Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 07/11/2018 i alle kategorier

 1. 5 points
  minien er ikke allverdens glad i å hilse på fremmede hunder, spesielt ikke hvis han er i bånd. Dere vet sikkert hvor vanskelig det kan være å unngå hilsing; jeg har prøvd å gå langt ut i grøften, eller prøvd å si fra om at vi ikke hilser. Og ingen av delene funker, enten blir vi ignorert, eller så får vi kjeft. Nå har vi funnet en bedre metode; vi snur, har kommando; nå løper vi, som han syns er stor stas, så peiser vi avgårde. Minien stopper ikke før han får godbit, og den løse hunden ( som vanligvis ikke tar noen kommandoer) følger etter, og eieren etter hunden, gjerne mens han/hun roper at vi må stoppe... Det er faktisk ganske vittig, og håpet er jo at andre hundeeiere tar mer ansvar i fremtiden. Jeg er sikkert litt ond, men syns faktisk det er artig;)
 2. 5 points
  Grunnen til at det gikk i hop den gangen ( om det gjorde det) var kanskje at de produserte etter etterspørsel ? Og ikke hadde mere sau enn hva de klarte å passe på? Når det produseres mye mer sau enn hva etterspørselen er og hva man klarer å se etter - over 100.000 sau som forsvinner hvert år kan vel ikke være god dyrevelferd? Livsgrunnlaget til villreinen spises opp av sau , ingen vet om sauen sprer skrantesyke men den slippes allikevel ut i samme område som villreinen på samme saltsteiner. Det er klart det er tragisk for dem som mister sau til rovdyr - eller mest for sauen selv- men er problemet rovdyr eller for mye sau?
 3. 4 points
  Er så stolt av minsten min, i går rullet han fra rygg til mage ❤ bare 3,5 mnd gammel
 4. 3 points
  Valpene har rukket å bli 6 dager gamle i dag, og er alle friske og sunne valper To av valpene doblet fødselsvekten sin i dag og de resterende fire er også rett rundt svingen. Alle valpene ligger på over 600g hvor det kun skiller ca 100g mellom størst og minst! Bildene er tatt i går da de var 5 dager gamle. Temaet for kullet er Pokémon og valpene har fått navn fra filmene Sunlily's Voice Of The Forest "Lunala", tispe Sunlily's The Power Of One "Suicune", tispe Sunlily's Jewel Of Life "Lugia", tispe Sunlily's Legend Awakened "Ho-Oh", tispe Sunlily's Master Of Illusions "Entei", hann Sunlily's Spell Of The Unown "Raikou", hann Før noen påpeker det, så er det ikke jeg som er dårlig i engelsk, men tittelen på filmen da det er et ordspill Hannene - Entei på toppen av Raikou Tispene Ho-Oh, Lunala, Lugia & Suicune Hele kullet Raikou, Ho-Oh, Lunala, Lugia, Suicune & Entei
 5. 3 points
  Vi brukte asbest i hus, i leketøy, i alt i veldig mange år, det gikk jo helt fint det, helt til vi lærte at det faktisk ikke er så bra, og at effekten av det er usynlig, men farlig. Vi brukte blybasert maling i mange år, det gikk jo også helt fint til vi lærte at det gikk dårlig. Effekten var usynlig, men farlig. Vi pleide å ha omvisninger på hjem for de mentalt syke, som "underholdning", i veldig mange år. Det gikk jo helt fint det, men man har jo skjønt i ettertid at det var relativt føkka. Vi pleide å ha afrikanere i bur, og ha de på utstilling ala dyrepark. Det gikk jo helt fint det, inntil man innså at det ikke er etisk og moralsk korrekt. EDIT: Enda bedre eksempel: vi pleide å ha KFK-gasser i alskens husholdningsapparater og sprayflasker. Det gikk fint inntil vi skjønte at det var fryktelig dumt. Det kunne ødelagt hele jorda, det. Og vi, etterkommerne etter idiotene som jo på sett og vis ikke visste bedre og bare duret fram for "det gikk jo så bra", vi lever enda med konsekvensene av det. Hullet i Ozonlaget blir stadig mindre, men det er enda der og vil ikke returnere til sin "normale" utbredelse før om 40-50 år. Det er ikke noe bevis at noe fungerte før "og det gikk jo helt fint det". Mennesker utvikler seg og lærer at ting man har gjort før, er ekstremt dumt og ikke riktig. Det kan sogar være farlig, for liv og livskvalitet. Og ettervirkningene kan være seige og langlevende.
