APRIL

  Hei, og velkommen hit Åååå, så søt da! Ikke rart det blir lang ventetid med en så nusselig liten tass i vente! Jeg våknet for en time siden. Og om ikke lenge så må jeg komme meg ut i bilen. I går var en lang dag. Det blir litt mye i dag også, men det er helg etterpå i hvert fall
 7. Akkurat nå APRIL

  Det er SNART på tide å komme seg ut på tur. Har vært i Stavanger på jobb, og klokka 16 skal jeg starte en vakt på buss frem til klokka 21 i kveld. Det blir sikkert ikke en slitsom dag i det hele tatt... Heldigvis er det kun vind nå, og ikke regn som i morges. Det er en type ting jeg blir veldig fornøyd med i hvert fall. Når det kommer til regnklær er jeg som en 5-åring. Vil ikke ha det på!
 8. Akkurat nå APRIL

  Sitter her og blar gjennom lokalavisene før jeg skal kjøre på jobb, og kommer over overskriften "Husker du Lovise som kom hjem i tusen biter?" og blir litt sånn... Viste seg at det var en bil. Hadde jeg ikke drukket opp kaffen allerede hadde jeg nok satt den i halsen der gitt.
 9. Akkurat nå APRIL

  Jeg bruker Sbanken, og synes de er veldig oversiktlige og enkle. Du kan også lage budsjett der og få oversikt over kostnader.
 10. Akkurat nå APRIL

  Hundeparker gav jeg opp veldig raskt. To ganger har jeg vært der. Begge gangene for å treffe kjente. Den ene gangen ble vi værende alene der. Den andre gangen så dukket det opp flere andre. Andre gangen så var det en tøff-i-trynet type hund som hele tiden skulle yppe med Sjef. Hoppa på ham og var tydelig en småamper en. Heldigvis er beauceroner av den sorten at de ikke gidder det der, så Sjef brumma litt og fikk den andre på avstand og løp til andre enden og prøvde å leke med en liten sak i stedet. Men jeg ser ikke verdien av å gå der igjen nei.
 11. Akkurat nå APRIL

  Lykke til! Bare du får kommet i gang så går det nok veldig bra. Dette her har vært en skikkelig møkkanatt. Tok lang tid før jeg fikk sove, og når jeg endelig gjorde det så våknet jeg igjen. Og skatteoppgjøret gikk i hvert fall i pluss. Med hele 63 kroner. Så får jeg se hva som skjer når jeg har lagt inn kilometer og reiseutgifter ifm jobb om det blir littegrann mer. Selv om jeg egentlig tviler på at jeg når opp til grensa der.
 12. Akkurat nå APRIL

  Når jeg lette etter ledige plasser så varierte det mellom 600 og opp mot 1100 kroner. Og ellers er det tydelig at annonsører ikke helt har forstått meg. Sikkert fordi jeg og @QUEST har klaget på tilbud om single damer i alle kulører tidligere.
 13. Godt at det ikke bare er jeg som har en sånn overlykkelig hilse-tulling. Jeg skulle liksom ha en reservert hund jeg som ikke bryr seg så veldig om folk. Jada... vi ser jo hvor bra det gikk.
 14. Det er jo litt morsomt at de foreslår å rope HEI til hunder som er foran dem også. Hadde jeg vært i nærheten av et skispor, og noen ropte det til Sjef så hadde de jo ikke kommet forbi. De hadde fått en overlykkelig tulling rasende i mot seg, og hadde mest sannsynlig endt opp med å ligge strekk ut mens de fikk en rundvask
 15. Akkurat nå APRIL

  Så nært og kort har jeg ikke lagt merke til heldigvis! Men så har jeg helst tatt store omveier fra andres kroppslige lukter, ølvommer, og sure tær i butikken da, så...
 16. Akkurat nå APRIL

  Ja, de er så! Selv om hver labb er like stor som håndflaten min. Søte er de uansett. Der vi bodde før var det en campingplass en kilometer unna. Så vi hadde alle slags gleder knyttet til campingturister. Bobiler som ikke kjørte mer enn 20 km/t, og da helst stoppet opp omtrent i sving i motbakke, svette turister som gikk uten skjorte og uten sokker inne på butikkene... Er det rart jeg har blitt reservert, og ikke liker å dele?
 17. Akkurat nå APRIL

  For de som liker å sutte på sure føtter så er det sikkert helt fantastisk. Men jeg forstår det ikke Og pga et ekkelt bilde tok det ukesvis før jeg sjekket nettavisen. no. Der var det skikkelig ulekre føtter tydelig illustrert med SVÆRT bilde. Interessant nok synes jeg ikke Sjef sine labber er ekle å få i trynet da. Og de har vel strengt tatt vært borti mer rare greier enn hva andres føtter har vært Men jeg sitter ikke å sniffer det godt inn heller altså! Det positive om det ikke kommer noen er jo at du får gjennomslag for alle dine synspunkter, og du får en rolig start etter påske! Jeg begynner omsider å våkne til litt nå. Har hatt en skikkelig møkkanatt med mye vondter her og der. Tok lang tid før jeg sovnet, og så tok det kort tid før jeg våknet igjen med prikking på rumpa og verk nedover beina. Og jeg er ikke mindre stiv og øm i dag kan man vel si. Så jeg er ikke videre optimistisk til fremtidsutsiktene akkurat i dag.
 18. Med slike råd som gis er det virkelig ikke rart at det er mye negative holdninger til skiløpere, joggere, syklister, osv. Normalt sammenskrudde folk sier i fra i god tid ved å rope til eier at de kommer bak. Eventuelt så sørger de for å skape avstand slik at de ikke trenger å dytte til verken hund, barn, eller annet.
 19. Akkurat nå APRIL

  Det er ingenting jeg synes er verre enn fotlukt og egentlig alle bilder osv av tær eller føtter. Hvorfor skal det være interessant for folk å se?
 20. Akkurat nå APRIL

  Plutselig dukket det opp en video av en fot hvor en tå tydeligvis hadde vært i klem, og neglen kunne løftes opp. Det hele dokumentert i videoen. Som om føtter og tær ikke er ekkelt nok i utgangspunktet liksom, så MÅ det bare vises frem på Facebook i tillegg!
 21. Har denne hunden klikka, eller har den raptus?

  Ja, det gjorde Aragon også. Trengte ikke være nybada en gang Sjef får sånne rare anfall hvor han er en kombinasjon av oppreist og sammenkrøllet, og spinner rundt ute. Synes ikke det er noe i videoen her som skurrer eller tyder på at det er noe galt med hunden.
 22. Akkurat nå APRIL

  Så leit @Raksha Kondolerer
 23. Er det egentlig så rart om folk som har vært borte en liten stund kommer tilbake og sier i fra hva de har oppfattet som et problem? Det er tydeligvis slik at flere får med seg at det er noe som skjer her inne selv om de ikke har vært pålogget på lenge. Så hvorfor er det så rart om de vil påpeke sine grunner til å bli mindre aktive? Ville det ikke vært av verdi for moderatorteamet å vite hvor skoen trykker, og hva som må til for at folk skal ønske å være her?
 24. Det innlegget her sier vel det meste om hvor mye lengre enkelte strekker seg enn bare en liten uenighet på forumet. Er det rart folk flykter tenker jeg, hvis det dras så langt?!
×