Gå til innhold
Hundesonen.no

Godless

Medlemmer
  • Innholdsteller

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om Godless

  • Bursdag 09/15/1979

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Storforshei
  • Interesser
    Hund, data, katt, film, friluftsliv.
  • Hunderase
    et uhell
  • Mine dyr
    Gaia: blandingshund.
    Aurora: katt
    Fauna: katt
    Cuda: katt
    Doffen: lasiodora parahybana (tarantell)

Godless's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

49

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har kastrert min tispe og vært max uheldig. Etter kastrering har hun blitt usikker på andre hunder og reagerer med utfall, spesielt mot små hunder. Hun er og mer aggressiv ovenfor oss eiere, ikke noe vi ikke kan takle, men en tydelig forandring er det. Hun har og fått den økte matlysten og har lett for å legge på seg, og fikk den "flotte" ubrukelige kastratpelsen som består av kun underull, er bare inkontinensen som mangler nå. Hun ble kastrert pga innbildt svangerskap som gjorde henne til en redd skjelvende klump 6 mnd i året.
  2. Hørtes kjent ut, det skjer her hjemme og. Forstyrre bikkja når den sover det blir protestert høylytt på, men så lenge det er bare kjeften så er det greit for meg. Protesterer endel om folk forstyrrer meg når jeg sover jeg og
  3. Såvidt jeg kan lese meg frem til er det ikke spesielt mye laktose i råmelk.
  4. Samme tid som dette var det en bullmastiff som gikk i et vepsebol i samme byen, på kveldstid. Rett på det andre kontoret i byen der, pris: 800kr.
  5. Her serveres det i bia-beden, tørker av den etter hvert måltid, fungerer flott det.
  6. Kjøper 20kg blokk når jeg en sjelden gang kjøper v&h, legger den i kjøleskap ett døgn, eller i kjelleren i ca 12 timer. Da er den ennå litt over halvfrossen, enkel å dele opp med en god kjøkkenkniv. Deler opp i biter som holder til 2 dager.
  7. Vi er på klubbcuper, det er så så konkurranselikt jeg får det, er ikke så mange som trener her oppe, men der er ringbånd, dommer og ca 1/3 av publikum som er på stevne. Men jeg er kanskje ikke nervøs nok da, det er jo bare for gøy. Får prøve å gjøre meg selv litt rar, trene med en diger stein i skoen, for trang underbukse eller no Kanskje stille klubbcup i bikini, det ville gjort meg nervøs Oppvarmingen har jeg prøvd forskjellig: la henne løpe raptuser på stranda på morgenen før vi startet. Prøvd å gå rolig tur, prøvd å ta henne ut av bilen rett før start-tisse og inn i ringen, prøvd å ta henne ut en stund før og trene fokus. Virker på trening og cup at en rolig tur, så i bilen, for så å ta henne ut 15 min før start-tisse- trene fokus, fot osv er det som funker best+ en liten lekeøkt (for å få henne gira på ballen) Belønning: Belønner med godbiter, drakamp og kaste ball, varierer utfra hva vi trener, på slalom brukes kun ball nå, på felt kun godbiter. I starten på trening, kun godbiter (for å holde henne hos meg), får jeg henne videre så går vi over til ball.
  8. Vi er tigthte ja uten tvil, er jeg som står for all trening, foring, kos og det meste av tur. Har det båndet man virkelig ønsker seg i hundeholdet. Og hun er veldig var på min sinnstemning. Du har nok rett i at jeg trenger mer konkurransetrening Den videoen var første start, den var uoffisiell. Etter det har det kun vært klubbcuper før nå i helga som var. Så er nok det at jeg trenger konkurransetrening, Jeg var hylnervøs første dagen, andre dagen var jeg ikke det, men settinga var jo den samme så hun kunne jo fint overført fra dagen før. Men men, får bare fortsette å trene som jeg har gjort, og melde meg på flere konkurranser Og ps, selv om hun ennå løper ut på konk så er hun veldig mye bedre enn på videoen (jeg og), var bare den jeg hadde tilgjengelig som viste løpinga. Nå har hun kontakten inne, føringene sitter helt til de ikke gjør det. Men er jo ingen krise, diske på første konk helga er nok ganske så vanlig, jeg hadde nok bygd meg noe urealistiske håp, da treningene hadde gått så bra.