 6. 3 points
  Vi endte til slutt på 6 valper 2 svarte tricolor tisper (med lange stumper) 2 blue merle tisper (fulle haler) 2 svarte tricolor hanner (fulle haler) Alt står bra til med både mor og barn
 7. 2 points
  Finner ingenting når jeg søker på det angrepet på storfe... 70 dyr er jo endel og samme antall sauer skriver de om i avisene..
 8. 2 points
  Hunder er egentlig ganske enkle; de jobber enten for å unngå straff, eller for å oppnå belønning. Men de kan faktisk ikke gjøre begge deler samtidig. Så avanserte er de ikke i hodet. Så får man vel selv velge hva man vil basere forholdet til hunden sin på, innenfor rammene av lovverket.
 9. 2 points
  Jeg ser at noen tipset dere om å ta en sykkeltur før hver eneste trening, men jeg er uenig. Om dere har en fuglehund med ekstremt høye forventninger til å være ute, så ville jeg heller ha forsøkt å senke forventningene til det å være utendørs. Selvsagt trenger setteren ekstremt mye fysisk trening, men ut fra det du skrives så tenker jeg at dere trenger MINST like mye ro-trening! Begynn med å sette deg på trappen utenfor huset, og sitt der i 20 minutter. Deretter kan hunden få en krevende fysisk tur. Du bør sette av minst 20-30 minutter hver eneste dag til å absolutt ikke gjøre noen ting når dere er utendørs. Ha ro-trening i skogen, ved et busstopp, sett deg på en cafè, og la hunden kjede seg, og belønn han for å ta kontakt når han omsider roer seg. En stresset setter er sjeldent mottakelig for godbiter. Har du forsøkt å opparbeide en annen belønning enn bare godbiter? For eksempel drakamp, eller en lek som trigger jaktinstinktet? Min egen setter er totalt uinteressert i godbiter, mens sommerfugler, fluer og fugler er meningen med livet. Vi har en lang fille med kaninskinn i enden som er noe av det eneste som fungerer som belønning, men da må vi være 100% engasjerte i leken og leke på en måte som trigger jageinstinktet. Til sist vil jeg anbefale at dere melder dere på et kurs. Selv om det garantert føles håpløst fordi de andre kursdeltagernes laborador/puddel/border collie går gjennom ild og vann for litt leverpostei og oppmuntrende ord, så vil dere garantert få noe utbytte av det dersom instruktøren er dyktig. Men dere må jobbe i deres eget tempo, ha hyppige pauser og arbeide på en avstand som gjør at hunden din mestrer det.
 10. 2 points
  Ny frakk til valpen 😁
 11. 2 points
  Ville byttet til et tørrfor av bedre kvalitet og gitt det sammen med Vom & Hundemat.
 12. 2 points
  Ja, straff er særdeles effektivt, men det har mange negative konsekvenser, og styrker ikke samarbeidet og er svært sjelden etisk forsvarlig (dog kan jo straff være noe uskyldig, men jeg tenker da mer på metoder som ofte brukes på våre typer hunder, og der innebærer det ofte frykt og smerte). Ene min ble kjemisk kastrert rundt samme alder som din, for plutselig hadde alt med pels og puls løpetid i hans hode. Det hadde en poisitiv effekt på han og hjalp han med å lande, han er nå åtte år gammel. Det er vanskelig å utkonkurrere selvbelønnende atferd (både fordi det har en høyere verdi i seg selv og fordi belønningen kommer så raskt) som å løpe etter vilt, stikke av osv. Vi har også hunder hvor alt som kan minne om vilt/fugl har høy verdi for dem. Jeg ser jo godt det nå som jeg har fått meg gjeterhund, at jeg har mye høyere verdi for terven enn for setterne. Han er mer opptatt av hva jeg gjør enn de er (om vi ikke er i treningssituasjn da, da er de flinke til å ha fokus, men til og med der har de lettere for å falle ut enn terven). Jeg tror, ut fra det jeg leser her, at du har en hund med mye stress og drifter, og det er bare slik den hunden er, men at du kanskje med trening og tid kan få dempet noe av det. Håper den kjemiske kastreringen hjelper litt, og at hunden lander litt de neste par årene Med Isak var det som å skru på en bryter da han ble to år, han ble mye behageligere å ha i hus.
