Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 09/30/2018 i alle kategorier

 1. 16 points
  Skryt : Jeg har en nordisk Lure coursing champion Tredjeplass bak to av de beste tispene i europa ,cert , svensk championat og dermed også nordisk Lure coursing champion. Juhu , det var gøy og ikke mange borzoier som har
 2. 11 points
  Helt på tampen av sesongen ble det en aldri så liten Sverige-tur, og jammen klinka frøkna til på blodsporprøve i dag og dro i land en 1.premie og ble dermed Svensk Viltsporchampion Hun kan hvis hun vil!
 3. 3 points
  Da har vi hentet en veldig medtatt frøken. Hun hadde fått diarè i natt, men stabilisert seg i løpet av formiddagen. Hun er kjempeslapp og sliten. Hun har fått og skal fortsette å få zoolac og ID-fòr + kvalmestillende. Hun har drukket litt vann nå nettopp og spist litt mat av fingeren, men de sprøytemata henne en del før vi hentet, så det er viktigst å få i henne vann. Er hun ikke bedre i morgen tidlig så skal vi dra inn igjen, men håper vi slipper det. De vet ikke hva som har skjedd, men gjetter på et virus eller at hun har spist noe rart. Nå skal vi bare slappe av og kose. Hun hadde hatt det bra der i natt heldigvis Tror hun synes det var god å komme hjem
 4. 3 points
  Deleide hundene mine i sverige gikk MH igår '' SÅ deilig å være ferdig med det med dem Ferdig røntget også, så korning neste. Nå skal jeg lage litt frokost, før vi skal kose oss ute. Nydelig vær idag!
 5. 3 points
  Ja det er det jeg tenker også. Tydelig at hun kasta opp pga tom mage. Jeg reagerte mest på at hun ikke ville få i seg noe væske heller, og at hun ble så slapp så fort. Hun er vanligvis veldig aktiv, så å ikke få så mye kontakt med henne var utrolig skummelt. Men har ikke hørt noe enda, og de skulle ringe hvis hun ble verre, så da krysser vi fingrene for at hun kan komme hjem i morgen tidlig og blir bedre iløpet av de neste dagene. Blir ikke mye søvn på oss i natt, vet ikke når de kommer til å ringe i morgen. Uff ja, det er veldig skummelt. Måtte avlive den forrige hunden min pga av mageproblemer hvor han kasta opp mye, så kjenner dette er ekstra ekkelt. Fikk helt sammenbrudd på klinikken da de ville ha henne over natten Men hun er i hvert fall i trygge hender. Vi skal følge med veldig nøye fremover!
 6. 2 points
  Av ulike årsaker har jeg bodd hos min far siden tirsdag. Skal hjem til samboer og leilighet i dag, men har altså vært her i 6 dager. Jeg kjenner det skal bli godt å komme hjem og gjøre som jeg vil uten å måtte følge alle mulige rare regler😂 har fått kjeft for at jeg brukte for mange håndklær når jeg dusjet, brukte feil glass til å drikke i, brukte feil klut til å vaske spisebordet osv🙄 dette var en påminnelse om at jeg aldri skal flytte hjem igjen😂
 7. 2 points
  Og begge oppdretterene du anbefaler, OG den du evnt skulle ønske en valp ifra, har like mange slektninger med den du også hadde, sånn for å nevne det også, siden de driver med bunn og grunn samme linjer som jeg har, den hunden du presiserer ovenfor alle sammen bare litt generasjonsforskjeller og litt andre ledd Det ER mye av de samme hundene i stamtavlen, og derfor gjelder det å høre litt rundt med oppdretterene om tidligere kull- hva har de av tilbakemelding der? Er det noen med forallergier eller vet dem ikke? Har de noen gang spurt? Er det noen som har dødd tidlig, og hvorfor? Epilepsi er ikke ukjent for rasen eller. Men i bunn og grunn er det en herlig og flott rase. Det ER grums i alle raser, men det gjelder å være bevisst på det. Jeg anbefaler å holde trådstarter å holde seg i skandinavia da kommunikasjon kan være noe lettere, samt informasjon, da det i utlandet blir sett mye av sykdommene som ikke finnes dna test (desverre!) på som miljøpåvirkning og ikke tatt alvorlig, og det er utrolig synd Nesten vittig, Tyskland som har blitt en helt ekstremt land når det kommer til DNA tester der alle skal være fritt for alt, bryr seg ikke noe om allergi og mener dette er et nordisk fenomen... Faren til Red Merle sin hund ble solgt ned ditt, og har i etterkant hatt mange kull. Håper du tar deg bryet red merle, med å sende inn at din hund ble avlivet nettopp av den grunn, for slik informasjon blir fort glemt og er viktig å ha med videre. http://www.smooth-collie.net/view.php?id=10999
