Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 07/10/2018 i alle kategorier

 1. 7 points
  Må bare skryte litt mer av han her Han er så herlig!! Han eier ikke stress i forhold til vann. I dag har han vært med på tur med unger som hiver mat til endene, og han bare står helt rolig og ser på. Legger seg ned og er ikke noe som helst gira på å uti vannet eller etter endene. Han vil gjerne bade, men han MÅ ikke. Det er så deilig!! Jeg hadde han såklart i bånd. Han er en herlig liten krølle!
 2. 6 points
  Fordi jeg er lat og dårlig til å ta bilder haha.. Edit: Lite flatterende bilde av henne ser jeg nå, hun har ikke bollemage og hengebuk, jeg lover! Riktig så søt er hun.
 3. 3 points
  Kan se rimelig søt ut samtidig som vi ro-trener utendørs. 💙 Så raskt blitt veldig stor synes jeg, 15 uker og gått opp nesten 1 kg mellom veiingene på 7 dager. 😯
 4. 3 points
  Hva legger du i "bedre enn gjennomsnittet"? Hvis hunden oppfyller standarden, helsa er tipp topp, gemytt like så, hvor mye bedre kan en rasehund egentlig bli? Standarden setter jo en begrensning på hvordan hunden skal være. Kan hunden bli "bedre enn standarden"? For det er jo det som har skjedd med mange mange raser, bare at "bedre" sjelden egentlig virkelig er noe bra, mer overdrivelser av alle punkter i standarden... En ting er jo hvis det er en liten rase som er ganske så skakkkjørt, da er det klart at man kan få en hund som er bedre enn de fleste, men hvis man ser på tallrike raser hvor det slett ikke er uvanlig med friske og flotte hunder med godt gemytt, hva skal da til for å rettferdiggjøre å avle på den, om den ikke har "det lille ekstra"(hva nå enn det skulle være?)? Jeg tenker at hunden skal oppfylle rasestandarden eksteriøsmessig (den må da stilles litt ut for å få dokumentert dette), helsen skal være på topp og sjekket for alt som bør / kan sjekkes for, og hunden skal være en trivelig hund. Kommer jo litt an på hva slags rase man har og. En hel rekke utstillingstitler betyr lite for meg, mens om man tenker selge utstillignshunder er jo såklart det viktig. Er det titler som gjør hunden bedre enn gjennomsnittet? Dette er såklart veldig relevant når det kommer til bruks og jakthunder.
 5. 2 points
  Howling Mon's Cyclone-Dogeye venter fortsatt på sitt perfekte hjem.
 6. 2 points
  Spørsmål: hvis dyreparker finnes for å bevare en dyreart kunstig i live fordi vi ikke evner å holde de i live der de hører til, burde de ikke vært lukkede anlegg med gigantiske uteområder for å opprettholde gode, sunne, vitale populasjoner uten mennesklig påvirkning, uten stress, uten kunstig miljø? Skulle ikke dyrene blitt holdt i parkanlegg i sine naturlige miljøer, og ikke isbjørn i Singapore eller Sibirsk Tiger i Dubai? Hvis vi virkelig var opptatt av å ta vare på dyr til framtiden, skulle ikke vi samlet inn DNA fra så mange dyr som mulig og lagrer dette, i stedet for å putte dyrene i betongklosser og ta inngangspenger så de som sitter og eier dyreparkene kan bygge seg gigantiske luksusvillaer? Hvis vi virkelig var opptatt av å ta vare på dyr til framtiden, burde ikke alt av overskudd fra "grenseverdige" dyreparker (altså de hvor folk mener at de er "gode nok") i sin helhet gått til å kjøpe opp naturområder slik at de naturlige bestandene av dyr kunne få leve i fred og trygghet til all evig tid? I stedet for at pengene går til aksjonærene, og til ytterligere innkjøp av dyr så de kan få flere besøkende og øke besøkstallene? Dette er de tingene jeg alltid spør meg om