 13. 2 points
  1 juli ble de faktisk født! 5 jenter og 4 gutter Vi trodde ikke de skulle komme før om et par dager, for det var ingen tegn på at en fødsel var nært forestående. Ingen endringer i temp, og 15 minutter før den første kom, så lekte hun ute i hagen, koste litt i sofaen før hun, som vanlig, forsvant inn på et soverom. Der hørte jeg et lite klynk, og vipps, så gikk vannet. Fikk geleidet henne til valpekassen, og før hun fikk lagt seg, så var førstemann ute. Resten kom som perler på en snor, eller, tre av de krabbet faktisk ut selv... En creme gutt, mest rødt, og noen farger vi ikke helt vet hva er enda De er så fantastisk fine, og Danara er verdens beste mor <3 Vi har nok noen ledige Danara er etter amerikanske og rusisske jaktlinjer, men har uheldigvis null interesse for plastfiller, så lc har det blitt dårlig med. Tony sin stamtavle er gammel, faren hans er født i 1988, og selv om dette var rundt borzoiens "topp" i USA, så var den ikke like delt som den kanskje oppleves nå. Jeg håper jeg får noe lc-hunder ut av dette, det bør de så absolutt ha fysikken til. Så får vi bare håpe lysta på plast er tilstede, et par av sønnene hans fra forrige kull har prøvd lc, og syntes det var riktig så kult Jeg håper vel denne kombinasjonen gir oss hunder som kan gjøre det bra både på felt og på utstilling:)
 14. 2 points
  I denne tråden står det litt mye rart... Jo, en hund på ett år er der nå, hvis man lærer opp hunden riktig... En setter eller annen fuglehund, som jeg har hatt mange av, kan fint gå pent i bånd på tur, og den kan absolutt sette seg på avstand. Det er mange fuglehunder som blir jaktpremiert når de er året gamle. Og da må de kunne innkalling, og sette seg på i hvert fall et "hagleskudds hold". Jeg har for tiden selv en stående fuglehund på drøyt året som smeller rævva i bakken på 70 - 80 meters hold, også under provokasjoner. Dette handler om å bruke gode nok innlæringsteknikker, verdifull belønning, og time både belønning og korreksjon korrekt. Har også hatt noen fuglehunder til trening, og det som ofte er en gjenganger er mangelfull fysisk aktivitet. En fuglehund må få utløp for sin sterke løpelyst, og det finnes muligheter for det også i båndtvangstiden.
 15. 1 point
 16. 1 point
  Det er vel derfor det heter "moderne hundetrening" når man bruker nye forskningsresultater for å bygge bedre relasjoner med hunden.
 17. 1 point
  Plukk den opp med en pinsett, hold den over vasken eller legg den i en skål og sett fyr på den med en fyrstikk? Jeg hadde egentlig tenkt å ta kveldsturen på ladestien, men jeg er innparkert og orker ikke å styre med å få folk til å flytte bilene sine Kan jo hende de drar om ikke så lenge, er uansett litt for varmt for tur enda.
 18. 1 point
  Altså... Er ikke dette den STØRSTE (og ekleste) flåtten noensinne? Trodde valpen hadde dratt med seg en stein inn, men Neida.. Den beveget seg. Kan ikke forstå om den har sittet på henne eller oss, for vi kjenner etter flere ganger hver dag. Og har allerede funnet flere små flåtter som akkurat har satt seg. Ugh. Men man blir jo samtidig fascinert. Ser ut som den har sugd blod i ukesvis. Er så stor at den nesten ikke klarer å gå!
 19. 1 point
 20. 1 point
  Du skriver at hunden spiser ca 400 gram pr.dag. Er hun interessert i å spise mer? Forer dere bare en gang pr.dag, eller flere?
 21. 1 point
  Endelig litt påfyll i gjeterhundbiblioteket og litt kjøleprodukter. To bøker, en DVD, og ny fløyte som visstnok er endel skarpere enn den jeg har med enkelt hull. En kjølevest til hver av hundene, ny reiseskål for bil #2 og en kjølematte, alt på tilbud
 22. 1 point
  Gratulerer 🤗 😀 Herlig 🤗😀
 23. 1 point
 24. 1 point
  Verdens fineste rase
 25. 1 point
  Veeeeldig fin personlighet også, har jo verdens fineste pappa Drit i resten, han her er superflott!
