Gå til innhold
Hundesonen.no

Yellow

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,433
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Yellow last won the day on 15. April

Yellow had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,489 Excellent

3 følgere

Om Yellow

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus

Nylige profilbesøk

8,966 profilvisninger
 1. Sunlily's Kull II

  Spennende å få sett såpass mange ledd tilbake. Likner Tirith mye på sin farmor, eller kan det bare se slik ut ettersom du kun la ut ett bilde av sistnevnte? Er en rase med en del eksteriørforskjeller som du har nevnt, noen er jo også veldig "amerikanske".
 2. Ofte på do - vom og hundemat

  Hjelper neppe å blande inn annet som hunden nyttiggjør seg dårlig av, da må jo enda mer ut. Men hunden har altså verken veldig hard eller løs avføring, men kommer det mye ut, eller er det sånn at det er lite hver gang selv om det er ofte? Ville prøvd å lufte ordentlig, traske litt lenge (ikke mosjonere) ikke så lenge etter hvert måltid, spesielt etter det første, for å se om hunden går litt på do da, og heller evt igjen når dere mosjonerer senere.
 3. Ikke noe jeg finner mistenkelig, kjenner flere cavalierer som er noen skikkelig dovendyr.
 4. Nei, det gjør jeg overhodet ikke (er hundeløs nå). Tur (og livet generelt) er gørr kjedelig uten hund.
 5. Nå har jeg ikke kikket på Instagramkontoen til Luna (dvs til eieren), men alt i det innslaget var jo virkelig ikke annet enn hyggelig mener jeg, får inntrykk av at dette er en engasjert eier som er veldig glad i hunden sin. Kommer selv til å bruke Insta til min kommende hund, om andre synes det er tåpelig bryr ikke jeg meg noe om hvertfall. (Og mener selv at en hund virkelig på ingen måte lider av å bli fotografert med et tørkle på hodet. 😅)
 6. Twiggy og Tia - Pomeranian og Whippet

  Kondolerer så mye 💖
 7. Liten hund og stor hund

  Personlig hadde jeg ikke syntes det hadde vært noe hyggelig hundehold å hele tiden måtte passe så ekstremt på, det KAN få fatale følger tross alt selv om det ikke er vondt ment med så stor str.forskjell, tenker da på når det er snakk om at den veldig mye større hunden kommer som vilter valp uten selvkontroll og kommer til å være det i lang tid fremover (mest sannsynlig). En IG er jo en veldig liten og spinkel hund. Hvilken risiko du/dere ønsker å ta og hvor komfortable dere er med å være nøye på å holde de adskilt når dere ikke passer på, er jo derimot noe dere må tenke over og bli enige om. Men alternativer er jo eventuelt at dere blir enige om en mindre rase som har en del av de samme egenskapene som schæferen har og som din samboer ser etter i en hund, og/eller venter med schæfer til mynden av naturlige årsaker ikke er i livet deres lenger, eller dere kan se etter en voksen schæfer til omplassering som går godt overens med mynden. Eller selvsagt får schæfervalp og gjør det beste ut av det, og er forberedt på å holde de en del adskilt hvertfall de første månedene.
 8. Akkurat nå APRIL

  Kan oppdatere mer etter vi har vært på besøk der neste helg Men det er snakk om valp av rasen pinscher.
 9. Hårfarge til hund

  Har selv ingen tro på at det ikke er noen (evt helseskadelige) kjemikalier i slike farger (selv om det sikkert er mye mildere enn permanente hårfarger), tross alt inneholder det meste av selv shampoo bare beregnet for hund allergifremkallende stoffer. Synes også det er synd å se spesielt pudler bli fjollet opp på denne måten da det bare vil forsterke de fordommene som allerede eksisterer mot pudlene.
 10. Akkurat nå APRIL

  Endelig ser det ut til at vi skal få oss (en svært etterlengtet) hund igjen. ❤️ Det har vært svært tungt for meg å ikke ha hund, så føler at livet endelig begynner ordentlig igjen og at ting generelt faller på plass nå. Dette skal bli et godt år!
 11. Støtter selv Noah og tidligere Dyrebeskyttelsen. Omhandler jo ikke kun hunder, men dyr generelt. Føler personlig at det er viktig å kunne støtte dyrene vi har her i landet også, da jeg synes det er mye fokus på hvor fælt dyr har det i det store utland, men både produksjonsdyr og kjæledyr lider rett under nesene på oss her hjemme i gode Norge også, og det er mange hjemløse (og mishandlede om det er et viktig argument) som har like mye behov for støtte her, som gatehunder andre steder.
 12. Lurer på om du har inntrykk av at det er vanlig å be oppdrettere om å ha valpene litt lenger hos seg? Er mulig vi selv er nødt til å be om noen uker ekstra, og håper virkelig ikke at det er for mye for langt.
 13. Akkurat nå APRIL

  Noen som vet ca-pris på å få utført godkjent mentalbeskrivelser av hund? Har bare ingen anelse om hva det ligger på.
 14. Slitt emalje

  Ville ikke gitt noe type hardere bein eller annet, altså selv ikke hardere typer som anses som spiselige, men fiskebein, kyllingvinger etc kan du jo gi, samt kvernede bein selvsagt. For tannpuss er større stykker med kjøtt hunden må jobbe for å få i seg vel så bra som bein. Ødelagt emalje vil ikke fikse seg selv, og når emaljen først har tatt skade er det anbefalt å være forsiktig, derfor det er så viktig å ta vare på både egne og hundens tenner (på hundene våre passe på at de ikke gnager/driver å biter på ting som er for hardt, ink leker).
×