 7. 2 points
  1 juli ble de faktisk født! 5 jenter og 4 gutter Vi trodde ikke de skulle komme før om et par dager, for det var ingen tegn på at en fødsel var nært forestående. Ingen endringer i temp, og 15 minutter før den første kom, så lekte hun ute i hagen, koste litt i sofaen før hun, som vanlig, forsvant inn på et soverom. Der hørte jeg et lite klynk, og vipps, så gikk vannet. Fikk geleidet henne til valpekassen, og før hun fikk lagt seg, så var førstemann ute. Resten kom som perler på en snor, eller, tre av de krabbet faktisk ut selv... En creme gutt, mest rødt, og noen farger vi ikke helt vet hva er enda De er så fantastisk fine, og Danara er verdens beste mor <3 Vi har nok noen ledige Danara er etter amerikanske og rusisske jaktlinjer, men har uheldigvis null interesse for plastfiller, så lc har det blitt dårlig med. Tony sin stamtavle er gammel, faren hans er født i 1988, og selv om dette var rundt borzoiens "topp" i USA, så var den ikke like delt som den kanskje oppleves nå. Jeg håper jeg får noe lc-hunder ut av dette, det bør de så absolutt ha fysikken til. Så får vi bare håpe lysta på plast er tilstede, et par av sønnene hans fra forrige kull har prøvd lc, og syntes det var riktig så kult Jeg håper vel denne kombinasjonen gir oss hunder som kan gjøre det bra både på felt og på utstilling:)
 8. 2 points
  Vi endte til slutt på 6 valper 2 svarte tricolor tisper (med lange stumper) 2 blue merle tisper (fulle haler) 2 svarte tricolor hanner (fulle haler) Alt står bra til med både mor og barn
 9. 2 points
  Et helt konkret eksempel - har flertallet av individer i en rase A-hofter, da avler man ikke på C selv om det er "lov". Mener jeg. "Hvis hunden oppfyller standarden, helsa er tipp topp, gemytt like så" - da er hunden - sannsynligvis - bedre enn gjennomsnittet, tenker jeg. "Alle" raser har vel noe rusk på et eller flere av punktene, så finner du et individ som er tilnærmet "feilfri" tenker jeg du har et godt utgangspunkt for avl.
 10. 1 point
  Verdens fineste rase
 11. 1 point
  Møn eller Rømø . Ellers er hele vestkysten utrolig fin.
 12. 1 point
  Danmark! Hadde nettopp en hyggelig samtale med en kollega som sa at Danmark er hans "happy place". Direktefly til Køben med SAS: go go go!
 13. 1 point
  Det høres ikke ut som du vil til Finland, men jeg kan nå anbefale Lapland Hotels-kjeden i alle fall Mest dyrevennlige overnattingsstedet jeg har bodd på, fikk utdelt vannskål og hundekjeks ved innsjekk Edit: Ellers er det superfint på Frevisören utenfor Kalix i Sverige, men de har visst nettopp bygd om hele plassen så jeg er litt usikker på om det er tillatt med dyr. De har (hadde) i alle fall basseng, fin strand og mulighet for å bade i havet.
 14. 1 point
  Skulle til å anbefale Vings voksenhotell på Tenerife/GC, men de er ikke særlig hundevennlige... Hva med å leie en hytte/stuga på sørkysten av Sverige eller ved en strand i Danmark? Nå er det 20 år siden, men da leide vi en hytte på et feriested ved Grenaa i Danmark. Koselig liten by, eviglange sandstrender og en kort kjøretur til Ebeltoft. Jeg vet riktignok ikke hvor hundevennlig det er i området og på strendene der, dette var i Livet Før Hund.