 26. 1 point
  På coop obs selger de truelove seler fra 199 og 399.
 27. 1 point
  Hun er såvidt 13 mnd gammel, og siden hun har vært planlagt såpass lenge så sniker jeg meg inn i valpegjengen med henne selv om hun er født ifjor. Oppdretter beholder to søstre til de er ca et år, og da bestemmer han seg for hvem han beholder. Veldig artig at jeg fikk Esther, ettersom det er navnet jeg foreslo til oppdretter og som han ga henne 3 mnd gammel.
 28. 1 point
  Man må stort sett være der til foringstid for å se dyrene. I den grad man kan si at en dyrepark følger "det jeg synes burde gjelde", så gjør jo Polar Zoo det (som det het i mine barndoms år); de har større innhegninger enn f.eks dyreparken i kristiansand (afaik), de har KUN dyr som tilhører området rundt parken (selv om de forsøker å få lov å holde isbjørn, mer om det senere) og de hadde ikke så mye annet salgsbaluba rundt parken. Men: => Er større innhegninger godt nok for f.eks et dyr som kan vandre hundrevis av kilometer? Jeg føler et moraletisk problem ved å hindre dyrs innstinkter/behov kun for å ha de på utstilling. Da de norske rovdyr stort sett er vandrere (noe de fleste husdyr-eiere 1ikke ser ut til å hverken kjenne til eller ha vilje til å lære seg), er det dermed et konkret problem der. Gir det en god smak i munnen at gaupa, bjørnen, ulven, fjellreven og alle de andre dyrene som er der må begrenses for at vi skal si "ooo, aaa" og kjøpe ei tskjorte med en tegneseriebjørn på? Her er det altså to hovedproblemstillinger for meg: 1) Er det riktig å begrense individers frihet for å ha de på utstilling og 2) Fordi noe er bedre enn et annet eksempel som er mye verre, er det da ok? Vi kan gjerne gå tilbake til fattige sultne barn i Norge som har det mye bedre enn fattige sultne barn på grusomme Gazastripen. Er det dermed ok med de barna i Norge, eller burde vi kanskje engasjere oss for begge grupper? Og på samme måte; er det noe mer rett å holde dyr i bur i bedre omstendigheter enn dyr i bur på Gazastripen fordi de har det helt grusomt? => Er det riktig å støtte en park som forsøker å få en isbjørn til parken? Isbjørn hører ikke til på norsk fastland, og flere forsøk på å holde isbjørn i fangenskap har vist seg å være problematisk for isbjørnenes velferd. Inklusive isbjørnhold på Tromsøya i gamle dager. Disse bjørnene hadde det virkelig ikke bra, men det var jo selvsagt på 1950-tallet så kunnskapen var lavere. En isbjørn hører ikke til den lokale faunaen, Polar Zoo ligger på INNLANDET dvs i tjukkeste brunbjørn-territorium. Inget sjøvann, og til tross for kalde vintre er det ofte ekstremt varmt på sommeren. De forsøker virkelig hardt og hele Bardu Kommune har engasjert seg i kjøpet av isbjørn. De legger ingen skjul på at motivasjonen utelukkende er penger, og ingen ting annet: Moraletisk et svært kritikkverdig punkt vedrørende parken: https://www.fremover.no/polar-park/lokale-nyheter/troms/onsker-a-fa-isbjorn-til-polar-park-tidligere-enn-planlagt/s/5-17-421305 På mange måter er det jo berømmelig at Polar Park / Polar Zoo er så åpen og ærlig, de legger ingen skjul på business-ideen, eller bruker "dårlige unnskyldninger" som; "WWF støtter oss" / "vi avler for å redde verden" eller annen typisk dyreparkbullshit. De smeller like gjerne inn businessplanene sine som pressebilder; cash flow cash flow cash clow med fin bakgrunn av cash-flow-kua deres - isbjørn. Her skal det melkes der melkes kan, med måte events, møter, kurs og konferanser med "backdrop" av "eksklusive" dyr som ikke har noe med regionen å gjøre. Det blir mer og mer salgsbaluba med alskens pakker, tskjorter, kosedyr, her