  9. Får fortsette med det ja, strengestemmen er bare å glemme, hun blokkerer ut alt og bare løper rundt i lykkerus. Innkallingen ellers sitter 99%, kaller inn fra kattejakt, hunder, folk osv, men under de løperaptusene funker ingenting, ikke den veldig lite elegante nødinnkallinga heller : NAMNAM, og den snur hun på femøren for alltid.
  10. Ved å trene på maks 3 hinder i starten, så belønne, økte gradvis. Hvis hun fikk til å stikke så gikk jeg rett av banen (hun følger etter da) tok pause i 10 min før vi prøvde igjen. Var alltid i forkant av løpingen, fikk belønt før hun tok løs. Virket og som det fungerte siden hun ikke har stukket på trening på måndesvis, men helga viste noe annet.
  11. Takk for tips, tenkte litt i samme gata selv når jeg sto å kikka på banen i helga. Cupen før helga var vanskeligere bane, den gikk vi feilfritt, vanskeligere som i krappere svinger, mere handling. Banene på konkurransen var raskere, større avstand mellom hinderne og det har vi ikke trent på, har fokusert så mye på handling at jeg har helt glemt rett linjer med mye fart. Og er det noe som trigger denne jenta her så er det å få løøøpe. Men da skal jeg pelle meg på banen i morgen, løpe noen runder først og så sette opp en boks med tredobbel avstand mellom hinderne
  12. Trener agility med ES/Keesblandingen min. Hun er rivende dyktig, vi har gått nybegynnerkurs, handlerkurs, videregående kurs og er alt i alt blitt flinke På trening har vi ingen problemer, hun er fokusert og arbeidsvillig, klubbcupene ligger vi i toppsjiktet. Vi har trent mye på dette med løping, det virker som når hun kommer opp i fart så klikker det, da skal det løpes 5 runder rundt banen før hun kommer inn og jobber. Når vi trener så trener vi korte økter, og 3-4 hinder før belønning, par ganger i måneden tar vi full bane. Slet lenge med dette, men fikk det bort, trodde det var alderen, men det dukket opp igjen. Så stilte vi konk i helga og jaggu kom løpinga tilbake, virker nesten som en overslagshandling, hun kobler ut og bare fyker rundt i lykkerus. Virket ikke stressa før start, og jeg var ikke nervøs på søndag (fordi jeg hadde gitt opp). Kan det være bare stevnesituasjonen? Treningstips til dette? Har en film med fenomenet, men den er fra i fjor, vi har trent mye siden da, men løpinga er stort sett samme, Hun følger meg i 2-3 hinder til hun får opp en viss fart så bare bryter hun ut i full raptusløping i 30 sekunder før hun kommer inn igjen. Har filmer fra helga og, men ikke lastet de opp ennå. Hadde vært fint med tips til hvordan trene på dette, synes jeg har prøvd alt nå. Gikk jo bort lenge, men dukket opp igjen. Red: Lagt til noe
  13. Godless

    Valp snart

    Gleder meg masse til å se mange flere bilder av nurket Hva de biter på? Forskjellig, Gaia bet på meg stort sett Aldri på ledninger eller møbler.
  14. Oh, nå må jeg spørre, hvor lang tid tar det før pelsen er utvokst igjen? Funderte på å ta Gaia i sommer, spsielt kragen hennes er varm, og de sorte feltene på ryggen. Men er så redd for å aldri få samme pels tilbake
  15. Er så heldig at bikkja trives desidert best i -20 eller kaldere. Så fort hun treffer bakken er det bunntenning, full valperaptus og pur lykke. Så her er det på med gode klær og ut å base i sneen når det blir kaldt.
×
×
  • Opprett ny...