 15. 1 point
  Har bearded collie og boston terrier. Beardisen har (jeg vil nesten si) aldri aggressjon mot andre hunder. Selvsagt finnes det sikkert en eller annen i verden som er en drittsekk mot andre, men det er så sjeldent og sært at man vil aldri engang forvent det. Husker når vi i "gamle dager" hadde beardistreff så var det 20-30-40 hunder sammen på et jorde, unge og gamle - løp rundt, noen lekte, andre bare så på men aldri noen krangling eller bråk mellom hundene (eller eierne! LOL). Så med den rasen skal man være ekstremt uheldig om man får en som ikke er trivelig med andre hunder. Boston'ene jeg eier er oppvokst med beardiser og har vært med på slike treff og er omtrent like trivelige. Men man ser av og til på utstillinger noen som "fyrer" mot andre, så jeg tror ikke det generelt er en rase man slipper sammen med alt og alle. Jeg sier "omtrent" fordi min bostontispe har en enorm forsvarslyst for sin sønn Harley (min andre boston). Hvis han finner en kompis og vil leke, så vil hun kjapt sprette fram og fortelle den andre hunden at: "Han er MIN!" - og selv om hun nok ikke hadde begynt å sloss med noen annen, så risikerer hun i alle fall å få svar på tiltale fra den andre (hvis den er tøff nok). Får hun hilse på den andre hunden uten at han er tilstede er hun superhyggelig... Men derifra til å gå til et "hundejorde" og slippe mine løs sammen med hummer og kanari som løper rundt der er et langt steg, og et jeg ikke gidder å ta engang. Det finnes så mange utrivelige hunder der ute, og slike vil jeg ikke utsette MINE for. Mine hunder skal gjerne fortsette å tro at verden er roserød, alle hunder vi møter er snille og at hele begrepet med å sloss med en annen hund er noe de knapt engang har sett.. (Hadde jeg derimot bare hatt èn hund, så kanskje jeg hadde aktivt oppsøkt andre lekekamerater, da...) :-) Susanne
 16. 1 point
 17. 1 point
  Har brukt Hills Performance på min i perioder (råfôrer normalt sett, men innimellom spiser hun dårlig). Har også brukt diverse veterinærfôr fra Hills (pga sykdom altså. på tidligere hunder), og gjengangeren er at hundene synes maten smaker bra.
 18. 1 point
  Så du synes dyreparken i kristiansand er en såkalt «bra» dyrepark? For meg defineres steder som tar vare på syke dyr ikke som dyrepark, de heter rehabiliteringssentre, og lager ikke innhegninger som er designet for salg. De kjører heller ikke show med dyr. Dyreparken i Kristiansand er en klassisk dyrepark med innhegninger designet for salg, de kjøper «trekkplastre» (hva har en afrikansk løve i kristiansand å gjøre?) og bidrar ikke til noe annet enn å fylle opp lommeboka til de som sitter med aksjer/eierskap av dyreparken gjennom å skvise penger ut av foreldre. Så fort etterspørselen er borte ville parken lagt ned, aka er den slik jeg ser det kun der for å tjene penger på å vise fram utilpassede dyr i bur til familier Melding fra moderator: Tråden er splittet fra en annen tråd og startinnlegget er dermed tilfeldig.
 19. 1 point
 20. 1 point
  Det er ikke uvanlig at så unge hunder er tynne, jeg har en selv. Men, så lenge hun er frisk og rask, og har får muskler, så tror jeg ikke jer hadde bekymret meg. Spesielt siden du allerede har vært hos dyrlegen for en sjekk.
 21. 1 point
  Hva med å prøve dette foret? Høyenergi fra Royal Canin.
 22. 1 point
  Hun er såvidt 13 mnd gammel, og siden hun har vært planlagt såpass lenge så sniker jeg meg inn i valpegjengen med henne selv om hun er født ifjor. Oppdretter beholder to søstre til de er ca et år, og da bestemmer han seg for hvem han beholder. Veldig artig at jeg fikk Esther, ettersom det er navnet jeg foreslo til oppdretter og som han ga henne 3 mnd gammel.