skal foreldre tvinges til å vrenge lommeboka for minst 500-1000kr før de forlater parken med kosedyr og tskjorter med gratisreklame for dyreparken. Det Polar Zoo / Park KUNNE vært, og som er inderlig synd at de ikke gjør, er å vært en park hvor man tar vare på syke rovdyr og syke hovdyr. Rehabilitert de. Sluppet de fri igjen. Men slikt er det jo ikke åpning for i Norge, for her skal alt skytes ned. Likegyldig om det er reinsdyr, ulv, gaupe eller elg - erre sjukt og erre i vegen så skal det skytes. Jeg er todelt om hvorvidt de rovdyrene med fellingstillatelse evt. kunne vært omplassert til Polar Park, på ett vis kunne de i det minste fått være et ansikt til de "forviste" og kanskje skapt en debatt i samfunnet, på den andre siden har de det bedre død enn å måtte leve i fangenskap. Min cup of tea om Polar Park
 29. 1 point
  Må bare skryte litt mer av han her Han er så herlig!! Han eier ikke stress i forhold til vann. I dag har han vært med på tur med unger som hiver mat til endene, og han bare står helt rolig og ser på. Legger seg ned og er ikke noe som helst gira på å uti vannet eller etter endene. Han vil gjerne bade, men han MÅ ikke. Det er så deilig!! Jeg hadde han såklart i bånd. Han er en herlig liten krølle!
 30. 1 point
  Vært uten internett i to timer og holder på å klikke. Tv fungerer ikke, siden vi ikke har tvkanaler og spiller av via chromecast. Kan ikke spille, det bruker Internett. Jeg har også ferie, så mens Rørlegger'n er på jobb, blir det normalt både tvtitting og spilling. Men i 3-5 virkedager må jeg underholde meg selv Kan se dvd, men har jo sett det meste. I-landsproblemer altså
 31. 1 point
  Jeg tror Royal Canin selger MYE pga markedsføringen. De er å se på alt av utstillinger, gir ut masse produkter med reklame på, og ikke minst denne "gimmicken" med rase-spesifikke for. Leser man derimot på innholdfortegnelsen, og ikke bare lar seg blende av de fine bildene på sekken, og den flotte bag'en eller fortønna du får med på kjøpet, kan man bli skremt! Det er jo nærmest fritt for kjøtt! De har vel (iallfall hadde) et for som er 100% vegetabilsk. Ja, ja... Folk får jo absolutt fore hunden sin med det de vil, men påstå at det er det beste for hunden er bare tull. Jeg hadde aldri hatt samvittighet til å fore hunden min på slikt for. Dette Vetivo-foret ser heller på innholdsfortegnelsen ikke bra ut i mine øyne.
 32. 1 point
  I går var det bursdagsfeiring for den eldste jenta her, Smula tok det hele helt med ro Mye nye mennesker, lyder,barn og andre dyr her hos oss men hun var ikke påvirket negativt av dette på noen måte. Hun var med oss ute i valpegrind hele dagen og la seg fint ned for å sove i skyggen underveis Vi benyttet muligheten til litt miljøtrening og Smula fikk se på både ballonger og mye annet nytt, uten at det gjorde noenting
 33. 1 point
  Ville aldri brukt Kina-kopier til hunden min. I tillegg til at utstyret potensielt kan gå i stykker når det ikke skal pga dårlig produksjon, kan de inneholde giftstoffer og kjemikalier som skader deg og hunden. Aliexpress og wish-produkter kommer direkte fra Kina-fabrikker som sjeldent/aldri er CE-kontrollert, ligger ikke under noen import-regler og er generelt ukontrollerte produkter. I verstefall kan det være restemateriale med radioaktivitet i (sier ikke at det du kjøpte er det, men generelt produkter fra aliexpress/wish/shein etc).
 34. 1 point
  veldig fin lesing! Kjekt å lese noen sette så ord på følelsene omkring valp og alt rundt. Jeg gleder meg til å lese mer om dere
 35. 1 point
  Nå har ulven forsynt seg med reinsdyr og til og med med folk til stede.
