Gå til innhold
Hundesonen.no

Chaarlottee

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Chaarlottee's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg har ønsket meg en Coton i flere år, og ser jeg har skrevet noen innlegg her inne om det for noen år tilbake. Nå er det endelig aktuelt med en hund, og jeg er fortsatt like frelst av denne rasen Men så hadde det vært greit å bli litt bedre kjent med rasen før jeg får en i hus. Er det noen i Trondheim som har en Coton det går an å hilse på? Det hadde vært såå trivelig!
  2. Hei! Mitt fremtidige kjæledyr skal være en hund av rasen Coton dè Tulear. Foreldrene mine har ikke hatt spesielt lyst på hund, men denne rasen kunne de faktisk tenkt seg de også. Har lest alt jeg har kommeto over og blir mer og mer sikker på at dette er rasen som passer inn hos oss. Det blir ikke aktuelt med hund ennå, men det hadde vært flott å dra på besøk til en oppdretter eller noen som har Coton valper her i Sør-Trøndelag, bare for å hilse på valpene og forhøre oss litt om hvordan de er! Det virker som de fleste holder til i Sverige.. Er det noen som vet om oppdrettere av Coton i Sør-Trøndelag, eller bare noen som har Coton som vi kunne hilst på?
  3. Det var slettes ingen dum idè :-) Bare synd oppdrettere av denne rasen (som jeg har hørt om) bor så langt unna.. Er vel ikke mange i Trondheim som oppdretter coton?
  4. Hei igjen! Jeg lurer på om det er noen muligheter for å ha en coton i fosterhjem eller på "prøve" hjemme? Dette er en fin måte å se om vi kunne tenkt oss og hatt hund på heltid. Dumt spørsmål, men hvor kan vi "låne" en slik hund?
  5. Bra at den er observert igjen iallefall! Er så synd når dyr kommer bort.. Knytter fingrene for at den kommer til rette.
  6. Hvorfor i all verden skal den være i et trangere bur enn den allerede har? Stakkars! Har de så dårlig plass at de ikke kan gi hunden et bur den kan snu seg rundt i, og hvorfor skal den være i bur til hverdags i det hele tatt?
  7. Den er grei, takk for hjelpen. Synes det er en god ide å overta en voksen omplasseringshund jeg, hvis vi skal ha hund :berner:
  8. Lurer på hvordan den har klart å stikke av.. Håper den blir funnet i god behold så fort som mulig! :running:
  9. Ja, en litt eldre hund har jo også gått an Når sånn ca regnes valpeperioden som ferdig, egentlig?
  10. Heisann. Jeg har hatt lyst på coton de tulear fra jeg kom over denne rasen for første gang, for ei god stund siden! Jeg er 14 år. Familien, eller spesielt jeg, har kunne tenkt seg en slik hund. Enkelte familiemedlemmer er allergiske, men nå skal jo dette være en allergivennlig rase. Jeg vet at det er noen som reagerer likevel! Men så er moren min skeptisk til arbeidet og hva det innebærer å ha hund. Ikke bare skal de tas med på turer, pass i ferien, pelsstell, dyrlege, vaksinering, osv, for det gjør vi med glede. Men de biter i møbler, klorer gjerne på dører, spøler på parketten.... ja, dere skjønner. Hvordan kan vi unngå dette? Har dere noen gode argumenter for å skaffe hunden? Jeg skulle gjort så myye med den.. trent og.. gått på tur med min beste venn. Jeg har lest bok etter bok om både hundehold og trening. Ååh, håper at drømmen min går i oppfyllelse en vakker dag. Dette er virkelig noe jeg ønsker
  11. Ja, det var et godt forslag! Skal jeg sende de en mail og spørre om de trenger hjelp? Og hvor hen i Trondheim er dette da?
  12. Takk for svar Jeg har noen faste hunder jeg tar med på tur iblandt, men det blir liksom ikke det samme. Hundegård utendørs kunne vært en bra løsning, men er litt usikker på om det er plass til noe sånt i hagen. Det er nok lettere sagt enn gjort å finne noen som vil ha hunden hos seg på heltid ja, da kunne de for sin egen del gjerne kjøpt seg en selv.. hmm
  13. Tusen takk for svar, det var noe sånt jeg tenkte på. Er det noe hundepensjonat i nærheten her da.. nå må jeg begynne å tenke etter jeg. Bor i Trondheim.
×
×
  • Opprett ny...