 23. 1 point
  Det betyr "bare" at forsterkeren din ikke er god nok. En forsterker er noe som skjer i etterkant av en atferd som gjør at atferden øker i frekvens/opprettholdes. Feks, kan det være verbal ros, en leke, godbit osv. Hva som er intensjonen bestemmer ikke hva som er en forsterker, men hva resultatet er. Så hvis du feks har pølsegodbiter til hunden og gir som belønning, men hunden ikke er glad i det/de ikke har stor nok verdi sammenliknet med det som distraherer og atferden dermed avtar, så er det per definisjon ikke en forsterker. En svekker er det motsatte, noe som skjer i etterkant av en atferd som reduserer forekomsten av den aktuelle atferden. Dette var bare for å få litt teoetisk bakgrunn for å forstå hvorfor dyr og mennesker handler som vi gjør. Jeg vet det har vært et tema i miljøet at man avler så selvstendige hunder at å få de til å sitte er vanskelig, nesten umulig. Det er en grunn til at det ikke har vært uvanlig med mye fysisk straff i dette miljøet :/ Det ER vanskelig for en hund å sette seg når alle instinkter i hele kroppen forteller det motsatte. Det er selvfølgelig trenbart, men det kan ta tid og man må ha høy verdi på forsterkerne Ingen konkrete tips her altså, bare at hunden din hørest ut som en krevende, men ikke unormal utgave av en setter. Den har nok veldig mye drifter, som desverre gjør det vanskeligere for oss hundeførere. Jeg har to settere, og det du skriver høres veldig normalt ut for noen settere. Noen er veldig opptatt av alt som skjer rundt, og dermed er vår verdi som forsterkere veldig lav, og det er vanskelig å utkonkurrere miljøet. Noen individer er bare født sånn. Da min ene var ett år kunne han en dag gå en fri ved fot til en 10'er, og neste uke så enset han meg ikke en gang. Nå, når han er åtte år er han derimot mer jevnt "på" og glad i å please meg. Apropos fysisk trening, da Isak var ung måtte han løpe løs i noen timer flere ganger i uka for å tømme seg for energi. Så lenge det passer med jobb prøver jeg å få til 1-2 dager i uka hvor de får løpe i 2-5 timer i skogen, da er det helt "døde" resten av dagen og dagen etterpå I tillegg sykler jeg med de. Som voksne tåler de godt perioder med lite mosjon, de sover stort sett hele dagen Om dette er en situasjon som sliter deg ut er det nok best å vurdere en annen hund eller til og med en annen rase. Noen settere er veldig førermyke og mange er veldig selvstendige og gir litt beng i oss mennesker Ingen av mine settere, som har vært trent jevnlig LP og andre hundesporter med fra de var åtte uker gamle, går pent i bånd. Det har jeg aldri fått til, de har så utrolig mye fremdrift. Bris er flinkere enn Isak, men er vi på helt nye steder er de helt jævlige å gå med, så det unngår jeg, for jeg blir så sint På de faste rundene våre går de greit, for der er det kjedelig/ferdig utforsket og de er kjent med rundene.
 24. 1 point
  Hatt vesla i hus i to dager nå, og skjønner at hun her risikerer å bli en skikkelig mammadalt. Sitter som en klegg på meg hele tiden. Spisinga er litt så som så, men regner med at den tar seg opp. Hun har hatt konkurranse fra sin søster helt til nå, så da blir det mye forvirring når hun kommer til nytt hus med nye folk, ingen søster som tar maten og litt andre fôringsrutiner.
 25. 1 point
  Det siste eksempelet viser at hunden kan og vil, du mangler bare en forsterker som er god nok og grunnleggende lydighet som sitter godt nok. Spørsmplet bør heller være hvor mye tid du vil legge inn i dette. Hvor mye/hvor ofte trener du lydighet med hunden?
 26. 1 point
  Så herlig hun ser ut 😍 Så fine bilder du tar av henne også 😊
 27. 1 point
  Sier som wilhelmina, første bud er å ha avlshunder som kan tilføre noe positivt til rasen/være med å forbedre snittet på rasen, ikke bare produksjon av middelmådige hunder som er ok. Og med bedre enn gjennomsnittet så sikter jeg til alt, ikke bare enkelte ting, man må se an helheten, og huske på at den perfekte hund finnes ikke, men samtidig trenger man jo ikke å lukke øynene for alt heller. og skaff deg kunnskap. oppdretterskolen til nkk feks, bøker, bruk tid på å studere linjer mtp alt, sykdom, eksteriør, mentalitet, størrelse, farger, ja hva nå som er viktig og relevant på din rase. Grav i dybden og sjekk i bredden. Oversikt er viktig. Og husk at ditt individ ikke er det viktigste å sjekke ut ifht avl. Hennes søsken(helheten i kullet og ellers i linjene hennes) er vell så viktig for å få et bilde av hvordan hun kommer til å avle. Drt samme gjelder jo da også utvalgt hannhund. Mange trekk og sykdommer nedarves også av de som ikke selv er rammet, så ligger det på linjene så er det stor sannsynlighet for at de nedarves til avkom selv om avlsdyrene selv er fri . nå vet man jo selvsagt ikke hvordan noen hund avler før de har avlet, men man kan jo ikke annet enn å bruke de beste utgangspunktene iallefall. Og i stor grad kan man forutse resultatet om man har god koll på linjene man avler på, selv om det kan bli helt skivebom også noen ganger uten noen åpenbar grunn.