 36. 1 point
  Gratulerer med de små
 37. 1 point
  Så hyggelig lesing, kjenner meg igjen i mye av følelsene du beskriver. ❤️ Jeg kjenner to chihuahuaer jeg virkelig har sansen for, helt bergtatt av han ene, så har ikke noe problem med å forstå rasevalget overhodet så lenge man da ønsker en veldig liten hund selvsagt. Blir spennende å følge dere videre. 😊
 38. 1 point
  Herlig valp og gøy å lese om dine tanker rundt det. Blir gøy å følge dere. Gleder meg til oppdateringer her i tråden og maaaase bilder.
 39. 1 point
  Det er jo kjempefint det, men hva hjelper vel det så lenge den slags aktiviteter ikke er representativt for rasen? Hvorfor ønsker ikke disse eierne at det settes fokus på de problemene rasen som helhet har, sånn at flere kan få glede av friske individer? Makes no sense...
 40. 1 point
  Da var vi jammen på vei hjem💕 Smula er helt fantastisk! Så trygg, sosial og rolig! Vi har en lang tur forann oss før vi er hjemme men foreløpig går det helt utrolig fint 💕
 41. 1 point
  En sort chiwawawawa-gutt! Barndomsdrømmen, som jeg har lagt fra meg på grunn av innavl og fordommer, men jeg trooor jeg har funnet en oppdretter med hodet på rett sted. Jeg må fremdeles researche litt mer og møte begge foreldrene før jeg bestemmer meg, men det nærmer seg! Update! Skal prøve å gjøre dette uten å utlevere for mye av privatlivet, haha. Første del var en lang samtale (for nå noen uker siden), som han tok initiativ til. Den begynte med at hund var en forferdelig dårlig idé, og endte i at dette kanskje var lurt for min psyke sin del, og at det kanskje var han som måtte finne ut hvorfor det var et problem for han. Uten så mye innblanding fra min side, men han gikk gjennom en hel del tankeprosesser på den tiden diskusjonen varte. Vi snakket om Tinka, og fortid og fremtid, og jeg tror en del av han bare trengte å føle at han var en del av diskusjonen, og at jeg lyttet til ham og virkelig ville inkludere han i disse planene. Jeg sørget også for å være hundre prosent åpen for at han flytter inn akkurat når han vil, selv om jeg ikke tror det har så mye å si frem og tilbake sånn for hundeholdet sin del. Jeg har jo min leilighet, jeg, og han er velkommen til å bo der han vil. Vi er jo "bare" hos meg uansett, og den eneste store forskjellen bli halv skapplass og halv husleie, og ingen av de tingene haster det med. Andre del var at han har fått marinert det. Han tar opp dette med hund stadig vekk, og holdningen rundt det har endret seg kraftig de siste ukene. Det har gått fra en nesten spydig tone, til at det later til at han gleder seg til å bli en slags, rar, liten kjernefamilie. Han har spurt masse om hvordan jeg jobber med hund (frem til dette trodde han Cæsar Milan var gud, så jeg måtte starte fra skrætsj), bare så han ikke skal ødelegge noe ved å gjøre noe feil. En dag satt han og strøk meg over håret, og sa helt ut av det blå at han øvet på å klappe Marvin, mens han lo litt fortumlet over sin egen kommentar. Tredje del var at han reiste bort, på en ferie jeg ikke hadde mulighet til å være med på, og etter å ha vært borte fra meg i tre dager kom han frem til at han vil flytte inn så fort som mulig - "enten vi er 2 eller 3". Han har begynt å selv latterliggjøre litt at han ville utsette det på grunn av en valp, og unnskyldt flere ganger (det har vi begge) for at staheten. Han må fremdeles finne noen til å ta over i kollektivet og alle slike trivialiteter, men datoen er jo ikke så viktig for meg. Det som er viktig for meg er at alle de to (snart tre?) medlemmene av flokken min har det fint. Så ja, haha, her har ting skjedd litt av seg selv - inni hodet til fine kjæresten min. Han har innsett mer og mer hvor mye bedre jeg hadde det da Tinka levde, og faktisk begynt å glede seg. I går sendte han meg link til en hundeseng han syntes var fin!! Så det blir selvfølgelig den sengen! Tusen takk for alle råd! Jeg er lykkelig og skremt, og dersom det blir valp gleder jeg meg masse til å spamme dere alle med bilder og historier! EDIT: Vil bare legge til at grunnen til at jeg er aktiv her mellom 23-08 er fordi jeg jobber natt, og har en helt opp-ned døgnrytme
 42. 1 point
  Sega er blitt fem måneder og vokser og gror. Veide henne tidligere i uka, og hun veide 15,3 kg. Blir mest sannsynlig rundt 20 kg som utvokst, men tror nok hun har fått bortimot den høyden hun skal ha nå.
