Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/12/11 in all areas

 1. 82 points
  Kvart på seks i dag, etter en lang dag i praksis, en treningsøkt og mens jeg var på tur med hundene, så ringte de fra konkurransen #MittÅsnes og sa jeg hadde vunnet Så da var det bare å snu, hive seg i dusjen (var ikke akkurat delikat i svette treningsklær), få i seg litt mat og så møte opp halv åtte for å motta premien. Alt for mye oppmerksomhet for en som meg, masse folk i et bittelite rom og all oppmerksomhet mot meg... Premien er en valgfri workshop (verdi inntil 10 000 kr) med Morten Krogvold. Herregud. Merker jeg får prestasjonsangst allerede. Jeg liker å ta bilde av dyrene mine, men jeg finnes ikke kreativ.... En veldig hyggelig mann, og han hadde så mye fint å si om bildet. Han elsket at elgen var i akkurat den bevegelsen, og at bildet var på høykant (fototeknisk feil, men det er noe av det som gjør bildet spennende). Det var også riktig at elgen var i den retningen, om man speilvender bildet blir elgen for rask og bildet blir ikke like bra. Men i den retningen så får den litt motstand. Hele bildet ropte "fart", og han følte også at han selv var tilstede der bildet var tatt. Han likte også fargene godt, det var naturlige farger som matchet elgen. Jeg husker ikke alt han sa, men han fortalte at han nettopp hadde vært dommer i en fotokonkurranse i Tokyo med 16 dommere fra 16 land, og mente at samtlige hadde ville plukket ut mitt bilde. En naturfotograf var tilstede, og han hadde også pekt ut mitt bilde som et vinnerbilde med en gang. Herregud, for en respons! Hadde det ikke vært for dere sonen, så hadde jeg aldri sendt inn bildet! Tusen takk for all respons For de som ikke har sett det, her er bildet
 2. 64 points
  En av disse blir mitt lille vidunder, gleder meg så utrolig mye
 3. 51 points
  Kan jo bare ta alt med en gang kan vi ikke det? Utstillingsfolk Sære, uføretrygdede kvinnfolk som er bitre på menn fordi de endte opp alene, uten å ha selvinnsikt nok til å innse at man er et misunnelig, kontrollsykt menneske som "aldri tar feil". Mennene er stort sett homofile. Den som stiller ut er kvinnen i forholdet. Spesielt når det kommer til miniatyrhunder. Unntaket er schæferfolk som bruker bikkja som en penisforlenger da deres arbeidsforhold som nestleder i *insert machoyrke her* ikke utbetaler nok til å dekke alkoholbudsjettet og barnebidraget i tillegg til firehjulstrekker fra statene. Ipo-folk Samme type som det siste ovenfor. Bortsett fra mindre hårvekst og lignende stilling i politiet eller securitas. Damene der bruker stort sett tiden sin på å slåss med andre kvinner utenfor tilholdsstedene til ymse motorsykkelklubber. Agility Jenter. Pene jenter. Pene jenter som har hest. Pene jenter som har bilder av hesten sin med et glitrende hjerte rundt i lommeboka. Bruks "Alle som ikke driver bruks er dyremishandlere." Miniatyrhundeiere Enten kvinner over 45 som fortsatt tror de er 18 som liker rooooooosa, unge jenter som ser bedre ut utvendig enn innvendig eller homofile menn med ekstremt feminine tendenser. Eiere av store gruppe 1 hunder (schæfer, belger, hg, etc) Kvinner som banner i kjerka, foretrekker biffen blodig og ser på høye hæler som "noe forbanna tull". Fiser gjerne ved middagsbordet og drikker øl til lunsj på tirsdager. Suspekt forhold til de som ser kriminelle ut. Menn som ser etter ting som øker deres image utad som macho, men ikke så macho at man forventer at en har besøkelsesforbud på seg. Eiere av staff, rottweiler og den type hund. Menn som har besøkelsesforbud på seg. Har tribaltattoveringer, mistenkelig mange tank-tops fra Ed Hardy, kjønnssykdom oppkalt etter seg og har minst en betinget dom på rullebladet. Damene er de samme som schæferdamene, bare gang det med hundre. Puddeleiere Fjoller. Både kvinnene og mennene. Retrievereiere Siste ledd i å skape en illusjon om at de er verdens beste kjernefamilie. Skriver ofte statuser på face ala: "Åh, mannen har snekra i hele dag, barna har vært såååå flinke til å hjelpe til og konemor har bakt eplekaker. Nå skal vi kose oss sååå mye på altanen. #elskerlivet", selv om realiteten er at alt som skjedde var at ungene tørket buser på hverandre ved middagsbordet, mannen ble full og truet med å sette fyr på huset, mens kona har tatt overdose lykkepiller og endte opp med å gråte i kottet. ----- Okei da, så ille er det ikke. Men ville jeg blitt overrasket? Nope.