 28. 1 point
  Hvis gjennomsnittet (eller flertallet) har A hofter, hvordan skal man da avle på en hund som er bedre enn gjennomsnittet? Finnes det noe bedre enn A? Det er såklart mer enn hofter som bestemmer om en hund egner seg i avl, det er bare at jeg synes det er litt komisk at det alltid må være noen som vet bedre enn alle andre.
 29. 1 point
  @Lola Pagola Hvordan gikk det med Casper og det begerlokket (var det ikke det?) han fikk i seg? Kom det ut naturlig til slutt? @Tricolor Usj, god bedring!
 30. 1 point
  Damir hadde en leke i magen i tre uker. Visste han hadde spist den, men allmenntilstand var helt fin. Regnet med han hadde bæsjet den ut. Plutselig spydde han den opp, hel og pen, kunne egentlig vasket den og brukt den
 31. 1 point
  I går var det bursdagsfeiring for den eldste jenta her, Smula tok det hele helt med ro Mye nye mennesker, lyder,barn og andre dyr her hos oss men hun var ikke påvirket negativt av dette på noen måte. Hun var med oss ute i valpegrind hele dagen og la seg fint ned for å sove i skyggen underveis Vi benyttet muligheten til litt miljøtrening og Smula fikk se på både ballonger og mye annet nytt, uten at det gjorde noenting
 32. 1 point
  Wow, det finnes flere som meg Jeg jobber 70% og er utdannet dressurdommer i tillegg til at jeg selv er aktiv konkurranserytter. Utover det er jeg også utdannet hundetrener og trener hund aktivt med mål om konkurranse på hun som er valp på. Tidligere har jeg konkurrert lydighet og litt agility i tillegg til konkurranseridningen og alt det medfører. Jeg har måttet gjøre enkelte tiltak for å kunne ha tid med familie og ikke minst egentid og tid til venner. Hesten står i helpensjon der hun står og får 2 dager helt fri (skrittemaskin eller bare ekstra tid ute) to dager i uken. Da har jeg to dager "helt fri" og legger disse dagene til fridager jeg har fra jobb. Dermed har jeg ekstra tid disse dagene til å gjøre ting her i huset og ikke minst ekstra tid til å trene hund på dagtid disse dagene. Jeg avtaler da ofte med ettpar andre som har fri på dagene, så reiser vi opp til hundeklubben og trener sammen Ved og ha hesten i fullpensjon sparer jeg utrolig mye tid og jeg er ferdig i stallen på rundt 1,5 time. Dette gjør at familien nesten ikkemerker noe til at jeg faktisk har hest i konkurransetrening, jeg er stort sett hjemme senest 16.30-17, som er normal tid for de fleste. Hundene trenes når barna er lagt Treninger og kurs med hunden er stort sett alltid på kvelden, etter jobb,stall og litt familietid Konkurranser (med både hest og hund) er i helgene og da syns heldigvis hele familien det er kjekt å være med. I helgene må man selvsagt ta valg på om man vil på konkurranse med hesten eller hunden, eventuelt en dag av hver Jeg har de siste 2 årene tatt en videreutdanning i tillegg til hunder i full trening og hest i konkurransetrening, i tillegg har jeg vært dommer en god del helger og jobbet helg i min egen jobb Motto: Alt går, bare husk å hvile skikkelig når du først kan! Noen blir stressa av å bare høre om dagene til "sånne som oss", for meg (og garantert for deg også) er det en livsstil
 33. 1 point
  Morsomt uttrykk på en av valpene til yngste hannhunden min Nesten synd det ikke er plass/tid til flere hunder her hjemme
 34. 1 point
  Nye bilder i dag 😍
 35. 1 point
  Jeg fikk barn i juli og hadde 59-ukerspermisjonen, så A begynte i barnehagen dagen hun var 13 måneder. Hun lærte seg å gå uka før hun begynte. Jeg hadde to timer ammefri om dagen, så hun hadde korte dager i starten. Jeg synes ikke det har vært noe problem som helst å ha ettåring i barnehage. Basebarnehage med 28 småbarn attpåtil. Personalet er fantastisk, A er trygg på alle, jeg opplever at hun blir sett og tatt vare på. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være "ikke sunt" å gå i barnehage når man er ett år, såfremt ungen er trygg, det er et ledig fang når hun trenger det og behovene hennes blir møtt. Personlig hadde jeg ikke hatt råd til å være hjemme med henne lenger, men 13 måneder permisjon var helt klart lang nok tid for min del. Nå ble jeg riktignok alene med henne, så det ble nok ekstra intenst på det viset, men jeg synes at ungen har godt av å få andre impulser enn sin mor og jeg har veldig godt av å jobbe. Jeg tror det er veldig individuelt hva som er "best" og ikke, og man må kjenne etter hva som passer sin økonomi og familie best. Og kanskje dømme hverandre litt mindre for valgene, evt. holde tankene for seg selv? Men klart, det må jo være lov å stille nysgjerrige spørsmål uten at man tolker det som at man må forsvare seg også.
