Gå til innhold
Hundesonen.no

idaa.sp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

idaa.sp's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

28

Nettsamfunnsomdømme

  1. Okei, men det høres da bra ut! Måtte jo bare spørre, har aldri hørt om det før så.
  2. Ei schæfer tispe på 4mnd mangler ên pupp, det kan vel ikke være normalt? Er det utstillings feil? De puppene som er der er litt skeive også, ikke helt parrallele liksom.
  3. Må si jeg er litt uenig med Gidske, ikke tenk på hva andre kommer til å godta. En leilighet hvor de godtar hunder (hvilken som helst rase) finner du nok, men kan jo selfølgelig ta lengre tid. Jeg hadde flaks og fant det på første leiligheta jeg ringte på. Tenk heller på hva som vil passe deg. Er du redd for økonomien din, finner du hunder som passer deg bedre enn en GD. Finnes jo mindre hunder som er litt mer "bedagelige" enn aussien og en toller også
  4. Okei, så veldig dumt ut. hehe Staffen har jo ikke lov til å leke ordentlig på grunn av foten sin, så hun leker vel bare slik fordi det er eneste måte nå.
  5. Hei! Min staffevalp på 9mnd har som har knekt bakfoten sin har fått besøk av en schæfervalp på 3,5månder.' De ligger i soffan og staffevalpen min tar forlabben sin i ansikte til schæfervalpen gjentatte ganger, mens de ligger mot hverandre. Samtidlig så får hu et veldig spesielt ansiktsutrykk. Schæfervalpen reagerer ikke så speseilt først, bare passer hode. Så begynner schæfervalpen og tygge litt på labben hennes og biter litt smått på henne. Prøver staffevalpen å få henne med på lek?
  6. Tusen takk for råd! Tispa mi har vært kjempeflink til nå, men kjenner at hun begynner å bli utolmodig! Men hun blir fornøyd når hun får være med på en busstur, eller på besøk hos noen av hundekompisene sine, selv om hun bare får ligge i soffan å se på. Men et spørsmål til. Vetrinæren min anbefalte meg et hundefôr fra Hills som skulle være spesielt bra for beina til hunden. Så siden hun hadde knekt foten var dette være kjempebra. Men er det egentlig så mye forskjell? Eller er det bare får å tjene penger? Jeg liker egentlig ikke denne vetrinæren, og vil støtte han minst mulig, hehe.. Jeg prøver å lete på hills sine sider, men finner ikke noe jeg.
  7. Valpen min var jo rundt 14 kg får 2 månder siden så jeg tror nok ikke det bli noe suksess å gå rundt å bære på henne, får jeg synes hun er tung! Hun er rolig og flink nå, helt til hun finner en leke, da er det full fart. Så tror ikke disse ukene blir noe gøy får henne. Hun blir jo mer kvikk dess mindre vondt det gjør. Men hun er veldig smart så virker som hun skjønner at hun er skadet, så hun leker slik at foten ikke blir særlig belastet. Supre ideer med både hjernetrim og miljø trening, så det blir det mye av fremmover! Så jeg får hamstre inn med masse lekkre godbiter og bein!
  8. Hei! Den engelsk staffordshire blandingsvalpen min har knokket høyre bakfot og er 9 månder gammel. Hun er veldig aktiv av seg, spretten og glad valp. Nå har jeg fått bedskjed av vetrineren at hun må være rolig i 6uker. Det vil si ingen turer og herjing, kun ut får å lufte seg. Dette synes jeg høres helt sykt ut får den lille valpen min, men vi må jo bare gjøre som de sier. Hun ble operert så hun skal gå med krage får å ikke irritere såret. Vetrineren annbefalte meg å ha henne i et stort bur/lite rom når jeg var borte får å minske risikoen får at hun skulle herje. Noen som har erfaringer med noe lignende, som har tips og råd?? Noe jeg kan gjøre får at ting skal bli lettere får henne og at alt skal gå bra.
  9. Med min valp begynte jeg med å gå ut med søppla, hente posten, gå på do osv. Etter vært kan man være borte lengre, foreksempel dra en tur på butikken. Perfekt om valpen er så pass trygg hjemme at den sover selv om noen går over gulvet, da er det en bra tid å dra ut en kort periode. Altså når den ligger å sover. Og jeg tror det er viktig å ikke overhilse når man kommer hjem igjen. Da vil jo bare valpen vente på at du kommer hjem igjen får det er jo såå kuult! Er vel ingen eksakt måte å gå frem på, men man må jo starte i det små, og se det ann på valpen. Og ignorere hylingen selv hvor vanskelig det kan være, og komme inn igjen når de er stille.
  10. Hei! Karen min fikk jobb i Jula for 3 uker siden, og fikk beskjed om å møte opp i dag. Fikk aldri vite noe tidspunkt. Han prøvde å få tak i dem i helgen, men uten hell. I dag møter han opp klokken 8, er jo bedre å møte opp for tidlig enn for sent. Da får han bedskjed om at han skal være på et fly til Sverige om 1,5time! Og der skal han være èn dag før han skal ta flyet til Stavanger å være der 1 uke. Så han måtte bare dra hjem igjen å pakke. Er det noen som vet om det finnes noen regler om hvor lang tid i forveien man har krav på å vite slikt? De kan ikke bare forvente at folk kan slippe alt i hendene og dra fra hjem og reise bort ei uke. Hva med å fortelle slik når man får jobben, eller eventuelt på intervjue. Vil tro det er en liten fordel å få vite at man skal ut av lande..!
  11. Hei! Jeg pleide å tegne med Adobe Photoshop, men prøve tiden er over og jeg er ikke interissert å betale 2300kr får programme. Så da lurer jeg på hvilkne programmer dere bruker? Hadde vært fint å funnet et gratis program, men jeg er så klart villig til å betale litt!
  12. Noen som har forslag til navn på denne staffe tispa?
  13. Tok kontakt med de i Kristiansund, og de selger type 33, å det var den typen jeg tekte å kjøpe, så da skal jeg prøve! Prisene deres: 20 kg – 1 kg pølser koster kr. 500,- 20 kg – 5 kg pølser koster kr. 350,- 20 kg – blokk koster kr. 300,- Høres da billig ut
  14. Åj, du bestiller jo mye, har jeg aldri hatt plass til! Takk, skal ta kontakt med dem å høre. Har aldri sett noen dyrebutikk der, så må være noen annet opplegg.
×
×
  • Opprett ny...