 4. 49 points
  Hei! Jeg var ute og gikk morgentur, og hadde med meg kamera, fordi jeg skulle ha bildebevis på at det endelig er sol her, i tillegg var rimet så fint ute, så ville prøve å få litt julestemning. Uansett.. Jeg gikk rundt med kameraet rundt halsen, knipset en fugl her, et rimfrostet tre der, og plutselig så jeg noe røre seg i sidesynet. Noe hvitt. En hund? En katt? Nei! En SAU! Midt i boligfeltet der jeg bor! Så vidt jeg vet er det INGEN sauebønder i nærheten engang! Jeg kan ikke komme på å ha sett en eneste sau i hele Skien! Her så jeg først sauerumpa. Her gresser den, tror jeg. Plutselig oppdaget den meg! Den stakk ikke av! Den må jo høre til noen? Den er jo virkelig ikke redd, den kom helt bort til meg: Plutselig gikk den, men jeg prøvde å følge etter. Kunne jo ikke bare la den vandre rundt i nabolaget aleine. Mange rare folk som bor her, tenk om noen ville ha lammelår til middag? Den stoppa for å gresse litt igjen Se så kald den ser ut! Jeg må gjøre noe.. Plutselig løp den mot huset mitt! Jeg kunne ikke tro det! Den bare stilte seg utafor døra og venta. Det er den smarteste sauen jeg noen gang har møtt! Veldig klar for å komme inn.. Vel, jeg tok den med inn, og den løp rett til soverommet, hoppa opp i senga, og krølla seg under dyna til samboeren min! Pippa snuste veldig, men sa ikke noe. Nå bare håper jeg samboeren min ikke merker at vi har fått et dyr til! Tusen takk til verdens beste @Mari !
 5. 46 points
  Alt er så veldig vondt. Veldig... Men midt opp i alt det vonde hadde vi to små valper å ta vare på, og som skulle til sine nye hjem. Så var spørsmålet, hvem skulle de dra til? Alle hjemmene var så perfekte. og til og med de siste valpene hadde nå noen som ventet på dem. Alt var klart... Denne lille tassen heter nå Balto, og bor i Skien hos noen pensjonister som har hatt Collie i over 50 år. Jeg har aldri vært sånn at jeg har blitt lei meg av valpeavleveringer, da jeg er glade for valpens nye hjem men det var veldig tøft å gi fra seg det siste vi hadde igjen etter Lyra. Men, på samme tid så var det så godt for jeg følte med hele meg at dette var rette hjemmet for han. Så var det lille Miracle... Noe hun endte opp med å virkelig være. Hun heter nå Shandi og bor hos @RenateA på sonen og flyttet ditt idag. Jeg er så glad for at jeg vet jeg kommer til å få følge henne resten av livet og jeg vet hun kommer til å bli enormt høyt elsket av Renate!
 6. 43 points
  Too late! Jeg overtar dette 1. desember
 7. 43 points
  Ok, da trekker jeg pusten dypt og lar det stå til. Nå må ingen jinxe dette altså. Så her får vi sitte i plenum på sonen og kaste never med salt over skuldre, hamre knyttnever i tre og korse over hals, hjerte og alle andre livsnødvendige kroppsregioner, for Mari og den lille Marifamilien skal få seg hund igjen! Og vi er litt redde for at det skal gå galt på et eller annet vis. Det blir ikke om en stund, for først skal lille snella få løpetid, så skal hun parres, så skal hun få valper, men når de er levert, da skal denne snertne tøtta komme og bo hos oss. Vi snakker om et halvårs tid kanskje, så blir klærne våre nok en gang dekket i hvite stikkelshår, vi blir bullebumpet i nesa, vi kan igjen nyte turer i skogen, og guttungen får et søskensubstitutt å både leke og krangle med. De viktigste detaljene: Hun er frisk! Hun blir omtalt som en "utrolig elskelig hund", hun er rolig men leken. Hun liker barn. Hun går overens med andre hunder, underkaster seg om noen bråker. Kan gå løs, jakter ikke om du ber henne om å stoppe, og er veldig glad i folk. Artige detaljer: Hun har en skalle som gir henne en blindsone rett foran trynet, sånn at hun må føle seg fram til vannet i skåla før hun kan begynne å drikke. I kid you not. (jeg lol'et seriøst over dette!) Hun er ekstremt kosen, og egler seg oppi nakken din og bosetter seg der. Uviktige detaljer: Hun er en miniatyr bull terrier, stor for rasen (35 cm over manken), har et lite overbitt og cert fra utstilling. Aaaand, she got attitude! Puh! Tør jeg poste dette? I guess so!