 36. 1 point
  Henter jenta mi imorgen! Herregud, dette har jeg drømt om i 5 år og planlagt i 15 mnd. Må ta med meg lommetørkle imorgen for å tørke tårer tror jeg...
 37. 1 point
  Denne valpen er bare så kul! I dag har hun møtt flere nye mennesker og andre barn, ikke noe problem overhode Hun er trygg,utforskende og rolig. I går fant hun tøffelen til eldste jenta, samtidig som hun hadde tatt med seg en kvist inn fra tissetur xD Hun elsker å bære på ting så jeg gleder meg allerede til å lære inn apport
 38. 1 point
  Nå har galskapen vært her i snart to uker og jeg tror jeg elsker alt ved henne! For det første er hun ekstremt stødig og trygg i møte med absolutt alle miljøer, mennesker, hunder, etc. Første dagen måtte hun rusle gjennom Oslo sentrum og gardermoen, alt med halen logrende i været. Hun har hilst på hester, kuer, mennesker i rullestol, barn på rulleskøyter, trillekofferter i alle retninger, lydprøver på konsert, etc. Absolutt alt har hun tatt på strak labb og ikke en eneste gang har hun vært redd. Samtidig hilste hun feks på politihunden Whiskey i går og han var svæææææær og syntes det var rart å leke med en så liten sak som Flee, men hun taklet det strålende, gikk rett i lek, litt ydmyk om han brumlet men bød gjerne opp til mer. Hentet jeg dralegen ville hun forøvrig heller trene og kampe selv om eieren til Whiskey gjorde alt for å distrahere. Ellers er hun ekstremt glad i mat og helt vanvittig på kamping og jaktlek, denne blir morsom å trene - og tror det er trygt å konkludere med at hun er en skikkelig råtass! Så tisser hun bare ute, sover fra 22 til 07 og har en helt magisk fin avknapp inne. For en hund, denne var verdt å vente i evigheter på Flee 9 uker:
 39. 1 point
  I natt har Smula på nytt sovet hele natten, til vår store forbauselse! Luksus-valp Vi sto opp i 08.30 tiden i dag tidlig og brukte en del tid i hagen vår. Vi har 2 mål tomt og 20 frittgående høner som har ca 0,3 mål å gå på i tillegg til ett stort isolert hønehus, med andre ord en hel verden for Smula og utforske. Til slutt la hun seg rolig i gresset og syns hønene var helt ok Etter en god stund ute reiste vi til byen for å kjøpe en grind hun kan ha ute og på natten, i tillegg måtte vi ha litt flere leker og en kjølematte Tok også med frossene v&h "kjøttboller" til henne som hun kunne kjøle seg ned med. Vi har nærmere 30 grader her og det er helt tydelig at hun syns varmen er slitsom, forståelig nok. Da vi kom hjem la hun seg rett på kjølematten og koste seg med en frossen bit med vom Hun har brukt kjølematten masse hittil i dag så den var virkelig verdt hver krone! Smula er herlig og vi nyter dagene med henne på nye eventyr!
 40. 1 point
  Trenger jeg å si at han her er en ramp? 😂😅 nettopp raidet trampolina.