 43. 1 point
  I dag fyller Blondie 13 år Hipp hipp hurra for verdens beste frynsemus Jeg kan nesten ikke tro at jeg har henne enda. For 6 år siden fikk hun det som jeg trodde skulle være hennes første dødsdom. Da hadde vi funnet svulster i juret, og en av de var ondartet. Jeg tror de fikk fjernet såpass mye rundt at kreften ikke spredte seg, for da hadde jeg nok neppe hatt henne i dag, men det vet vi jo ikke. For nesten 3 år siden fikk hun prolaps og var så dårlig at veterinæren sa vi måtte tenke på hvor lenge vi skulle la henne gå slik. Det skjedde igjen nå i vinter også. Men det sterke smertestillende og ro så kom vi oss igjennom begge de episodene. Heldigvis har hun kommet seg gjennom alle 3 potensielle dødsdommene, og jeg håper ikke det kommer flere de kommende årene. Hun er en eldre hund, det merkes, hun sover mye. Men når hun først er våken og med på ting, så skulle man aldri tro at hun var 13 år gammel. Hun er full av iver og livsglede enda
 44. 1 point
  Nei. Jeg har bodd i blokk med valp, og løp heller inn og ut x-antall ganger. Nå bor vi i rekkehus med liten hage, så det er veldig greit.
 45. 1 point
  Endelig ferdig med mandala madness, og fikk overrasket mamma med den i helga. Hun ble kjempeglad! Det ble ca 190cm i diameter til slutt, så omgangene tok laaang tid..
 46. 1 point
  Jeg har selv jakthunder, og kjenner meg veldig igjen i det du skriver. For et år siden begynte jeg å klikkertrene, og jeg fikk omtrent en ny hund. En som faktisk frivillig gikk pent ved siden av meg med grei kontakt, i stedet for å gå konstant med nesa i bakken. Hvor bor du? Om det høres interessant ut med klikkertrening, så kan du ta kontakt med Canis, kanskje de har en avdeling i området der du bor
 47. 1 point
  Nå sporer jeg litt av kanskje, men følte for å svare på den siste der. Jeg har nemlig min 3. mynde nå. Og vil ha meg frabedt forhåndsdømming dersom jeg skulle dukke opp på en eller annen konkurranse kun med ambisjoner om å gjennomføre. Jeg synes nemlig det er gøy å teste div hundesporter og trene hund på lavt nivå. Jeg har pr i dag ikke interesse/tid/lyst på en type brukshund til sport og konkurranse - men kan vel delta på kurs mm likevel? Av de to whippetene jeg har hatt: En tok bronsemerket og gikk kl 1 OK - etter MYE trening. Den andre kunne knapt fvf... Ikke en rase jeg vil anbefale til noen som tenker konkurranselydighet, selvom man kanskje klarer opprykk.
 48. 1 point
  Jeg synes det høres ut som en ganske normal hund på 9-11 mnd. Uansett rase, egentlig. At en glad unghund blir litt "mye" i hilsesituasjoner, er helt vanlig. Har en støver på akkurat samme alder. Folk som ikke tåler å bli hoppet på, kan finne noen andre å besøke
 49. 1 point
  Gladnyhet! Norsk Alaskan Malamute Klubb har vedtatt på årsmøtet at de vil ha brukskrav på rasen for å bli NUCH! Et steg i riktig retning for å bevare den fantastiske brukshunden vi har Forslaget er sendt inn til NKK for godkjenning. Gleder meg til fortsettelsen!
 50. 1 point
  jeg tror noen av de som kjører A-spann synes det er dårlig gjort at de renrasede spannene skal få forskjellsbehandling- det er sånn de ser det. "hund er hund", og kun plassering skal telle. Konkurranse på like vilkår, og start i samme klase, mener de. Mens andre vil hevde at det blir som å stille med kaldblodstraver mot varmblodstraver i travløp, og absolutt ikke konkurranse på samme vilkår- om de renrasede og A-klasse (blandingshunder, AH) hundene skal delta i samme klasse.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×