 8. 42 points
  Historie fra virkeligheten: Jeg hadde time hos gynekologen litt ut i uka for å få tatt den årlige celleprøven.. Tidlig en morgen ringte de fra legens kontor for å fortelle at de hadde fått en avbestilling, og at jeg kunne komme inn tidligere, – faktisk samme morgen kl 09:30. Jeg hadde akkurat fått alle i vei til skole og jobb og klokka var allerede blitt kvart på 9. Det ville ta minst 35 minutter å kjøre til legen, så jeg hadde litt hastverk. Som de fleste kvinner ville jeg bruke noen minutter ekstra på underlivshygiene før et besøk hos gynekologen, men denne gangen var det ganske enkelt ikke tid for en grundig rengjøring. Jeg tok derfor bare en vaskeklut som tilfeldigvis lå ved servanten på badet og vasket meg litt raskt ‘der nede’, slik at jeg iallfall så presentabel ut. Da jeg var ferdig, kastet jeg vaskekluten i skittentøykurven, slengte på meg klærne, hoppet inn i bilen og kjørte i ilfart til undersøkelsen. Jeg måtte bare vente et par minutter før det var min tur til å gå inn til legen. Da jeg, som alle kvinner, hadde vært gjennom denne prosedyren flere ganger i livet, hoppet jeg vant opp på undersøkelsesbenken, tittet opp i taket og innbilte meg at jeg befant meg i Paris eller et annet sted laaaangt borte. Legen kom inn, og jeg må jo si at jeg ble litt forbauset da han sa: “Oi da, i dag har vi virkelig anstrengt oss!”. Jeg svarte ikke og sukket av lettelse da undersøkelsen var over for denne gangen. Resten av dagen gikk som vanlig med vasking, innkjøp og matlaging. Da skolen var slutt og min 6-årige datter lekte for seg selv, ropte hun fra badet: “Mamma, hvor er vaskekluten min?” Jeg sa til henne at hun kunne ta seg en ny fordi den gamle skulle vaskes. Hun svarte: “Nei mamma, – jeg må ha akkurat den som lå på servanten. Jeg hadde jo pakket inn alt glitteret mitt i den! Slikt skal det gjøres! Kjør på med en bombe av glitter!
 9. 41 points
  Måå bare dele! Se, pappa smiler!! Har ikke sett han smile siden før hjerneslaget for 5-6år siden!
 10. 41 points
  Fineste Tuva Marie ligger på brystet. Hun kom 21.29. Fin fødsel og alt står bra til. Lungene virker eksemplarisk!
 11. 40 points
  Woho, jeg fikk drømmejobben!!!! :D :banana:
 12. 40 points
  Vi stilte kl 09 i dag i øs pøs regnvær. Og endelig gikk ting vår vei. Excellent, CK, cert, beste hannhund, Cacib og BIM. Og nå er han NUCH ?
 13. 40 points
  Må bare få skryte litt av Storm som deltok på ordinær blodsporprøve hos Sotra Brukshundklubb i går. Det blåste stiv kuling og det i seg selv gjør sporarbeidet meget krevende. I tillegg så var sporet lagt mer eller mindre på berg med minimalt med vegetasjon så jeg visste at det ville bli utfordrende. Sporet blåser bokstavelig talt vekk...! Men vi startet nå med friskt mot og Storm jobbet utrolig bra. Tempoet var flott - sikkert fordi han måtte konsentrere seg så mye - og han jobbet aktivt på vinden. Det var ingen lett oppgave og han måtte ha seg en liten badepause i en pytt som han fant oppe på berget før han jobbet videre. Etter en god halvtime var vi i mål og jeg var kjempefornøyd med å komme til sporslutt. For dette var rett og slett vanskelig og utfordrende. Der vi bor så er det stort sett skog, tett brakekratt og ikke mer enn 6-7 meter med plan mark før det er en eller annen haug eller stigning. Så å gå spor slik vi gjorde i går var en nøtt Det viste seg også på resultatene. Det ble delt ut kun èn førstepremie og den gikk til min lilleplutt Ikke nok med det - han fikk også HP og ble prøvevinner Kritikken hans: "Meget god start. Flott tempo. Meget godt tapsarbeid i vinden. Markerer sårleie. Sporslutt etter 30 min. Meget erfaren fører som leser hunden godt. Dommerens begrunnelse for tildeling av HP: Særdeles vanskelige vindforhold. Ekvipasjen løste dette meget godt"
 14. 40 points
  Da var vi blitt foreldre Lillegutt kom til verden klokken 11.45 i formiddag etter en litt dramatisk fødsel som endte i akuttsnitt. Han veier 3580 gram, er 49 cm lang og selvsagt helt perfekt Mor, far og barn har det veldig fint, og vi koser oss på barsel
 15. 40 points
  Jeg har VERDENS beste hund!!! Dette blir ikke noe problem. Hun vil jo bare hilse og leke!