 41. 1 point
  Som ung ble jeg tatt med på arrangert bever- og elgesafari av min friluftsinteresserte far og synes det var veldig stas å se disse ville dyrene i sitt rette element. Hval- og ørnesafari er også fullt mulig lenger Nord i landet (noe jeg har veldig lyst til å få oppleve). Man må altså ikke engang dra ut av landet for safariopplevelser, men ønsker man å se mer eksotiske dyr, kan man jo gjøre det på ferie (altså ville/i store reservater). 😊
 42. 1 point
  Da var vi trygt hjemme med vår lille, herlige frøken! Etter 10 timer i bil i går kom vi hjem kl 00.15 i natt. Smula har vært helt eksemplarisk i bilen og sov i 9 av 10 timer. 3 tissepauser, vann en porsjon med mat i 21 tiden, utenom det var hun helt rolig i kurv nede ved mine bein. Da vi kom hjem ble det en tissetur i hagen, vann og litt kos så gikk vi opp for å vekke vår eldste datter. Hun ble så overasket,glad og rørt at hun bare satt å smilte, lo og spurte om Smula virkelig var ekte. Deretter ble det klemming,kos og lek før både to og firebeinte la seg for kvelden. Smula sov i åpent bur med teppe som hun hadde med fra oppdretter. Jeg var forberedt på mange turer opp i natt så både sko,sele, bånd og morgenkåpe sto klar ved sengen. Overraskelsen var dermed stor når jeg våknet 08.45 og smula fremdeles lå rolig å sov på teppet sitt! Etter en god "morgentur" i hagen var det inn for frokost,lek og kos. Jeg hadde den eldste datteren vår hjemme fra barnehagen i dag så de har fått sitte sammen på gulvet å lekt, kost seg og blitt kjent Da vi skulle spise frokost så hoppet Smula opp på tripptrappstolen og la seg fint der med leken sin. Sjarmerende frøken Akkurat nå sover de begge to, mye inntrykk og mye nytt å lære for de begge. Jeg er veldig glad jeg har noen uker til med ferie slik at vi kan bruke litt tid på å bli kjent og forberede hverdagen
 43. 1 point
  Da var vi jammen på vei hjem💕 Smula er helt fantastisk! Så trygg, sosial og rolig! Vi har en lang tur forann oss før vi er hjemme men foreløpig går det helt utrolig fint 💕
 44. 1 point
  Uten å påstå noe, så finnes det jo folk som mener at hund er hund, og at den blir som eieren ønsker/gjør den til... Da er vel ikke blandinga så nøye vel?
 45. 1 point
  «Jeg er en dame på 25 år, jeg eier min egen leilighet. Jeg ønsker meg en valp eller kattunge.» trodde ikke det var i samme gate egentlig 🙄
 46. 1 point
  Det verste er jo at folk som ikke har peiling tror at disse blandingshundene egentlig er egne raser siden de blir omtalt med «rasenavn». Hvis det hadde stått blandingshund så er det en blanding, men hvis det står bolopuff så er det som om det er en egen rase. Folk lar seg lure av dette. Vi har fått tips om å kjøpe labradoodle istedenfor renraset puddel for eksempel grunnet allergi, men hvordan i huleste kan en blanding mellom puddel og labrador vær mer allergivennlig enn en renraset puddel, når labrador slettes ikke er allergivennlig? Får vondt av puddel som rase, for de har fått gjennomgå i blandingsavlen og blir brukt i hyrten og styrten. Folk vil bedras.
 47. 0 points
  Om akkurat en uke skulle Asteriqz blitt 15 år, i dag er han ikke mer. Fineste klovnen av et portisfjes
 48. 0 points
  Og faren som ikke har fylt to år enda er far til syv valpekull hos samme oppdretter ser jeg. Løp og kjøp. 😝
 49. 0 points
  En dame som avler Jack Russel-blandinger (har solgt flere forskjellige Jack Russel blandingsvalper i følge hennes hjemmeside som hun linker til. Denne gangen er det Jack Russel og Samojed valper. De sendes med fly hvis kjøper betaler kostnadene. Og "Hos meg gjør du en trygg handel; 10 års erfaring, Registrert firma, org.no. xxxxxxxxxx, Betalingsterminal VIPPS for bedrift " Virker jo noe merkelig...
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×