Gå til innhold
Hundesonen.no

Drømme valpen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Drømme valpen

  1. Hei, igjen. Forstålig at noen er i mot. Men det har litt med hvordan det blir brukt. Jeg skal være til stedet og det er kun under trening. Den skal ikke bruke båndet ellers. "bark off" kan man styre selv også. Under trening må hun få godbit for å skjønne hva hun gjør riktig. Jeg har holdt på med klikke trening. Når vi kommer hjem har vi alltid oversett henne og vi gir ikke godbit da. Hun slippes ut av buret etter vi har gjort våres. Etter vi har satt oss ned i sofan eller kontor, først da snakker vi til henne og hilser. Hun er liksom i denne fasen nå, og forhåpentlighvis vil hun skjønne dette mye raskere med hjelpemiddel, enn mye surr og forvirringer. Så denne metoden vil ikke bli mye brukt i lengden. Kun for poengtere hunden. Jeg skal fremdeles inn og ut hele tiden. Jeg skal ikke bare gå å bli borte i noen timer liksom, som mange antagelig gjør. Da er det den enkleste veien. Det er fremdeles snakk om hardt arbeid. Noen hunder er lettere enn andre, andre hunder er mindre smarte og trenger ting inn med tskje I dette tilfellet må hun skjønne hva jeg mener, så da vil det gå ganske fort over. Jeg ser folk bruker gammel jiff spray flaske med vann i. Og sprayer hundene når de bjeffer. Dette er jo også brukt i tv programmer. Men da må man være fysisk tilstede, hun er jo ikke bjeffete ellers, så poenget ville jo blitt borte. Men hvis dette er ok, da burde halsbånd være ok også? det er jo ikke noe forskjell der. Men nå ville jeg prøve ut ultralyden, som kun gjør hunden distrahert. Det er ikke engang en halsbånd. Men kan fåes i halsbånd.
  2. Hei hei. Jeg har plutselig fått et problem med hunden. Hun begynner å bli kjønnsmoden og Satt igang bjeffing inne og i bil, når vi ikke er tilstede. Jeg har hatt hund med separasjonsangst, så jeg vet hva det er. Og dette er IKKE separasjonsangst, disse to kan virkelig ikke sammenliknes. Hun har nok mer forventninger og vil være med. Hun er en selvstendig hund, rolig og er glad i alle rundt seg. Hun bjeffer så og si aldri. Hun varsler hvis noen går inn døren uten å ringe på. akkurat det syns jeg er greit, siden det er mange romenere som bare går rett inn å stjeler ting fra gangen. Når barna går inn og ut døra, så er hun rolig. Hun Har tidligere ikke hatt noe problemer med å være hjemme alene eller i bil. Hun slo seg til ro og sov mens vi var borte. Hun kan være ute i bånd uten problemer, hun bryr seg ikke om andre dyr bortsett fra hunder på samme str. Da vil hun leke, eller når hun ser barn, fremdeles bjeffer hun ikke. Hun sosialiseres mye og får nok trim. Så jeg lurer på dette har med hormoner å gjøre. Det jeg syns er vanskelig med hjemme alene trening er når hun har satt i gang bjeffing. Går jeg inn døra, så tolker hun det er ok å bjeffe. For da kommer jeg. Jeg går inn døra for å rose henne for ikke bjeffing, men plutselig kan det bli for sent og alt blir surr. Om noen skjønte den. Jeg går inn og ut og gir godbit da hun ikke bjeffer. Men plutselig kan hun bjeffe samtidig jeg tar i håndtaket. Det er ikke slik at vi gir opp for lett og velger det enkleste. En hund med separasjonsangst skal ikke bruke et slikt bånd, såpass oppegående er vi. Men denne har ikke separasjonsangst. Jeg vil bruke et sånt bånd til kun under trening, hjemme. Ikke blandt andre dyr som kan utløse eller høre. Dette er viktig for oss å ta tak i fort som mulig, før det blir en vane for henne. Vi bor tett med andre familier som klager. Og jeg mener det er bedre med et sånt bånd til trening enn at hun blir sendt bort som faktisk skaper separasjonsangst, og ender opp som kasteball hund. Så lurer jeg på, har noen prøvd "bark off"? noen gang. Hva slags erfaringer har dere? Jeg finner så lite på nett om erfaringer. Hunder er også så forskjellige. En hund med separasjonsangst kan jeg skjønne det ikke virker på, for der kommer ingenting til hinder av noe slag halsbånd.
  3. Nei da, jeg tok det ikke som kritikk =P Det var vanskelig i begynnelsen med å gre å sånt, mens nå liker hun det. Borren sitter litt for godt, så jeg måtte klippe deler av den.