 16. 40 points
  Sophia på 2 år synes det er fryktelig urettferdig at hun ikke får lov å gå i ringen og stille hund idag... Så når vi kom hjem fikk hun plukke ut bånd selv, og trene med Oliver. Jeg trodde det kom til å bli mest tulling og rulling på gresset men hun har tydligvis fulgt veldig med når vi var på utstilling idag Stilte han opp helt selv, og han fikk godbit for å stå pent. Var vanskelig å få til det med å både stille opp og holde båndet, men hun husket båndet når man skal løpe "Å neei... Utstillingstrening.." Tenker Oliver Vi er veldig strenge på det med å gå på veien, så hun var VELDIG glad når hun fikk lov idag Oliver var så flink til å jobbe med seg selv for å holde tempo med henne for å ikke dra henne avgårde! Hun på sin side strålte veldig Synes den hånda hun holder båndet på var veldig søt, hun var så påpasselig på at den skulle være sånn der En kos må til når man er ferdig! Og litt rulling på gresset blir det alltid
 17. 40 points
 18. 39 points
  Han er funnet og er i forholdsvis god form!
 19. 39 points
  Hva skal man si? For en flott hest!!!! Datteren er superfornøyd, både på bane og på tur. Godt denne ikke ble pølser
 20. 39 points
  Edit: Har børstet av minst en hund før dette og har også igjen minst en hund.
 21. 39 points
  Igjen så er det krig og bråk på andre forum jeg ferdes på, og da blir jeg slått av hvor utrolig bra vi har det her på sonen. Selv om vi krangler og bråker litt innimellom her også, så er det sjelden det blir det helt store utav det, og det tror jeg skyldes både flotte brukere og et flott moderator/adminteam. Dere hører det ikke ofte nok, men tusen takk for et flott forum!
 22. 38 points
  Jeg føler ikke h*n elsker med kameraet. Det er lite forføring i blikket, og posituren er gammeldags. Skulle gjerne sett litt bein her og der. Kanskje lent seg inntil en forvokst paraply, eller tatt en kleopatra-light - uten druefôringen. Syns det gule tauet ikke matcher helt med hunden. Gult er gjerne betraktet som en sommerfarge, og all den tid det fortsatt er kaldt ute syns jeg den kunne valgt et bedre plagg. Vi lever tross alt i 2014. Det er ikke verre enn å ta en tastetrykk på google. Tror grå ville vært mer passende. Dessuten vet jeg ikke helt om jeg liker symmetrien i røttene på bakken. Det er liksom noe...feil. Vanskelig å sette ord på akkurat det, men jeg tror det ville sett bedre ut med et par palmer isteden for de gamle grantrærne. Det er jo sååååå 2012. Et lite innside-info. Sandstein kommer til å ta motebilde med storm til høsten! Sorry for at jeg ødelegger. Har så lite å finne på i dag. Syns det var en fin hund jeg!
 23. 38 points
  Det er ikke så ofte jeg har skrevet i slike tråder, men i dag ble min lille Heldi (gårdshund) BIR, ny NUCH og Norsk Vinner 2013! Utrolig moro når det var over 55 stk i rasen
 24. 38 points
  Da er jeg ferdig og fysj det var vondt på slutten. Tårene bare rant og heldigvis kom min snille stedatter til unnsetting og fant frem bedøvels spray til meg. Det tok ca 4 timer og nå er jeg sliten gitt, men utrolig fornøyd!! Hadde aldri trodd det skulle bli så bra!
 25. 38 points
  Malle er nå juniorvinner, og var blandt de 2/17 som fikk ck, og fikk også certet. 10 mnd folkens, 10 mnd!! :-D
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×