 8. 2 points
  Nå var ikke Granden min noe problemhund, men en krevende unghund på 60kg. Da hun bikka 2 så ble hun rolig, sindig og lydig over natta. Endringen var så stor at jeg dro til dyrlegen og tok masse prøver
 9. 1 point
  Takk for svar dere:) Rottweileren er oppegående han, trener han i lydighet. Eneste er jo at han er 4 år. Han rekker vel ikke bli ferdig utdannet før han blir pensjonert i nrh? Men ja kan jo bli med og trene og finne ut om det er det jeg vil. Så vil jo bli og fortsette og trene han i lydighet. Hund er den store lidenskapen og meste av min tid går til han.
 10. 1 point
  Er ikke rottisen du har nå "brukende" da? 🙂 Jeg vil anbefale deg å melde deg inn i NrH og begynne å trene med den hunden du har nå. Da får du kjenne på om du synes NRH er noe for deg og du får møtt og figurert for hunder av mange forskjellige raser som kan gjøre valget ditt lettere når du skal ha ny hund det varierer litt fra lag til lag men border collie er som oftest godt representert.
 11. 1 point
  Endelig er det i sikte, i overskuelig fremtid 1-3 år. Mamma og pappa skal ha ny hund, og etter flere år med diskusjoner, har de landet på mitt forslag, nemlig KH Collie Jeg har sånn tro på at en god KH Collie er en kjempe fin hund for mamma og pappa altså. Men, det er lenge siden jeg kikket på rasen, og har ikke akkurat oversikt over oppdrettere og hvor det er trygt å kjøpe. Har egentlig kun sett i Norge i første omgang. Da er det Perfect Image (du er jo her ) og Torrosly jeg har kikket på. Har inntrykk av at begge avler mange gode hunder (da tenker jeg mentalt). Har kun møtt hunder fra Torrosly. Noen som har andre forslag, både i norge og sverige? Super fordel om det ikke er dødslangt fra Trondheim! Er det forresten noe spesielt en bør undersøke ift helse og gemytt på rasen, noen dårlige tendenser? Har som sagt ikke fulgt med! Hunden kommer ikke til å bli brukt til sport eller utstilling. Blir en ren tur- og familiehund, til gjengjeld har de masser av tid, og hundene deres er sjeldent hjemme alene
 12. 1 point
  Det kan jo høres ut som det er den klassiske kaster opp på tom mage som herjer her, bare at det påvirker en del mer enn det det ofte gjør. Som regel er det jo bare å gi litt mat eller noe også er alt tilbake til normalen. Kan jo være et engangstilfelle at det blir så ille, men spørs om det kan være greit å være litt nøye på at det ikke går for lenge mellom måltider og kanskje hjelpe hunden å få i seg litt ekstra veske i tillegg.håper det går bare fint med den lille. Ikke gøy når det blir slik.
 13. 1 point
  Det er vanskelig å si hva det kan være. Jeg var inne med noe lignende med valpen min når han var 3 mnd gammel. Han kastet opp masse og hadde fryktelig dårlig matlyst. Han kastet opp det han fikk i seg. Her trodde vi at han hadde spist noe som blokkerte tarmen, men fant ikke noe på røntgen når vi tok det. Han fikk kvalmestillende og spesialfôr. Han ble frisk igjen etter han fikk kvalmestillende. Jeg venter på journalen fra vet-besøket, så jeg vet egentlig ikke hva hun tror kan ha vært galt, men vil bare svare deg som en trøst på at det ikke trenger å være så alvorlig. Sånt skjer noen ganger, men hunden er nok i trygge hender hos veterinær.
