Yellow

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,383
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Yellow

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus

Nylige profilbesøk

8,672 profilvisninger
 1. Det beste man kan fôre hunder inkludert eldre med, er jo råfôr. Selv veldig god erfaring med å gjøre det til siste slutt med hunden jeg hadde og. Anbefaler ikke såkalt seniorfôr, men fôr med så høy andel animalskt som mulig (personlig anbefaler jeg rått helanimalskt), enten en del rå, fet fisk i kosten eller omega-3-tilskudd uten omega-6/9, samt tilskudd av glukosamin.
 2. Hvis du skriver hvordan type navn du liker, så er det lettere å komme med forslag. Søte menneskenavn, kule og originale navn etc?
 3. IKEAs grønnsaksboller, ovnsstekte grønnsaker (squash, sjampinjong, cherrytomater, paprika), litt couscous, masse hummus (jeg lager den litt tynnere enn vanlig) i grove tortillas.
 4. @Vilje Jo, det er det kanskje 😂 Så veldig jevnt skitten ut, men mulig den har blitt slik etter godt bruk.
 5. Klarer ikke finne denne selen noe sted. Er det en helt utgått modell fra Hurtta tro? Likner Hurtta Adventure, men den finner jeg bare i grå og grå/gul, ikke i beige som på bildet her.
 6. Enkel middag på jobb i dag: Fullkornspenne, en boks chilibeans i mild saus og stekt aromasopp.
 7. Klarte å finne 1300 kr i en lommebok som ikke lenger er i bruk 😮 Her ligger ikke penger og flyter, så hvordan jeg har klart å glemme det forstår jeg ikke helt, men jo en gledelig overraskelse. Spm er da om jeg skal bruke dette på noe jeg har lyst på - men som jeg absolutt egentlig ikke behøver, bruke det på noe jeg uansett er nødt til å kjøpe som f.eks matvarer, eller kanskje kjøpe en ekstra fin presang til samboeren til jul? 🤔
 8. På oss og, klarer egentlig ikke vente Ekstremt etterlenget for å si det sånn!
 9. I dag blir det hjemmelaget tomatsuppe med løk og basilikum, litt fullkornmakaroni samt et kokt (øko) egg.
 10. På hunden jeg hadde måtte de sjekkes ofte da han fikk tørrfôr og hadde helt "normal" avføring (dvs fast, men ganske bløt), da kjertlene hele tiden fylte seg opp her da og måtte tømmes med hjelp. Bokstavelig talt over natta etter vi startet med helanimalsk råfôring fylte de seg aldri opp siden (fikk dette mange år før han døde), dette pga de ble tømt sammen med den lille, ganske harde avføringen han da fikk. Lurt å sjekke om hunden sliter med dårlig mage en periode selv om hunden ellers pleier å tømme de selv forøvrig.
 11. Salg på Stormberg liker vi!
 12. Blomkålsuppe og hvitløkssmørbrød (brød, smør, tomatskive, ost, hvitløkskrydder og pepper).
 13. Jeg er motsatt. Det fineste jeg vet om er hvite hunder/dyr, enten helt hvite eller med veldig mye hvitt, spesielt når de er korthårede, og split face/asymmetriske tegninger over "perfeksjon" anyday.
 14. Jeg tror de aller fleste voksne hunder holder seg lenge før de faktisk maser på eieren sin om å gå ut - spesielt ved å vekke dem når de sover. @Kaisen Siktet ikke til deg spesifikt, som sagt sett at en del skriver dette.
 15. Er jo annerledes når de har et valg om å selv kunne gå på do, her snakker jeg om de som evt er nødt til å holde seg.