  4. Hun blir stelt. Jeg er nøye med det =)
  5. Stakkars, hun piper som en gal =(
  6. Jeg er ikke vandt til pels hunder, og trenger litt råd og hjelp. I mitt hode var det greit å la pelsen vokse og vente med å klippe til vår/sommer. Men en dame sa til meg at det er feil, pelsen bør klippes til vinter og bruke dekken i stedet. Hun har bicho frise og jeg bicho blanding, så de var jo veldig like. Men stemmer dette? Hun forklarte hvorfor og det hørtes ikke helt bak mål ut. At snøen sitter jo fast og det tar lang tid før de blir tørre og varme igjen. Så har jeg møtt på et problem da! nysgjerrig som hun er! har det satt fast en sånn borr i pelsen (under haka) hvordan skal jeg få av den? den sitter så godt! må jeg ut å kjøpe sånn dyr maskin i dag da? med saks er jeg redd jeg klipper henne, den sitter godt inntil huden. Noen tips? For de som ikke skjønner hva borr er, jeg vet ikke hva det heter så jeg bare kaller de borr, hehe. Det er sånn ball med pigger som setter seg på klær å sånt, en type frøblomst.
  7. Forskjellig, boston terrieren elsket å gå tur fra dag1 og han orket overraskende mye. Den jeg har nå orker bare å 1 runde i parken som ikke er så altfor stor. Sånn passe.
  8. Tatt den frem og latt den snuse/studere den før jeg setter igang. De fleste valpene har ikke reagert i det hele tatt. Jeg har hatt 1 som var sint på den :mellow:
  9. Hmm, jeg går ikke vanlighvis 3 timers turer hver dag. Jeg har barn jeg må tenke på også som trenger :rolleyes2: En valp tåler jo det. Uansett, jeg plukker alltid opp etter hunden, skjønner ikke hvor dette temaet kom inn Hun har brukt hagen som et fast sted hele tiden. Men plutselig ville hun ikke mer. Men i dag klarte hun det! Da var det full party for en hund altså :icecream: Ikke 1 eneste uhell i dag *puh* Jeg går faste turer i området, der jeg vet det finnes andre hunder. sosialisering er vel viktig det også? Altså jeg har hatt hund i alle år, vært igjennom maaaange valper. Men jeg har bare aldri hatt denne type problemstilling før, kan man si. Men kanskje det bare var bagateller, så vi får se nå da
  10. Hun bæsjet mye i hagen før og det var ikke noe problem, men nå er det plutselig blitt et problem. På tur så går hun ikke hele veien. Jeg triller barnevogn så hun legger seg under vogna når hun ikke vil mer.
  11. I en periode virket det som at hun skjønte at alt skulle skje ute. Hun er flink å tisse ute og vet hva jeg forventer når jeg setter hun på gresset. Men bæsje har hun bare villet gjøre inne de siste 2 dagene. Jeg gikk 3timers tur i dag og en til på kvelden og var ute 1 time. Men hun nekter å bæsje ute. Helt plutselig! hva gjør jeg?
  12. Til å fjerne tisselukt. Hvordan gjør dere det? blander dere det ut i vann eller heller dere rett på gulvet etter å tørket opp tisset? Hunden vil slikke der jeg har smurt eddik, er det så lurt da?
  13. Da den ble stueren? vet det varierer. Stemmer det at tisper, raskere blir stueren enn hanner?
  14. To svensker til hverandre: "Kan du prøve å gjette denne gåten her?" "Ja." "Hva er det som har fire bein, to ører, en hale, en snute og sier voff-voff?" "Det må være en hund." "Å, ja. Du har hørt den før?" Hehe, jeg digger dårlige vitser
  15. Hehe, det er greit. Da bare tar vi en titt over grensa til å begynne med :icecream:
  16. Vi bor jo ved grensen, men hvor mye lenger inn er det snakk om da? :rolleyes2:
  17. Er det billigere og kjøpe hundeutstyr i sverige?
  18. Det er ikke lenge siden vi måtte avlive boston våres. Jeg syns det ble for tøft med urne. Jeg sa hadet og så han aldri igjen. Jeg ville ikke vite hva de skulle gjøre med han engang. Vi har bilde av han på veggen og halsbåndet som minne.
  19. Jeg trodde "time oute" fungerte kun på barn, ikke hunder Broren min lærte sin å holde kjeft ved å lage "time oute" signalet Da la hunden seg ned og ble stille, hehe.
  20. Hei! Jeg er et kvinnemenneske i 20årene et sted Jeg har gubbe med 2 barn Vi befinner oss i østfold et sted, det er veldig koselig her Jeg er ikke så god på å presentere meg da jeg ikke ønsker å gi for mye info, hehe. Gleder meg til å henge her og spørre om alt jeg lurer på, hvis jeg får lov =)
  21. Jeg skal høre hva oppdretter bruker. Sist fikk hunden alvorlige problemer pga feil fôr, som til og med var anbefalt av dyrlege.
×
×
  • Opprett ny...