 14. 1 point
  Har dessverre ingen gode idéer å komme med. Det kan jo være mye forskjellig. Får håpe veterinærene finner ut av det og at valpen raskt kommer tilbake til det normale.
 15. 1 point
  Altså hva skjer med bikkja mi? Enten så har all treningen plutselig kicket inn (treningen som jeg ga opp for flere mnd siden) eller så har hun blitt voksen og moden sånn over natten. Vi har merket stor endring på henne i det siste. Høsten pleier alltid å være en vanskelig tid for oss fordi mørket gjør at hun utagerer mer på folk og egentlig alt som beveger seg ute. Vi har ikke hatt en eneste utagering til nå... i dag gikk jeg i et populært turområde, med masse folk og hunder. Første gang jeg var der med henne når hun var valp kunne jeg ikke ta henne ut av bilen en gang fordi hun ville spise alle menneskene på parkeringsplassen. Etter gradvis trening kunne vi gå rundt dette vannet, men hun utagerte på alle hunder vi passerte. Og det har vi egentlig forsont oss med siden ingen trening hadde noe effekt. Jeg kan overleve utagering mot andre hunder liksom. Men i dag passerte vi altså totalt 8 hunder på denne 1,5 times lange turen. Ikke en forbanna lyd! Ikke flekking av tenner, NADA bare ruslet fint forbi og tigget etter godbiter. hun har selfølgelig noen dårlige dager innimellom, men hvis det er sånn som dette de gode dagene kommer til å bli, så kan jeg leve lenge på det! Selvom jeg sitter her som et spørsmålstegn og egentlig ikkje skjønner en dritt😂
 16. 1 point
  Link blir snart 5 måneder og er fortsatt en bølle, men så fin og arbeidsom
 17. 1 point
 18. 1 point
  Ser ingen problemer med å kjøpe hund via Finn. Spiller ingen rolle for meg hvor den annonseres. På min rase er det veldig mange kull som ikke annonseres i det hele tatt (kanskje annet enn "valper selges, ring **** 🙄). Ville mye heller gjerne ha dem på Finn og/eller kjøp og salg-sider på Facebook, så det er lettere å finne og vurdere. Jeg har på varsler på min rase på Finn og følger med hele tiden, selv om jeg ikke skal ha ny valp.
 19. 1 point
  Kjenner jeg ikke er klar for vinter jeg vil ha mange flere lange fjellturer og masse mer bading med hundene. Det er egentlig ikke vinteren, men mørketiden jeg gruer meg sånn til.
 20. 1 point
  Småjentene mine er så fine De er en stor del av hverdagen vår på jobb, så uredde, nysgjerrige og kontaktsøkende småtroll. Veldig lettlærte og valpetreningen går som en drøm.
 21. 1 point
  Her er noen bilder av skruen minDen mest inderlig kjærlige hunden jeg vet om (På godt og vondt det da, ikke alle som setter pris på den nærheten hele tiden).
 22. 1 point
  Har en av hver, og hvis det blir flere hunder så vektlegger jeg det enda mer, om hvordan foreldrene er. Den ene hunden min har kanllbra mentalitet, og kommer fra stødige foreldre. Den andre har en usikker mor, og det vises at det har blitt arvet. Men som sagt over her så er det jo ulikt på hva folk mener og hvordan de ser på ting. At hunden er redd på nyttårsaften og ved skudd eller høye lyder, betyr vel ikke så mye, mener vel noen. Men sannheten er jo at det er en svakhet. Jeg synes alt for mange hunder brukes i avel, som ikke skulle ha vært, fordi mentaliteten ikke er god nok.
 23. 1 point
  Endelig ferdig med et sikksakkteppe som jeg begynte på for 2-3år siden. Har blitt glemt, men nå fikk jeg endelig surra meg til å gjøre det ferdig. Veldig enkelt og greit mønster. Tror det blir et digg sommerteppe, til sene kvelder ute. Veldig lett og luftig!
 24. 1 point
 25. 1 point
  Endelig ferdig med mandala madness, og fikk overrasket mamma med den i helga. Hun ble kjempeglad! Det ble ca 190cm i diameter til slutt, så omgangene tok laaang tid..
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×