Gå til innhold
Hundesonen.no

Hilde&Lotte

Medlemmer
  • Innholdsteller

    246
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Storpuddel

Hilde&Lotte's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

75

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tja, sånn hosting hele natta av en godbit i feil rør? Nei jeg vet ikke. Kanskje. Det har kanskje avtatt litt i det siste, men det kommer av og til. Og da holder hun på ei stund, ikke i ett, men.
  2. Hei, tenkte bare å oppdatere tråden. Gulpinga og hostinga har egentlig ikke gitt seg, jeg klarer ikke å finne noe system i det. Så i dag var vi til veterinæren og tok røntgen.ingen tegn noe galt i spiserøret. Veterinæren holdt en knapp på stress/umodenhet. Lotte er i hvertfall frisk som en fisk. Godt å vite! Skal prøve å bare gi rene godbiter, altså uten salt/krydder så får vi se.
  3. Uæh. Ligge og sove oppå der da! Han er veldig flott, veldig fin farge.
  4. Hyggelig at dere synes det.
  5. Åh! Så mange fine bilder da, jeg er så imponert over alle flinke fotografer. Og utrolig mange flotte hunder.
  6. Heisann sveisann, long time no see. Jeg tenkte jeg skulle være litt aktiv her igjen, og da er det vel på sin plass å oppdatere litt. Sommeren har vært fin, vi har ikke trent masse lydighet (som vi skulle), men vi har gått masse tur i fjell og skog, også var vi på helgekurs i rundering: Kjempegøy! Lotte runderte som bare det, hun likte det kjempegodt, Lotte var faktisk a natural born runderingsstjerne ( det var det instruktøren sa jaffal!). Altså det var bare sånn innføring så vi drev bare med sånn flying (heter det det?). Men hun var kjempeflink, og det var gøy å gjøre noe annet, men nå har vi vært "late turgåere" lenge så nå skal vi komme i gang med LP-trening straks. Håper på opprykk i år (2013). 2012 hadde vi to debuter, lydighet og utstilling, men husk på at jeg er en fulltidskarrierekvinne MED barn, så det vil si ganske bra. En kjapp oppdatering, så skal jeg ut og svinse i forumet. Noen bilder: Lotte runderer og koser seg skikkelig. Lotte er to og et halvt år blitt! Og veldig søt, synes jeg.
  7. Ja, han spiser jo ikke ungene altsåååå.
  8. Veldig lurt. Det er samboeren som er den lure, han lagde masse hull i ei plexiglassplate som står på skrå og litt sånn her og der. Der algespiserne oppholder seg er det strøkent, der Pirayaen er ser ut som et kloakkhøl. :burp: Ikke kjøp Piraya, de er disgøsting! Forresten så har vi ny pumpe, en sånn kraftig sak. Men det er jo litt festlig at han har overlevd da. Han spiste vennen sin. Så spiste han algespiserne. Så spiste han sneglene. Tror jeg da. Husene var i hvert fall tomme. Traumatisk for ungene, han spiser de jo ikke opp. Hodet ligger gjerne igjen og vaker. :kvalm: Han er jo morsom da. Nesten som en hund. Når vi kommer nært står han og venter på mat faktisk.
  9. Ja, han griser fælt. Vi forer han med sei og torskebiter. Av og til med elgkjøtt. Og diverse annet. Vi har faktisk algespisere oppi, etter å ha forsøkt det mange ganger uten hell (de ble dessverre spist til slutt) så har vi sperret av en liten del av akvariet med algespiserne, så flytter vi sperringa rundt omkring. :lur: Han river opp alle planter også. Umulige fisken.
  10. Vi har laget avkariebord av lecastein, det er nå ganske kult om jeg får si det selv. Akvariet står på badet siden vannet må skiftes etter hver foring omtrent. Den pirayaen er en grisegutt.
  11. Åh, akvarietråd. Jeg har ikke lest hele, for jeg er ikke så akvariete av meg, men vi har akvarium og oppi der bor en Piraya på 3 år. Er det noen andre som har piraya? Det alger så veldig ned hele tiden, sånne brunealger. Skal det være sånn? Og han er jo dessuten blitt ganske diger, vil han overleve i det akvariumet vi har, det er 70 liter tror jeg. Eller kanskje 100. Det var en sånn pakkeløsning vi kjøpte på Tropehagen.
  12. Vi var hjemme en langhelg, hadde med valpen på jobb i tre uker, luftet i lunsjen til hun var 8 måneder. Ble ikke ordentlig husren før hun var 8 måneder faktisk. Begynte tidlig med alenetrening. Det er mange måter å gjøre det på, men jeg hadde nok tenkt at 4 uker var nok, jeg da. Som andre også har påpekt kommer det jo an på hunden. Man kan jo gå på en smell, så det kan jo være greit å ha en backup i tilfelle rottefelle.
  13. Så fin tråd. Jeg har jo på en måte skjønt at denne tørrvaskinga er tingen, det ser man jo godt når man feks tørrmopper at det funker mye bedre. Men disse moppene, kan dere ikke lime inn et bilde av de, jeg skjønner liksom ikke hvilke de er. Jeg har bare sånne Norgesmopper jeg. De har jo løkker og hår, men det er sikkert ikke de dere bruker, eller? Og hvordan vasker dere doen, altså utenpå. Synes det støver så veldig og blir aldri rent. Og hva med fliser, er det tørrmopping som gjelder der og? Og i fugene da? Der er det sikkert mye snusk og snask.
  14. Her er en video som hopper og spretter, må være vinden som gjør det? Det er fra fellesdekken. Den er vel for spesielt interesserte, men sånn kan det se ut når man ikke er helt klar! Tar gjerne i mot tips til hvordan man bør jobbe videre med denne fellesdekken. Vi har kjedet sammen øvelsen, og planen slik jeg har tenkt er å ha kriteriene såpass lave at hun lykkes hver gang, men at vi kjører hele kjeden - vet ikke om det er det lureste jeg har tenkt, men? Jeg funderer jo litt på dette med at hun vil teste ut om hun virkelig gjør rett også, at hun da reiser seg. Nei, jeg vet ikke helt. Så tar gjerne i mot tips, som sagt.
×
×
  • Opprett ny...